Dodaj do ulubionych

Złodziejski szczyt bezczelności

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.06, 19:55
Pomysł super. Podoba mi się. Z dwojga złego to wole czytać o takich
spryciażach niż o kibolach, mordercach nie wspominając już o zwyrodnialcach
katujących dzieci. No ale oczywiście nie chciałbym, żeby mi tak ukradli. Mimo
to pomysł jak z filmu Machulskiego.
Obserwuj wątek
    • Gość: Ja Re: Złodziejski szczyt bezczelności IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.06, 09:26
      dziennikarze jesteście the best....dzięki za szczegółowy instruktaż....media to
      wspaniała szkoła wyzsza dla wszystkich przestepców...a może by tak
      ocenzurować !!!
      • Gość: mzb I nadal nie wiem na czym polegał ten fenomen? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.06, 21:08
        Podmieniał kluczyki i co? Chyba już ocenzurowano ten tekst :)
        • Gość: ggross Re: I nadal nie wiem na czym polegał ten fenomen? IP: *.e-wro.net.pl 23.05.06, 21:42
          Na tym, ze ktos zaplacil, zeby wymieniono kilka marek samochodow. Typowa Anty-reklama... sprzedaz wymienionych spadnie o kilka punktow, bo konkurencja bedzie podkreslala jakie genialne ma kluczyki nie do podrobienia - taki numer u nich nie przejdzie!-hihi.A ten artykul beda mieli oprawiony w ramke na poczesnym miejscu. To takie media markt nie dla...;)
          • tuor Re: I nadal nie wiem na czym polegał ten fenomen? 23.05.06, 21:57
            Ale wlasnie o to chodzi, ze nie trzeba podrabiac kluczykow :) . Ci zlodzieje
            zrobili kluczyki z wygladu podobne :). I zostawili te podobne, a gwizdenli
            oryginalne. Nikt nie zwracal uwagi na samochod, bo przeciez kluczyki byly u
            sprzedawcy, tylko nie te wlasciwe, bo one odjezdzaly skradzionym samochodem.
            • ivrp to jacyś idioci! 24.05.06, 22:29
              Kradli auta warte setki tysięcy, a żałowali 200 zł na benzynę.
        • frant3 Re: I nadal nie wiem na czym polegał ten fenomen? 24.05.06, 09:50
          Ja też nie wiem o co chodzi?!

--
          Frant - humor, satyra, krytka
      • linfan Re: Złodziejski szczyt bezczelności 23.05.06, 22:38
        Gość portalu: Ja napisał(a):

> dziennikarze jesteście the best....dzięki za szczegółowy instruktaż....media to
        >
        > wspaniała szkoła wyzsza dla wszystkich przestepców...a może by tak
        > ocenzurować !!!

czy zastanawiales/as sie nad bzdura, ktora jest Twoim komentarzem? znacznie
        lepiej jest informowac o tym JAK takie rzeczy robia - to sie nazywa prewencja. :|

swoja droga - wykorzystano po prostu naiwnosc dealerow. dobrze, ze sie o tym
        mowi (patrz : dobrze, ze o tym napisano). moze inni przeczytaja i nie pozwola
        sie robic w bambuko ;)

Pozdrawiam,
        Przemek
      • Gość: P. Re: Złodziejski szczyt bezczelności IP: *.ib.pwr.wroc.pl 24.05.06, 09:58
        Wcale nie kolego,
        Dobrze, że piszą bo właściciele slaonó i zwykli śmiertelnicy będą
        świadomi takich zagrożeń i postaraja sie zabezpieczyć przed tym.
        A złodzieje i tak by się dowiedzieli o tym patencie - informacje
        w ich światku rozchodzą się znacznie szybciej.
    • Gość: ma-ryja Złodziejski szczyt bezczelności pasuje do Polakow IP: *.dip.t-dialin.net 23.05.06, 10:39
      jak ulal. Wyspowiadaja sie, pomodla i po grzechu. To narod bezmozgowcow,
      zlodziei i cwaniaczkow.
      • jorn Re: Złodziejski szczyt bezczelności pasuje do Pol 23.05.06, 16:11
        Debile skutecznie kradli samochody o wartości stu kilkudziesięciu tysięcy
        złotych, a wpadli, bo połaszczyli sie na benzynę za 250 zł.
        • Gość: yo Re: Złodziejski szczyt bezczelności pasuje do Pol IP: 83.70.146.* 23.05.06, 16:31
          a naprawde przewalone to maja teraz u tego co im to zlecil.
          bo i gabloty przepadly i interes sie posypal calkiem.
        • car_ramba Re: Złodziejski szczyt bezczelności pasuje do Pol 23.05.06, 16:31
          I dlatego o nich przeczytałeś w gazecie.
          O takich, którzy kradną od początku do końca z głową na karku, nie przeczytasz
          nigdzie - to wynika z defincji.
          • Gość: Piter Re: Złodziejski szczyt bezczelności pasuje do Pol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.06, 16:44
            Jak by tego nie oceniać - wpadli i to jest git.
            PS
            ;) pomysł niczego sobie ;)
    • Gość: gruszki na dupie Gdyby nie było klientów na kradzione to nie byłoby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.06, 16:15
      złodzieji . Czyli bogobojny naród Polaków sam napędza rynek złodziejom .
      • Gość: audi tt Re: Gdyby nie było klientów na kradzione to nie b IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 24.05.06, 00:00
        masz niestety racje! dodam ,ze prawie cala prywatna branza samochodowa-to
        walkarze,zlodzieje i oszusci,uczciwych ludzi w tej branzy prawie nie ma!nawet
        niech to bedzie bagatela(?) jak spuszczenie licznika czy zatajenie
        wypadku.rowniez dodam ,ze tych gnoji trzeba tepic!panosza sie te
        hieny ,elegancko ubrani,myslac ,ze sa najsprytniejsi i najmadrzejsi,i patrza
        jak tu kogos ojebac z kasy ,wozu itp. jak ktos normalny sie akurat itp. na
        swojej pracy koncentruje ,np. aby zabieg sie powiodl.takze stanowczo trzeba
        tych zwyrodnialcow tepic! a podmienic klucze to zaden wyczyn !zeby sie az tak
        zachwycac ,moglbym to w co drugim salonie sam. zrobic ,tylko nie urodzilem sie
        ani ku.. ani zlodziejem!
    • Gość: haha Polacy zlodzieje samochodow IP: *.cable.mindspring.com 23.05.06, 16:51
      jednak co pawda to prawda
      • gspnstr Re: Polacy zlodzieje samochodow 23.05.06, 18:25
        Na calym swiecie?
    • Gość: mix Re: Złodziejski szczyt bezczelności IP: *.mim.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.06, 16:52
      Dalbym sobie rece uciac ze czytalem o tym sposobie dobrych pare lat temu... I to
      chyba nawet w wyborczej:)
    • Gość: kosta Re: Złodziejski szczyt bezczelności IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.06, 17:03
      Brawo chopcy z bykowiny!
      • Gość: Marcin Buractwo IP: *.3.cust.bredband2.com 23.05.06, 18:38
        Nie chcę żyć w państwie, gdzie buraki kradną a inni zachwycają pomysłowością.
        przecież potem wszyscy za to płacą chociażby wyższym ubezpieczeniem.
        Dać mu jeszcze ogóra kiszonego w jedną łapę a w drugą pół litra i masz obraz
        Polaka cwaniaka a tym co podziwiają to podnieść ubezpieczenie o 100% jak
        frajerzy to niech płacą
        • Gość: Radek Re: Buractwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.06, 19:44
          Ja też nie. Złodziei należy piętnować i potępiać i to złodziei w każdym wydaniu,
          nawet takich, którzy kradną prąd przy użyciu magnesu. Każdą kradzież ktoś inny
          musi sfinansować. Auto było z pewnością ubezpieczone, więc jego koszt zwraca
          zakład ubezpieczeń. Zakład ubezpieczeń z kolei odzyskuje pieniądze od klientów,
          podwyższając im składkę. W rezultacie koszt kradzieży ponoszą wszyscy, nie tylko
          ci, którzy jeżdżą samochodami! (Ubezpieczenie to koszt dla każdej większej
          firmy, a koszty firma przenosi na swoich klientów.) Tak samo jak za kradzież
          prądu przez jednego cwaniaka płacą wszyscy. Jak można się zachwycać jakąkolwiek
          kradzieżą? Ludzie, weźcie sobie do serca fakt, że złodziei utrzymuje całe
          społeczeństwo a nie tylko osoba okradziona!!!
          • Gość: ROBERT Re: Buractwo IP: *.debacom.pl / *.debacom.pl 24.05.06, 23:47
            hahahaha--i myśli Pan ,że w tym złodziejskim kraiku gdyby tak od jutra nikt nie
            ukradł juz ani kilowata prądu to cena tegoż prądu by spadła?? hahahahaha !!a
            czy nie byłoby czasem tak że większe zyski przełozyłyby się tylko na większe
            uposażenia panów prezesów?
            • Gość: Radek Re: Buractwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.06, 18:30
              Pewnie nie. Łatwo jednak sobie wyobrazić, że każdy kolejny złodziej prądu
              podnosi koszty, które zmuszeni są pokryć wszyscy inni płatnicy. Panowie prezesi
              zwiększające się koszty przeniosą na klientów swoich firm, nie sfinansują ich z
              własnej kieszeni. Dlatego akceptacja złodziei uderza głównie w zwykłych ludzi
              (tych którzy niczego nie kradną). Prezesi firm kradzież odczują w najmniejszym
              stopniu. Jakby na to nie patrzeć, koszty kradzieży w największym stopniu (a już
              szczególnie w odniesieniu do zarobków) ponoszą zwykli ludzie. Im większa
              akceptacja złodziei wśród społeczeństwa, tym więcej ludzi będzie skłonnych kraść
              i tym większe obciążenia będą ponosić ci, którzy nie kradną. To droga donikąd.
    • resocjalizacja Tacy złodzieje wyrastają w Polsce mna idoli 23.05.06, 19:12
      nie dziwota, ze uczciwi ludzie uciekają z tego kraju najszybciej, jak się da...
    • Gość: bobo pod kiedy muszą złodzieje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.06, 21:15
      być mili, sympatyczni i niebezczelni??
    • lmblmb Sam jesteś zwyrodniały 23.05.06, 22:11
      Gość portalu: Fan napisał(a):

