Gość: ona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.06, 20:51 nie życze sobie,na żadnym forum tego zjawiska nie ma, kolego, Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
helenka17 A ja na ten przykład zyczę sobie bardzo 17.04.06, 22:18 - Kolego. To się nazywa słowo przeciwko słowu. Kolego. Oczywiście na licznych forach takie zjawiska są - być może się Kolega z nimi (co najwyzej) nie spotkał. A to się zdarza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wer. Re: A ja na ten przykład zyczę sobie bardzo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.06, 06:33 podziwiam ciebie za humor, a nie wszyscy ludzie przy tym wszystkim co sie dzieje sa w stanie pisać z humorem, Odpowiedz Link Zgłoś
jazzinator Re: A ja sobie nie życzę i to są dwa do jednego 18.04.06, 13:21 Panie Gazeto ! Odpowiedz Link Zgłoś
helenka17 Nos w sos, nogi w pierogi. I nie zapomnij, żeś 18.04.06, 19:09 Re: Czym jest Kraków, kim są krakowianie? ...za cienki. Autor: jazzinator Data: 16.04.06, 21:23 ...Sorry,są Święta więc tylko na chwile,obiecuje podjąć temat od wtorku.Kiko,właśnie jeśli coś nie jest "trendy" (fuj co za słownictwo)to należy to drążyć! Peteen,jak widzisz "twoja" H17 juz burczy i piórczy pod nosem że zachciewa mi sie dialogu,nie pamiętając jak pluła na Kiko i coś o rzece i myciu rąk bredzi.Nie zamierzam wdawać sie w dyskusję z ta osoba,bom za cienki dla helenki.Pozdro." Odpowiedz Link Zgłoś
jazzinator Re: Nos w sos, nogi w pierogi. I nie zapomnij, że 18.04.06, 19:14 Własnie z powodu Świąt wolałem winę wziąć na siebie , miast napisać iz "zbyt cienka jest Helenka" -czyli CZłowiek-Gazeta. Odpowiedz Link Zgłoś
helenka17 Za cienki. Jasne i precyzyjne okreslenie. 18.04.06, 19:18 Re: Czym jest Kraków, kim są krakowianie? Autor: jazzinator Data: 16.04.06, 21:23 Sorry,są Święta więc tylko na chwile,obiecuje podjąć temat od wtorku.Kiko,właśnie jeśli coś nie jest "trendy" (fuj co za słownictwo)to należy to drążyć! Peteen,jak widzisz "twoja" H17 juz burczy i piórczy pod nosem że zachciewa mi sie dialogu,nie pamiętając jak pluła na Kiko i coś o rzece i myciu rąk bredzi.Nie zamierzam wdawać sie w dyskusję z ta osoba,bom za cienki dla helenki.Pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MichaŁ Helenka ... ależ mi brakowało głupoty IP: *.NET / *.telnet.krakow.pl 18.04.06, 21:25 Patrze ... a ona wróciła :). Michał - zgadnij Helciu jaki ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nippo Re: piszę wątek,patrzę czy ktos dopisał a wątku n IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.06, 19:12 teraz one razem Odpowiedz Link Zgłoś
jazzinator Re: piszę wątek,patrzę czy ktos dopisał a wątku n 18.04.06, 19:17 Ależ mi ulżyło,bo juz myślałem że Kiko i H17 to dwie papuzki z podwórka,tak sobie ostanio dziobały zgodnie ziarnko że byłem w szoku. Odpowiedz Link Zgłoś
helenka17 Za cienki. 18.04.06, 19:18 Re: Czym jest Kraków, kim są krakowianie? Autor: jazzinator Data: 16.04.06, 21:23 Sorry,są Święta więc tylko na chwile,obiecuje podjąć temat od wtorku.Kiko,właśnie jeśli coś nie jest "trendy" (fuj co za słownictwo)to należy to drążyć! Peteen,jak widzisz "twoja" H17 juz burczy i piórczy pod nosem że zachciewa mi sie dialogu,nie pamiętając jak pluła na Kiko i coś o rzece i myciu rąk bredzi.Nie zamierzam wdawać sie w dyskusję z ta osoba,bom za cienki dla helenki.Pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
jazzinator Re:Ale po Świętach za cienka jest Helenka 18.04.06, 19:25 Wyslij jeszcze ze sto cytacików jak Cie to bawi! mnie całkiem po prostu wisi i patrzy na buty. Odpowiedz Link Zgłoś
helenka17 Za cienki 18.04.06, 19:36 Re: Czym jest Kraków, kim są krakowianie? Autor: jazzinator Data: 16.04.06, 21:23 + dodaj do ulubionych wątków skasujcie post Sorry,są Święta więc tylko na chwile,obiecuje podjąć temat od wtorku.Kiko,właśnie jeśli coś nie jest "trendy" (fuj co za słownictwo)to należy to drążyć! Peteen,jak widzisz "twoja" H17 juz burczy i piórczy pod nosem że zachciewa mi sie dialogu,nie pamiętając jak pluła na Kiko i coś o rzece i myciu rąk bredzi.Nie zamierzam wdawać sie w dyskusję z ta osoba,bom za cienki dla helenki.Pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ter. jutro wyjdzie następny numer Dziennika, o zgrozo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.06, 19:39 dziś była rekordowa sprzedaz Odpowiedz Link Zgłoś
helenka17 Rekordowa w stosunku do 18.04.06, 19:43 czego mianowicie. Do wczorajszej sprzedazy? Odpowiedz Link Zgłoś
jazzinator Re: Rekordowa w stosunku do Wyborczej 18.04.06, 20:17 Gula rośnie, piana cieknie,krew wzburzona mózg zalewa ! oj nie dobrze oj nie dobrze,czas na irygację. Odpowiedz Link Zgłoś
peteen na razie to dziennik może wyborczą cmoknąć w... 18.04.06, 20:21 stopkę (redakcyjną) pogadamy za 17 lat, kto jest górą -jedno wydanie dziennika nie czyni... Odpowiedz Link Zgłoś
jazzinator Re: na razie to dziennik może wyborczą cmoknąć w. 18.04.06, 20:28 Obawiam sie Peten jednego że za 17 lat to helenka może nie doczekac tej radości,po za tym wszystko z Toba OK? bo jakis znerwicowany nagle sie zrobiłeś a było juz spokojniej. Odpowiedz Link Zgłoś
jazzinator Re:smok cmoka w kroka ! 18.04.06, 20:54 Istotnie bardzo ciekawa dyskusja i Pan chciał sie umawiac na pogawędkę? o czym ? o cmokaniu dzieci,toz to jest karane ,to sie nazywa pedofilia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Kupiec za 17 lat to GW juz nei bedzie .... IP: *.NET / *.telnet.krakow.pl 18.04.06, 21:26 obawiam sie ze juz za 17 miesiecy nawet jej nie będzie :) Odpowiedz Link Zgłoś
helenka17 Za cienki 18.04.06, 22:28 Re: Czym jest Kraków, kim są krakowianie? Autor: jazzinator Data: 16.04.06, 21:23 Sorry,są Święta więc tylko na chwile,obiecuje podjąć temat od wtorku.Kiko,właśnie jeśli coś nie jest "trendy" (fuj co za słownictwo)to należy to drążyć! Peteen,jak widzisz "twoja" H17 juz burczy i piórczy pod nosem że zachciewa mi sie dialogu,nie pamiętając jak pluła na Kiko i coś o rzece i myciu rąk bredzi.Nie zamierzam wdawać sie w dyskusję z ta osoba,bom za cienki dla helenki.Pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ter. Re: piszę wątek,patrzę czy ktos dopisał a wątku n IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.06, 20:22 a Wyborcza od dziś na przemiał ........... Odpowiedz Link Zgłoś
peteen a jak juz skończysz plucie... 18.04.06, 20:24 pamietaj o umyciu ząbków i lulu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Kupiec PETEEN IP: *.NET / *.telnet.krakow.pl 18.04.06, 21:28 Broń się !! Rwij - krzycz - tup - bo praca ci ucieka !!! Hmm, a w liberaliźmie który popierasz zasiłki są zbędne !!! Odpowiedz Link Zgłoś