aint_about 28.04.06, 15:05 Popieram marsz Młodzieży. Ktoś mussi powiedzieć głośno, że się na to nie zgadzamy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
skinhead-pl [...] 28.04.06, 15:09 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jagoda Re: Rozpoczęła się manifestacja Wszechpolaków IP: *.kronopol.com.pl 28.04.06, 15:12 a ty jestes NORMALNYM POLAKIEM? Odpowiedz Link Zgłoś
anuszka_ha3.agh.edu.pl "Za kim jesteś? Za gejami czy za skinami?" 28.04.06, 15:19 :-)))))))) → → → → → → → → → → Odkryjmy Białoruś! odkryjmybialorus.blox.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman Re: "Za kim jesteś? Za gejami czy za skinami?" IP: *.interserwer.pl 28.04.06, 15:23 A jest jakaś różnica? Za gejami-skinami :) Odpowiedz Link Zgłoś
kaczomowa Re: "Za kim jesteś? Za gejami czy za skinami?" 28.04.06, 15:27 Fakt, nie można zapominać o tej całkiem sporej grupie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazek Re: "Za kim jesteś? Za gejami czy za skinami?" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.06, 15:32 No coż, ta "męska" kultura wszechopolako-skinów nie da się ukryć, że ma taki jakiś homoseksualny charakter. I co naturalne, jak zwykle z gejami, którzy się mocno ukrywają, sa mocno zakomleksieni i przez to tacy agresywni. Ci, którzy się nie ukrywają, jakoś normalniejsi są i bezproblemowi. Ja tych buraków nie mogę zrozumieć, na jakiej to niby zasadzie geje ich "terroryzują". Że istnieją? To jakoś łatwo tych "twardzieli" sterroryzować. cienkie bolki, jak się okazuje. Odpowiedz Link Zgłoś
terror.ortodoxa Re: "Za kim jesteś? Za gejami czy za skinami?" 28.04.06, 15:36 Od lat pytam : w czym homoseksualiści naruszają interesy społeczności hetero ? Jak dotąd nie otrzymałem ŻADNEJ sensownej odpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oliveira Bo na takie pytanie nie ma sensownej odpowiedzi IP: *.atman.pl / *.atman.pl 28.04.06, 15:39 Ja pytam: w jaki sposób małżeństwa gejowskie wpływają na rozpad rodziny? Też jakoś nikt nie umie odpowiedzieć sensownie. Być może chodzi o promieniowanie lambda ;) "Kilkunastu ogolonych na łyso barczystych młodzieńców i grupka młodych zakapturzonych młodych mężczyzn" Odpowiedz Link Zgłoś
kaczomowa Re: Bo na takie pytanie nie ma sensownej odpowied 28.04.06, 15:58 > Ja pytam: w jaki sposób małżeństwa gejowskie wpływają na rozpad rodziny? Też > jakoś nikt nie umie odpowiedzieć sensownie. Nie umie, bo nie wpływają. Akurat tu psychologia dawno już wszystko wyjaśniła. Rodziny rozpadają się, bo człowiek tak skonstruowany, że każda miłość kiedyś się wypali. Gejów za to można obwiniać równie dobrze, jak za tegoroczne mrozy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jankop za skinami oczywiscie bez wątpliwości IP: *.chello.pl 28.04.06, 16:07 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antykomuch Precz z obiema manifestacjami !!Troche Normalnosci IP: 207.208.161.* 28.04.06, 16:25 faszysci z obu manifestacji. rzygam waszymi walkami i wojnami miedzy soba jestescie sobie wszyscy warci... Oprócz Rodziny Radia Maryja i Ojca Dyrektora istnieje w Polsce Rodzina Gazety Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olin *** Tolerancja dla gejów = Epidemia HIV *** IP: *.CYLAB.CMU.EDU 28.04.06, 16:36 Dane za Instytutem Roberta Kocha. W Niemczech zyje 49.000 (39.500 mezczyzni + 9.500 kobiety) zarazonych HIV i chorych na Aids, z tego: -31.000 zinfekowanych i chorych to mezczyznie majacy seks z mezczyznami. -5.500 zarazila sie na drodze heteroseksualnych kontaktow -6.000 na drodze brania dozylnego narkotykow - 600 transfuzje krwi Daje to 600 nosicieli na milion mieszkańców. Ponad 370 z nich to geje. Nowe infekcje w 2005: ogolnie 2.600 , z tego (2.250 mezczyzn i 350 kobiet) z tego: 70% to mezczyzni, majacy seks z mezczyznami 20% zarazila sie HIV na drodze heteroseksualnych kontaktow. 9% w wyniku brania dozylnego narkotykow. W 2003 roku liczba zakażeń HIV w środowisku męskich homoseksualistów wynosiła 50%. W ciągu dwóch lat wzrosła aż o 20%. Dla porównania, w "faszystowskiej Polsce" (słowa Roberta Biedronia) liczba zarejestrowanych nosicieli (w Niemczech też mówimy tylko o zarejestrowanych) wynosi ok. 10 tys., co daje 200 nosicielni na milion mieszkańców. Trzy razy mniej niż w Niemczech. Koszt leczenia jednego nosiciela HIV terapią HAART wynosi grubo ponad 4000 zł miesięcznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lexie Re: *Sex bez zabezpiecznień=Epidemia HIV* IP: *.dclient.hispeed.ch 28.04.06, 21:22 i to jest poprawne rownanie.. mozna by jeszcze dodac ze z wieloma partnerami (taki typowy one night stand). jakos niedawno analizowalismy na wykladach przyklad pandemii ADIS i wyszlo ze nie stosunki homoseksualne sa najwieksza przyczyna. wystarczy spojrzec na stosunek zarazonych kobiet do mezczyzn... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ukropp jasne, zawsze zdrowiej dostac kamieniem za poglady IP: *.crowley.pl 28.04.06, 16:50 ... zydow mordowali niemcy gloszac m.in. teorie, ze narod abrahama roznosi wszy i owszem, tez mieli na to dowody naukowe... a suma sumarum to wszystko sa ludzie. choc dla wlasnego bezpieczenstwa wole spotkac na ulicy geja niz uajtpauera. ot i co... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aba Re: *** Tolerancja dla gejów = Epidemia HIV IP: *.nencki.gov.pl 28.04.06, 16:54 Spójrzmy na to z drugiej strony. Nie znam danych dotyczących korelacji pomiędzy liczebnością rodziny a jej stanem finansowym oraz ile wielodzietnych rodzin jest (np. z 6-10 dzieci), wiem natomiast że jeśli tylko przy popieraniu takich spraw będziemy się upierali to pomoc finansowa dla takich ogromnych, dużych acz biednych rodzin to są też ogromne koszty. Oczywiście to jest OK. Pod jednym warunkiem: że nie są to rodziny patologiczne a ich potomkowie to światli obywatele, z których można być dumnym. Jaka jest rzeczywistość, odpowiedzcie sobie sami. I dajcie spokój gejom, bo to też jest włażenie komuś z butami do łóżka. Jutro gazety opiszą jakąś nową aferkę, nad którą będzie można się powytrząsać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzz odkladajac polityczna porawnosc - po co ta manife IP: 151.204.99.* 28.04.06, 19:38 odkladajac polityczna porawnosc na bok - po co ta manifestacja rownosci? Mnie nic nie obchodzi co ktos robi w swoich czterech scianach, ale po cholere maja manifestowac ze jede drugiego w d... lubi przeleciec? Odpowiedz Link Zgłoś
terror.ortodoxa Re: odkladajac polityczna porawnosc - po co ta ma 28.04.06, 19:51 Ich sprawa i ich decyzja - mają do tego prawo jak każdy obywatel. Odpowiedz Link Zgłoś
cyberrafi Tu chodzi o coś innego 28.04.06, 20:45 Skinom tak naprawdę nie chodzi o walkę z homoseksualizmem. Ta faszystowska ideologia to po prostu tylko pretekst do zadym. To są zwykle bardzo ograniczone i zagubione jednostki, które potrzebują przynależności do grupy dającej im poczucie siły. Fakt, że policja nie może lub nie chce uporać się z rzucającą kamieniami hołotą jest kompromitacją naszego kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beria Re: Tu chodzi o coś innego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.04.06, 22:44 ??? A jak we Francji przez kilka tygodni nie potrafiono sobie dać rady z "rzucającą kamieniami hołotą" to jakoś tego kompromitacją nie nazwaliśmy:) A co do tematu - obie strony chcą tylko jednego - rozgłosu w mediach, jak widać nadzwyczaj skutecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
tadddd Re: Tu chodzi o coś innego 28.04.06, 23:23 LPR poszedł na smietnik to i wszech-durnotą zajmie sie niedoszły koalicjant, prawny i sprawiedliwy Odpowiedz Link Zgłoś
jenna.jameson Re: odkladajac polityczna porawnosc - po co ta ma 28.04.06, 22:40 Stary o czym ty mówisz? Jaka ich sprawa? Jeśli wyłażą na ulicę, a ich wyróżnikiem jest rodzaj preferowanego seksu to tu się kończy ichniasprawość, a zaczyna wszystkich. Czy kobiety lubiące brać z rana, powinny wyjść na ulice i domagać się specjalnych praw, a mogłyby bo to przecież nikomu nie szkodzi, a znajdą się tacy co dopatrzą się w tym propagowania szczoteczkowania jamy ustnej. Czytam te posty i tak sobie myślę, czy ludzie nie widzą amatorskiej roboty GW? Przecież wystarczy spojrzeć na foty po prawej dobrane jak w stalinowskiej opluwajce. MW - łysi, krzyczący. Geje - spokojni, świeczki w obozie - to jakiś cholerny koszmar. Jestem okazuje się nienormalna bo mam poglądy większości społeczeństwa. I jeszcze mam znosić, że jakiś oszołom nazwie mnie homofobem. Wiecie co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mosquito Re: odkladajac polityczna porawnosc - po co ta ma IP: 80.50.205.* 28.04.06, 23:33 > Czy kobiety lubiące brać z rana, powinny wyjść na ulice i > domagać się specjalnych praw, a mogłyby bo to przecież nikomu nie szkodzi, a > znajdą się tacy co dopatrzą się w tym propagowania szczoteczkowania jamy ustnej > . > > Nie wiem czy powinny, ale mają prawo : gdyby zechciały to nikt im nie może tego zabronić ... i mi się to podoba :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ren kontrmanifestacja IP: *.nat.dsuj.pl 28.04.06, 23:39 było grubo i tyle, szkoda, że pedałów broniły (jak zawsze) białe kaski;] pozdrawiam wszystkich, którzy byli po jedynie słusznej stronie!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mosquito Re: kontrmanifestacja IP: 80.50.205.* 28.04.06, 23:55 na razie jest słuszna bo Kościoł krytykuje gejów ..., a jak będziesz wyglądał jeśli wreszcie uzna opinię naukowców że to nie zboczenie tylko orientacja ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: strach Re: odkladajac polityczna porawnosc - po co ta ma IP: *.24.lokis.net.pl 29.04.06, 08:39 wszystko dobrze dopoki nie zaczynaja umieszczac twoich danych na stronach internetowych, zeby kazdy mlody faszysta mogl sobie znalesc kogos do przesladowania... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aba Re: *** Tolerancja dla gejów = Epidemia HIV IP: *.nencki.gov.pl 28.04.06, 16:56 I jeszcze jedno. Krajem w których króluje AIDS leżą głównie w Afryce. Jakimś cudem większość państw nie odmawia pomocy tym krajom a wręcz odwrotnie. Wszyscy się mylą? Twój argument jest absurdalny. Odpowiedz Link Zgłoś
onyx_70 Re: *** Tolerancja dla gejów = Epidemia HIV 28.04.06, 18:37 > Dla porównania, w "faszystowskiej Polsce" (słowa Roberta Biedronia) liczba > zarejestrowanych nosicieli (w Niemczech też mówimy tylko o zarejestrowanych) > wynosi ok. 10 tys., co daje 200 nosicielni na milion mieszkańców. Trzy razy > mniej niż w Niemczech. > Zauważ, że w Polsce świadomość HIV jest dużo mniejsza niż w Niemczech,liczba nosicieli może być większa, bo nie tak dużo ludzi się bada na HIV, mało używa prezerwatyw, a prostytutki ze wschodu też zrobiły swoje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Justyna Re: *** Tolerancja dla gejów = Epidemia HIV IP: *.dip0.t-ipconnect.de 28.04.06, 20:14 Porownywac dane statystyczne mozna.. tylko ze u nas przy takiej "otwartosci na innosc"zapewne niewielki odsetek zarazonych ujawnia sie i jest liczona w tych statystykach ;) Do tego Niemcy sa dosc tolerancyjni i ta ilosc geji to nie sami niemcy ale tez obcokrajowy ktorzy w Niemczech zyja i pracuja. Ja se swojej strony wole mieszkac na osiedlu gdzie 50% mieszkancow to beda geje niz na takim gdzie 15% mieszkancow to pijacy, skini czy chlopcy z mlodziezy wszechpolskiej .... Odpowiedz Link Zgłoś
