Dodaj do ulubionych

Ostatnie kuszenie Demokratów

IP: *.ists.pl 04.06.06, 23:04
Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
Obserwuj wątek
    • Gość: qwe Re: Ostatnie kuszenie Demokratów IP: *.ghnet.pl 04.06.06, 23:42
      Okoński już raz został doceniony w Krakowie i nie wiedzieć czemu nadal chodzi w
      polityce
      już raz wywaliła go Krakowska Kongregacja Kupiecka
      wpierw na fali odrodzonej władzy posłem był
      ale ostatnio nie został posłem bo już sie na nim poznali
      a teraz pewnie znów zwietrzył interes i przy pomocy kibiców piłkarskich będzie
      chciał pomagać Majchrowskiemu w reelekcji
      • Gość: tutu Przecież ta partyjka istnieje tylko na łamach GW! IP: *.crowley.pl 05.06.06, 01:46
        To jakaś rozgrywka GW, która chce pomóc swojej upadłej partyjce. Nikt poważny
        nie liczy się z tą garstką frustratów o poparciu sondażowym 0% i ambicjach 50-
        cio procentowych. To se ne vrati, pane Okonski!
        I tak w końcu, mimo podbijania ceny przez GW, pójdą zrobić loda SLD za kilka
        pomniejszych stołków. Towarzysz Hausner to jakoś załatwi z czerwonymi
        Parteigenossen.
      • Gość: aha Re: Ostatnie kuszenie Demokratów IP: *.chello.pl 05.06.06, 06:24
        Biedny Okoński, co on zrobi jak go już nigdzie nie wybiorą. Prawnik bez mgr :)
    • flamengista Jejku, kiedy GW da sobie spokój?? 05.06.06, 08:58
      Panowie dziennikarze - PD nie ma i nie będzie, finito. Partia ta upadła z
      prostej przyczyny - lekceważyła swój elektorat. Nic wasze starania tu nie zmienią!

Normalnie inteligentnie ludzie potrafią wyciągać wnioski... GW wspierała:
      Mazowieckiego, UD, Kuronia, UW, Bochniarz, PD - z coraz gorszym skutkiem.

Jeśli życzycie dobrze PD, przestańcie może o niej pisać;)

Swoją drogą partie o podobnym poparciu - KPN, UPR nie mogą liczyć na nawet
      ułamek tej uwagi, którą PD poświęcają media...
    • Gość: soc tylko Kracik IP: *.fangor.local / *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.06, 10:46
      subiektywnie: dla mnie nie jest ważne kto popiera Kracika - i tak będę na niego
      głosował i namawiał znajomych żeby zrobili to samo, nie interesują mnie jakieś
      związki Kracika z UW w przeszłości, liczy się to że facet potrafił z Niepołomic
      zrobić miejsce przyjazne dla biznesu, wolę 100 bardziej kogoś kto przyciągnie
      do Krakowa ciekawe inwestycje niż mędrców z krakowskich uczelni traktujących
      prezydenturę jako piękne zwieńczenie, laurkę na koniec kariery naukowej
      • Gość: kibic Re: tylko Kracik - święte słowa IP: *.krakow.pl / *.vrak.krakow.pl 05.06.06, 12:11
        to dotąd jedyna mądra wypowiedź na tym forum
      • flamengista niech go tylko GW nie popiera 05.06.06, 14:18
        bo wszystko się sypnie. Mam nadzieję że Kracik z Majchrowskim wygra - byle tylko
        GW się nie wtrącała. Kogo do tej pory poparła, przegrywał;)
      • Gość: eso Re: tylko Kracik IP: *.itelekom.pl 06.06.06, 00:15
        Taaa jasne najlepiej zeby w okolicach Krakowa bylo tysiac hut! Tak sie sklada
        ze nie tylko o przyciaganie biznesu chodzi!!
    • rozmaryn Partie nie powinny mieć nic do samorządów! 05.06.06, 12:23
      Pomóż zebrać podpisy pod obywatelską inicjatywą, która pozwoli nam głosować na uczciwych ludzi, a nie na partie:

www.jednomandatowe.org/
    • Gość: nwoy czy majchrowski IP: *.koba.pl / *.koba.pl 05.06.06, 12:51
      to autor ksiązek historycznych

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka