Dodaj do ulubionych

Internet na Balicach

IP: *.altar.net.pl / *.altar.net.pl 19.05.06, 00:00
kamil jestes cudowny, zawsze cie kochalem!
Obserwuj wątek
    • gonzogonzales Re: Internet na Balicach 19.05.06, 00:19
      Bzdura, że tworzenie kafejki internetowej nie ma sensu! Potrzebne są i hotspoty
      i kafejka. Przy okazji chciałbym zwrócić uwagę, że na lotnisku nie ma nawet
      prawdziwej kawiarni. Obecny barek serwuje fusy kawowe parzone w szklance. Nie
      raz widziałem zdziwionych obcokrajowców. Co za wstyd!
    • Gość: zaniepokojony tak oficjalnie?? IP: *.ghnet.pl 19.05.06, 11:09
      Oj to niedobrze!!, bo o tej miłości może dowiedzeć się koalicjant, wicepremier
      i minister od edukacji a on takich przypadków nie akceptuje i będzie problem.
    • Gość: mis Najpóźniej za miesiąc ??? IP: *.76.classcom.pl 19.05.06, 13:24
      A mnie założyli bezprzewodowy w 2 godziny! Muszę im polecić moją firmę.
    • Gość: # "Internet na Balicach" ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.06, 19:28
      Balice to nie Okęcie, nie są częścią miasta. Należy więc pisać "w" zamiast "na".
      • Gość: marek ogarek Re: "Internet na Balicach" ??? IP: *.range81-129.btcentralplus.com 20.05.06, 19:31
        Heathrow,Gatwick,Stansted,Luton,Praga,Berlin,Orly-Paris
        z tego co wiem tam sa kafejki internetowe.ale oczywiscie trzeba by wtedy
        kamilku miejsce znalezc i poruszac glowka-a od tego glowka boli.poza tym polacy
        juz tak bogaci ze kazdy ma laptopa i komore.Hot spoty wcale nie sa
        popularniejsze od kafejek, a juz na pewno nie w kraku gdzie jak sam glabie
        kiedys powiedziales stawiasz na turystow a nie biznesmenow.Bo w krakowie
        biznesu niestety robic sie nie da.
    • Gość: eeeee Re: Internet na Balicach IP: *.wolfson.cam.ac.uk 20.05.06, 20:04
      super pomysl z bezprzewodowym internetem ale kafeja tez by sie przydala CZYNNA
      24h NA DOBE, zeby bylo gdzie sie napisac i zjesc przy kazji przegladajac
      krakforum;

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka