Dodaj do ulubionych

Ruszają Juwenalia 2006

IP: 213.17.239.* 08.05.06, 13:43
A u mnie jak zwykle "sesja" trwa juz od kilku tygodni (jutro mam 2 egzamin, a
16 maja kolejny). W ciągu moich 4 lat studiów w Juvenalia zawsze miałem jakieś
egzaminy. Moja uczelnia kompletnie nie uznaje tego studenckiego święta, a
później się wszyscy dziwią dlaczego nasza reprezentacja jest tak skromna. Dla
tych którzy jeszcze się nie domyślają studiuje medycyne na CMUJ.
Obserwuj wątek
    • Gość: pafny Żaczek do prokuratury!!!! IP: *.net.autocom.pl 10.05.06, 16:33
      Takich zaniedbań i wiochy to nawet po Krakowie się nie spodziewałem! Sam koncert
      miodzio - wiadomo, Vava i Bakshish - ale organizacja na poziomie Mozambiku!
      Koncert rozpoczęty z 1,5 godziny opóźnienia, mała brameczka na wejściu, gdzie
      cisnęły się setki ludzi, bo znowu nasprzedawali 2 razy więcej biletów niż miejsc
      i jeszcze czegoś nasypali pod scenę - cały czarny wróciłem do domu, a wszyscy
      się dusili. No ale przecież ci studenci byli im potrzebni tylko do tego, żeby
      nakupowali rozcieńczonego piwa... Skandal!!!
      • Gość: Grzes Re: Żaczek do prokuratury!!!! IP: *.pliva.pl 11.05.06, 13:31
        nie od dziś wiadomo że Żaczek organizuje tragiczne imprezy... nie ważne co tam
        gra, moja nóżka tam nie stanie ,oo !
        a tak wogóle to komercha, juvenaliowe koncerty za kase skandal!!, kwoty mogły
        być symboliczne, a nie nabijać komuś kiese bo wyczuł klawy interes, z łezką
        wspominam koncert w Czyżynach Kultu i Mannamu w plenerze...
      • Gość: juwe man Re: Żaczek do prokuratury!!!! IP: *.legnica.cvx.ppp.tpnet.pl 12.05.06, 14:21
        Wiadomo to co UJ wymysli nigdy nie moze byc dobre, i te dziewczyny z UJ
        zwlaszcza z prawa paniusie ze hohoho. Nie ma to jak AGH
      • Gość: normalny Re: Żaczek do prokuratury!!!! IP: *.nat.dsuj.pl 12.05.06, 17:35
        o czym ty mówisz chłopcze jakie 2 razy więcej biletów każdy wszedł kto miał
        bilet i LEGITYMACJę, a proszek.. prosze.. Cie po co organizatorzy mieli by
        cokolwiek sypać, żeby nikt więcej tam nie przyszedł??
        druga sprawa cena biletu 5zł - jeśli to nie jest symboliczna cena to chyba
        najlepiej jakby organizatorzy jeszcze dopłacali.. i te bilety sa tylko po to
        żeby wiedziec ile osób można wpóścic na teren dla WASZEGO bezpieczeństwa..
        Nie wiem po co wogole się tu produkuje patrząc na poziom tych wypowiedzi i tak
        tego nie zrozumiecie..

pozdrawiam tych którzy potrafią docenić trud zorganizowania TYGODNIOWEJ imprezy...
      • Gość: sceptyk Re: Żaczek do prokuratury!!!! IP: *.ist.agh.edu.pl 16.05.06, 09:19
        Klub "Żaczek" - czy to tam właśnie zamordowali studenta, a ochrona, telewizja
        przemysłowa ani właściciele niczego nie widzieli i nic nie słyszeli? O ile
        imprezy cieszą się dość dużą popularnością w środowisku studenckim (zwłaszcza
        UJ), to organizacja i obsługa pozostawia wiele do życzenia. Nadmuchani i
        podnieceni ochroniarze, zblazowane towarzystwo wzajemnej adoracji przy barze i
        rozcieńczone piwo to tylko część "wspaniałej" atmosfery iście "studenckiego"
        klubu. Zapytajcie kto jest właścicielem i wszystko będzie jasne ... Jest sposób
        na bolączki związane z klubem "Żaczek" - po prostu nie chodzić tam i nie
        nabijać kasy frajerom. Na brak dobrych knajp, pubów, dyskotek itp. w Krakowie
        raczej nie można narzekać. Pozdrawiam i do zobaczenia - byle nie w "Żaczku".
    • Gość: bardzozłymisio Juwenalia - powinni tego zabronić IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.05.06, 16:12
      kupilem bilet na Juenalia - do Żaczka. Na żadnym plakacie, ani na bilecie ani
      też nikt mnie nie poinformował, że muszę mieć legitymację studencką. Mało tego
      ktoś z samorządu studenckiego sprzedający bilety oraz ochroniarz zaprzeczyli,
      że trzeba mieć cokolwiek prócz biletu.
      Koniec konców wróciłem rozczarowany do domu.
      Przed jedynym wejsciem stoi 10 nadpobudliwych karków w tym jeden ktory myśli że
      myśli. I po co 20? A może lepiej by było zrobic 5 wejść z 2 ochroniazami?
      Ludzie by nie stali jak barany 2h zeby wejsc.
      Dlaczego nie ma biletów dla nie-studentów po na przykład 50 PLN???
      Ale tu się nic nie zmienia cicho wszędzie, głucho wszędzie, głupio było, głupio
      będzie.
      Pozdrawiam fanow Vavamuffin.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka