city_dweller 21.05.06, 10:46 Czy na OE jest jakaś alternatywa dla Telekomunikacji? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kubus_ek Re: Telefon? 21.05.06, 11:58 alternatywa moze byc UPC, ale jakie ma ceny to nie wiem ;) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
oldhorsys Re: Telefon? 21.05.06, 18:03 lepsza oferte ma upc , teraz mam telekomunikacje ale zmieniam niedlugo na upc - kablowka internet i tel w jednym - naprawde sporo taniej wychodzi . sprawdz sobie na ich stronie . UPC Odpowiedz Link Zgłoś
city_dweller Re: Telefon? 21.05.06, 19:15 Patrzyłam na stronę upc, ale w formularzu, w którym można sprawdzić jakie usługi dostępne są pod konkretnym adresem wyskakuje na Bonrzyńskiego tylko telewizja i internet, podczas gdy pod innymi adresami pojawia się również telefon... Napisali, że " Z usługi telefonicznej UPC mogą korzystać abonenci UPC Polska mieszkający w zasięgu sieci wyposażonej w kanał zwrotny". Zadzwonię i się dowiem. Odpowiedz Link Zgłoś
konkurs_pk Re: Telefon? 21.05.06, 22:29 na tablicy ogloszeniowej na klatce wisi reklama: tv+internet+telefon za 119zl. Odpowiedz Link Zgłoś
city_dweller Re: Telefon? 21.05.06, 22:54 No to mam nadzieję, że się uda :-). Dzięki! Odpowiedz Link Zgłoś