Gość: Jasiu IP: *.wodgik.katowice.pl 06.12.02, 14:39 Czy ktoś może podpowiedzieć gdzie warto założyć własną stronę internetową ? (najchetniej free albo za niewielką opłata ). Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: Gothmog Re: Gdzie założyć stronę ? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.12.02, 10:04 Jesli chodzi o polskie oferty to zdecydowanie polecam republike.pl, teraz chyba maja bezplatnie 9 mb pojemnosci oraz trzeba zaakceptowac wyswietlanie sie reklamy przy uruchamianiu strony. Zaleta jest bez watpienia stabilnosc i dosc szybki serwer. Mam u nich 2 strony i jestem bardzo zadowolony :). Ale chetnie poslucham innych rad. Pozdrawiam! Link Zgłoś
Gość: Jocob Re: Gdzie założyć stronę ? IP: *.gisz.pl 08.12.02, 14:05 Słyszałam ,że warto skorzystać z Onet .pl ale wszystko zależy ile MB potrzebujesz. Link Zgłoś
Gość: MM Re: Gdzie założyć stronę ? IP: *.ny5030.east.verizon.net 08.12.02, 16:44 www.host.sk Link Zgłoś
Gość: zz Re: Gdzie założyć stronę ? IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 09.12.02, 07:10 na www.e-niemiecki.pl jest tam gdzieś opis na tej stronce opis kont o duzej pojemności Link Zgłoś
Gość: zz Re: Gdzie założyć stronę ? IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 09.12.02, 07:17 www.gwyngrafica.org/barre.htm Link Zgłoś
Gość: Jasiu Re: Gdzie założyć stronę ? IP: *.wodgik.katowice.pl 09.12.02, 13:04 Dziękuję wszystkim za informacje , zastanowię sie co wybrać. Link Zgłoś
Gość: Tawananna Re: Gdzie założyć stronę ? IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 09.12.02, 21:32 A ja polecam Terramail - www.terramail.pl. :) Link Zgłoś
yasny Re: Gdzie założyć stronę ? 09.12.02, 21:54 nie polecam ale moze komus starczy ... wp.pl + brak reklam + przyzwoita predkosc serwera - tylko 5Mb - tragiczne logowanie na ftp Link Zgłoś
Gość: Scan Re: Gdzie założyć stronę ? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 09.12.02, 22:06 Do wyboru: www.za-free.com/www.htm Link Zgłoś
Gość: Axel Zaprenumeruj jakieś pismo komputerowe IP: proxy / *.zywiec.plusnet.pl 10.12.02, 11:29 ..i po problemie, każde z nich oferuje przestrzeń na serwerze na strony www. Link Zgłoś