> Pomysł super. Podoba mi się. Z dwojga złego to wole czytać o takich
      > spryciażach niż o kibolach, mordercach nie wspominając już o zwyrodnialcach
      > katujących dzieci.

Sam jesteś zwyrodniały - piszesz o złodziejach "spryciarze".
    • Gość: kowal Re: Złodziejski szczyt bezczelności IP: *.range86-140.btcentralplus.com 24.05.06, 02:40
      Sprytne, co wcale nie znaczy, że dobre;) Złodziei należy tępić. Ale nie tylko tych "kryminalnych" co auta, prąd czy elektronarzędzia kradną! Również tych, którzy kradną w majestacie prawa: ja sam padłem ofiarą Urzędu Skarbowego: pracuję w Anglii, tu płacę podatki a polski US i tak okradł mnie ze 111zł i kilku godzin czasu na załatwianie tej sprawy poświęconych. Okradani są polscy pracownicy przez polskich pracodawców: ceny produktów (wszelakich) polskich w Polsce są o ok 30% tańsze (niż w Anglii), zarobki zaś są nie o 30% niższe, ale 4krotnie niższe!!! Co się dzieje z różnicą?! Albo idzie do kieszeni pracodawców albo ginie w czeluściach dziurawej budżetowej kabzy albo... wyparowuje donikąd! Polska to wielopłaszczyznowy złodziejski system. Jak dosadnie określił to jeden z moich znajomych "Polacy dzielą się na tych, którzy robią w ch... i na tych, którzy są w ch... robieni".

