kikoo1 13.05.06, 21:40 Zawsze! Wróg konsoliduje społeczność, nadaje sens jej istnieniu, także na forum. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
polski0001 Re: Czy zawsze musi być jakiś wróg? 13.05.06, 21:47 jak chcesz to moge byc twoim wrogiem :) Odpowiedz Link Zgłoś
kikoo1 Re: Czy zawsze musi być jakiś wróg? 13.05.06, 22:00 OK! Politycznym czy uniwersalnym? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: Czy zawsze musi być jakiś wróg? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.06, 22:03 materialnym... najbardziej "forumowy obóz postępu" boi się zabrania ich mundurowych emerytur... Odpowiedz Link Zgłoś
kikoo1 Re: Czy zawsze musi być jakiś wróg? 13.05.06, 22:11 ? - Pokaż kogoś, kto lubi jak mu zabierają, emerytury czy co inne? Odpowiedz Link Zgłoś
polski0001 Re: Czy zawsze musi być jakiś wróg? 13.05.06, 22:05 Uniwersalnym Bo politycznym to juz naporawde wielkie bagno !!! Odpowiedz Link Zgłoś
kikoo1 Re: Czy zawsze musi być jakiś wróg? 13.05.06, 22:09 No to jest szansa na odzyskanie sensu życia! Rozumiem jednakowoż, że na słowo >PiS< ciarki niechęci Cię przechodzą? Odpowiedz Link Zgłoś
polski0001 Kiko ....................!!!!!!!!!!!!! !!! 13.05.06, 22:13 Kiko ale Rzad mogłby byc najlepszym wrogiem :) Nie tylko twoim ale tez moim i kogo jeszcze ?? Odpowiedz Link Zgłoś
kikoo1 Re: Kiko ....................!!!!!!!!!!!!! !!! 13.05.06, 22:23 Takie sa skutki logowania, pusty post sam się wysłał.... A co do rzadu, poczekajmy jeszcze trochę, dopiero teraz zacznie się rozkręcać, kiedy ma wiekszościową koalicję! Odpowiedz Link Zgłoś
polski0001 Re: Kiko ....................!!!!!!!!!!!!! !!! 13.05.06, 22:26 Wierzysz w ten rzad ???? Bo ja zabardzo nie !! lepper juz cos kombinuje ze go oszukali i znowu bedzie cyrk !! Odpowiedz Link Zgłoś
kikoo1 Re: Kiko ....................!!!!!!!!!!!!! !!! 13.05.06, 22:33 Tak też czuję, że cyrkowych programów nie zabraknie. Choć z drugiej strony, kiedy przypomnę sobie do czego doprowadził, obdarzony dużym przecież zaufaniem, rząd Millera..... Odpowiedz Link Zgłoś
polski0001 Re: Kiko ....................!!!!!!!!!!!!! !! 13.05.06, 22:39 No tak I teraz mam nadzieje ze juz nie bedzie gozej choc musze sie przyznac ze sie troche boje Fakt ze mieszkam i pracuje za granica ale kiedys mam zamiar wrocic do Ojczyzny Odpowiedz Link Zgłoś
kikoo1 Re: Kiko ....................!!!!!!!!!!!!! ! 13.05.06, 22:54 I słusznie, za granicą dobrze ma dopiero trzecie pokolenie z reguły. Mam na myśli, że dopiero wtedy następuje pełna integracja z tamtejszą społecznością. Przynajmniej socjolodzy tak mówią... Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej.sawa Re: Kiko ....................!!!!!!!!!!!!! !!! 14.05.06, 21:31 Tak,poziom głupoty wzrośnie. Ja jednak wolę być wrogiem głupoty.I to łatwo trafić w takiego wroga,bo duuuuuuży. Odpowiedz Link Zgłoś
petrusus Re: Czy zawsze musi być jakiś wróg? 13.05.06, 22:52 KAżDY MUSI MIEć SWOJEGO WROGA,INACZEJ żYCIE NIEMA SENSU. WIEM ,TO JEST NORMALNIE TRAGEDIA. LAć NA WROGóW,WROGOWIE TO MASOCHIśCI,NORMALNIE ZBOCZENIE. Odpowiedz Link Zgłoś
kikoo1 Re: Czy zawsze musi być jakiś wróg? 14.05.06, 08:39 To nie o zboczenie chodzi, a o pozytywne aspekty wynikajce z faktu pojawienia się sprawy do załatwienia z chwilą , kiedy na horyzoncie pojawi się jakaś wraża siła. -- Brak wroga to bezsens, to zatracenie, to dojmujące uczucie pustki. Odpowiedz Link Zgłoś
longwehicle Re: Czy zawsze musi być jakiś wróg? 14.05.06, 09:22 kikoo1 14.05.06, 08:39 + odpowiedz To nie o zboczenie chodzi, a o pozytywne aspekty wynikajce z faktu pojawienia się sprawy do załatwienia z chwilą , kiedy na horyzoncie pojawi się jakaś wraża siła. -- Brak wroga to bezsens, to zatracenie, to dojmujące uczucie pustki. > > Kiko,co się z Tobą dzieje??Masz takie poczucie humoru, jak mój dziadek po drugiej wojnie światowej!!.przesilenie wiosenne??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiko netti Re: Czy zawsze musi być jakiś wróg? IP: *.net.autocom.pl 14.05.06, 10:28 Longi! Miałes fajnych przodków! Dystans i poczucie humoru, to jest to! No i proszę zastanów się nad socjologiczno-psychologicznym aspektem sprawy. Kim bylibyśmy bez nieprzyjaciół swoich? Nie byłoby cywilizacji, państwa ani nawet tego forum.... Czyż nie? Pozdrawiam niedzielnie! Odpowiedz Link Zgłoś
kikoo1 Re: Czy zawsze musi być jakiś wróg? 14.05.06, 21:11 Wróg wrogowi nierówny... Odpowiedz Link Zgłoś