d_arek_d Re: *** Tolerancja dla gejów = Epidemia HIV 28.04.06, 20:33 Gość portalu: Olin napisał(a): > Dane za Instytutem Roberta Kocha. > > > W Niemczech zyje 49.000 (39.500 mezczyzni + 9.500 kobiety) zarazonych HIV i > chorych na Aids, z tego: > -31.000 zinfekowanych i chorych to mezczyznie majacy seks z mezczyznami. > -5.500 zarazila sie na drodze heteroseksualnych kontaktow > -6.000 na drodze brania dozylnego narkotykow > - 600 transfuzje krwi > > Daje to 600 nosicieli na milion mieszkańców. Ponad 370 z nich to geje. > > Nowe infekcje w 2005: > ogolnie 2.600 , z tego (2.250 mezczyzn i 350 kobiet) z tego: > 70% to mezczyzni, majacy seks z mezczyznami > 20% zarazila sie HIV na drodze heteroseksualnych kontaktow. > 9% w wyniku brania dozylnego narkotykow. > > W 2003 roku liczba zakażeń HIV w środowisku męskich homoseksualistów wynosiła > 50%. W ciągu dwóch lat wzrosła aż o 20%. > > Dla porównania, w "faszystowskiej Polsce" (słowa Roberta Biedronia) liczba > zarejestrowanych nosicieli (w Niemczech też mówimy tylko o zarejestrowanych) > wynosi ok. 10 tys., co daje 200 nosicielni na milion mieszkańców. Trzy razy > mniej niż w Niemczech. > > Koszt leczenia jednego nosiciela HIV terapią HAART wynosi grubo ponad 4000 zł > miesięcznie. Bawimy się w statystyki i logiczne konkluzje? No dobrze. Dane za Generalną Dyrekcją Dróg Krajowych i Autostrad za rok 2004: - ok. 22% wypadków to najechanie na pieszego, - ok.10% wypadków to wypadki z udziałem roweru, Konkluzja: w pozostałej częsci, czyli 68% wypadków drogowych biorą udział jedynie samochody. Tak więc powinno zabronić się poruszania przy pomocy automobilów oraz motocyklów. Pedałowanie na autopiętach oraz rowerach czy też każde inne nie jest tak niebiezpieczne jak jazda samochodem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: el_bigos Re: *** Tolerancja dla gejów = Epidemia HIV IP: 82.160.7.* 28.04.06, 21:49 kretyn jesteś i tyle, lepiej sięgnij do statystyk odnoszących się do Afryki, ciekaw jestem ilu gejów tam baranie znajdziesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc z NIemiec Re: *** Tolerancja dla gejów = Epidemia HIV IP: 62.233.189.* 28.04.06, 22:57 Your facts are lousy, the argumentation not consistent. Sorry, but as a German I have to tell you that most people don´t get HIV because of the missing discrimination of gays and lesbians in Germany (by the way, 30% to 40% of the Poles living in Berlin today are homosexuals, who fled from discrimination elswhere)By far the most new infections with HIV do you find in Africa. A great part in this takes the KATHOLIC CHURCHE for telling them not to use condoms, not because of liberal laws... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: *** Tolerancja dla gejów?=?Epidemia HIV IP: *.24.lokis.net.pl 29.04.06, 08:37 Jest tez duzo danych wskazujacych, że kobiety ktore nigdy nie rodziły maja zwiekszona zapadalnośc na nowotwory układu rozrodczego, danych dość dobrze udokumentowanych. Czy w takim razie powinno sie protetowac przeciw żenskiemu celibatowi i zakonnicom? Czy tez w takim razie homoseksualistow nie tolerujesz a lesbijki tak? W tej grupe zarazenie chorobami przenoszonymi droga plciową sa znacznie zadsze. Nie wiem jak jest teraz, ale jakies 4 lata temu na wykladzie z wirusologii slyszalam, ze najczestszym w Europie i najpowazniejszym przez swoja skale wirusem przenoszonym przez kontakty sexualne jest worus zoltaczki typu C. Co do kosztow leczenia homoseksualistow z HIV - w krajach, gdzie jest dosc silna i madra polityka prorodzinna, osobysamotne i bezdzietne placa wieksze podatki, wieksze stawki ubezpieczenia itd, wiec tez sa "brdziej rentowne" dla spoleczenstw. Wydaje mi sie, ze znacznie bardziej rentowne niz skini, kibice czy zafascynowane przemoca miesniaki z mlodziezy wszechpolskiej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sklepowa Konflikt Miasto i WszechWiocha ?! IP: *.cybernet.ch 28.04.06, 16:49 Konflikt Miasto i WszechWiocha ?! Wies tanczy i spiewa ?! Autorytarna Wies nie rozumie pluralistycznego Miasta ?! Z miasta wiochy sie nie da zrobic. Moim zdaniem tu jest problem. "Agrarni" w miescie sie gubia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julek g Re: za skinami oczywiscie bez wątpliwości IP: *.gwardii.osi.pl 28.04.06, 17:48 lysi skopali mojego brata i zabrali mu telefon, gej mu nigdy nic nie zrobil Odpowiedz Link Zgłoś
jacg nowa moda 28.04.06, 20:47 na Zachodzie była moda na komunizm, teraz jest na: pederastię. strach pomyśleć, na co przyjdzie zapotrzebowanie wśród wiecznych rewolucjonistów w następnym rzucie... te tzw. marsze tolerancji prowokują tylko społeczeństwo, które nie jset zainteresowane ustawicznym rozstrząsaniem, czy normą jest związek mężczyzny i kobiety czy może nie, czy małżeństwo polega na takim związku w naszej kulturze czy może powinno np. na związku trzech kobiet lub dwóch gejów i jednej lesbijki. eksperymenty na społeczeństwie komunistom udało się przeprowadzić, mam nadzieję że pederastom już nie. wsadźcie sobie wasze marsze - nie byłoby marszu "tolerancji" - nie byłoby kontrmarszu "kultury". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemo Re: nowa moda IP: *.net.autocom.pl 28.04.06, 23:05 > na Zachodzie była moda na komunizm niby kiedy i gdzie? chyba że mieszkasz w japonii i dla ciebie rosja, białoruś i polska są na zachodzie :P > te tzw. marsze tolerancji prowokują tylko społeczeństwo Ja jakoś nie czuję się sprowokowany. Za to dresy i skiny tak... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nale Re: Bo na takie pytanie nie ma sensownej odpowied IP: *.fasola.org / *.devs.futuro.pl 28.04.06, 17:00 > > Ja pytam: w jaki sposób małżeństwa gejowskie wpływają na rozpad rodziny? > Też > > jakoś nikt nie umie odpowiedzieć sensownie. > > Nie umie, bo nie wpływają. Akurat tu psychologia dawno już wszystko wyjaśniła. > Rodziny rozpadają się, bo człowiek tak skonstruowany, że każda miłość kiedyś si > ę > wypali. Gejów za to można obwiniać równie dobrze, jak za tegoroczne mrozy. Tak jest tylko wtedy gdy zamiast zjawiska połączonych uczuć "miłość+przyjaźń+zaufanie" Gdy one koegzystują to można się nawet zdradzać i tak to nic nie zmieni. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryna65 odpowiedź jest oczywista 28.04.06, 18:38 "małżeństwa" homoseksualne to przecież jawna kpina z rodziny. Społeczeństwo nie ma absolutnie żadnego interesu w uznawaniu i ochronie takich związków. Nie dajmy się zwariować, ludzie! Odpowiedz Link Zgłoś
terror.ortodoxa Re: odpowiedź jest oczywista 28.04.06, 19:12 A musi mieć interes ? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=410&w=41006514&a=41009772 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tom.niewierny Re: odpowiedź jest oczywista IP: *.nike.com 28.04.06, 23:58 Przeciez tego sie domagaja homos. Ze strony homos to wygalda ze ma... Odpowiedz Link Zgłoś
buka222 Re: odpowiedź jest oczywista 30.04.06, 00:42 Tak zwane "malżeństwa" homoseksualne, do których prawo mają obywalele niektórych krajów, i przeciw którym tak bardzo niektórzy protestują, to nic innego, jak rodzaj umowy w Urzędzie Stanu Cywilnego - jasne, że tak można zdefinować każde cywilne małżeństwo, ale akurat nie o to mi chodzi. Na mocy tej umowy, dwie osoby mogą rozliczać się wspólnie z podatku, w krajach w których jest to dopuszczalne, zasięgać wzajemnie informacji o stanie swojego zdrowia, wziąć w banku wspólny kredyt, mieć prawo do pochowania zmarłego partnera - chociażby w myśl polskiego prawa może to zrobić jedynie członek rodziny. Czy to naprawdę taka straszna kpina??? Wyobraź sobie sytuację, kiedy jesteś z kimś przez dwadzieścia parę, czy więcej lat - i nie możesz go samodzielnie godnie pochować w razie tragedii, tylko musisz szukać jakichś pociotków, czy osób z którymi dawno zerwaliście kontakt, bo to oni w świetle prawa mają większe uprawnienia niż ty... jeśli dwie osoby, kochające się ale jednej płci - tak się zdarza - chcą wspólnie żyć, czy to naprawdę takie straszne że zawrą umowę, na mocy której będą mogły się wzajemnie reprezentować po różnych urzędach? czy to ci bardzo uwłacza? czasem dopisujemy niesamowitą ideologię tam, gdzie jej nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
terror.ortodoxa Re: Bo na takie pytanie nie ma sensownej odpowied 28.04.06, 15:58 Homoseksualiści ( w stałej liczbie ) żyją wśród nas od wieków i jakoś "cywlizacja nie upadła" :-))) A i ludzkość nie wymarła - strasznie mnie bawią te propagandowe idiotyzmy o ich rzekomym wpływie na przetrwanie gatunku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tom.niewierny Re: Bo na takie pytanie nie ma sensownej odpowied IP: *.nike.com 29.04.06, 00:19 Dobrze, niech zyja dalej ale na takich samych warunkach jak "od wiekow". Nie ma zadnego powodu zeby te zwiazku uznac za rowne tradycyjnej rodziny i jako takie nie wymagaja rownych benefitow ze strony panstwa i spoleczenstwa. Homos wybrali taka sposob na zycie, niech wiec zyja ze swoim wyborem i nie wmawiaja mi ze jest to normale. Jablko to jablko. Gruszka to gruszka. Uwazanie ze jablko i gruszka to to samo nie jest logiczne mimo ze jedno i drugie to owoc. Rodzina to facet i kobieta. Facet i facet, baba i baba mimo ze to tez niby para nigdy rodzina nie beda. Nie zmienia sie podstaw zycia tylko dlatego ze sa niemodne. Ja nie wierze w grawitacje ale nie staram sie wmawiac innym ze ona nie istnieje lub tez zmienic jej definicje. Zyje ze swoim wyborem. Geje: zyjcie ze swoim wyborem nie przeksztalcajcie znanych pojec i instytucji, zostawimy was w spokoju. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dreit Re: Bo na takie pytanie nie ma sensownej odpowied IP: 87.207.158.* 28.04.06, 18:23 A co Ty masz przeciwko łysym i barczystym? Jakaś łysofobia????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VlaD Re: Przydalby sie jeszcze trzeci marsz - Pojednan IP: *.76.classcom.pl 28.04.06, 19:48 O tak... na którym obie strony mogłyby się wyżyć... Odpowiedz Link Zgłoś
cyberrafi Re: Przydalby sie jeszcze trzeci marsz - Pojednan 28.04.06, 20:50 Pojednanie??? Z kim? Z faszystowskimi gnidami? Jakoś nie miałbym ochoty podać takiemu ręki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: <<>> Re: Bo na takie pytanie nie ma sensownej odpowied IP: *.aster.pl 28.04.06, 22:43 Przedstawiciel trzeciej płci : Oliveira nabzdziło(a): > "Kilkunastu ogolonych na łyso barczystych młodzieńców i grupka młodych > zakapturzonych młodych mężczyzn" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie gej Re: "Za kim jesteś? Za gejami czy za skinami?" IP: *.dip0.t-ipconnect.de 28.04.06, 17:30 ludziom przeszkadza to ze manifestuja swoja odmiennosc. Nie chodzi o to ze oni sa, niech sobie beda. Nie kazdy leje sie w forme. Ale niech nie obnosza sie z tym na oczach wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jakma Re: "Za kim jesteś? Za gejami czy za skinami?" IP: *.net.autocom.pl 28.04.06, 20:31 A jak para m/k chodzi po ulicy za rękę, całuje się w knajpie czy nawet chodzi z dziećmi to nie manifestuje swojej orientacji? Wszyscy wiemy, że dzieci z kapusty się nie biorą wiec jednocześnie domniemamy, że facet musiał odbywać stosunki z kobietą. Jeśli to jest ok., to z jakiego powodu dwie kobiety nie mogą chodzić za rękę po ulicy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie gej Re: "Za kim jesteś? Za gejami czy za skinami?" IP: *.dip.t-dialin.net 28.04.06, 21:48 Nie chodzi o to, ze chodza za reke. Chodzi o manifestacje, marsze etc. To mialem na mysli. Dlaczego nie chodza po prostu za reke, jak heteroseksualisci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jakma Re: "Za kim jesteś? Za gejami czy za skinami?" IP: *.net.autocom.pl 28.04.06, 22:26 Gość portalu: nie gej napisał(a): > Dlaczego nie chodza po prostu za reke, jak heteroseksualisci. Gdyż w tym kraju mogą straćić za to zęby lub zaliczyć kamieniem. Oni właśnie o to walczą w tych marszach, aby kiedyś mogli normalnie, jak każda zakochana para przejść się bezpiecznie plantami trzymając się za ręce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasiek Re: "Za kim jesteś? Za gejami czy za skinami?" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.06, 22:02 Gość portalu: nie gej napisał(a): > ludziom przeszkadza to ze manifestuja swoja odmiennosc. Nie chodzi o to ze oni > sa, niech sobie beda. Nie kazdy leje sie w forme. Ale niech nie obnosza sie z > tym na oczach wszystkich Niech sobie taki idiota nie-gej będzie, ale niech nie obnosi się ze swoją głupotą na forum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdystansowany trzeba sie pokazac zeby upomniec sie o swoje prawa IP: *.chello.pl 29.04.06, 03:39 nie ujawniajac sie, kryjac w domowym zaciszu nigdy nie zwroci sie na siebie uwagi, bedzie sie ciagle ukrywac i egzystowac w niewidoczny sposob. tym samym nigdy nie doprowadzi sie do uzyskania chocby elementarnych praw demokratycznego panstwa jakimi sa czesto omawiane mozliwosci pytania o stan zdrowia pacjenta w szpitalu, gdy nie jest sie czlonkiem rodziny lub dziedziczenie na wypadek smierci partnera; innymi slowy chodzi o zwiazki partnerskie np. potem mozna rozmawiac o malzenstwie, adopcji... 'warto rozmawiac' choc akurat zakowski tu nie pasuje;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tez nie gej Re: "Za kim jesteś? Za gejami czy za skinami?" IP: *.24.lokis.net.pl 29.04.06, 08:53 Ale na marsz wolnosci chce pojsc. Z przyjaciolka. Bo dla nas gej czy nie-gej to czlowiek, w ocenie liczy sie cos innego niz orientacja. A raczej poszlybysmy, gdyby nie zaszla w ciaze, teraz to juz dla niej niebezpieczne... Dopoki ktos jest atakowany tylko za chec wyrazenia swoich pogladow, ktore same w sobie nie naruszaja niczyjej wolnosci, to marsze sa potrzebne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: głupota.ortodoxa W czym hetero naruszają interesy homoseksualistów IP: *.aster.pl 28.04.06, 22:37 terror.ortodoxa napisał: > Od lat pytam : w czym homoseksualiści naruszają interesy społeczności hetero ? > Jak dotąd nie otrzymałem ŻADNEJ sensownej odpowiedzi. Od lat pytam : w czym heteroseksualisci naruszają interesy społeczności homo ? Jak dotąd nie otrzymałem ŻADNEJ sensownej odpowiedzi. To po co te marsze dewiantów ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mosquito Re: W czym hetero naruszają interesy homoseksuali IP: 80.50.205.* 28.04.06, 23:28 a po co są parady jamników w Krakowie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ateista spytaj sie kleru IP: *.CNet2.Gawex.PL 29.04.06, 00:11 wśród nich jest najwieksze zbiorowisko geyów.Zdrowy psychycznie człowiek nie przysiega wstrzemięźliwosci seksualnej wszak to nawet sprzeczne z zasadami waszego boga. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dude interesy społeczności hetero IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.06, 22:44 "Od lat pytam : w czym homoseksualiści naruszają interesy społeczności hetero ? Jak dotąd nie otrzymałem ŻADNEJ sensownej odpowiedzi." Np. w ten sposob, ze organizuje halasliwe i awanturnicze manifestacje. Majac swiadomosc, ze dojdzie do biatyki i chuliganstwa nie moga sobie odpuscic marszu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jakma Re: interesy społeczności hetero IP: *.net.autocom.pl 28.04.06, 23:01 Gość portalu: dude napisał(a): > Np. w ten sposob, ze organizuje halasliwe i awanturnicze manifestacje. > Majac swiadomosc, ze dojdzie do biatyki i chuliganstwa nie moga sobie odpuscic > marszu. Z tego co mówią w mediach to awanturnicze i hałaśliwe manifestacje organizuje MW, ale nie wiedziałem, że oni wszyscy też są homo !? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sam ortodox Re: "Za kim jesteś? Za gejami czy za skinami?" IP: *.kompania.net 29.04.06, 00:44 A ja od lat odpowiadam, że dewianci powinni się leczyć a przypadku oporu leczenie powinno być przymusowe. Degeneracja i dewiacja nie może być tolerowana w żadnym normalnym Narodzie a przyzwolenie i tolerancja takich patologii powinno być karalne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doktor Re: "Za kim jesteś? Za gejami czy za skinami?" IP: *.24.lokis.net.pl 29.04.06, 08:56 A masz jakies pomysly na leczenie dla siebie? Z nietolerancji, agresji, glupoty? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paweł bee Homoerotyczne ci(ąg)oty MW... IP: *.CNet2.Gawex.PL 28.04.06, 16:13 A pamiętacie państwo film wyemitowany przez TVN, na ktorym nasi dziarscy młodzieńcy symulowani stosunek? Coś ich ciągle pociąga na te gejowskie marsze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ti_grin Re: "Za kim jesteś? Za gejami czy za skinami?" IP: *.icpnet.pl 28.04.06, 16:50 masz totalną rację i jeszcze dodam,że Wszechpole swoje racje potrafią tylko pięścią udowadniać- czyli konkretnych argumentów brak..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julek g Re: "Za kim jesteś? Za gejami czy za skinami?" IP: *.gwardii.osi.pl 28.04.06, 17:46 mnie codziennie terroryzuje z telewizji farma pana lecha, jakeis konie , buraki i kaczory opanowuja moj odbiornik i ja bardzo protestuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kate Re: "Za kim jesteś? Za gejami czy za skinami?" IP: *.sympatico.ca 28.04.06, 18:01 Julek g zapomniales, ze"... w naszym nowym lepszym kurniku...." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DYBKO2 Re: "Za kim jesteś? Za gejami czy za skinami?" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.06, 19:09 Powiem Ci więcej !Gdyby słuchali nauki kościoła że wszyscy jesteśmy dziećmi jednego Boga i to On jest wszystkiemu wladny.A jeśli władny to i odpowiedzialny.Więc niech składają Mu dzięki że nie ich to dotkneło.A dotkniętym pozwolą spokojnie żyć. Do tego trzeba jednak dorosnąć . Naród płacze po Janie Pawle a nie wciela w życie Jego nuki.Naród który na prezydenta wybiera Tymińskieo.Który będzie miał karanego premiera, jeszcze długo będzie musiał dorastać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beria z innej beczki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.04.06, 23:08 no a tredowtych-dotknietych też udawało się skutecznie odizolować od społeczeństwa przez co tkanki społecznej swą obecnością nie naruszali :) zawsze jakieś rozwiązanie...warto przemysleć:) Tak zupełnie z innej beczki. Czytałem skrypty z antropologii mojego kumpla i znalazłem tam ciekawe wyniki badań - otóż znane są przypadki "wyleczenia" z homoseksualizmu - takim terapiom poddawali się zazwyczaj mężczyźni którzy odkrywali swoje preferencje po założeniu rodziny (takiej tradycyjnej, niemodnej np jak moich rodziców:))). Było to wprawdzie niewiele bo około 40% leczących się, ale to raczej nijak się ma do teorii o skazie genetycznej itd... Jest może ktoś kompetentny kto zna tą historię o której napisałem i mógłby mi ją wytłumaczyć - pytam poważnie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jakma Re: z innej beczki IP: *.net.autocom.pl 28.04.06, 23:14 Jak mniemam, ciebie też możnabyłoby wyleczyć z heteroseksualizmu w taki sam sposób(przynajmnei wg tej teorii) Nie podpieraj się podręcznikiem do antropologii (chyba że przedwojennym), choć to pewnie była książka słynnego Cohena do pedałów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: neo Re: z innej beczki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.04.06, 23:22 na końcu była prośba o to żeby komentowały mój post osoby których wiedza nie ogranicza się do tego co czytają w gazecie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jakma Re: z innej beczki IP: *.net.autocom.pl 29.04.06, 07:52 Gość portalu: neo napisał(a): > na końcu była prośba o to żeby komentowały mój post osoby których wiedza nie > ogranicza się do tego co czytają w gazecie... A gdzie jest twoj post - bo ja nie widze w żadnym powyższym takiej prośby -to raz. A dwa nie odpowiadałem na post żadnego forumowicza podpisanego jkao "neo". Coś ci się człowieku pomieszało!? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mosquito Re: z innej beczki IP: 80.50.205.* 28.04.06, 23:47 ja znam inne dane z których wynika, że wszyscy geje rzekomo "wyleczeni ze zboczenia" przez różnych "speców" - wcześniej czy później powracali do swej orientacji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tolerancyjny. Re: z innej beczki IP: *.kompania.net 29.04.06, 17:05 Więc jeżeli wyleczenie jest niemożliwe to należy ich kastrować a to napewno zakończy istniejący problem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomasz Re: "Za kim jesteś? Za gejami czy za skinami?" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.06, 16:13 za skinami zawsze i wszędzie Odpowiedz Link Zgłoś
theworst Re: "Za kim jesteś? Za gejami czy za skinami?" 28.04.06, 21:06 zawsze i wszędzie naziol je..y będzie Odpowiedz Link Zgłoś
kaczomowa Za gejami. Kto jeszcze? 28.04.06, 15:25 I dlaczego, u licha, w tym kraju chamstwo zawsze górą? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JA Zawsze przeciw MW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.04.06, 15:26 Żyjemy w takim kraju że jak się zobaczy dwóch facetów z wóżkiem to na 100% to są złomiarze :-) Odpowiedz Link Zgłoś
