Dodaj do ulubionych

Niepubliczne w czołówce

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.06, 22:13
Wciąż te same szkoły są na szczytach rankingu, bo są najbardziej znane. A
dlaczego jakś nikt nie zadaje sobie trudu by zajrzeć do tych mniej
oklepanych? Ja skończyłam 36LO (os. Niepdległości), profil geograficzny.
Szkoła mała, przytulna, przemili nauczyciele. Polski napisałam na 99%
podstawowy, a rozszerzony na 60%. Szkoda, że jakoś nikt nie interesuje się
właśnie tą szołą. www.36lo.krakow.l
Obserwuj wątek
    • Gość: hgfnbvcnn popłacz sobie, popłacz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.06, 11:30
      potrafisz napisać na temat, nie ma co...
    • Gość: krak Re: Niepubliczne w czołówce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.06, 22:12
      zazdroszczę dobrego samopoczucia p. Jantos. Uczniowie jej szkoły bulą za szkołe
      i za korepetycje, ale wyniki idą na konto szkoły, podobnie jest w tych szkołach
      z góry rankingu. Spytajcie rodzicow ile to kosztuje. znam szkoły, gdzie wyniki
      są gorsze o 10% ale bez korepetycji. Zróbcie ranking z korkami.
      • Gość: gfgf korki? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.06, 10:07
        takie ankiety o korkach były robione - w "renomowanych" szkołach publicznych
        bierze je do 75% uczniów, w szkołach niepublicznych - trzykrotnie mniej. To
        tyle, fakty sa brutalne....
    • Gość: hejhej Re: Niepubliczne w czołówce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.06, 01:49
      ale Jantos nie ma szkół w rankingu, a policealne stuium sekretraskie - oczym ty
      marzysz, bredziaku?
    • Gość: Jusztynka Re: Niepubliczne w czołówce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.06, 22:34
      5 i 1 sa niepubliczne?? :|
      ciekawe...
      ponadto z jakiej paki popularnosc szkoly mialaby decydowac o jej miejscu w
      rankingu, w ktorym bierze sie pod uwage wyniki olimpiad i matury??
      nie wiem, co Ci chodzi, bo to, co piszesz to delikatnie mowiac bzdury...
      a co do korepetycji, w 1 lo sie z tym przez 3 lata jakos niespecjalnie
      spotkalam...
      • Gość: fsangjbfagfakln Jusztynka, nie przejmuj się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.06, 16:29
        na forum jest tak zawsze: jeśli gazeta napisze o kimkolwiek cokolwiek dobrego,
        od razu wypełzają pełni kompleksów malkontenci i zaczynają opluwać... tylko
        tyle potrafią, bo do szkoły im się chodzić nie chciało, wykształcenia nie mają,
        a i rozumek niewielki. Bądź litościwa, odpuść biedactwom. Pozdrawiam. Absolwent
        VLO
        • Gość: Jusztynka Re: Jusztynka, nie przejmuj się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.06, 23:50
          wiesz, fsangjbfagfakln (?:D), ja sie nie przejmuje, tylko rozwala mnie, skad
          ludzie biora takie bzdury...
          nie wnikam, czy maja rozumek, wyksztalcenie itd, ale za to zadatki na
          bajkopisarzy najwyrazniej dosc spore ;)
          rowniez pozdrawiam :)
    • Gość: Justin Kandydatka/ Prośba IP: *.244.147.198.brzesko147.tnp.pl 24.05.06, 21:01
      Jestem w III klasie gimnazjum i mam straszny dylemat. Zastanawiam się nad
      pójściem do VII lub VIII Prywatnego Liceum Ogólnokształcącegow w Krakowie .
      Oceny mam bardzo dobre przez dwa lata gim moja średnia wynosiła 5,2 a w tym roku
      mogę miec nawet wyższą. Nie piszę tego by się przechwalać, poprostu chcę
      zauważyć że zastanawiam się nad tymi szkołami nie dlatego że w publicznej
      placówce nie dałabym sobie rady ale dlatego że liczę na lepszą atmosferę w
      szkole i mniejsze grupy na lekcjach języków obcych. Dlatego bardzo proszę aby
      ktoś z ucznów wyżej wymienionych Liceów napisał co sądzi o szkole i jakie są
      jego odczucia. Mój numer gg:774437

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka