IP: *.lama.net.pl / 192.168.11.* 14.01.03, 07:28
W związku z zabraniem trzech trójskładów z linii #13 i przerzuceniem ich na
#8 (która ma relatywnie mniejsze obciążenie) dochodzę do wniosku, że trzeba
podjąć zdecydowane środki zaradcze. Liczę tutaj na pomoc Adasia:

1. Proszę wszystkich forumowiczów o zasypanie pani rzecznik mailami
wyrażającymi niezadowolenie z zaistniałej sytuacji.
2. Wykonanie telefonu do wszystkich możliwych gazet. Z chęcią bym się za to
zabrał, ale z tego co wiem, telefony interwencyjne czynne są do 15. a ja
kończę lekcje o 14:25 i w domu jestem przed 16.
3. Odkopanie emila Pilszczka i zasypanie go emilami.

Jak ktoś ma jeszcze jakieś pomysły, to niech je tutaj zapoda, albo najlepiej
zrezlizuje.
Obserwuj wątek
    • Gość: Locutus Re: REVOLT IP: *.lama.net.pl / 192.168.11.* 14.01.03, 07:34
      Mailujcie także na adres zarzad@mpk.krakow.pl - ja już to uczyniłem (do
      rzeczniczki napisałem w stanie najwyższej alteracji i nieco ją tam zbluzgałem).
      • Gość: mouset Qrva IP: *.cm-uj.krakow.pl 14.01.03, 12:22
        Czyli zamailowałes do Pilszczka i Żelastwa, i tak tego nie czytają bo kazdy ma
        po dwie sekretary, Dziennik Polski ma winietkę z mailem , bardzo sie ciesza jak
        ktos rzuci temat , a do Krakowskiej juz dzwonie,
        DZIŚ Qrva na 10 brygad które widziałem trzy były dwuskładami 13-04, 13-06 i 13-
        09 jechałem tą ostatnia dusząc się
        • lech20 Re: Qrva 14.01.03, 12:33
          Gość portalu: mouset napisał(a):

> DZIŚ Qrva na 10 brygad które widziałem trzy były dwuskładami 13-04, 13-06 i
          13-09 jechałem tą ostatnia dusząc się.

Kurwa MAĆ - Posrało się we łbach tym na Brożka. Trzeba zrobić jakąś zadymę.
          Dzwonię do znajomej gazetki.
          • Gość: Locutus Re: Qrva IP: *.lama.net.pl / 192.168.11.* 15.01.03, 05:30
            A dzisiaj jeszcze trzy świniaki na #173, bieńczyckie 120M na #130... super
            jest, MPK chyba testuje naszą wytrzymałość psychiczną...
            • Gość: kuba203 Re: Qrva IP: *.net 15.01.03, 17:51
              Gość portalu: Locutus napisał(a):

> A dzisiaj jeszcze trzy świniaki na #173, bieńczyckie 120M na #130... super
              > jest, MPK chyba testuje naszą wytrzymałość psychiczną...

Eeee, wiesz, tentego, ale skąd o 05:30 wiedziałeś już, ile jest Ikarków na
              173, skoro jeszcze zapewne nie wszystkie wyjechały? :)) Ja dziś zoczyłem tylko
              jednego :)
              • pavlack Re: Qrva 15.01.03, 19:52
                Gość portalu: kuba203 napisał(a):

> Gość portalu: Locutus napisał(a):
                >
                > > A dzisiaj jeszcze trzy świniaki na #173, bieńczyckie 120M na #130... super
                >
                > > jest, MPK chyba testuje naszą wytrzymałość psychiczną...
                >
                > Eeee, wiesz, tentego, ale skąd o 05:30 wiedziałeś już, ile jest Ikarków na
                > 173, skoro jeszcze zapewne nie wszystkie wyjechały? :)) Ja dziś zoczyłem
                tylko
                > jednego :)

Pewnie za długo siedział w nocy przed kompem, no i nowy dzień nastał :-)
                • Gość: kuba203 Re: Qrva IP: *.biezanow.net 15.01.03, 21:15
                  pavlack napisał:

> Pewnie za długo siedział w nocy przed kompem, no i nowy dzień nastał :-)

To chyba nie za bardzo się wyspał, zważywszy, że o 7 spotkaliśmy się w
                  autobusie :D
                  • pavlack Re: Qrva 15.01.03, 21:32
                    Gość portalu: kuba203 napisał(a):

> pavlack napisał:
                    >
                    > > Pewnie za długo siedział w nocy przed kompem, no i nowy dzień nastał :-)
                    >
                    > To chyba nie za bardzo się wyspał, zważywszy, że o 7 spotkaliśmy się w
                    > autobusie :D

Hahaha :-P
                    • Gość: Locutus Re: Qrva IP: *.lama.net.pl / 192.168.11.* 16.01.03, 05:40
                      Napisałem "dzisiaj"??? Miało być "wczoraj"... ale jak tak człowiek siedzi przed
                      kompem, za oknami ciemno, to mu się czasami pieprzy i nadal myśli, że jest
                      jeszcze dzień wczorajszy ;-)
    • pavlack Re: REVOLT 14.01.03, 16:57

> W związku z zabraniem trzech trójskładów z linii #13 i przerzuceniem ich na
      > #8 (która ma relatywnie mniejsze obciążenie) dochodzę do wniosku, że trzeba
      > podjąć zdecydowane środki zaradcze. Liczę tutaj na pomoc Adasia:

Ja też pomogę, chociaż nie mieszkam w Bieżanowie to jestem maksymalnie
      wkurzony. Jakieś fajfusy na Brożka to chyba wymyśliły!

>
      > 1. Proszę wszystkich forumowiczów o zasypanie pani rzecznik mailami
      > wyrażającymi niezadowolenie z zaistniałej sytuacji.

Zjem obiad tylko i piszę :-)

> 2. Wykonanie telefonu do wszystkich możliwych gazet. Z chęcią bym się za to
      > zabrał, ale z tego co wiem, telefony interwencyjne czynne są do 15. a ja
      > kończę lekcje o 14:25 i w domu jestem przed 16.

Ja też niestety kończę lekcje późno...

> 3. Odkopanie emila Pilszczka i zasypanie go emilami.

zarzad@mpk.krakow.pl
      Nawet ktoś to czyta, tylko nie wiem czy akurat Pilszczek.

>
      > Jak ktoś ma jeszcze jakieś pomysły, to niech je tutaj zapoda, albo najlepiej
      > zrezlizuje.

Wsadzić tego kto to wymyślił do dwuwagonowej 13 i wozić w godzinach szczytu
      dopóki nie przeprosi!
    • Gość: ADAŚ REVOLT IP: *.wielkopole.sdi.tpnet.pl 14.01.03, 17:16

> W związku z zabraniem trzech trójskładów z linii #13 i przerzuceniem ich na
      > #8 (która ma relatywnie mniejsze obciążenie) dochodzę do wniosku, że trzeba
      > podjąć zdecydowane środki zaradcze. Liczę tutaj na pomoc Adasia:

ADAŚ już dzwonił i robił rozpierduchę w Krakowskiej.
      Mogę jeszcze, bo jestem wkurwiony.
      Locutus, jest z Tobą za "13". "12" też nie popuszczę.
      • Gość: mouset Re: REVOLT IP: *.ghnet.pl / 192.168.5.* 14.01.03, 20:28
        Hehee w Krakowskiej powiedziano mi że dwaj wzburzeni czytelnicy dzwonili,
        jednego się domyślam ale kto był drugi? lech20?
        • Gość: ADAŚ REVOLT IP: *.wielkopole.sdi.tpnet.pl 14.01.03, 20:30

> Hehee w Krakowskiej powiedziano mi że dwaj wzburzeni czytelnicy dzwonili,
          > jednego się domyślam ale kto był drugi? lech20?