zieleniak2004 =TV skutecznie kłamie? Patrzcie czytajcie SAMI 29.04.06, 17:15 TV jak zwykle KŁAMIE! SŁUCHAJCIE i PATRZCIE SAMI: ww6.tvp.pl/video/2006/04/28/70955/film.asf Kiedy BANDYCI rzucają kamieniami TV relacjonuje że doszło do regularnych starć i bijatyk "MIĘDZY UCZESTNIKAMI". Ciekawe jak poczuliby się dziennikarze TVP kiedy po skasowaniu im kamer i rozbiciu głów usłyszeliby np. że "uczestnicy zajścia starli się z niewinnym pochodem młodych zakonników"... Prawda jest przykra oraz bolesna: ================================= - Starcia wywołali BANDYCI (SKINI, KIBOLE, WSZECHPOLACY) - Policja chroniła Marsz NIESKUTECZNIE (i nawet tendencyjnie się OPIEPRZAŁA) - BANDYCI STARLI się z POLICJĄ! (natomiast maszerujących w Marszu Tolerancji obrzucili GRADEM KAMIENI wielkości pięści!) - Policja opieszale "wyłapywała" BANDYTÓW (12 zatrzymała na ponad kilkuset aktywnych?) - BANDYTÓW chronił Poseł LPR i Wicemarszałek Sejmu Kotlinowski w swoim biurze! - Przy rzucaniu kamieniami udzielał się nawet KSIĄDZ! (to się nadaje chyba do programu "NIE-DO-WIARY" w TVN!) Tutaj stosowna relacja UCZESTNIKA i ŚWIADKA: ============================================= www.zieloni2004.pl/portal/index.php?s3=Relacja%20z%20Marszu%20Tolerancji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 4g63 niech żyją homoseksualiści IP: 157.25.9.* 28.04.06, 15:27 jestem za homoseksualizmem, to wspaniali ludzie, w przeciwieństwie do wszelkich maści popaprańców skinów, faszystów i innych którzy sieją nienawiść > I dlaczego, u licha, w tym kraju chamstwo zawsze górą? nie jest górą, ale poprostu jest głośne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zadra Homoseksualiści wspaniali ludzie? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 28.04.06, 15:34 Pewnie że tak, a jacy mili dla dojrzewających chłopaczków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 4g63 Re: Homoseksualiści wspaniali ludzie? IP: 157.25.9.* 28.04.06, 15:35 a księża dla dojrzewających dziewczynek? coś ci się pomyliło chyba i to bardzo ... Odpowiedz Link Zgłoś
joli_cyc Re: Homoseksualiści wspaniali ludzie? 28.04.06, 16:13 jesli afery z ksiezmi, to tez homoseksualne kolego... to chlopcow ksieza molestowali, nie dziewczynki... widac wiec ze homoseksualisty to nawet w sutanna nie zmieni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elle Re: Homoseksualiści wspaniali ludzie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.06, 16:35 joli_cyc napisała: > jesli afery z ksiezmi, to tez homoseksualne kolego... to chlopcow ksieza > molestowali, nie dziewczynki Gdyby społeczeństwo normalnie traktowało gejów, to nie musieliby uciekać do seminariów przed swoją seksualnością. Znajdowaliby sobie normalnych partnerów i nie mieliby powodu, zeby molestować chłopców. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paweł bee Re: Homoseksualiści wspaniali ludzie? IP: *.CNet2.Gawex.PL 28.04.06, 16:17 I tatusiowie dla swoich córek... Vide: kidprotect.pl - większośc sprawców molestowania dziewczynek to osoby z ich najbliższego otoczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kresku Re: Homoseksualiści wspaniali ludzie? IP: 217.173.202.* 28.04.06, 15:36 nie myl pedofili z homoseksualistami, ignorancie :/ Odpowiedz Link Zgłoś
terror.ortodoxa Re: granica jest bardzo plynna 28.04.06, 15:43 Niestety nie. Nauka i medycyna mówi jasno : pedofilia i inne dewiacje są zboczeniem ( nabytym i utrwalonym ). Natomiast jeśli chodzi o homoseksualizm nie można tego tak jasno określić - do tej pory badania trwają i większość z nich wskazuje na genetyczne źródło powstawania tej orientacji. Odpowiedz Link Zgłoś
simprez Re: granica jest bardzo plynna 28.04.06, 16:47 > Natomiast jeśli chodzi o homoseksualizm nie można tego tak jasno określić - do > tej pory badania trwają i większość z nich wskazuje na genetyczne źródło Genetyczne? A co to homoseksualizm przechodzi z ojca na syna? A niby jak? Przez pączkowanie??? ...Rynek krakowski nie jest gejowski!!!.. :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: granica jest bardzo plynna IP: *.c30.msk.pl 28.04.06, 16:54 Owszem i genetycznie, nie z ojca na syna a z matki a konkretniej z babki (co drugie pokolenie) chodzi dokładnie o fragment Xq28 w chromosomie X. Istotny wydaje się być nie tyle sam fragment, co obecność również innych genów oraz poziomu hormonów i wpływów środowiska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sklepowa Geneza Fantazji Seksualnej jest niewyjasniona. IP: *.cybernet.ch 28.04.06, 18:59 Dlaczego mamy fantazje seksualna ?! Geneza fantazji seksualnej, geneza chuci jest niewyjasniona. Fantazja seksualna oswieca nas, jaki "typ" nam sie podoba lub nie. Ludzi nie robila fabryka: kazdy ma swoj "typ". P. S. Pedofilia traumatyzuje. Dlatego pedofilia jest niedozwolona i karalna, jak kazdy gwalt. Homoseksualnosc nie traumatyzuje, dlatego nie jest patologia. Dojrzalosc psycho-seksualna nie jest plynna, czy umowna. Dojrzalosc psycho-seksualna jest indywidualna. Chuc, potrzeba seksualna puka do do drzwi mlodziezy miedzy 12 a 14 rokiem zycia. Dlatego prawo "arbitralnie" chroni dzieci do ukonczenia 14 roku zycia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: outsider Re: granica jest bardzo plynna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.04.06, 22:47 Apropos genetyki - ja się nad czymś zastanawiałem dzisiaj, patrząc na te neandertalskie gęby młodzieży 'wszech-brunatnych koszul' krążących po mieście: Spora liczba najbardziej agresywnych z tych... istot, że tak powiem, urodziło się prawdopodobnie mniej więcej w okresie - lub niedługo przed - wydarzeniem, którego w tym tygodniu mieliśmy 20-tą rocznicę, czyli katastrofa w Czarnobylu. Z tego, co wiem, niektóre części Polski otrzymały wtedy wcale niemałą dozę opadów radioaktywnych... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paweł bee Ojcowie rodzin gł. sprawcami molestowania... IP: *.CNet2.Gawex.PL 28.04.06, 16:19 Patrz: kidprotect.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zadra Re: Homoseksualiści wspaniali ludzie? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 28.04.06, 15:39 A pedofil biorący się za nastoletnich chłopców to może nie homoseksualista? Odpowiedz Link Zgłoś
danieldaniel Re: Homoseksualiści wspaniali ludzie? 28.04.06, 15:40 czy pedofil heteroseksualny jest lepszy niz homoseksualny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kresku Re: Homoseksualiści wspaniali ludzie? IP: 217.173.202.* 28.04.06, 15:42 boze, ale tez raczej nie kazdy gej dobiera sie do dzieciaka, nie? O_o za bardzo uogolniasz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 4g63 Re: Homoseksualiści wspaniali ludzie? IP: 157.25.9.* 28.04.06, 15:43 a pedofil biorący się za nastoletnie dziewczynki to co? no trudno to podciągnąć pod homoseksualiste Zadra, nikt nie popiera pedofili, zrozum chociaż tyle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zadra Re: Homoseksualiści wspaniali ludzie? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 28.04.06, 15:50 A ja nie popieram ani pedofili ani zgromadzeń faszystów ani demonstracji homoseksualistów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Realny Co ma do rzeczy "normalna" rodzina ? IP: *.biol.uw.edu.pl 28.04.06, 15:47 Heteroseksualiści też nie zakładają rodzin, a wielu homoseksualistów zakłada. Nikt nie zmusi homoseksualistę do założenia rodziny, ten człowiek pozostanie taki jakim jest. Więc po co przywoływać sprawy rodzin do tej kwestii? Niekoniecznie rodzina daje życie, ale jak to się zaczyna każdy wie. Wszechpolacy głoszą obłudę i fałsz, żeby manipulować prostymi ludźmi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 4g63 Re: Co ma do rzeczy "normalna" rodzina ? IP: 157.25.9.* 28.04.06, 15:48 ksiądz też nie zakłada rodziny i zakonnice też nie ... co to w ogóle za argumenty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaro Re: Homoseksualiści wspaniali ludzie? IP: *.fnet.pl 28.04.06, 17:50 Co byś zrobił, gdyby twoje dziecko okazało się być homo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ....? Re: Homoseksualiści wspaniali ludzie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.04.06, 23:15 utopiłbym - jest taki fragment w pięcioksięgu - ukamieniować! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sada Re: Homoseksualiści wspaniali ludzie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.06, 22:01 te dwie dewiacje nierzadko się łączą... Odpowiedz Link Zgłoś
roroism Re: Homoseksualiści wspaniali ludzie? 28.04.06, 21:58 Gość portalu: Zadra napisał(a): > Pewnie że tak, a jacy mili dla dojrzewających chłopaczków. EEEE TAM MALI CHŁOPCY SMIERDZĄ...NIEDOMYCI I ZLE SIE UBIERAJA... NIEPOGADASZ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: danjes Re: Homoseksualiści wspaniali ludzie? IP: *.14-81-70.mc.videotron.ca 29.04.06, 04:26 PISMO SWIETE mowi;"I zamienili chwale niesmiertelnego Boga na obrazy przedstawiajace smiertelnego czlowieka,a nawet ptaki,czworonozne zwierzeta i plazy.Dlatego tez wydal ich Bog na lup pozadliwosci ich serc ku nieczystosci,aby bezczescili ciala swoje miedzy soba.Podobnie tez mezczyzni zaniechali przyrodzonego obcowania z kobieta,zapalali jedni ku drugim zadza,mezczyzni z mezczyznami popelniajac sromote i ponoszac na sobie samych nalezna za ich ZBOCZENIE kare".Nie bardzo rozumie dlaczego mam tolerowac czyjes zboczenie i jeszcze uwazac to za normalne. Odpowiedz Link Zgłoś
mukowis Re: niech żyją homoseksualiści 28.04.06, 15:41 Homoseksualisci to dziwni ludzie - sympatyczni, weseli, rozmowni, otwarci, pelni wspanialych pomyslow, wrazliwi estetycznie i kulturalni. Popieram calym sercem Matka dwojki nastolatkow, wierna zona Odpowiedz Link Zgłoś
terror.ortodoxa Re: niech żyją homoseksualiści 28.04.06, 15:53 mukowis napisała: > Homoseksualisci to dziwni ludzie - sympatyczni, weseli, rozmowni, otwarci, peln > i > wspanialych pomyslow, wrazliwi estetycznie i kulturalni Dziw nad dziwy - tylko walić w pysk, jak taki podejrzany typ idzie polską ulicą pełną zawistnych ponuraków i zachwycającej nasterydowanej tłuszczy prawdziwych Polaków ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czat ? IP: *.244.84.bluetone.cz 28.04.06, 16:20 Homoseksualisci to ludzie sympatyczni i niesympatyczni. All people are the same. Odpowiedz Link Zgłoś
maciejtakitam Re: ? 28.04.06, 16:54 dokladnie sie zgodze z tymi dwoma zdaniami. sa glupi ludzie i madrzy. dlaczego prostaczki broniacy homoseksualistow wsadzaja "Polakow" do jednego wora. Jestem Polakiem i gardze MW, ale w takim samym stopniu co z "aktywistami" gejowskimi. To jest wszystko takie prostackie. Banda debili obrzucilo Gejow kamieniami. GW napisze ze polska to kraj homofobow. Tylko GW nie napisze ze np ameryka to kraj homofobow bo gdzies w stanie indiana zaatakowano klub gejowski i strasznie pobili ludzi tam przebywajacych. obluda obluda obluda. Odpowiedz Link Zgłoś
maciejtakitam Zreszta wydaje mi sie ze na takie manifestacje... 28.04.06, 16:59 przychodza ludzie ktorzy nie maja w zyciu nic innego do roboty niz "manifestowac" i robic drake dla draki... zeby nas zobaczyli. Dla mnie te wszystkie manifestacje po obu stronach to zwykli oblesni prowokatorzy ktorzy chca normalnych ciezko pracujacyh ludzi wrzucic do jednego wora. Gardze tymi waszymi paradami lysych prostaczkow i wielkich obroncow "Wolnosci" jakos mi od was wszystkich strasznie zajezdza prowokacja...pozabijajcie sie wszyscy nawzajem ...moze bedzie spokoj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aba Wolność zgromadzeń IP: 212.87.26.* 28.04.06, 18:22 Konstytucja gwarantuje m. in. wolność zgromadzeń, wolność słowa i parę innych rzeczy.To znaczy że można się zgromadzać i pomimo że cele tych zgromadzeń mogą być różne,jest to jeden z najlepszych sposobów na to żeby Cię zauważyli. Dokładnie z tego powodu górnicy przyjechali do Warszawy czy pielęgniarki wyszły na ulicę. I nie wiem czy ktoś ich obrzucał kamieniami. Odpowiedz Link Zgłoś
maciejtakitam Re: Wolność zgromadzeń 28.04.06, 18:28 gurnicy rzucali kamieniami w policje... Odpowiedz Link Zgłoś
d_arek_d Re: Wolność zgromadzeń 28.04.06, 20:52 maciejtakitam napisał: > gurnicy rzucali kamieniami w policje... Nieprawda, gurnicy nie rzucali kamieniami w policję. Gurnikom nawet nie chciało się przyjechać do Warszawy! To górnicy rzucali w policjantów! Odpowiedz Link Zgłoś
simprez Re: ? 28.04.06, 17:04 zgadzam się w pełni! czemu geje i lesbijki w imię własnych praw obywatelskich mogą publicznie głosić niechęć i pogardę w stosunku do swoich adwersarzy, a ja w stosunku do homoseksualistów w imię tego samego prawa już nie mogę tak postępować nie mogę??? czemu? - bo jestem homofobem!!! czemu nikt nie pisze i nie mówi o heterofobii, o negacji rzeczy noramlnych (tzn. akceptowanych przez większość Polaków) i tradycyjnych dla naszego społeczeństwa??? mimo swoich poglądów nie popieram jednak przemocy wobec homoseksualistów, uważam ją za coś nienormalnego i karalnego, chce tylko wyrazić sprzeciw wobec ich postulatów i żądań. Odpowiedz Link Zgłoś
maciejtakitam "Co ja tutaj robie. w centrum tej demonstracji... 28.04.06, 17:59 jak sie tu znalazlem, nie wiem kto tu walczy z kim, jedni krzycza wieszac, drudzy krzycza koronowac, jest mi wszystko jedno, nie mieszjacie mnie z tym. powiedz mi dlaczego sie tak nie nawidzicie, podgryzcie sobie gardla szybciej sie wykonczycie" - x T.Love Odpowiedz Link Zgłoś
pom.pom Re: "Co ja tutaj robie. w centrum tej demonstracj 28.04.06, 18:52 Czy taki sam stosunek masz do demonstracji niepełnosprawnych bądź mniejszości etnicznych domagających się równego traktowania? Zrozum, że demonstracje gejów służą temu, by byli oni traktowani jak ludzie. Nie chcą przywilejów kosztem innych, nie chcą nikogo epatować swoją seksualnością, chcą mieć prawo do swojej inności bez obawy, że ktoś zrobi z nimi "to co Hitler z Żydami" (dość ekstremalny przykład, ale chodzi też o zwykłe oberwanie po mordzie w tramwaju). Marsze tolerancji nie głoszą pogardy do swoich adwersarzy, dopóki ci nie obrzucą ich stekiem wyzwisk i kamieni przy okazji. Byłbym - tak jak Ty - przeciwny marszom środowisk gejowskich, gdyby one rzeczywiście miały wyglądać tak jak prowokacyjne parady np. w Berlinie, ale tak nie wyglądają. > powiedz mi dlaczego sie tak nie nawidzicie, podgryzcie sobie gardla szybciej > sie wykonczycie" - x T.Love Tutaj nikt (poza MW i kibolami) nikogo nie nienawidzi, tutaj chodzi o możliwość istnienia w społeczeństwie ludzi, którzy nie robią nikomu krzywdy. Odpowiedz Link Zgłoś
maciejtakitam Re: "Co ja tutaj robie. w centrum tej demonstracj 28.04.06, 19:05 zgadzam sie z tym co napisales tylko poprostu jestem zmeczony ta cala draka rozkrecana przez GW wmawiajaca mi co krok ze jestem kims kim nie jestem i wyrazam sprzeciw wobec tej calej histerji dziejacej sie wookolo tej calej sytuacji i doskonale to wyraza to co czuje stary kawalek tlove. jednoczesnie robimy reklame MW ktora innaczej nie zaistnieje jak przez prowokacje kilku lysych prostaczkow...tyle ze inteligentny czlowiek, grupa, gazeta nie reaguje tak jak pan Biedron lub GW , ktorzy nazywaja polske i polakow roznymi "epitetami" gdzie wrzucaja mnie i ciebie do jednego wora z tymi "paroma" prostaczkami co rzucaja kamieniami a powinni stanac co najwyzej przed sadem. twoja wypowiedz byla na poziomie i sie z nia calkowicie zgadzam. nie zrozum mnie zle. poprostu komus zalezy zeby ludzie sie nienawidzieli Odpowiedz Link Zgłoś
maciejtakitam Re: "Co ja tutaj robie. w centrum tej demonstracj 28.04.06, 19:09 pozatym w moim systemie wartosci nie ma gejow, murzynow, chamow, kaczyzmu, lesbijek, lewakow, rydzykowcow... sa poprostu ludzie glupi i madrzy , zli i dobrzy tylko GW tego nie rozumie... Odpowiedz Link Zgłoś
pom.pom Re: "Co ja tutaj robie. w centrum tej demonstracj 28.04.06, 20:06 Fakt, szufladkowanie jest ostatnio dość powszechne w naszych polskich dyskusjach. Sam już nie wiem, czy jestem komuchem, moherem, żydem, katolem, czerwonym, czarnym, czy różowym. Nudne to strasznie i męczące, a w dodatku do niczego nie prowadzi. Zgadzam się, że histeryczne wystąpienia np. Biedronia nie służą dobrze sprawie, o którą sam walczy. Gadka o "faszyzmie" tylko znieczula ludzi na to co się dzieje. Bo gdy rzeczywiście zacznie nam ten faszyzm zagrażać, nikt go nie zauważy. Wszyscy będą juz przyzwyczajeni do alarmów. Ja też staram się nie wartościować ludzi wg. orientacji seksualnej, rasy, poglądów politycznycznych, czy preferencji "radiowych". Jednak nie mogę nie zauważać ludzi, którzy to robią i okazują to często agresją. Nie załatwi tego jedna czy druga rozprawa w sądzie np. o pobicie, bo tu nie o prawo chodzi, a o mentalność społeczeństwa. Tak jak bez masowych wystąpień np w Stanach (pastor M.L.King) nie zmieniłoby się nic w kwestii dyskryminacji czarnych. Ważne jest, by domagając się tolerancji robić to rozsądnie i nie obrażać innych. Póki co organizatorzy polskich marszów chyba o tym pamiętają. PS: a kawałek T.Love nie taki znowu stary;) Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
maciejtakitam Re: "Co ja tutaj robie. w centrum tej demonstracj 28.04.06, 20:58 Gadka o faszyzmie nie tylko znieczula ludzi ale i zniecheca. Jezeli ktos mowi ze "Polacy" to faszysci, homofoby, ciemnogrod to niech sie ten pan nie spodziewa ze ktos bedzie go dazyl sympatia. Nie mozna wszystkich ludzi wsadzc do jednego wora to jest zle. Szkoda ze ten ruch obral sobie takiego powiedzmy "przywodce"... bardziej przydalby sie ktos bardziej wywazony. stare przyslowie mowi ze "milczenie jest zlotem" i tak by bylo tym razem jednak w moim mniemaniu ruch gejowski obral droge rewolucyjna a polskie spoleczenstwo rewolucji nie lubi bo nie lubimy jak ktos nam narzuca zdanie. tak bylo za rozbiorow i tak bylo za komuny i tak bedzie zawsze. Moim zdaniem bylo by duzo duzo lepiej dla tego ruchu gdy by nie mieszal sie w polityke z zielonymi, lewakami na czele... wlasnie przez tych ostatnich to wywoluje taka wrzawe i niechec a potrzeba rozmow a nie posadzi sie MW i Biedronia i gadaj... to nie sa ludzie do rozmowy dla mnie. geje sa i beda. poki nikt nikogo nie krzywdzi wszystko gra. Wspomniales o murzynkich protestach. M.l. king byl wielkim prekursorem jednak to co zrobili jego nastepcy w zwiazku rownouprawnieniem tolerancja i rasizmem nie ma nic wspolnego z tymi rzeczami a spowodowalo to ze teraz ten kto sie nie zgadza jest rasista albo homofobem albo antysemita...chociaz sprzeciwia sie tylko zlu i glupocie. wyciagaja swoja bron i pruja jak slepi... tylko gdzie to prowadzi. mam nadzieje ze geje odetna sie od lewakow , biedronia i tym podobnym a MW...no coz. Poki sobie krzycza niech sobie krzycza. psy szczekaja karawana idzie dalej. kiedy zaczna krzywdzic ludzi. Do paki na pare lat. prawo musi byc prawem nawet dla lysych prostaczkow pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
pom.pom Re: "Co ja tutaj robie. w centrum tej demonstracj 28.04.06, 22:14 Podejrzewam, że to nie tyle oni się bratają z lewakami, co SLD szuka leszcza, żeby się załapać na jakikolwiek elektorat po tym co nawyrabiali w ostatnich latach. A że prawicy te problemy nie po drodze, a jakiegoś wsparcia politycznego potrzebują, to siłą rzeczy lądują w objęciach Jarugi-Nowackiej albo innego Kalisza. Inna sprawa to te ostrzejsze wystąpienia. Nie godzę się na nie, ale jestem w stanie zrozumieć, że ludzie, którzy bywają poniżani i zmuszani do ukrywania swojej tożsamości w oficjalnym życiu, szkole czy pracy, czasem odreagowują niezbyt dypolomatycznym zachowaniem. A że ludzie dają się dzielić jak barany przez polityków, którym potrzebna jest wzajemna wrogość by "wyznaczyć oś sporu", to sprawa stara ale ciągle irytująca. Wygląda na to, że by nie dać się zwariować potrzeba mocnych nerwów. Tego nam wszystkim życzę. "Jeszcze będzie przepięknie, jeszcze będzie normalnie" (Tilt, jeszcze starszy kawałek;) Odpowiedz Link Zgłoś
maciejtakitam Re: "Co ja tutaj robie. w centrum tej demonstracj 28.04.06, 22:42 Az milo podyskutowac z kims sensownym i trzezwo patrzacym na cala ta sprawe. Mam na to wszystko podobny poglad. W kazdym razie milo mi bylo podyskutowac z kims w czasie pracy. pozdrawiam. a tutaj cos nowego ale i ladnego. pustki-kalambury teledyski.onet.pl/10173,944552,teledyski.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tak bywa Miękki, ale za to jaki kulturalny IP: *.aster.pl / *.aster.pl 28.04.06, 15:30 Miękki miękkiemu oka nie wykole Odpowiedz Link Zgłoś
laseczka.galby Wolnosc dla wszystkich! Koniec z heteronormatywnos 28.04.06, 15:46 Koniec z heteronormatywnoscia! Odpowiedz Link Zgłoś
tmmy Re: Wolnosc dla wszystkich! Koniec z heteronormat 28.04.06, 16:56 :)))))))))))))))))))))))) rotfl... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julek g Re: Za gejami. Kto jeszcze? IP: *.gwardii.osi.pl 28.04.06, 17:51 MW jest gorsza nawet od fiskusa Odpowiedz Link Zgłoś
bloody_rabbit Re: Za gejami. Kto jeszcze? 28.04.06, 20:53 Ja też. To tacy sami ludzie jak ja i mają te same prawa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GabrielaFrancuz Re: Za gejami. Kto jeszcze? IP: *.zax.pl / *.zax.pl 28.04.06, 21:00 ja! Odpowiedz Link Zgłoś
skinhead-pl ja za normalnoscią 28.04.06, 16:05 czyli za tym by byly związki mieszane, damsko męskie..związki jednoplciowe są sprzeczne z naturą, to wynaturzenie Odpowiedz Link Zgłoś
terror.ortodoxa Re: ja za normalnoscią 28.04.06, 16:14 homozwiązki istnieją w przyrodzie od zawsze - i to wśród większości zwierząt; Zastanawiam się - skoro powołujesz się na prawa natury w której poligamia i zmiany partnera są normą, mam rozumieć że chciałbyś abyśmy kopiowali również i te wzorce ? Odpowiedz Link Zgłoś
aron2004 Re: ja za normalnoscią 28.04.06, 19:56 terror.ortodoxa napisał: > homozwiązki istnieją w przyrodzie od zawsze - i to wśród większości zwierząt; wśród zwierząt istnieje też np. kanibalizm. Legalizujemy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pavlikmedvid Jestem za ( liberalną ) naturą... IP: *.CNet2.Gawex.PL 28.04.06, 16:26 Natura stworzyła nas, abyśmy bez względu na orientacje łączyli się w pary niezależnie od płci. Argument: najczulsze punkty na ciele kobiet i mężczyzn - łechtaczka i żołądz - znajdują się na zewnatrz ciała, a więc tak, aby każdy mógł je stymulować... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciocia Ada anuszka "odkryj" Nepal albo Francje IP: *.abhsia.telus.net 28.04.06, 16:13 To co tam sie obecnie dzieje dotyczy Ciebie bardziej niz "mieszanie" w Bialorusi. Odpowiedz Link Zgłoś
marcowsky Re: "Za kim jesteś? Za gejami-skinami!!!" 28.04.06, 16:22 geje-skini dopiero sa nieszczesliwi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: "Za kim jesteś? Za gejami czy za skinami?" IP: 86.41.138.* 28.04.06, 16:26 wybór między dżumą a cholerą... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leśny władek Re: "Za kim jesteś? Za gejami czy za skinami?" IP: *.zdnet.com.pl 28.04.06, 16:30 za czarnymi skinami-gejami albinosami. Odpowiedz Link Zgłoś
skinhead-pl Re: Rozpoczęła się manifestacja Wszechpolaków 28.04.06, 17:25 no pewnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jagoda Re: Rozpoczęła się manifestacja Wszechpolaków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.06, 19:07 Jesli czujesz sie PRAWDZIWYM POLKIEM to dlaczego DEBILU korzystasz ze wzorcow i postaw zaciagnietych z innych krajow i nazywasz to w jezyku innym niz POLSKIM? Wstydzisz sie polskiego jezyka. A jesli nie rozumiesz tego co pisze - to chhodzi o twoj nick, pokrako! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toppenkokf aa ty zakompleksiona feminicha. IP: *.local2.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 28.04.06, 20:24 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nagarovski Precz z faszyzmem i ogolonymi lbami IP: *.nat.student.pw.edu.pl 28.04.06, 20:41 Najlepiej byloby gdyby MW i cala ta banda ogolonych pał zajela sie jakas praca albo czytaniem ksiazek a nie straszeniem i biciem uczciwych ludzi... Pozaty jak bezdennie glupim musi byc czlowiek zeby obwiesic sie faszystowskimi znaczkami... Jestesmy w POLSCE a nie w III rzeszy (chyba ze sie myle :( )!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 4g63 Re: Rozpoczęła się manifestacja Wszechpolaków IP: 157.25.9.* 28.04.06, 15:13 a ja mam nadzieję że ktoś tobie da solidnie w pape popaprańcu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: demokracja Jak to sie mowi ... Demokracja IP: 207.208.161.* 28.04.06, 15:27 ... Odpowiedz Link Zgłoś
marek277 Ja tez mam prawo. 28.04.06, 20:35 Dlaczego Geje i Lesbijki musza demonstrowac swoje upodobania na ulicy a nie w zaciszu sypialni.Po prostu nie mam ochoty ogladac demonstracji na temat kto jak komu i gdzie wsadza.Demokracja to takze uszanowanie woli wiekszosci. Odpowiedz Link Zgłoś
alkud Niestety homofoby to kryptogeje 28.04.06, 15:12 ciekawe ile łysych pał tak naprawdę boi się własnej, skrywanej seksualności... badania mówią: WIELU :) --- religiapokoju.blox.pl/2006/04/Roznorodnosc-interpretacji-Koranu-i-demokracja.html Odpowiedz Link Zgłoś
kaczomowa W końcu skądś się agresja brać musi 28.04.06, 15:54 Nic w przyrodzie, niestety, nie ginie. Odpowiedz Link Zgłoś
ginusia Re: Niestety homofoby to kryptogeje 28.04.06, 17:10 alkud napisał: > ciekawe ile łysych pał tak naprawdę boi się > własnej, skrywanej seksualności... badania mówią: WIELU :) > Alkud, balsam na moje serce... Kocham Cie :-))), wiem,ze mnie nie chcesz ale robie ci to wyznaniz publicznie :-)))). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: H2O Re: Ginusia ... wyspeluj cos! IP: *.ices.on.ca 28.04.06, 20:36 moze tak naprawde naucz sie spelowac po polskiemu a dobiero botem pisz Szekspiry.... P.S. ten dlugi klawiesz na dole to "space bar". ale nie boj sie, nie wyrzuci cie w powitrze. mozesz go uzywac od czasu do czasu! Odpowiedz Link Zgłoś
cyberrafi Ja też sądzę, że skini to ukryci geje 28.04.06, 21:11 Pamiętacie historię bojówkarzy SA? Skini to przecież ich współcześni odpowiednicy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 4g63 Re: Rozpoczęła się manifestacja Wszechpolaków IP: 157.25.9.* 28.04.06, 15:12 na co wy się nie zgadzacie? i wy tzn kto? bo na pewno ja to nie wy towarzyszu. Młode Warchoły się popisują, tylko po co .. Odpowiedz Link Zgłoś
cortez_i_pizarro Re: Rozpoczęła się manifestacja Wszechpolaków 28.04.06, 15:13 Do boju chlopaki!!! Niech sobie te kochasie manifestuja w Berlinie ile ich d..a zapragnie. Krolewski Krakow dla normalnych Polakow!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 4g63 Re: Rozpoczęła się manifestacja Wszechpolaków IP: 157.25.9.* 28.04.06, 15:14 czyli zapewne dla ciebie? ale czy napewno jesteś normalny? wg czyjego kryterium? swojego? ... Odpowiedz Link Zgłoś
cortez_i_pizarro God created Adam and Eve, not Adam and Steve!!! 28.04.06, 15:22 Tak, mam zone - kobiete z krwi i kosci. Widok meskich posladkow nie wprawia mnie w rozkosz seksualna. Wystarczy ci, parowko? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 4g63 Re: God created Adam and Eve, not Adam and Steve! IP: 157.25.9.* 28.04.06, 15:26 >Re: God created Adam and Eve, not Adam and Steve! a kto stworzył homoseksualistów wg ciebie? też mam żone kobiete z krwi i kości i co z tego? mam gnębić homoseksualistów? PARÓWO FASZYSTOWSKA i jeszcze wierzysz w a & e ?? to już dzieci o tym uczą w szkołach że wyszliśmy z wody parówo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WszechpolskaJugend Re: God created Adam and Eve, not Adam and Steve! IP: *.punkt.pl 28.04.06, 15:57 Jak to kto stworzył homoseksualistów? Oczywiście, że wymyślili ich Żydzi i masoni do spółki z cyklistami, żeby łatwiej niszczyć bogobojnych Prawdziwych Polaków. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kresku Re: God created Adam and Eve, not Adam and Steve! IP: 217.173.202.* 28.04.06, 15:27 mnie tez nie, ale dopoki nikt sie do mnie nie dobiera- toleruję i szanuję innych ludzi. a moze ty tez byles w tym marszu wszechpolaków wraz ze swastyką jako wisiorkiem?... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lexie Re: God created Adam and Eve, not Adam and Steve! IP: *.dclient.hispeed.ch 28.04.06, 16:30 a widok 2 ponetnych dziewczyn? no taa to pewnie inna sprawa ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zechu Re: God created Adam and Eve, not Adam and Steve! IP: 134.95.197.* 28.04.06, 16:34 a zaluj, he he:) ile mozna ogladac posladki twojej zony?? pewnie raz w zyciu zobaczyles i juz sie musiales zenic biedaku...ojojoj:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman Re: Rozpoczęła się manifestacja Wszechpolaków IP: *.interserwer.pl 28.04.06, 15:17 Ty koles nie wspominaj o królu, bo gdyby to były czasy, gdy w Polsce był król to wszyscy już dawno bylibyście w lochach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kate Re: Rozpoczęła się manifestacja Wszechpolaków IP: *.sympatico.ca 28.04.06, 18:19 Jezeli jak prawisz"Krolewski Krakow dla normalnych Polakow", to co robia tam wszechpolacy?Oni nie sa normalni.To samo skini, dresy , pseudokibice i znalazloby sie jeszcze wielu innych dewiantow i nie mam wcale na mysli gejow. Wydaje mi sie ze najbardziej rozjusza wszystkich fakt ze to srodowiska gejowskie organizuja tego typu marsze.Zorganizowalaby LPR marsz tolerancji - wszystko byloby ok, nawet by pewnie nie wiedzieli ze w szeregach manifestujacych jest znaczna czesc homoseksualistow.Jezeli ci ludzie nie paraduja z golymi tylkami na wierzchu to co ci to przeszkadza?Mnie by przeszkadzala parada maszerujacych golych lasek czy facetow z tabliczkami ze sa heteroseksualni i na dowod tego by to demonstrowali na ulicy.NIe pasi mi za bardzo jak pary sie zbyt natarczywie obsciskuja w publicznych miejscach, jakby nie bylo jakiegos zacisza domowego.I obojetne czy sa to geje czy pary heteroseksualne.Intymnosc nalezy sobie zabierac do sypialni a nie wynosic na ulice. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Rozpoczęła się manifestacja Wszechpolaków IP: 212.87.26.* 28.04.06, 18:26 Ale na Mundial pewnie się chłopaki wybieracie, co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KS Hutnik Re: Kibole, Weszpolaki, lysi przyszloscia narodu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.04.06, 15:16 Brawo, powstrzymać lewacko-homoseksualnych prowokatorów. 90% mieszkańców Krakowa was popiera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman Re: Kibole, Weszpolaki, lysi przyszloscia narodu IP: *.interserwer.pl 28.04.06, 15:17 Kogo? Faszystów? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milo Re: Kibole, Weszpolaki, lysi przyszloscia narodu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.06, 15:23 panie przemądrzały skąd to wiesz! zapukałeś do wszystkich mieszkańców z takim pytaniem? --- www.buhaha.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VlaD Re: Kibole, Weszpolaki, lysi przyszloscia narodu IP: *.76.classcom.pl 28.04.06, 20:00 Skińska metoda ankieterska - podchodzi się w czterech do kurdupla w okularkach i pyta czy lubi gejów... 90% odpowiedzi jest zgodnych z oczekiwaniami pytających. Reszta zresztą też - gdyby wszyscy byli zgodni, nie byłoby kogo bić. Odpowiedz Link Zgłoś
mln79 Za kim jesteś 28.04.06, 15:17 Nie może być tak, by mała wataha wszechpolaków terroryzowała normalne społeczeństwo!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oburzony Re: Rozpoczęła się manifestacja Wszechpolaków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.06, 15:19 Jak długo pan minister Dorn i Ziobro będą tolerować faszystowskie exscesy Wszech"polaków" jak długo ta banda łysoli, chuliganów i faszystów będzie miała w nazwie "polaków" to obraża cały naród polski. Odpowiedz Link Zgłoś
m15 Re: Rozpoczęła się manifestacja Wszechpolaków 28.04.06, 15:22 mnie obrażają obsceniczne popisy pederastów,tak wiec panie dorni ziobro-do dzieła Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman Re: Rozpoczęła się manifestacja Wszechpolaków IP: *.interserwer.pl 28.04.06, 15:23 Ale oni się jeszcze nie popisywali. Jak na razie popisują się faszyści. Odpowiedz Link Zgłoś
m15 Re: Rozpoczęła się manifestacja Wszechpolaków 28.04.06, 15:28 Gość portalu: bosman napisał(a): > Ale oni się jeszcze nie popisywali. Jak na razie popisują się faszyści. miałem wątpliwą przyjemność oglądać ich popisy w berlinie,dziękuję -wolę nie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 4g63 Re: Rozpoczęła się manifestacja Wszechpolaków IP: 157.25.9.* 28.04.06, 15:34 tak łatwo się zdradziłeś, jeździsz aż do berlina żeby oglądać, no widzisz, teraz już nie musisz ..., powinieneś się cieszyć ... zazwyczaj nienawidzimy tego co najbardziej kochamy, ale nie możemy mieć, przyznaj się wreszcie m15, nie musisz już się wstydzić ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman Re: Rozpoczęła się manifestacja Wszechpolaków IP: *.interserwer.pl 28.04.06, 15:38 No popatrz! A berlinczycy jakos nic przeciwko nie mają, chociaż te parady odbywają się tam co roku od wielu lat. Poza tym te polskie manifestacje mają się nijak do tych berlińskich. A ty pojechałeś tam specjalnie dla nich? Podejrzana sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
m15 Re: Rozpoczęła się manifestacja Wszechpolaków 28.04.06, 15:44 Gość portalu: bosman napisał(a): > No popatrz! A berlinczycy jakos nic przeciwko nie mają, chociaż te parady > odbywają się tam co roku od wielu lat. Poza tym te polskie manifestacje mają > się nijak do tych berlińskich. > A ty pojechałeś tam specjalnie dla nich? Podejrzana sprawa. krakowianie którzy mieli wątpliwą przyjemność oglądania dzisiaj pederastów na swych ulicach też są podejrzani,glupiejecie kompletnie z braku argumentów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman Re: Rozpoczęła się manifestacja Wszechpolaków IP: *.interserwer.pl 28.04.06, 15:50 A oglądanie skinów z faszystowskimi emblematami to myślisz, że dla przeciętnego Polaka jest przyjemne? Przywodzi na myśl dobre czasy okupacji? Odpowiedz Link Zgłoś
m15 Re: Rozpoczęła się manifestacja Wszechpolaków 28.04.06, 15:57 Gość portalu: bosman napisał(a): > A oglądanie skinów z faszystowskimi emblematami to myślisz, że dla przeciętnego > > Polaka jest przyjemne? Przywodzi na myśl dobre czasy okupacji? wpewnie nie ,lecz to nie tłumaczy pochodu pederastów,gdyby oni wyszli na ulicę w proteście przeciw propagowaniu nazizmu przez mw to mieliby moje poparcie ,lecz w sytuacji ,gdy jedynym ich celem jest pochwała pederastii ,to wybacz -budzi to mój sprzeciw Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman Re: Rozpoczęła się manifestacja Wszechpolaków IP: *.interserwer.pl 28.04.06, 16:00 Szkoda, ze pochod faszystow nie budzi w tobie sprzeciwu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olin *** Tolerancja dla gejów = Epidemia HIV *** IP: *.CYLAB.CMU.EDU 28.04.06, 16:35 Dane za Instytutem Roberta Kocha. W Niemczech zyje 49.000 (39.500 mezczyzni + 9.500 kobiety) zarazonych HIV i chorych na Aids, z tego: -31.000 zinfekowanych i chorych to mezczyznie majacy seks z mezczyznami. -5.500 zarazila sie na drodze heteroseksualnych kontaktow -6.000 na drodze brania dozylnego narkotykow - 600 transfuzje krwi Daje to 600 nosicieli na milion mieszkańców. Ponad 370 z nich to geje. Nowe infekcje w 2005: ogolnie 2.600 , z tego (2.250 mezczyzn i 350 kobiet) z tego: 70% to mezczyzni, majacy seks z mezczyznami 20% zarazila sie HIV na drodze heteroseksualnych kontaktow. 9% w wyniku brania dozylnego narkotykow. W 2003 roku liczba zakażeń HIV w środowisku męskich homoseksualistów wynosiła 50%. W ciągu dwóch lat wzrosła aż o 20%. Dla porównania, w "faszystowskiej Polsce" (słowa Roberta Biedronia) liczba zarejestrowanych nosicieli (w Niemczech też mówimy tylko o zarejestrowanych) wynosi ok. 10 tys., co daje 200 nosicielni na milion mieszkańców. Trzy razy mniej niż w Niemczech. Koszt leczenia jednego nosiciela HIV terapią HAART wynosi grubo ponad 4000 zł miesięcznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elle Re: *** Tolerancja dla gejów = Epidemia HIV * IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.06, 16:40 Gość portalu: Olin napisał(a): > Daje to 600 nosicieli na milion mieszkańców. Ponad 370 z nich to geje. Gdyby zalegalizowano śluby homoseksualne, żyliby w stałych związkach i nie roznosiliby wirusa. Odpowiedz Link Zgłoś
sebeqqq Re: *** Tolerancja dla gejów = Epidemia HIV * 28.04.06, 16:52 chore!!! chore!!! chore!!! "Gdyby zalegalizowano śluby homoseksualne, żyliby w stałych związkach i nie roznosiliby wirusa." chore!!! chore!!! chore!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aba Re: *** Tolerancja dla gejów = Epidemia HIV * IP: 212.87.26.* 28.04.06, 18:35 Nie pisz tego samego po 2 razy. Wróć do pierwszej strony i przeczytaj moją odpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz_ja do m15 ty znowu tu ? Jak tylko o gejach to ty 28.04.06, 16:56 już na stanowisku,jesteś ukrytym gejem?? Odpowiedz Link Zgłoś
zgodnik1 m15..to stary przegrany ubol.. nienawidzi siebie. 28.04.06, 18:27 widzi podobieństwo..i to go wścieka! Odpowiedz Link Zgłoś
komentator15 Re: Rozpoczęła się manifestacja Wszechpolaków 28.04.06, 15:30 m15 napisał: A mnie ku..wa mac obrazaja faszystowskie znaki na ulicach i w reku protestantow i co .. o to nikt sie nie troszczy ale jak pokazuje sie wizerunek dwoch facetow to wielki skandal dla popaprancow i moherow... I gdzie jest Ziobro wtedy?????? > mnie obrażają obsceniczne popisy pederastów,tak wiec panie dorni ziobro-do > dzieła Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciocia Ada Re: Rozpoczęła się manifestacja Wszechpolaków IP: *.abhsia.telus.net 28.04.06, 16:33 m15 ty obrazasz moje uczucia religijne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jahooo Precz z faszyzmem IP: *.nat.student.pw.edu.pl 28.04.06, 15:20 mlodziesz wszechpolska = hitlerjugend Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kresku Re: Precz z faszyzmem IP: 217.173.202.* 28.04.06, 15:22 rydzyk= fuhrer ogolnie- precz z radiem maryja, lysymi drechami, skinami i wszechpolskimi pajacami. do pieca z nimi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chlopak Re: Precz z faszyzmem IP: *.chello.pl 28.04.06, 16:49 Jak podacie mi jeden przyklad co wspolnego ma Parada gejowska, lub antyparada Wszechpolaków z Mussolinim to sie zastanowie czy popierac krzyczacych. Na razie podejrzewam, ze okrzyki precz z Faszyzmem wznosza tzw. Poputcziki. W Zwiazku Sowieckim, faszysta byl synonim wroga i tego okreslenia w wyabstrachowaniu od podstaw ideowych, gospodarczych i ogolnych faszyzmu , używano by okreslic wrogów. Przed II wojna, w jej czasie i po wojnie do Panstw okreslanych przez Sowietów jako faszystowskie nalezaly: okresowo Polska i Niemcy, zawsze Francja, Anglia, USA, Włochy i inne. Tak wiec okrzyki precz z faszyzmem wznosza "pozyteczni głupcy?" czy zwykłe debile? Odpowiedz Link Zgłoś
m15 precz z pederastycznymi popisami na ulicach 28.04.06, 15:23 Gość portalu: jahooo napisał(a): > mlodziesz wszechpolska = hitlerjugend Odpowiedz Link Zgłoś
cortez_i_pizarro Uczcic Ernsta Roehma!!! 28.04.06, 15:23 meczennika i geja-socjaliste. Odpowiedz Link Zgłoś
ar.co Re: Uczcic Ernsta Roehma!!! 28.04.06, 15:46 I hitlerowca, zapomniałeś dodać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zydzinski pederastów i lesbijki trzeba leczyć! IP: 212.160.123.* 28.04.06, 15:22 Nie wolno pozwalac im na deprawację Polaków. Brawo MW !! Odpowiedz Link Zgłoś
m15 na leczenie może już być zbyt póżno 28.04.06, 15:26 Gość portalu: zydzinski napisał(a): > Nie wolno pozwalac im na deprawację Polaków. Brawo MW !! ale łazić po ulicach i promować zboczenia pozwolić im nie wolno bo skończy się jak w berlinie ,że normalny człowiek jest narażony na wulgaryzmy ,obscenę i nieobyczajność Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: na leczenie może już być zbyt póżno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.06, 15:29 no tak. teraz to sama kultura na ulicach. i wszyscy sie do siebie usmiechaja i klaniaja nawet czasem. w pas najlepiej. zejdz na ziemie czlowieku. Odpowiedz Link Zgłoś
m15 Re: na leczenie może już być zbyt póżno 28.04.06, 15:34 Gość portalu: mm napisał(a): > no tak. teraz to sama kultura na ulicach. i wszyscy sie do siebie usmiechaja i > klaniaja nawet czasem. w pas najlepiej. zejdz na ziemie czlowieku. chamstwa chamstwem nie wyplenisz ,dlatego nie widzę powodu ,by zwiększać na ulicach dawkę obsceny,złego wychowania czy wręcz prezentacji zboczeń czy dewiacji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elle Re: na leczenie może już być zbyt póżno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.06, 16:44 m15 napisał: > chamstwa chamstwem nie wyplenisz ,dlatego nie widzę powodu ,by zwiększać na > ulicach dawkę obsceny,złego wychowania czy wręcz prezentacji zboczeń czy > dewiacji Przypadkiem widziałam dziś i jedną, i drugą manifestację. Ci z Marszu Tolerancji wyglądali zupelnie kulturalnie - większość stanowili chyba studenci. Natomiast Wszechpolacy robili wrażenie, jakby byli pod wpływem jakichś środków pobudzających. Strach się bać! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aba Kamienie to półśrodek, zabić ale tylko trochę IP: 212.87.26.* 28.04.06, 18:47 Jedynym pewnym sposobem na zamknięcie komuś ust i zlikwidowanie jakiejś grupy społecznej jest.... No, to taki quiz. A kamienie i kije to taki półśrodek, że niby nie całkiem zabije, tylko troszeczkę, chociaż może. Jak to nazwać. Nie rozumiesz m15 że istnienie różnych grup społecznych, czy ci się to podoba czy nie, jest wpisane w naszą rzeczywistość. Nikt jeszcze zakazami nic nie zdziałał, możecie sobie protestować do woli, ale napaść jest przestępstwem i to że tymi kamieniami nikogo nie zabili to czysty przypadek. Jak ich zatem należy nazwać? A może któryś z waszych sąsiadów jest gejem, i co teraz, spalicie mu mieszkanie i będzie to DOBRY UCZYNEK ? Chodzą po ulicach bo mogą. Ty też możesz i nikt się temu nie dziwi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krutki777 Re: na leczenie może już być zbyt póżno IP: *.crowley.pl 28.04.06, 15:34 Co to znaczy normalny człowiek? Jeżeli ja jestem normalny, to jestem narażony na obceniczność hipokryzji katolików. Odpowiedz Link Zgłoś
an9991 najgorsze co mamy w polsce dzis na ulicach krakowa 28.04.06, 15:23 niby tacy wierzacy w idealy gloszona przez jp2 a tylko jedno im w glowie. rodzina to, wedlug wszechpoląt, juz nie milosc, wsparcie, poczucie bezpieczenstwa a tylko dzieci, dzieci, dzieci. no coz glodnemu pewnie chleb na mysli. pomijam fakt jawnej dyskryminacji rodzin bezdzietnych przez hasło 'rodzina daje zycie'. znowu wstyd mi za polske i rodakow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robol manifestuje pokolenie JP2; sieg hejl IP: *.e-wro.net.pl 28.04.06, 15:25 Odpowiedz Link Zgłoś
an9991 Re: manifestuje pokolenie JP2; sieg hejl 28.04.06, 15:37 to ta sama wspaniała młodzież, która rok temu pwodowała, że janowi pospieszalskiemu łza spływała po prawym poliku. jakiż on musi być z nich dzisiaj dumny!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kaczomowa Re: manifestuje pokolenie JP2; sieg hejl 28.04.06, 15:49 > to ta sama wspaniała młodzież, która rok temu pwodowała, że janowi > pospieszalskiemu łza spływała po prawym poliku. jakiż on musi być z nich > dzisiaj dumny!!!! Na pewno zrobi teraz program o ich poświęceniu i męczeństwie. Odpowiedz Link Zgłoś
m15 Re: najgorsze co mamy w polsce dzis na ulicach kr 28.04.06, 15:27 an9991 napisał: > niby tacy wierzacy w idealy gloszona przez jp2 a tylko jedno im w glowie. > rodzina to, wedlug wszechpoląt, juz nie milosc, wsparcie, poczucie > bezpieczenstwa a tylko dzieci, dzieci, dzieci. no coz glodnemu pewnie chleb na > mysli. pomijam fakt jawnej dyskryminacji rodzin bezdzietnych przez > hasło 'rodzina daje zycie'. znowu wstyd mi za polske i rodakow. > wstrydź się za siebie -bo wstydu nie masz ,a polskę i polaków zostaw w spokoju Odpowiedz Link Zgłoś
terror.ortodoxa Mów tylko we własnym imieniu. 28.04.06, 15:30 I nie uzurpuj sobie praw do występowania w imieniu całego narodu. Odpowiedz Link Zgłoś
an9991 Re: najgorsze co mamy w polsce dzis na ulicach kr 28.04.06, 15:32 wstydzę się za to za co mam ochotę. nikt, nawet pis, nie zadekretuje dumy z nikczemności i podłości, które są udziałem cześci moich rodaków. tak jak wstydziłem się za jedwabne tak wstydzę się za mw. Odpowiedz Link Zgłoś
terror.ortodoxa Re: najgorsze co mamy w polsce dzis na ulicach kr 28.04.06, 15:38 W Polsce są ludzie którzy lansują teorię zwalczania komunizmu za pomocą faszyzmu - raczej nie Polacy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kresku Re: od kiedy to pederaści są"normalnym społeczeńs IP: 217.173.202.* 28.04.06, 15:24 od kiedy to skini, faszyści i chuligani są normalnym, co? Odpowiedz Link Zgłoś
m15 Re: od kiedy to pederaści są"normalnym społeczeńs 28.04.06, 15:32 Gość portalu: kresku napisał(a): > od kiedy to skini, faszyści i chuligani są normalnym, co? ból bólem chcesz leczyć ,zarówno jedni jak i drudzy nie mają co robić na ulicach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kresku Re: od kiedy to pederaści są"normalnym społeczeńs IP: 217.173.202.* 28.04.06, 15:34 po prostu wole mniejsze zlo. a gloszac swoje tezy upodabniasz sie do przynajmniej jednej z tych dwoch grup Odpowiedz Link Zgłoś
m15 Re: od kiedy to pederaści są"normalnym społeczeńs 28.04.06, 15:41 Gość portalu: kresku napisał(a): > po prostu wole mniejsze zlo. a gloszac swoje tezy upodabniasz sie do > przynajmniej jednej z tych dwoch grup a ja nie chcę ani jednych ani drugich z tym ,że mw reaguje na prowokacje pederastów,co do moich tez to sądzę ,że są prawdziwe,pederaści nie są normalnymi ludżmi i kwita,nie osądzam ich ,nie zakazuje im ich praktyk ,mówię jeno ,by swoich preferencji seksualnych nie obnosili po ulicach ,by nie włazili z promowaniem swych zachowań do szkól itd,niechaj żyją w spokoju po swojemu ,mnie nic do tego ,ale niech nie indoktrynują moich dzieci ,niech nie terroryzują społeczeństwa swą innością Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kresku Re: od kiedy to pederaści są"normalnym społeczeńs IP: 217.173.202.* 28.04.06, 15:44 i to moge zrozumiec. ale jeszcze chetniej z tych samych ulic wyrzucilbym pseudo-polakow Odpowiedz Link Zgłoś
m15 Re: od kiedy to pederaści są"normalnym społeczeńs 28.04.06, 15:47 Gość portalu: kresku napisał(a): > i to moge zrozumiec. ale jeszcze chetniej z tych samych ulic wyrzucilbym > pseudo-polakow jak powiedziałem nie lubię gruboszyjnych kiboli bo są zakałą,ale nie poprę też pederastów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kresku Re: od kiedy to pederaści są"normalnym społeczeńs IP: 217.173.202.* 28.04.06, 15:50 ale gdyby jakas MW nie panoszyla sie po polsce i nie rozsiewala nienawisci i zaklamania- moze wtedy ludziom latwiej bylo chociaz tolerowac homoseksualizm..? Odpowiedz Link Zgłoś
m15 Re: od kiedy to pederaści są"normalnym społeczeńs 28.04.06, 16:17 Gość portalu: kresku napisał(a): > ale gdyby jakas MW nie panoszyla sie po polsce i nie rozsiewala nienawisci i > zaklamania- moze wtedy ludziom latwiej bylo chociaz tolerowac homoseksualizm..? tyle się mówi o braku tolerancji ,gdzie ty ten brak dostrzegasz ,problem zaczyna się tylko wtedy ,gdy prowoderzy i bojówkarze gejowscy zaczynają wyłazić na ulice i krzyczeć o braku tolerancji dla ich ekshibicjionistycznych potrzeb Odpowiedz Link Zgłoś
terror.ortodoxa Re: od kiedy to pederaści są"normalnym społeczeńs 28.04.06, 16:23 m15 napisał: > Gość portalu: kresku napisał(a): > > > ale gdyby jakas MW nie panoszyla sie po polsce i nie rozsiewala nienawisc > i i > > zaklamania- moze wtedy ludziom latwiej bylo chociaz tolerowac > homoseksualizm..? > tyle się mówi o braku tolerancji ,gdzie ty ten brak dostrzegasz ,problem > zaczyna się tylko wtedy ,gdy prowoderzy i bojówkarze gejowscy zaczynają wyłazić > > na ulice i krzyczeć o braku tolerancji dla ich ekshibicjionistycznych potrzeb Nie manipuluj - tutaj chodzi o brak poszanowania obowiązującego prawa : www.polska.pl/info/konstytucja_r2.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asx Re: od kiedy to pederaści są"normalnym społeczeńs IP: *.aster.pl 28.04.06, 21:20 To Wszechfobowie terroryzują swoją agresją społeczeństwo, nie homoseksualiści.Poza tym homoseksualizm nie jest chorobą zakaźną...A co,Wszechfobowie mogą łazić po szkołach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kmarex Re: od kiedy to pederaści są"normalnym społeczeńs IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.04.06, 18:10 a co to znaczy normalosc? nie ma czegos takiego jak normalnosc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kelt Re: Rozpoczęła się manifestacja Wszechpolaków IP: *.21.pl / *.21.pl 28.04.06, 15:26 aint_about napisał: > Popieram marsz Młodzieży. Ktoś mussi powiedzieć głośno, że się na to nie > zgadzamy. Tzn. Ty się nie zgadzasz oraz tych 30 łysych idotów? Sporo Was. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Mam propozycję: piszmy - "Wesołkowie" IP: *.supra.com.pl / *.supra.com.pl 28.04.06, 15:26 zamiast "gejowie". To oznacza mniej więcej to samo, tyle, że po polsku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Autor A co powie cenzor z GW gdy dopadnie go Wesołek IP: *.aster.pl / *.aster.pl 28.04.06, 21:23 Pozostanie cenzura postów z pozycji stojącej Odpowiedz Link Zgłoś
komentator15 Re: Rozpoczęła się manifestacja Wszechpolaków 28.04.06, 15:27 A ja sie putam, gdzie jest prawo , policja i prokuratura????? Wolno noisic i reklamowac faszystowskie znaki??? no coz pewnie ten kraj tez zaczyna byc faszyzujacy skoro legalne organy , ktore maja nas przed tym chronic , zezwalaja nba to. To tak jakby gwalcic kobiete na ulicy w obecnosci policjantow.. BRAWO moj byly kraj Odpowiedz Link Zgłoś
m15 Re: Rozpoczęła się manifestacja Wszechpolaków 28.04.06, 15:30 komentator15 napisał: > A ja sie putam, gdzie jest prawo , policja i prokuratura????? Wolno noisic i > reklamowac faszystowskie znaki??? no coz pewnie ten kraj tez zaczyna byc > faszyzujacy skoro legalne organy , ktore maja nas przed tym chronic , zezwalaja > > nba to. To tak jakby gwalcic kobiete na ulicy w obecnosci policjantow.. BRAWO > moj byly kraj policja najpierw powinna zająć się krzewicielami nieobyczajnych zachowań i promotorami zboczeń Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kresku Re: Rozpoczęła się manifestacja Wszechpolaków IP: 217.173.202.* 28.04.06, 15:54 no tak, jasne. tylko wydaje mi sie, ze ci faszysci i chuligania robia wiecej szkod niz jakis gej i jego "nieobyczajowosc" ._. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elle Re: Rozpoczęła się manifestacja Wszechpolaków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.06, 16:48 m15 napisał: > policja najpierw powinna zająć się krzewicielami nieobyczajnych zachowań i > promotorami zboczeń Zgadzam się. Jeżeli ktoś agresywnie atakuje ludzi spokojnie idących, normalnie ubranych i niosących umiarkowane, nikogo nie obrażające hasła, to zachowuje się nieobyczajnie i chyba jest zboczony. Policja wypełniła dziś swoje zadanie znakomicie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aba Re: Rozpoczęła się manifestacja Wszechpolaków IP: 212.87.26.* 28.04.06, 18:54 A najlepiej policja powinna poprosić najpierw o pomoc tych łysych z bejsbolami a potem pójść z nimi na piwo, nie m15? Odpowiedz Link Zgłoś
cortez_i_pizarro Swastyka bee, sierp i mlot OK? 28.04.06, 15:33 Widuje sie idiotow noszacych emplematy sowieckie. I to jest OK? Ostatcznie ZSRR wymordowal o wiele wiecej ludzi niz III Rzesza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krutki777 Re: Swastyka bee, sierp i mlot OK? IP: *.crowley.pl 28.04.06, 15:42 A kto nosi emblematy sowieckie? homoseksualiści? kto nosi emblematy faszystowskie? homoseksualiści? Jeśli tak, to znając Polskę musieliby się chyba skrywać ze swoją orientacją seksualną... Odpowiedz Link Zgłoś
an9991 Re: Swastyka bee, sierp i mlot OK? 28.04.06, 15:48 i emblematy sowieckie i faszystowskie powinny byc zabronione. to oczywiste. tak samo jak odwiedziny u fidela są równie podłe co wizyty u pinocheta. tylko jaki to ma związek z prawami gejów?? Odpowiedz Link Zgłoś
terror.ortodoxa Re: Swastyka bee, sierp i mlot OK? 28.04.06, 16:07 a kto ginął z rozkazu Hitlera w obozie w Auchwitz ... ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no pasaran propagowanie faszyzmu jest przestępstwem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.06, 15:29 ! Odpowiedz Link Zgłoś
ronin72 Re: Rozpoczęła się manifestacja Wszechpolaków 28.04.06, 15:30 Na co się nie zgadzacie? Na wolność słowa i demokrację? W imieniu kogo to mówisz? Nie pamiętam abym jakiemuś aint_about dawał upoważnienie do reprezentowania mnie. Z takimi poglądami to zapraszam na Białoruś. Chociaż i stamtąd niedługo wyślą cię gdzieś dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxl propagowanie szerzenia nienawiści,to faszyzm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.06, 15:30 ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no pasaran wyniesienie Kolbego musiało zrodzić faszyzm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.06, 15:32 ! Odpowiedz Link Zgłoś
cortez_i_pizarro Kolbe nie, Ernst Roehn tak!!! 28.04.06, 15:40 Co tam jakis ksiezulo, ktory oddal zycie za innego czlowieka. Prawdziwym bohaterem spedalonej socjalistycznej miedzynarodowki jest meczennik i gej- socjalista Ernst Roehm, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Kolbe miał niestety IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.04.06, 15:42 mały ronmans z antysemityzmem przed wojną te niepokalanwskie gadzie pisemka jeszcze istnieją niestety. Co nie zmienia fa=ktu że potem był bohaterem.. Odpowiedz Link Zgłoś
ar.co Re: Kolbe nie, Ernst Roehn tak!!! 28.04.06, 15:49 I hitlerowiec. Tyle, że dodatkowo zamordowany przez swoich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa A dlaczego policja ochrania faszystowskie zgromadz IP: 199.67.203.* 28.04.06, 15:33 A dlaczego policja ochrania faszystowskie zgromadzenie? Wszak to niezgodne z Konstytucja..... Odpowiedz Link Zgłoś
gaiaa Re: Rozpoczęła się manifestacja Wszechpolaków 28.04.06, 15:33 aint_about napisał: > Popieram marsz Młodzieży. Ktoś mussi powiedzieć głośno, że się na to nie > zgadzamy. "My" - znaczy kto? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MlodyJorg Re: Rozpoczęła się manifestacja Wszechpolaków IP: 66.133.95.* 28.04.06, 15:40 Hm..Na krakowskim rynku jest duzo golebi. Moze sie zajma Wszechpolakami. Tak, powiedzmy, z gory.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cogito NSDAP otrzymała większość głosów w wyborach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.06, 15:38 ! Odpowiedz Link Zgłoś
wuk4 Re: NSDAP otrzymała większość głosów w wyborach 28.04.06, 15:49 Tu masz rację. Dlatego Gauleiter Gertich wyda niedługo dekret o konieczności spalenia spuścizny Karola Szymanowskiego, ponieważ ten był homoseksualistą Odpowiedz Link Zgłoś
terror.ortodoxa Re: NSDAP otrzymała większość głosów w wyborach 28.04.06, 16:01 Nie przeszkadza im że Chopin był pół - Francuzem, a Mickiewicz Litwinem ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bez PiSu nie ma przyzwolenia dla faszyzmu - art 13 Konst IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.06, 15:40 ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: laziebny Dorn, Ziobro, Kryże chronią Wszechpolaków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.06, 15:42 ! Odpowiedz Link Zgłoś