Dodaj do ulubionych

Posdrawjam fszystkih Polakuf !

IP: *.comnet.krakow.pl / *.comnet.krakow.pl 26.05.06, 05:39
Benedykt XVI ostrzegł przed myleniem roli duchownego z rolą eksperta
od "ekonomii, budownictwa i polityki", co w kraju osiągnięć biznesowych ks.
Henryka Jankowskiego, sukcesów budowlanych prymasa Józefa Glempa i
politycznych o. Tadeusza Rydzyka zostanie z pewnością zauważone przez dużą
grupę wiernych

Zobaczymy jednak, czy pomoże to choć trochę naruszyć symbiozę polityków z
klerem, czego cenę płaci całe społeczeństwo - zastanawia się komentator.
(PAP) yy/

Obserwuj wątek
    • Gość: Irek Re: Posdrawjam fszystkih Polakuf ! IP: *.chello.pl 26.05.06, 06:11
      Pewnie idzie nowe? Od nowa?
      Oblicze ziemi już mamy odmienione - w każdym razie ta nasza jest zupełnie inna. Jak nowa. Ziobro, Wasserman i Giertych to przecież nie to samo, co Miodowicz, Nizieński lub Milczanowski.
      Już się dużo lepiej oddycha. Zwłaszcza zaś, jak się wyjedzie w góry.
      • Gość: H56 Re: Posdrawjam fszystkih Polakuf ! IP: *.comnet.krakow.pl / *.comnet.krakow.pl 26.05.06, 06:18
        wątpię w tą odnowę, widziałeś jak hierarchowie kościoła witali papieza ?
        jedynie kardynał Nossol przyklęknął.
        • Gość: skobel No właśnie-przyklęknął osobisty przyjaciel Papieża IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.05.06, 07:43
        • Gość: Hela Re: Posdrawjam fszystkih Polakuf ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.06, 09:39
          Wiesz...Nossol, inna liga. Daj nam Boże wszystkich biskupów z taką klasą i
          rozumem, jak Nossol.
          Facet jest niesłychany, poznałam go kiedyś osobiście - no, inny świat.
          • Gość: H56 [...] IP: *.comnet.krakow.pl / *.comnet.krakow.pl 26.05.06, 15:42
            Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
            • longwehicle Henio!! 26.05.06, 15:46
              Co to były za jaja pod koniec z VIP-ami którzy chcieli przywitać się Benedyktem
              XVI??.Podobno BOR nie dopuszał do niego opzycji!!.Czy BOR też już jest ...??.
              • longwehicle Re: Henio!! Poczytaj sobie to!! 26.05.06, 15:51
                fakty.interia.pl/news?inf=752830
                • Gość: H56 Re: Henio!! Poczytaj sobie to!! IP: *.comnet.krakow.pl / *.comnet.krakow.pl 26.05.06, 16:00
                  patrz Longi, jak mnie szybko wycharatali, widać, nie wolno się zbyt pochlebn
                  pochlebnie o nowym papieżu wypowiadać. Powtarzam, ponownie, papież Benedykt
                  XVI, jest lepszym papieżem od swego poprzednika.
                  • longwehicle Re: Henio!! Poczytaj sobie to!! 26.05.06, 16:09
                    Niewątpliwie robi rewolucje na polskim gruncie,pokazał kościołowi do czego
                    ma służyć.Za karę tak zimno przywitał się z z kardynałami i kościelnymi VIP-ami.
                    Kapłan ma się modlić i uczć tego bliżniego a nie bawić się w polityke i
                    ekonomię.
                    Szewc robi buty ,szklarz szkli a ksiądz ma się modlić.
                    • longwehicle Re: Henio!! Poczytaj sobie to!! 26.05.06, 16:32
                      Dobrze!!Trzeaba było Niemca,żeby zrobić porządek w stajni Augiasza!!.
                      Wreszcie skończą sie wyjazdy do Torunia!!Na misję na Alaskę.Nie pasi??To raus!!
                  • Gość: jazzinator Re: Henio!! myslałem żeś rozsądniejszy! IP: *.nandu / *.nandu.com.pl 26.05.06, 16:18
                    Bawisz sie w konkurs z nagrodami? ten lepszy ten gorszy? co to jakies wyścigi
                    foksterierów? przyjdz na Wiślna po towar daj sobie w gruche to może Ci sie w
                    baniaku rozjaśni.
                    • Gość: H56 Re: Henio!! myslałem żeś rozsądniejszy! IP: *.comnet.krakow.pl / *.comnet.krakow.pl 26.05.06, 16:47
                      nie porównuję tych osób do zwierząt. Swoją opinię mogę wyrażać, Ty natomiast,
                      możesz się z nią zgadzać lub nie. Nie obrażam Twojego, Boga i wiary, wiec
                      dlaczego obrażasz mnie ?
                      • Gość: jazzinator Re: Henio!! myslałem żeś rozsądniejszy! IP: *.nandu / *.nandu.com.pl 26.05.06, 16:50
                        A czym Cie obrazilem? że myslałem o Tobie lepiej niz zasługujesz?
                        • henio56 Re: Henio!! myslałem żeś rozsądniejszy! 26.05.06, 17:32
                          Wiślna, grucha, itp. Tyś chyba chłopie zgłupiał, mam 50 lat.
                          • jazzinator Re: Henio!! myslałem żeś rozsądniejszy! 26.05.06, 17:41
                            No tos mnie zaskoczyl,myslałem ze choc troche kumasz zart? przeciez o tej
                            Wiślnej i handlem trawka huczy caly czas niejaki londżi a h17 zrobila ze mnie
                            juz wiele osób w tym wszystkie uzaleznione od alkoholu,wiec z tą Wiślną i
                            grucha to była przenosnia.Widze ze tu trzeba iśc metoda Ryzyka i wywalac kawę z
                            mlekiem.
                            • longwehicle Re: Henio!!niejaki dzezzi ..... 26.05.06, 17:43
                              Niejaki to ty jesteś czubie!!;o))
                              • jazzinator Za to ty londżi NIJAKI !. 26.05.06, 18:07
                                • longwehicle Re:dzezzi..... 26.05.06, 20:35
                                  W każdym razie, myślę, iż wyglądasz mi na nieokiełznanego, walącego konia
                                  fallusa w gumofilcu!!
                                  • bluetab70 Longi - rotfl :DDD nt 26.05.06, 20:37

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka