Dodaj do ulubionych

właśnie widziałem coś przerażającego...

18.05.06, 21:59
prawie 40 milionowy naród wysyła na konkurs piosenki wyjącego w 4 językach
zielonowłosego szansonistę w otoczeniu świty...
Obserwuj wątek
    • Gość: H56 Re: właśnie widziałem coś przerażającego... IP: *.comnet.krakow.pl / *.comnet.krakow.pl 18.05.06, 22:01
      poliglota jak ......
      • peteen Re: właśnie widziałem coś przerażającego... 18.05.06, 22:04
        ale cały czas trzyma się rosyjskiego i niemieckiego, jakby chciał za wszelką
        cenę być poprawny politycznie...

dla mnie żenada
    • Gość: a. Re: właśnie widziałem coś przerażającego... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.06, 22:06
      teledyski.onet.pl/10172,929179,teledyski.html ja też widziałem
      ależ to przecie symbol PO, zara, a kto tak na niego nadaje?
      • peteen Re: właśnie widziałem coś przerażającego... 18.05.06, 22:07
        co jest niby symbolem po?

zielony śpiewał leszkowi millerowi, który jako lider lewicy był poprzednim
        idolem kiko - ale dość juz o polityce...
        • Gość: a. Re: właśnie widziałem coś przerażającego... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.06, 22:15
          jak to, cimoszewicz nie?

www.glos.com.pl/
          • peteen Re: właśnie widziałem coś przerażającego... 18.05.06, 22:18
            nie wiem o czym piszesz, pewnie sam też nie wiesz, ale wrócmy do szansonisty -
            jest mi wstyd, że wysyłamy toto jako nasz produkt eksportowy na jakikolwiek
            festiwal...
            • goesha Re: właśnie widziałem coś przerażającego... 18.05.06, 22:22
              najlepsi i tak sa Finowie:):)
              nie pobijemy ich nigdy:)
            • Gość: jazzinator Re: właśnie widziałem coś przerażającego... IP: *.nandu / *.nandu.com.pl 18.05.06, 22:28
              To chyba londżi przechodzil palantami,czego sie czepiasz peteen Wisniewskiego?
              to przeciez Twoja opcja wypromowała takich "artystów" nie kto inny jak Żelazna
              Nina osobiście dopieszczała w dwójce oblubieńca masmediów,takie są rezultaty
              polityki kulturalnej.Osobiscie uwazam ze ten facet przynajmniej nie oszukuje
              widzów dając prawdziwy show dla mas , bez oszustwa jak ci analfabeci muzyczni
              którzy walili disco polo z dyskietek albo Wodecki z play backu oszukiwał
              publike.Sam rozsądz co jest bardziej godne krytyki?
              • peteen Re: właśnie widziałem coś przerażającego... 18.05.06, 22:30
                no co za omułka z tego dżeziego, nie da się z nim rozmawiać...
                • Gość: jazzinator Re: właśnie widziałem coś przerażającego... IP: *.nandu / *.nandu.com.pl 18.05.06, 22:37
                  Co to jest omułka? nie da sie rozmawiac jak brak argumentów ,bedę to powtarzal
                  jak Mantre.
              • Gość: merlini Re: właśnie widziałem coś przerażającego... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.06, 22:32
                Nie widziałem występu, ale właśnie przesłuchałem sobie pioseneczkę w necie. Nie
                jest, aż taka tragiczna na tle innych.
    • Gość: @@@ One-way ticket... ktoś to już śpiewał dawno temu IP: *.autocom.pl 18.05.06, 22:28
      dać temu pajacowi i niech go sobie zatrzymają na stałe, niech tam się
      produkuje. Keine Grenzen... keine szansen i auf Wiedersehen hehe

• Gość: H56 Głosuję na Ukrainkę, jest boska IP: *.comnet.krakow.pl / *.comnet.krakow.pl 18.05.06, 22:40
        Szwedka też mniem sie podobała, fajną muzykę miała Bośnia.
        Nie wiem czy mi się zdawało, ale przy prezentacji Polski pokazali Niemcy.
    • Gość: . Re: właśnie widziałem coś przerażającego... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.06, 22:56
      inqbator.blox.pl/html
    • peteen bogu dzięki widzowie podzielili moje zdanie... 18.05.06, 23:20
      wstyd mniejszy przegrać z armenią, niż oglądać toto jeszcze raz, w finale...
    • Gość: norek a co śpiewał? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.06, 00:12
      "Durch Sprachen" może?
      • bombullo Re: Wisniewski&co 19.05.06, 00:23
        Peteen-q co cie przerazilo?
        Popatrz na elyty z Wiejskiej i Palacu,to jest porazajace.
        Moim zdaniem Wisniewski to dzisiejsza Polska jest.Niestety.
        Q pokrzepieniu serca Twojego zacytuje Ci cytata,zreszta zadedyqje go wszystkim:
        "Nie ma okrutniejszej tyranii niz ta,ktora sie dokonuje pod oslona prawa i w
        imie sprawiedliwosci".
        Ps.Kto to powiedzial?Dla ulatwienia dodam,ze bardzo dawno.
      • Gość: ttt A co śpiewał? - :>>>>>>>>>> IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.06, 18:32
        jajco

s8.bitefight.pl/c.php?uid=79879
        • Gość: vv Re: A co śpiewał? - :>>>>> IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.06, 18:32
    • krzychut Re: właśnie widziałem coś przerażającego... 19.05.06, 07:35
      Nic nie piszecie o wynikach, przeczytałem na onecie.
      Uff, na szczęście nie przeszli, wstydu oszczędzą.
      • longwehicle Re: właśnie widziałem coś przerażającego... 19.05.06, 07:36
        Pochowali się za życia!!!
      • peteen Re: właśnie widziałem coś przerażającego... 19.05.06, 14:26
        przeciez jak byk było w moim wczesniejszym poście...
        jesteśmy II ligą: i w piosence, i w piłce nożnej, w polityce nawet III...
        • Gość: jazzinator Re: właśnie widziałem coś przerażającego... IP: *.nandu / *.nandu.com.pl 19.05.06, 14:38
          W polityce to faktycznie spadliśmy z I do III a bylo tak wspaniale ,same
          sukcesy i jaka potega intelektu byłych rzadów.
    • Gość: wredna_jedza Jeśli Wiśniak odpadł, to kogo wysłać??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.06, 07:45
      Bo tym razem kicz, który odstawili, pasował do konwencji Eurowizji :))
      A kto przeszedł dalej? Oberwany Enriqe Iglesias z Rosji, ukraińska Rusłana-bis,
      Turczynka-tyle, że w porównaniu do poprzedniczki, co kiedyś wygrała - nie
      umiejąca śpiewać, Litwini? Przeciez ich piosenka jest tak prymitywna, że ręce
      opadają - powtarzanie jak mantry "We are the winners of Eurovision' :)) No sorry
      - nawet jak sie chce robić jaja z Eurowizji, to odrobina kreatywności mile
      widziana... [ten austriacki kabaretowy świr przed 2 laty się nieco bardziej
      wysilił]...
      Kate Ryan - odpadła :))))) Nikt nei lubi piosenek śpiewanych po francusku?

Powinniśmy chyba wzorem Włochów - olać to radosne towarzystwo :))) Oni już od
      pewnego czasu nie przysyłają swojego reprezentanta - mają to daleko i głęboko...

Nie jestem fanką Wiśni [ani podobnej jemu chały], ale pomysłu na to, kto mógłby
      nas reprezentowac i chociażby wejść do finału - już nie mam...
      • Gość: jazzinator Do Wrednej_jedzy! zgadzam sie z Toba tylko IP: *.nandu / *.nandu.com.pl 19.05.06, 10:51
        z ostatnim zdaniem nie bardzo,twierdzisz ze Polaka nie ma kogo wysłac?to znaczy
        ze uleglaś indokrynacji naszych (i nie tylko) pożal sie Boze mediów ,które
        nachalnie lansuja prymityw,zreszta tak sie dzieje jak widac w calej
        europie,dlatego Włosi którzy zawsze mieli swietnych wokalistów olali to
        barachło.Wracajac do naszych wykonawców to nawet sprawy sobie nie zdajesz
        jakich mamy uzdolnionych ze swietnym warsztatem muzycznym i aparatem wokalnym
        solistów,jesli miałas okazje oglądac bryndze pod tytułem"Taniec Z gwiazdami"to
        słyszałas chyba jak śpiewają i graja zawodowcy a nie wylansowani po układach
        Terentiewowskich niedouki i amatorzy.Mamy kogo wysłac naprawde ,tylko po co ?
        • Gość: wredna_jedza Re: Do Wrednej_jedzy! zgadzam sie z Toba tylko IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.06, 11:36
          Bajm, Brathanków, Wilki... - chyba lista by nam wyszła długaśna :)
          A jeśli dołączyć "piosenkę autorsko-poetycką" - jeszcze dłuższa...
          Nie mamy kogo wysłac, na kogo by zagłosowała Jewropa, której najwyraźniej słoń
          na ucho nastąpił...
    • Gość: &POD II liga - wstyd, bo za komuny bylismy w czolowce IP: *.nsw.bigpond.net.au 19.05.06, 11:42
      ...to juz lepiej bylo wystawic te kaske cerekwicka, polski james brown
      • Gość: wredna_jedza Re: II liga - wstyd, bo za komuny bylismy w czolo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.06, 11:57
        Za komuny nie byliśmy na Eurowizji, dziecinko...
        • Gość: &POD Re: II liga - wstyd, bo za komuny bylismy w czolo IP: *.nsw.bigpond.net.au 19.05.06, 12:06
          bo mielismy niemena i demarczyk i bylismy PONAD, babciu_jago...
          • Gość: wredna_jedza Re: II liga - wstyd, bo za komuny bylismy w czolo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.06, 12:44
            Taaa, jasne...
            Tylko, że teraz Niemen czy Demarczyk na Eurowizji nie miałby szans...
            A za komuny to nas nikt nie zapraszał na Eurowizję...

Skoro jesteśmy PONAD, to po kiego grzyba jedziemy na Eurowizję? Zróbmy jak Włosi
            - olejmy...
            • Gość: &POD Re: II liga - wstyd, bo za komuny bylismy w czolo IP: *.nsw.bigpond.net.au 19.05.06, 12:52
              to Wlosi tez olewaja?, bo wydawalo mi sie ze tylko nasi najmadrzejsi bracia
              Czesi!?
              • Gość: wredna_jedza Re: II liga - wstyd, bo za komuny bylismy w czolo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.06, 13:04
                Oczywiście, że "Makaronów" nie ma od paru lat, jak regularnie "robili ogony" :)
    • mrug Peteenie, najbardziej przerażające jest to... 19.05.06, 13:10
      ...że Ty TO widziałeś...;)
      • na.imie.mam Re: Peteenie, najbardziej przerażające jest to... 19.05.06, 13:13
        mrug napisał:

> ...że Ty TO widziałeś...;)

czasem trzeba upasc nisko...
    • Gość: &POD właśnie pokazali w australijskiej TV... WSTYD !!! IP: *.nsw.bigpond.net.au 19.05.06, 13:48
      amatorstwo, teatralna poza, zero muzykalnosci, zero autentycznosci (z wyjatkiem
      brzemiennego brzucha), zero talentu... z pewnoscia zajeli ostatnie miejsce, bo
      wypadli najgorzej ze wszystkich
      • mrug Re: właśnie pokazali w australijskiej TV... WSTYD 19.05.06, 13:50
        Rany Boskie...nawet Australia to kupuje?!
        • Gość: &POD Re: właśnie pokazali w australijskiej TV... WSTYD IP: *.nsw.bigpond.net.au 19.05.06, 14:20
          oczywiscie ze Australia kupuje, przeciez jestesmy spoleczenstwem
          multikulturowym (patrz prof. zubrzycki)... ale jak wyscie zaprezentowali moj
          kraj mojej nowej narzeczonej! jak ja sie ludziom (z tych wszystkich krajow)
          pokaze w poniedzialek w pracy!??
          • mrug Re: właśnie pokazali w australijskiej TV... WSTYD 19.05.06, 14:24
            To po coś jej to puścił?
            • Gość: &POD Re: właśnie pokazali w australijskiej TV... WSTYD IP: *.nsw.bigpond.net.au 19.05.06, 14:26
              juz jest OK! wlasnie jej tlumacze ze jestem... Litwinem!!!!
    • fnoll proszę nie stosować odpowiedzialności zbiorowej! 19.05.06, 13:56
      ja, 1/38000000 narodu, stanowczo się odcinam od działalności wizualno-fonicznej
      blekota Wiśniewskiego i jego totumfackich
      • kikoo1 www.metro.gazeta.pl - 19-21maja 2006 19.05.06, 18:13
        Wiśniewski przegrał z fińskimi potworami, str.5
        -------------------------------------------------
        fragment:
        "Nie będziemy mieli komu kibicować w sobotę. Trochę szkoda, bo jako jedni
        z niewielu Ich Troje nie dali się ponieść synchronicznej fali i wstydu
        nie było."
        (WK)
        --
        Fascynująca jest ta dezintegracja zmysłowego poznania, kiedy napotyka brutalną
        prawdę i czmycha w popłochu, zastępując realność mirażami i budując kruche
        bufory, mające chronić przed atakami zbyt przerażającej egzystencji!
    • Gość: allo Re: właśnie widziałem coś przerażającego..potworne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.06, 18:22
      peteen zobaczył siebie w lustrze
      po trzeźwemu
      • peteen mylisz się, trollu niezalogowany... 19.05.06, 18:31
        ja jeszcze kiedyś siebie trzeźwego zobaczę, ty siebie mądrego - nigdy...
        • kikoo1 Re: mylisz się, trollu niezalogowany... 19.05.06, 20:13
          widzisz jak cię lubią wszyscy i ci zalogowani i ci nie! A jaki ty jesteś dziś w
          stosunku do ludzi uprzejmy, jak zwykle zresztą...
          • peteen a ty znowu o dupie maryni... 19.05.06, 20:16
            zero na temat, ale dowalić komuś, co, ale fajnie, można se napisać co się chce,
            ja cię...

wiesz gdzie ja mam czy mnie lubią takie trolle, jak ty, dżezi, czy
            niezalogowany pisiak? tak jest, dokładnie tam...

przeżyję i was
    • Gość: est Re: właśnie widziałem coś przerażającego... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.06, 18:30
      www.agora.pl/agora_pl/0,66387.html
    • Gość: lak6 Re: właśnie widziałem coś przerażającego... IP: *.rol.ar.krakow.pl 20.05.06, 09:44
      no niestety tak już jest że nie liczy się jakość tylko tandeta dobrze sprzedana

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka