Gość: Borewicz IP: *.autocom.pl 04.04.06, 23:23 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: krakus Re: Cracovia grajcie sobie na Dąbskim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.06, 23:25 To stadion prawie dla was Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Na nowoczesną trybunę Cracovia może poczekać ki... IP: *.chello.pl 04.04.06, 23:26 miasto oddalo budynek jednemu zakonowi, to pewnie i drugi chce cos dostac w zamian za zgode ... kosciow to umie robic interesy ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lepi lepper Re: Na nowoczesną trybunę Cracovia może poczekać IP: *.chello.pl 05.04.06, 00:08 tak mi przykro .to tak jakby chcieli wpuscic bydło do superkomfortowej obory .niech sprobuja przez unie jest dofinansowanie przeto do rolnictwa i kazdej sztuki bydla Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: f-f Re: Na nowoczesną trybunę Cracovia może poczekać IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.04.06, 01:24 To Pan zablokował inwestycję IVACO? No to jest się czym chwalić... Wyjątkowy z pana drań,panie mecenasie... Odpowiedz Link Zgłoś
helenka17 Ależnie Panie pijany Pośle 05.04.06, 16:59 - inwestycję IVACO zablokowało ciężką pracą wiele osób, Ja też. Nie jest prawdą, że mozna robić durniów z mieszkańców całej dzielnicy (Półwsie Zwierzynieckie) i stawiać coś na gruntach należących do prywatnego właścicela. Nie można. Spadać na drzewo z inwestycją IVACO. A jakie to kary miało zapłacić miasto!! Ho, ho. Pan się spyta w kancelarii SPCG, która reprezentowała IVACO. Najlepiej niech Pan spyta prof. Płeszkę Krzysztofa, który szczególnie dobrze zna się na teorii prawa. Ta znajomość przeniosła mu się i na architekturę, a z niej na architekturę krajobrazu. Dzięki temu na niezapomnianej sesji w Radie Miasta mogliśmy z ust pełnomocnika IVACO, prof Krzysztofa Płeszki mecenasa, zwanego przez przyjaciół kotem, usłyszec, że dostosowany - w rozumieniu językowym to to samo co obojętny. I że skoro buda IVACO ma być obojętna architektonicznie, to jest DOSTOSOWANA. To całkiem nowe, można powiedzieć - po marksistowsku TWÓRCZE - rozumienie słowa "dostosowany". Nie ma IVACO, i nie będzie. W międzyczasie profesorkowi-kibolowi znudzi się zabawka pn SSA CRACOVIA, a Wy, kochani osłaniacze nożowników zorientujecie się z czasem, że w odległości 1100 metrów od głownego placu miasta (bierz linijkę i mierz) nie da się zrobić stadionu piłkarskiego bez parkingów bez dojazdów bez zachowania odległości od budynków mieszkalnych bez zabezpieczeń bez ochroniarzy bez monitoringu bez identyfikatorów imiennych bez mózgu. Ale za to pod szczytnym hasłem, krzewionym przez Waszych kiboli: "JE.BAĆ POJEDNANIE" I że NAJDALEJ ZA 10 LAT ten teren będzie niewysoką, ekskluzywną mieszkaniówką, najdroższą w mieście. Czy się to pijanemu Panu Posłowi podoba, Czy nie. Metr kwadratowy tej mieszkaniówki będzie kosztował 25.000 złotych. No - może 20.000 Całość sprzeda się na długo przed wybudowaniem. I że ŚLADU żadnego stadionu tam nie będzie. H. Odpowiedz Link Zgłoś
allsidesnow Re: Ależnie Panie pijany Pośle 05.04.06, 18:53 helenka17 napisała: > prof Krzysztofa Płeszki mecenasa, > zwanego przez przyjaciół kotem, Dla mnie bomba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alojzy12,5 Re: Ależnie Panie pijany Pośle IP: *.autocom.pl 05.04.06, 20:26 Prawie sie popłakałem ze wzruszenia, prawie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: derx AMEN IP: *.toya.net.pl 05.04.06, 02:13 słuchajcie Słowa Świętego, psy niewierne! a ja uciekam z tego kraju. i dawajcie sobie na Świątynię Opatrzności i pielgrzymki ile chcecie - NIE Z MOICH PODATKÓW! papa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: danny ksc cracovia stadion IP: 80.51.231.* 05.04.06, 03:10 Myslę, że jest to najmniejszy z problemów mojegomklubu w tej chwili. |Oto lista najwazniejszych: 1. Brak pomysłu na szkoleniem juniorów, Nie ma juniorów, nie ma bazy, nie ma mocnego klubu. Chyba wszyscy sie zgodzą. 2. Brak sensownego zarządzania marketingiem i sprzedażą w klubie. Na pamiątkachi i karnetach można zarobic, ale póki co nie ma w kluie prawdziwych managerów sprzedaży i marketingu (polecam swoje usługi 605-990-129) 3.Zarzadzanie klubem jak przedsiebiorstwem w polskim stylu. Mala umiejetnosc pracy z tzw miekkimi aspektami jak motywacja , budowanie zespolu. 4. brak caloscoawj wizji : jak Craxa ma wygladac za 5-10 lat 5. I w koncu kary finansowe, ktore golym okiem widac, ze nie odniosa skutku. Takiemu Bojarowi trzeba dac poczucie, ze jest wyjatkowy i dac do mediow - wtedy zagra. Kara pieniezna bedzie dla niego demotywujaca. To tylko przyklad, ktory pokazuje ze nie mozna wszystkich mierzyc wlasna miara. Ale do tego trzeba doswiadczonych managerow, a nie dyletantow. jeszcze raz polecam swoje uslugi. Moze nie tanie, ale profesjonalne. 605-990-129 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: cracovia stadion IP: *.crowley.pl 05.04.06, 11:09 :))) Oj naiwny Ty... Szanse na zatrudnienie masz pod warunkiem, że Twoje usługi będą świadczone za darmo - a czy profesjonalnie, czy amatorszczyzna, to juz nieistotne. Ważne by było tanio, a najlepiej za darmo. Wtedy panowie F. i T. chętnie Cie wezmą. I jeszcze cytat: "Siostry żalą się, że klub ignoruje próby negocjacji." Kolejne naiwne nieznające panów F. i T. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HKS Re: AMEN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.06, 08:43 VETO!! VETO!! sprzeciwiam sie finansowania interesu tow.Filipiaka z moich podatków!!!Cupiała i innych cwaniaków też. Majchrowski dość wydawania naszych pieniedzy na te klubiki /cracovia, wisła/Pieniadze na sport młodzieżowy!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Inkwizytor Re: AMEN IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.04.06, 13:47 Marchewke im dać...ucieszą się i o sprawie zapomną... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Inkwizytor Re: AMEN IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.04.06, 13:48 acha, tylko świeżą, nie z grocszkiem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: Na nowoczesną trybunę Cracovia może poczekać IP: 82.160.10.* 05.04.06, 05:22 takie toważystwo obok zakonu ? jaszcze tylko imię Jana Pawła II zostanie zabrane i papa jak to mówił jeden fan"spaliśmy i nas obudzili ,dokopali nam i położyli nas spać" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ateuszek [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.04.06, 07:40 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blah Re: Tak? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.06, 18:53 a ty po co tu jeszcze w takim razie siedzisz? Odpowiedz Link Zgłoś
helenka17 Siedzę tu, ponieważ jestem już dużą Helenką - 05.04.06, 22:55 - i robię to, co chcę. Rozumie osoba? Odpowiedz Link Zgłoś
o90 Re: Na nowoczesną trybunę Cracovia może poczekać 05.04.06, 08:11 nie moj drogi chore jest belkotanie takie jak Twoje nie znasz sprawy a buzie drzesz prawo budowlane jest naginane aby Cracovia mogla sobie postawic obiekt a prawo jest po to aby go przestrzegac ciekawe co Ty bys zrobil gdybys byl sasiadem stadionu Cracovi ? na marginesie piszac klubu dotowanego z pieniedzy podatnikow.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek niestety, równiez moich pieniędzy. IP: *.linuxstuff.pl / 81.219.149.* 05.04.06, 08:18 A fanem piłki całkiem nie jestem i bez "uryncz" ekstraklasy, moim zdaniem, by się całkiem obeszło. Szczególnie bez tej uryncz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaluza Re: Na nowoczesną trybunę Cracovia może poczekać IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.04.06, 08:45 dziennikarz gazety pisze (cytuje): >Już raz skutecznie zablokowałem inwestycję Ivaco w Cracovii na kilka lat. Dlaczego nie mam tego uczynić ponownie? - straszy Siwiński.< mysle, ze kolegium redakcyjne powinno pouczyc autora tej notatki, ze jego rola nie polega na podgrzewaniu atmosfery poprzez wlasna, nieudolna interpretacje faktow, tylko na obiektywnym relacjonowaniu faktow. Inwestycja Ivaco byla forsowana z naruszeniem obowiazujacego prawa i podobnie jest z forsowaniem obecnych pomyslow Cracovii. Widac wyraznie ze do napisania nawet krotkiej notatki prasowej potrzebna jest wiedza wykraczajaca poza umiejetnosc klepania w klawiature komputera Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hutnik Oświecenia Re: Na nowoczesną trybunę Cracovia może poczekać IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.04.06, 08:59 Przeciez siostry mają rację. Każdy z was by tak postępował, gdyby to była wasza własnośc to bronilibyscie swoich interesów i chcielibyscie wyciagnac jak najwiecej kasy. A rpawo to prawo - ma byc rowne dla wszystkich. cracovia ma byc niby ponad prawem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Na nowoczesną trybunę Cracovia może poczekać IP: *.compower.pl 06.04.06, 13:14 Ostatnio za sprawą narodowca Twaroga- Hutnik jakby był ponad prawem! Niewykluczone, że po spadku Hutnika do IV ligi to będzie pierwszy klub w Polsce z oświetleniem i podgrzewaną murawą grający w IV lidze! Paranoja! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greg Re: jak ktos chce obejsc prawo i dobre obyczaje... IP: 5.2.* / *.chello.pl 05.04.06, 09:25 ... to nic nie wybuduje. 20 m hala przy samej granicy a jakis idiota pisze ze siostry zakonne rzadza, bo maja racje ty... d.... Ty chciałbyś miec przy samych okanch hale wys 20 metrów? Ci sportowcy wogóle nie myslą, hale mozna do połowy albo głebiej schowac w ziemie, odsunąc sie od granicy a nie po chamsku zaraz przy granicy. Niech sie ludzie wreszcie naucza myslenia i dobrych obyczajów i nie budują na złość sąsiadowi zeby samemu zarobić niskim kosztem a sąsiadom zrobić żle. Crakowia już raz wybudowała słupy oswietleniowe które zasłaniają widok z błoni na Wawel, teraz projektuje podobne g.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jfd [...] IP: *.pmrcorporate.com 05.04.06, 09:50 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smok wawelski dziekujemy za piękny widok na Stare miasto IP: *.autocom.pl 05.04.06, 10:34 dziękujemy za piękny widok na Stare Miasto przecięty słupami oświetleniowymi, z drugiej strony to Cracovia nie ma coś szczęścia do sióstr zakonnych , jak nie Norbertanki to teraz nowy zakon blokuje inwestycje, no ale cóz żyjemy w Krakówku, trzeba to zaakceptować Odpowiedz Link Zgłoś
helenka17 Smoku 05.04.06, 17:19 jeśli się ma stadion "na krzywy ryj" na cudzym gruncie, to trudno się dziwić, że się nie ma szczęścia do właścicieli. Co to ma za znacenie gdzie my żyjemy? Własność to własność. Odkupić, albo zamienić. Przypominma,że właściciel musi być zainteresowany sprzedażą lub zamianą. Jeśli nie jest zainteresowany - to spadać na drzewo. Odpowiedz Link Zgłoś
allsidesnow Re: Smoku 05.04.06, 18:50 helenka17 napisała: > jeśli się ma stadion "na krzywy ryj" na cudzym gruncie Na krzywy ryj to można, albo i nie można wypić. Kwestie własnościowe zostały uregulowane na korzyść Cracovii. Odpowiedz Link Zgłoś
helenka17 Na korzyść 05.04.06, 22:57 Miasta Krakowa - Serdeńko. Zajrzyj do Ksiąg Wieczystych i nie ucz psa szczekac. Nawet Wasze pie.przone słupy są własnością Miasta Krakowa. Odpowiedz Link Zgłoś
allsidesnow Re: Na korzyść 06.04.06, 11:25 helenka17 napisała: > Miasta Krakowa - Serdeńko. Jakoś tak się dziwnie składa, że Cracovia to Miejski Klub Sportowy. > Zajrzyj do Ksiąg Wieczystych i nie ucz psa szczekac. Z tym uczeniem psa szczekać w trakcie dyskusji n/t Cracovii, to nie trafiłaś... Może lepiej powiedzieć - nie ucz księdza pacierza, jak mawia mój tatuś, z Półwsia, zresztą. Odpowiedz Link Zgłoś
helenka17 Musiałam cośniewyraźnie napisać 06.04.06, 19:58 Własność to własność. Właścicielem jest Gmina Kraków, a nie miejski klub sportowy. Ani SSA Cracovia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KRK Po co nowoczesna trybuna dla Cracovii IP: *.autocom.pl 05.04.06, 12:01 Przecież jak tak dalej będą grać to wylądują w II lidze więc po co inwestować w klub 2-go ligowy. Ani to zysku ani satysfakcji. Wyrzucone pieniądze na jakąć halę i widownię. Niech zawodnicy udowodnią, że jest sens inwestować w ten klub. A i kibice niech pokażą, że nie są zwierzętami. Już zapomnieli o przymierzu zawartym w ubiegłym roku podczas mszy ku czci Ojca Świętego. Mieli się już nie bić, to się nie biją tylko zabiją. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam Jeśli chcą mieć spokój niech jadą na wieś IP: *.comarch.pl 05.04.06, 12:27 Centrum miasta nie jest miejscem na pustelnie. Ale pewnie chodzi tylko wyciągnięcie kasy od miasta, jak w przypadku Norbertanek. Odpowiedz Link Zgłoś
helenka17 Służbowo piszemy, no nie? 05.04.06, 17:28 A może centrum miasta jest miejscem na stadion piłkarski. Tak? Fajne macie te słupy - nie ma co. Odpowiedz Link Zgłoś
allsidesnow Re: Służbowo piszemy, no nie? 05.04.06, 18:47 helenka17 napisała: > A może centrum miasta jest miejscem na stadion piłkarski. Tak? > Fajne macie te słupy - nie ma co. Problem polega na tym, że miejsce gdzie leży stadion Cracovii, nie zawsze było centrum; sama wcześniej wspomniałas historyczną nazwę dzielnicy - Półwsie Zwierzynieckie. Słupy jak słupy... Odpowiedz Link Zgłoś
helenka17 O te słupy będzie jeszcze kryminał 05.04.06, 23:10 wspomnisz moje słowa. Widziałam - a jakże - piękne zdjątko zrobione OD WEWNĄTRZ stadionu, z dziwnie znanym podpisem "Słupy jak słupy". A co do ulokowania stadionu, to przejrzyj sobie co znańsze kluby europejskie, (Benfica własnie się przenosi)i powiedz, czy 1100 metrów od Rynku to jest dobre miejsce na stadion dla 15.000 luda. Wtedy, to było 100 lat temu. Dziśnie jest sto lat temu, i przeznaczenie gruntów się zmieniło. A stadion to nie błonia. Pamietaj także, że dookoła będą mieszkać z czasem ludzie z CORAZ WIĘKSZYMI PIENIĘDZMI. Po prostu was zjedzą. Będą mieć lepszych adwokatów. Zlecąplan miejscowy, w którym ten stadion się nie zmieści. Wspomnisz moje słowa. 20.000 za metr kwadratowy mieszkania. Przy intensywności "1" to jest 30.000 metrów kwadratowych powierzchni mieszkań. Razem = 600.000.000 PLN. Może mi powiesz, że to jest zły interes? To jest nieco mniej niż 200% tego, co profesor-kibol z żoną mają dziś (wg Forbesa) No to teraz zgadnij, po co mu ten stadion? Odpowiedz Link Zgłoś
allsidesnow Re: O te słupy będzie jeszcze kryminał 06.04.06, 11:32 helenka17 napisała: >> Pamietaj także, że dookoła będą mieszkać z czasem ludzie z CORAZ WIĘKSZYMI > PIENIĘDZMI. > 20.000 za metr kwadratowy mieszkania. > Razem = 600.000.000 PLN. Może mi powiesz, że to jest zły interes? Nie demonizuj, z całym szacunkiem, ale jak ktoś ma tyle kasy to pewno wolałby sobie kupić dom w Malibu z kawałkiem plaży, albo wyspę w archipelagu Tonga, a nie mieszkać w apartamentowcu /modne słówko/ z widokiem na Kopiec Kościuszki... Odpowiedz Link Zgłoś
helenka17 O Mamo. 06.04.06, 20:03 Alicjo, Ty jesteś najwyraźniej po drugiej stronie lustra.Przecież ja nie piszę, że prof-kibol jest tym osobiście zainteresowany (dom w Malibu ma swoje wady - nie ma komu imponować)żeby tu mieszkac, ale może byćzainteresowany kombinają finansową podwajającą, lub potrajającą jego majątek. A że mieszkania nie będą tyle kosztowac? Ano wrócmy do tej rozmowy jesienią - a Ty sledź progresje.OK? Mieszkanie zaś zwyczajowo będzie kosztować tyle, ile kupujący zechce zapłacić. Penthouse w Angel sprzedał się za 1 mln euro, a jeszcze go nie ma. PS: proszę kłaniać się Tacie, porównanie do księdza w istocie lepsze od porównania do psa. Odpowiedz Link Zgłoś
allsidesnow Re: O Mamo. 06.04.06, 21:12 helenka17 napisała: > Ano wrócmy do tej rozmowy jesienią - a pozostaje mieć nadzieję, że że do jesieni nie uschnę z tęsknoty... pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pas Re: O te słupy będzie jeszcze kryminał IP: *.chello.pl 07.04.06, 21:51 Tak, tak. 1100 metrów od centrum nie można budować stadionu na 15 tys. Ale już 1400 metrów od Rynku można i trzeba stadionu na 35 tys. Poza tym mam poważne wątpliwości co do zasadności lokowania zakonu 1100 metrów od centrum miasta. Nie służy to zapewne kontemplacji duchowej. Poza tym takie mam pytanie? Kto tu był pierwszy? Cracovia czy serafitki? Wg moich informacji w momencie budowy stadionu Cracovii, w okolicach stał tylko budynek wodociągów. W ramach duchowej potrzeby, siostrzyczki zapragnęły kasy i to jest głównym motywem działania mecenasika. Odpowiedz Link Zgłoś
helenka17 Skup się 07.04.06, 23:40 na passusie "...według moich informacji", bo on jest sekretnym kluczem do zrozumienia błędów. Obejrzyj sobie na przedwojennych planach przebieg ulicy Łowieckiej. A zakony kontemplacyjne pomyliły Ci się z innymi regułami. Trzeba sobie to i owo przeczytac. Chodziłam jako dziecko do przedszkola zakonnego prowadzonego przez SS. Serafitki. Czegoś były mało kontemplacyjne. Ale za to przedszkole prowadziły dobre. Zaś stadion stał do niedawna na gruntach nie serafitek, a NORBERTANEK. Niby mała róznica, szczególnie kiedy się patrzy z daleka. A jednak. Klaryski na Grodzkiej mają klasztor od XIII wieku, i jakoś im środek miasta nie przeszkadza. Pomyliłeś sobie luksusowe wczasy z życiem zakonnym. Siostry zakonne mieszkająw poblizu tych, którzy ich potrzebują. Ale jak się ma widzenie z poziomu murawy, to nawet podstawowych rzeczy nie widać. O stadiony mnie nie pytaj, bo musiałabym pisać to, co myślę, a nie to , co wiem. A myślę, że I liga PN mogłaby być od jutra zlikwidowana jako wylęgarnia burd, szkód, morderców i nakręcającej się (oraz nakręcanej) spirali durnej zemsty, łapownictwa, szlbierstw politycznych, siedliska korupcji, ( tu dopisz pozostałe). Ponadto Twojej bacznej uwagi nie uszło zapewne, że dzielnica Półwsie Zwierzynieckie jest mieszkalna od przynajmniej 200 lat, a na polach Czarnej Wsi zasadniczo nie mieszkano(tor wyścigów konnych, place ćwiczeń dla wojska, park Jordana, stadion lekkoatletyczny Cracovii, korty, baseny, akademiki, II kampus UJ, itd) Mieszkalny jest w tym kwartale jedynie Cichy Kącik i dwa bloki AGH wystawione na Chodowieckiego z pogwałceniem wszelkich zasad kontekstu. Stadion Wisły ma też- przynajmniej teoretycznie - miejsce na parkingi, jest lepiej skomunikowany - I NIKT PRZY NIM NIE MIESZKA. Hm? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cracus Oj Helenko IP: *.chello.pl 09.04.06, 04:34 Czytałem Pani wypowiedzi i bardzo mi Pani żal. Nie można być taką suchą osobą. Szkoda że nikt Pani nie kocha, ale czy to powód aby unieszczęśliwiac innych? Odpowiedz Link Zgłoś
helenka17 Współczucie jest cnotą 09.04.06, 14:06 i z tej racji zasługuje na pochwałę. Ale z przyczynami tego współczucia - już gorzej troszkę jest. A może coś rzeczowego? Bo w miejsce odniesienia (się) otrzymałam "argumentum ad hominem". Odpowiedz Link Zgłoś
helenka17 Inni unieszczęśliwiają sami siebie 11.04.06, 00:35 bez mojej pomocy serwisy.gazeta.pl/kraj/1,34309,3274243.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hks po co cracovi nowa trybuna? i tak spadną do 2 ligi IP: *.pro.lama.net.pl 05.04.06, 12:38 a na mecze znowu będzie chodzić garstka kibiców ! Mają siostrzyczki racje ! brawo ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: po co cracovi nowa trybuna? i tak spadną do 2 IP: *.compower.pl 06.04.06, 13:10 Odezwał się kibic Hutnika, na mecze którego chodzi garstka widzów. Zazdrościcie hutnicy, że na Cracovię chodzi wielu kibiców i klub ma 100letnią tradycję, nie tak jak śmieszny klubik z S.Stawów. Zajmij się swoim komunistycznym klubikiem razem z narodowcem Twarogiem, który chce montować oświetlenie i podgrzewaną murawę na być może IV ligowym stadionie. Paranoja!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hks Re: po co cracovi nowa trybuna? i tak spadną do 2 IP: *.pro.lama.net.pl 06.04.06, 13:23 wy to strasznie zakompleksieni jesteście na punkcie komuny ! Wisła was leje to komuchy , my się z was nabijamy to komuchy ! Oj biede dzieci biedne ! tu niestadionu trzeba a szpitala psychiatrycznego ! i to byłby dobry pomysł na zagodosparowanie terebnów przy ul. kałuży ! Jeszcze się ździwisz frajerku jak wam zlejemy za 2 lata dupe w 3 lidze ! Każdy to przyzna israel cracovi ojczyzna ! zabieraj manatki i spadaj tam gdzie twoje miejsce ! Odpowiedz Link Zgłoś
agata.balu [...] 05.04.06, 13:20 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hutnik Oświecenia Re: Cracovia klub papieski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.04.06, 14:20 Co w mojej wypowiedzi jest obrazliwego dla sióstr?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: papież Re: Na nowoczesną trybunę Cracovia może poczekać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.06, 14:25 Brawo SIOSTRY! NIECH BÓG WAM BŁOGOSŁAWI Jeee.. pijanych kibiców!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KS-Grz Re: Na nowoczesną trybunę Cracovia może poczekać IP: *.adsl.inetia.pl 05.04.06, 16:16 Siostry, nie stawajcie na drodze Wielkiej Cracovii, bo to grzech śmiertelny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Jaki procent Krakowa należy do czarnych? 80% ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.04.06, 17:25 Nie ma co komentować, odzyskają stadion (albo nie dopuszczą do rozbudowy) i jeszcze dostaną za to od rządu nagrodę. A od wiernych pieniążki. I nic się nie da z nimi zrobić, a sama taka myśl, to napewno straszne bluźnierstwo. ONI są NAJWAŻNIEJSI jedyni SPRAWIEDLIWI z monopolem na DOBRO. Nieznoszę czarnych!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Grunt to obiektywizm! IP: *.compower.pl 06.04.06, 13:00 Przeczytałem dzisiejsze opinie w "Gazecie w Krakowie" i dziwnym trafem znalazły się same krytyczne. Apeluje do kibiców Wisły i Hutnika - zajmijcie się swoimi stadionami, a "Gazeta" niech zacznie równo traktować Wisłę i Cracovię, a nie gloryfikować tych z Reymonta i wiecznie krytykować tych z Kałuży! Dziękuję! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 666 zburzyć ! zaorać ! i parking dla Wisły wybudować ! IP: *.pro.lama.net.pl 06.04.06, 13:25 a piłkarzy cracovi wynająć na parkingowych ! to przynajmniej potrafią robić w przeciwieństwie do grania w p[iłke ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krakus Trybuna Cracovii! IP: *.compower.pl 06.04.06, 14:08 Wszystkim powinno zależeć na tym by w Krakowie powstawały nowoczesne obiekty sportowe! Denerwują mnie więc wpisy kibiców Wisły i Hutnika. Na stadion Wisły przekazano już dziesiątki milionów złotych i nie było kwestionowania tych wydatatków przez sympatyków Cracovii. Podobnie radny Twaróg wystąpił o zamontowanie podgrzewanej murawy i oświetlenia na stadionie Hutnika. Nikt z Cracovii tego nie kwestionuje mimo, że Hutnik gra w III lidze i grozi mu spadek do IV ligi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: norek panowie profesorowie - włóżcie se te słupy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.06, 20:44 w d... Odpowiedz Link Zgłoś