Gość: Rumburak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.04, 12:24 i prawica? Ojców paulinów przed kompromitacją. Pytanie: Kto i dlaczego zorganizował spotkanie na Jasnej Górze? Jaka by nie była odpowiedź, będzie smród dla Kościoła. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kpt.ziobro Re: Kogo broni Miodowicz 30.11.04, 12:27 Gość portalu: Rumburak napisał(a): > i prawica? > Ojców paulinów przed kompromitacją. Pytanie: > Kto i dlaczego zorganizował spotkanie na Jasnej Górze? > Jaka by nie była odpowiedź, będzie smród dla Kościoła. Żebym ja ci z glana nie wyku..ł je..y komuchu !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ## Re: Kogo broni Miodowicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.04, 13:03 kpt.ziobro napisała: > Gość portalu: Rumburak napisał(a): > > > i prawica? > > Ojców paulinów przed kompromitacją. Pytanie: > > Kto i dlaczego zorganizował spotkanie na Jasnej Górze? > > Jaka by nie była odpowiedź, będzie smród dla Kościoła. > > Żebym ja ci z glana nie wyku..ł je..y komuchu !!!!! Dobrem zło zwciężaj synu. I wypie..j ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oliwka Re: Kogo broni Miodowicz IP: 80.51.233.* 30.11.04, 16:28 > > Żebym ja ci z glana nie wyku..ł je..y komuchu !!!!! Widzicie? Zawsze mówiłam, że w Tworkach nie powinni dawać klawiatury. Chociaż, może nadaje z więzienia, ale to już przesada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mik Re: Smrodu... IP: *.klc.vectranet.pl / 195.85.229.* 30.11.04, 17:50 Sądząc po słowach miłości bliźniego to ktoś z LPR Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kargul Tow. Konstanty Alfredowicz Miodowicz broni ... IP: *.chello.pl 30.11.04, 19:52 ... ojców paulinów ?! A to co ? Swojego ojca nie miał ?!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ## Re: Tow. Konstanty Alfredowicz Miodowicz broni .. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.04, 07:36 Gość portalu: Kargul napisał(a): > ... ojców paulinów ?! > A to co ? Swojego ojca nie miał ?!!!!! O ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert Re: Kogo broni Miodowicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.04, 10:23 Pisze do Ciebie czlowieku. Jak masz jaja to sie podpisz pelnymi danymi pod Twa opinia. Jak nie masz to siedz cichutko jak myszka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ENERGY 52 Re: Kogo broni Miodowicz IP: *.icpnet.pl 01.12.04, 11:41 W Komisji Śledczej utworzyła się najpewniej czteroosobowa podgrupa w składzie: Wassermann, Miodowicz, Macierewicz oraz Giertych. Spotkanie na Jasnej Górze było ich wspólną inicjatywą a chłopcem na posyłki stał się Roman. Pech chciał, że Kulczyk zdołał przebieg spotkania zarejestrować na taśmie mając niezbity dowód na udział pozostałej trójki w przedsięwzięciu. Oto czego obawiają się Ci panowie po ewentualnym dopuszczeniu Kulczyka do głosu. Totalna porażka prawicy - przedstawiciele czołówki rankingów przedwyborczych szantażowali Kulczyka!!! totalny smród. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: # Re: Kogo broni Miodowicz IP: *.finemedia.pl 01.12.04, 11:44 Okaże się niedługo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: Tow. Konstanty Alfredowicz Miodowicz broni .. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.04, 11:47 Broni teraz własnej doopy. Wie ścierwo, że skompromitował PO. Rokita żada jego natychmiastowego ustąpienia. Tusk sugeruje wyrzucenie go z partii. Odpowiedz Link Zgłoś