A policjantom pogratulować, że zrobili coś pożyteczniejszego niż czepianie się o byle co;)
    • Gość: Vera Re: Złodziejski szczyt bezczelności IP: 209.89.159.* 24.05.06, 04:33
      Nigdy nie uporamy sie z patologiami spolecznymi,jakimi sa zlodziejstwo i
      korupcja,dopoki nie bedzie za to dotkliwszych kar.
      Dalej mnozyc sie beda zlodzieje,oszusci,bo to sie im oplaca.
      Gdyby byly surowe kary,odstraszaloby innych.
      • Gość: Miś Kary odstraszaja ale nie wszystkich IP: *.dsl.rcsntx.swbell.net 25.05.06, 01:32
        Gość portalu: Vera napisał(a):
        > Nigdy nie uporamy sie z patologiami spolecznymi,jakimi sa zlodziejstwo i
        > korupcja,dopoki nie bedzie za to dotkliwszych kar.

To prawda, ze kary odstraszaja ale nie wszystkich. Zawsze znajda sie ludzie,
        ktorzy beda wierzyc, ze ich nikt nie zlapie.
    • alex-alexander Re: Złodziejski szczyt bezczelności 24.05.06, 07:21
      Nie lubie przestepstw, ale o takich czytam z lekkim usmieszkiem
      • Gość: olek Re: Złodziejski szczyt bezczelności IP: 81.210.89.* 24.05.06, 09:11
        Przykłady złodziejstwa i matactwa idą z góry
        Rzad kradnie i marnuje nasze pieniądze, oszukując całe społeczeństwo na każdym
        kroku...
        Z takimi wzorcami nie dziwię się ludziom że kradną prąd i wszystko co ma jakąś
        wartość, nie ma pracy, a jak jest to za minimum placowe. Sami generujemu
        złodziei i oszustów i to wszystko w majestacie prawa...
        Ostatni świetny przykład złodziei z ministerstwa finansów, oni nie kradnąprądu
        czy autka za 100tys, oni kradną grube miliony i ujdzie im to płazem bo mają
        rządowe plecy !!!!!
    • Gość: biznesmen 2mlnEuro Buraki - burakami się zachwycają buahaha .n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.06, 09:40
    • Gość: CazaNova Re: Złodziejski szczyt bezczelności IP: 194.150.97.* 24.05.06, 22:10
      Gość portalu: Fan napisał(a):
      > Pomysł super. Podoba mi się.

Naucz się najpierw pisać po polsku, Ty prymitywny debilu. Czy ktoś w tym
      portalu mógłby wreszcie zacząć odsiewać głąbów z szambem zamiast mózgu?
    • Gość: Grześ Re: Złodziejski szczyt bezczelności IP: *.34.rev.vline.pl 24.05.06, 22:13
      Kradną brykę za 150.000 zł a wpadają bo nie zapłacili na stacji benzynowej ?
      trzeba być niezłym debilem albo wyjątkowo pazernym (w sumie też debilem).
      To nie jest przykład sprytu tylko totalnej głupoty - to coś w stylu powiedzenia
      w USA, że czarni wpadają bo zasypiają w kradzionym samochodzie (nie jestem
      rasistą)

• glemp1 Re: Złodziejski szczyt debilizmu i naiwności. 24.05.06, 23:18
        Dziki kraj, dzikie obyczaje...
    • zigzaur A znacie to? 24.05.06, 23:18
      Na jakiejś niemieckiej stronie internetowej przeczytałem, że przed KW policji w
      Gdańsku skradziono furgonetkę więzienną.
      Niestety, nie podano, kiedy.
    • Gość: były klient nissan Re: Złodziejski szczyt bezczelności IP: *.compower.pl 25.05.06, 15:40
      hehe złodziej złodziejowi ukradł... hehe dobre. :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka