IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.04.06, 13:20
hmm... co się stało z opiniami do artukułu: "Mógłbym zablokować całe miasto - dyrektor ZDiK Jan Tajster o łataniu krakowskich ulic" miasta.gazeta.pl/krakow/1,35798,3282335.html?nltxx=1077762&nltdt=2006-04-14-03-05
GDy strona mi się wladowała było ich 8 a już za chwilę żadnego... Czyby nie można napisać złego słowa na Tajstera?
Obserwuj wątek
    • barrin Re: opinie 14.04.06, 13:49
      zostały przez kogoś usunięte (przypuszczam, że - przynajmniej część - przez pomyłkę), niestety nie
      ma technicznej możliwości ich przywrócić spowrotem do artykułu.
    • Gość: gocha Re: opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.06, 14:54
      i znowu bezprawnie usunięty wpis
      myślisz synu ze forum to twój prywatny folwark?
      gdzie szacunek do prawa, do ludzi ?
      • barrin Re: opinie 14.04.06, 15:04
        Do kogo sie zwracasz per "synu" ?
        Tego watku nie usunalem ani ja, ani peteen . I na tym koncze dyskusje .
        • jazzinator ReCzyli istnieje jakiś smutny Pan w trenczu? 14.04.06, 16:19
          Cenzor,manipulator?
          • peteen odpowiadam... 14.04.06, 16:25
            1. nie było mnie dziś na forum
            2. nie chce mi się tłumaczyć po raz -ty, ile osób cenzuruje forum
            3. ja się zawsze przyznaję do cięcia, a nawet często wyjaśniam czemu czyjś post
            zniknał
            4. forumowiczowi z plus.gsm mówię - czemuś taki "odważny" tylko w necie?
            • jazzinator Re: odpowiadam...i pytam peteena 14.04.06, 16:30
              A skad taki pewny jestes że jest On odważny tylko w necie? na jakiej to
              podstawie(idąc szkołą helenki) taką tezę stawiasz,znasz Go może ,byłeś z nim w
              akcji jakowejś,bądż poważny jak juz zostałes adminem i nie ośmieszaj się
              publicznie.Pozatym naprawdę szczerze życzę Ci Wesołego Alleluja.
              • peteen wesołych świąt dżezi, ilu was tam jest... 14.04.06, 16:32
                ano dlatego, że na żywo by się nie odważył powiedzieć tego, co napisał, a miał
                tyle szans, ile jest spotkań forumowiczów, gościu z plus.gsm to śmierdzący
                tchórz...

ps. to któryś z was? nie? to po cholerę się pchasz przed szereg?
                • Gość: użyszkodnik z +gsm O śmierdzących tchórzach IP: *.gprspla.plusgsm.pl 14.04.06, 17:42
                  peteen napisał:

> ano dlatego, że na żywo by się nie odważył powiedzieć tego, co napisał, a miał
                  > tyle szans, ile jest spotkań forumowiczów, gościu z plus.gsm to śmierdzący
                  > tchórz...

Tak, jestem śmierdzącym tchórzem a w dodatku donosicielem.

• peteen oho, wygonilem kreta z nory... 14.04.06, 17:45
                    a przyjdz no, tchorzliwy zajaczku, na kolejne spotkanie forumowe, to pogadamy
                    sobie, jak polak z polakiem...

sto do jednego, ze znow stchorzysz ;c)
                    • Gość: użyszkodnik Re: oho, wygonilem kreta z nory... IP: *.gprspla.plusgsm.pl 14.04.06, 17:50
                      peteen napisał:

> a przyjdz no, tchorzliwy zajaczku, na kolejne spotkanie forumowe, to pogadamy
                      > sobie, jak polak z polakiem...

Nie obchodzi mnie twoje życie prywatne, z kim pijesz wódę a z kim nie i do
                      której nad ranem.

Nie mam czasu ani ochoty na spotkania z takimi jak ty, bo życie zbyt krótkie aby
                      zniżać poziom.

Społecznym adminem nie jesteś na okoliczność chlania po knajpach, a forum GW nie
                      jest twoją prywatną działką tylko własnością Agory. A działanie na jej szkodę
                      miewają przykre konsekwencje.
                    • jazzinator Re: oho, wygonilem kreta z nory...dla Was wszyscy 14.04.06, 17:51
                      z nor wychodzą? a Ty Peteen zbyt często pragniesz rozmowy jak Polak z Polakiem
                      tylko pytanie co z Ciebie za Polak?(prócz tego że mały)
                      • peteen jestescie obaj tacy agresywni, moze wy to jedno? 14.04.06, 18:05
                        moze za duzo pisowskich politykow sluchaliscie?
                        bawcie sie dalej, pa...
                      • jazzinator Re: oho, wygonilem kreta z nory...dla Was wszyscy 14.04.06, 18:37
                        Najlepiej to podwinąć ogon i do nory?to wasza stała metoda dyskusji,amiana
                        tematu o chodu,więc może to Wy za dużo słuchaliście polityków PO? Coooo?
                        • peteen ba! 14.04.06, 18:41
                          ale za to jaki piekny ogon, krolewski, a nie takie beleco...

ps. cos wam dzisiaj kiepsko idzie szybkie ripostopwanie,czyzby szef kazal
                          podloge przed swietami umyc i czasu na pisanie wam brakuje?
                          • krzychut Re: ba! 14.04.06, 19:07
                            To charakterystyczne dla takich typkow!
                            Nie chce sie dowiedziec czegos nowego (w tym wypadku ze ktos inz tez ma prawo
                            ciac watki).
                            Nie wazne , ze ty czy np ja tez mamy fatalne zdanie o Tajsterze czy jakims innym
                            dyrektorku z bozej laski.
                            Wazne zeby sie do kogos przyp....c, pod zarzutem pisowskiej niepoprawnosci
                            potylicznej.
                            To juz wole kiko!
                          • krzychut Re: z innej beczki 14.04.06, 19:10
                            peteen - 1300 to za duzo ale dzieki za info.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka