Gość: ładny chłopczyk IP: *.altar.net.pl / *.altar.net.pl 19.05.06, 00:00 kamil jestes cudowny, zawsze cie kochalem! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gonzogonzales Re: Internet na Balicach 19.05.06, 00:19 Bzdura, że tworzenie kafejki internetowej nie ma sensu! Potrzebne są i hotspoty i kafejka. Przy okazji chciałbym zwrócić uwagę, że na lotnisku nie ma nawet prawdziwej kawiarni. Obecny barek serwuje fusy kawowe parzone w szklance. Nie raz widziałem zdziwionych obcokrajowców. Co za wstyd! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaniepokojony tak oficjalnie?? IP: *.ghnet.pl 19.05.06, 11:09 Oj to niedobrze!!, bo o tej miłości może dowiedzeć się koalicjant, wicepremier i minister od edukacji a on takich przypadków nie akceptuje i będzie problem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mis Najpóźniej za miesiąc ??? IP: *.76.classcom.pl 19.05.06, 13:24 A mnie założyli bezprzewodowy w 2 godziny! Muszę im polecić moją firmę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: # "Internet na Balicach" ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.06, 19:28 Balice to nie Okęcie, nie są częścią miasta. Należy więc pisać "w" zamiast "na". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek ogarek Re: "Internet na Balicach" ??? IP: *.range81-129.btcentralplus.com 20.05.06, 19:31 Heathrow,Gatwick,Stansted,Luton,Praga,Berlin,Orly-Paris z tego co wiem tam sa kafejki internetowe.ale oczywiscie trzeba by wtedy kamilku miejsce znalezc i poruszac glowka-a od tego glowka boli.poza tym polacy juz tak bogaci ze kazdy ma laptopa i komore.Hot spoty wcale nie sa popularniejsze od kafejek, a juz na pewno nie w kraku gdzie jak sam glabie kiedys powiedziales stawiasz na turystow a nie biznesmenow.Bo w krakowie biznesu niestety robic sie nie da. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eeeee Re: Internet na Balicach IP: *.wolfson.cam.ac.uk 20.05.06, 20:04 super pomysl z bezprzewodowym internetem ale kafeja tez by sie przydala CZYNNA 24h NA DOBE, zeby bylo gdzie sie napisac i zjesc przy kazji przegladajac krakforum; Odpowiedz Link Zgłoś