A ten pierwszy to kto ??? - hihihi
          • Gość: mouset Re: REVOLT IP: *.ghnet.pl / 192.168.5.* 14.01.03, 20:40
            Pan Litecki z Widoku???? Hihihihihi
            • Gość: ADAŚ REVOLT IP: *.wielkopole.sdi.tpnet.pl 14.01.03, 20:41

> Pan Litecki z Widoku???? Hihihihihi

A skąd wiesz ??? - hehehehe
              • Gość: mouset Re: REVOLT IP: *.ghnet.pl / 192.168.5.* 14.01.03, 20:45
                Bo pan Litecki częśto gęsto interweniuje, jak Ci się podoba nowa rzeczniczka
                zaproponiwana p. mnie?
                • Gość: ADAŚ REVOLT IP: *.wielkopole.sdi.tpnet.pl 14.01.03, 21:04

> Bo pan Litecki częśto gęsto interweniuje, jak Ci się podoba nowa rzeczniczka
                  > zaproponiwana p. mnie?

No cóż, nowa Pani rzecznik ma POLE do popisu.
                  • Gość: mouset Pilnie do Adasia IP: *.ghnet.pl / 192.168.5.* 14.01.03, 21:10
                    Stary, wstyd sie przyznać ale zapodziałem Twój numer telefonu, możesz wysłać mi
                    mailem? Bo musze zdobyc ten numer Krakowskiej o którym wspominasz!
                    • Gość: ADAŚ Pilnie do Adasia IP: *.wielkopole.sdi.tpnet.pl 14.01.03, 21:16

> Stary, wstyd sie przyznać ale zapodziałem Twój numer telefonu, możesz wysłać
                      mi
                      >
                      > mailem? Bo musze zdobyc ten numer Krakowskiej o którym wspominasz!

E-mail już wysłany.
                      • Gość: Locutus Podziękowania IP: *.lama.net.pl / 192.168.11.* 15.01.03, 05:34
                        Wielkie dzięx za zrobienie afery... ale tu nie wolno ustawać! Trzeba robić
                        awanturę dalej!

Tak a propos - dostałem odpowiedź od pani Serwin - ponieważ napisałem jej, że i
                        tak nie liczę na sensowny e-mail, a najwyżej bzdury w stylu "brak taboru",
                        lub "linia #134 została skrócona do Zoo", odpisała mi, że nie będzie
                        polemizować z takimi insynuacjami. Pierwsza odpowiedź pani rzecznik od pół roku
                        na maile, którymi ją regularnie zasypuję. Uderz w stół, a nożyce się odezwą.
                        • lech20 Podziękowania 15.01.03, 09:30

> Wielkie dzięx za zrobienie afery... ale tu nie wolno ustawać! Trzeba robić
                          > awanturę dalej!

Na Adasia to możesz liczyć. Ten koleś na pewno nie popuści - tak przynajmniej
                          czuję.
                          Z tego co pisał jest za UFOKACH na wszystkich "13" no i oczywiście "12", za
                          którą i ja też jestem. Dość dobroci dla tych popaprańców.
                          • Gość: Locutus Re: Podziękowania IP: *.lama.net.pl / 192.168.11.* 16.01.03, 05:41
                            Heh... przekonaliście mnie do zmiany zdania - jestem za #12... tylko że
                            wprowadzenie tej linii przy logice MPK spowoduje w ogóle usunięcie UF z #13, za
                            to na #8 zapewne zostaną ;-)
                            • Gość: mouset Re: Podziękowania IP: *.ghnet.pl / 192.168.5.* 16.01.03, 18:42
                              N aBrożka chyba była impra z tandetnym jabolem , ale może ktoś mądry sięgnie
                              do "zasobów" kursujacych na "16" i 17
                        • Gość: mouset Tjaaaaaaaaaa IP: *.ghnet.pl / 192.168.5.* 15.01.03, 17:42
                          Czy mógłbyś ją wklepać na forum bo jestem ciekaw jadowitego języka Filki?

A w ogóle prosba do kolegów prowadzących www na temat MPK czy przewidujecie u
                          siebie działy z wypowiedziami Serwin???????

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka