Dodaj do ulubionych

piszę wątek,patrzę czy ktos dopisał a wątku nie ma

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.06, 20:51
nie życze sobie,na żadnym forum tego zjawiska nie ma, kolego,
Obserwuj wątek
    • helenka17 A ja na ten przykład zyczę sobie bardzo 17.04.06, 22:18
      - Kolego. To się nazywa słowo przeciwko słowu. Kolego.
      Oczywiście na licznych forach takie zjawiska są - być może się Kolega z nimi (co
      najwyzej) nie spotkał. A to się zdarza.
      • Gość: wer. Re: A ja na ten przykład zyczę sobie bardzo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.06, 06:33
        podziwiam ciebie za humor, a nie wszyscy ludzie przy tym wszystkim co sie dzieje
        sa w stanie pisać z humorem,
      • jazzinator Re: A ja sobie nie życzę i to są dwa do jednego 18.04.06, 13:21
        Panie Gazeto !
        • helenka17 Nos w sos, nogi w pierogi. I nie zapomnij, żeś 18.04.06, 19:09
          Re: Czym jest Kraków, kim są krakowianie?
          ...za cienki.

Autor: jazzinator
          Data: 16.04.06, 21:23

...Sorry,są Święta więc tylko na chwile,obiecuje podjąć temat od
          wtorku.Kiko,właśnie jeśli coś nie jest "trendy" (fuj co za słownictwo)to należy
          to drążyć! Peteen,jak widzisz "twoja" H17 juz burczy i piórczy pod nosem że
          zachciewa mi sie dialogu,nie pamiętając jak pluła na Kiko i coś o rzece i myciu
          rąk bredzi.Nie zamierzam wdawać sie w dyskusję z ta osoba,bom za cienki dla
          helenki.Pozdro."
          • jazzinator Re: Nos w sos, nogi w pierogi. I nie zapomnij, że 18.04.06, 19:14
            Własnie z powodu Świąt wolałem winę wziąć na siebie , miast napisać iz "zbyt
            cienka jest Helenka" -czyli CZłowiek-Gazeta.
            • helenka17 Za cienki. Jasne i precyzyjne okreslenie. 18.04.06, 19:18

Sorry,są Święta więc tylko na chwile,obiecuje podjąć temat od
              helenki.Pozdro.
      • Gość: MichaŁ Helenka ... ależ mi brakowało głupoty IP: *.NET / *.telnet.krakow.pl 18.04.06, 21:25
        Patrze ... a ona wróciła :).

Michał - zgadnij Helciu jaki ???
    • Gość: nippo Re: piszę wątek,patrzę czy ktos dopisał a wątku n IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.06, 19:12
      teraz one razem
      • jazzinator Re: piszę wątek,patrzę czy ktos dopisał a wątku n 18.04.06, 19:17
        Ależ mi ulżyło,bo juz myślałem że Kiko i H17 to dwie papuzki z podwórka,tak
        sobie ostanio dziobały zgodnie ziarnko że byłem w szoku.
        • helenka17 Za cienki. 18.04.06, 19:18

helenki.Pozdro.
          • jazzinator Re:Ale po Świętach za cienka jest Helenka 18.04.06, 19:25
            Wyslij jeszcze ze sto cytacików jak Cie to bawi! mnie całkiem po prostu wisi i
            patrzy na buty.
            • helenka17 Za cienki 18.04.06, 19:36

+ dodaj do ulubionych wątków

skasujcie post

helenki.Pozdro.
              • Gość: ter. jutro wyjdzie następny numer Dziennika, o zgrozo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.06, 19:39
                dziś była rekordowa sprzedaz
                • helenka17 Rekordowa w stosunku do 18.04.06, 19:43
                  czego mianowicie. Do wczorajszej sprzedazy?
                  • jazzinator Re: Rekordowa w stosunku do Wyborczej 18.04.06, 20:17
                    Gula rośnie, piana cieknie,krew wzburzona mózg zalewa ! oj nie dobrze oj nie
                    dobrze,czas na irygację.
                    • peteen na razie to dziennik może wyborczą cmoknąć w... 18.04.06, 20:21
                      stopkę (redakcyjną)
                      pogadamy za 17 lat, kto jest górą -jedno wydanie dziennika nie czyni...
                      • jazzinator Re: na razie to dziennik może wyborczą cmoknąć w. 18.04.06, 20:28
                        Obawiam sie Peten jednego że za 17 lat to helenka może nie doczekac tej
                        radości,po za tym wszystko z Toba OK? bo jakis znerwicowany nagle sie zrobiłeś
                        a było juz spokojniej.
                        • peteen cmok, cmok, moje dzieci... 18.04.06, 20:30

• jazzinator Re:smok cmoka w kroka ! 18.04.06, 20:54
                            Istotnie bardzo ciekawa dyskusja i Pan chciał sie umawiac na pogawędkę? o czym ?
                            o cmokaniu dzieci,toz to jest karane ,to sie nazywa pedofilia.
                            • peteen w stopkę, pamiętajcie, w stopkę! 18.04.06, 20:54

• Gość: Michał Kupiec za 17 lat to GW juz nei bedzie .... IP: *.NET / *.telnet.krakow.pl 18.04.06, 21:26
                        obawiam sie ze juz za 17 miesiecy nawet jej nie będzie :)
                        • peteen chciałbyś, co... 18.04.06, 21:28
                          a miotaj się dalej, miotaj...
                          lol
                    • helenka17 Za cienki 18.04.06, 22:28

helenki.Pozdro.
    • Gość: ter. Re: piszę wątek,patrzę czy ktos dopisał a wątku n IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.06, 20:22
      a Wyborcza od dziś na przemiał ...........
      • peteen a jak juz skończysz plucie... 18.04.06, 20:24
        pamietaj o umyciu ząbków i lulu...
        • Gość: Michał Kupiec PETEEN IP: *.NET / *.telnet.krakow.pl 18.04.06, 21:28
          Broń się !! Rwij - krzycz - tup - bo praca ci ucieka !!! Hmm, a w liberaliźmie
          który popierasz zasiłki są zbędne !!!

• helenka17 Michale Kupcze 18.04.06, 22:29
            - a co to jest "LIBERALIźM"?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka