Dodaj do ulubionych

O mądrości przysłów ludowych i nie tylko

11.06.06, 13:56
"Uderz w stół a nożyce się odezwą" (przysłowie)
Czy ktoś zna bardziej trafne przysłowie?
Zostało ono właśnie zilustrowane przez sąsiedni wątek
pt. > Studium CHamstwa< .
Obserwuj wątek
    • longwehicle Re: O mądrości przysłów ludowych i nie tylko 11.06.06, 13:58
      Kiko!!
      Ale Ty juz masz czkawkę dla tego nożyce drżą!!
      • peteen longi, nie karm trolla... 11.06.06, 14:00
        to coś powinno dostać od wszystkich ignora i szybko by się samo zapluło na
        śmierć...
        • mateuszwierzbicki Re: longi, nie karm trolla... 11.06.06, 14:04
          tonący Kiko się chwytwa!

Gdzie Kiko sześć, tam nie ma co jeść.

• Gość: LMkiko Forumowy King-Kong !!! IP: *.net.autocom.pl 11.06.06, 14:55
            Cham Nr 1 chce koniecznie z Forum Kraków uczynić własne podwórko. Pisałam już,
            że przypomina w tym Edzia z "Tanga" - chama dominującego! Chamowi dominującemu
            wydaje się ,że rozdaje karty i wszystko może. No ale ten tu to cienis,
            ćwierćinteligent zaledwie. Taki King-Kong, bez obrazy dla King-Konga.
            • mateuszwierzbicki Re: Forumowy King-Kong !!! 11.06.06, 15:03
              kto ma ten numer 1?
              • Gość: LMKiko Re: Forumowy King-Kong !!! IP: *.net.autocom.pl 11.06.06, 15:16
                King-Kong, Mateuszku, ale nie ten z kina, tylko ten kłamca adminowo -forumowy.
                Ten, co to wszystkich wyzywa od trolli, poniża stale innych forumowiczów
                i o ludziach wyraża się per "to".
                No wiesz, taki cham do kwadratu, albo jeszcze więcej!
                • mateuszwierzbicki Re: Forumowy King-Kong !!! 11.06.06, 15:23
                  a bo się niepotrzebnie denerwujesz i za mało poczucia humoru. Nie podchodź tak
                  poważnie do polityki i do forumowiczów o innych niż Twoje poglądach, a
                  zobaczysz, że bedzie można nawet podyskutować posiadając przeciwstawne poglądy
                  polityczne. Pamietam, że po spotkaniu forumowiczów w realu było to możliwe. ja
                  bym apelował o zaprzestanie wyzwisk :)
                  • peteen że też ci się mateusz chce z drzewem rozmawiać... 11.06.06, 15:25
                    tępym, twardym, karłowatym drzewem...
                    • mateuszwierzbicki Re: że też ci się mateusz chce z drzewem rozmawia 11.06.06, 15:28
                      mimo wszystko wierzę w moc prawdziwej wymiany poglądów, rozmowy, dyskusji - bez
                      inwektyw. To taki mój konik :)
                      • peteen Re: że też ci się mateusz chce z drzewem rozmawia 11.06.06, 15:29
                        no widać po twojej sygnaturce, widać...
                        ;c)

ps. kiko to nieporozumienie, gdy już zniknie, nie odczujemy jego braku
                        • mateuszwierzbicki Re: że też ci się mateusz chce z drzewem rozmawia 11.06.06, 15:30
                          z wyjatkiem siura-dermozboka :)
                  • qoobaq Re: Forumowy King-Kong !!! 11.06.06, 15:32
                    minie ci Mati, ja tez tak sadzilem pare miesiecy temu ale juz mi przeszlo 8-)
                  • Gość: LMKiko Do Mateusza! IP: *.net.autocom.pl 11.06.06, 15:32
                    Też tak chciałam! I po spotkaniu forumowym starałam się, żeby tak było.
                    Ale peteen zaczął eskalować swą agresję i niechęć do mnie, aż zachował się
                    i zachowuje jak sam widzisz, ekstremalnie po chamsku. A różne przydupasy
                    siedzą cicho albo przyłączyły się do nagonki na mnie.
                    Czy Chamstwu dane będzie ujść cało? Byłoby to bardzo smutne,
                    również dla tego forum.
                    • mateuszwierzbicki Re: Do Mateusza! 11.06.06, 15:36
                      podejrzewam, że gdybyś wyciągnęła rękę na zgodę do XYZ, Nulki, Peetena, Mruga
                      czy Qoobaqa, ale teraz, w tym wątku, żadne z nich by tego gestu nie
                      odrzuciło :)
                      • peteen mateusz, ja też popełniam błedy... 11.06.06, 15:43
                        zaproszenie tego czegoś na nasze spotkanie było takim właśnie błędem, to coś
                        poczuło się bardzo pewnie - mea culpa...
                        przez spotkania forumowiczów przewinęły się setki ludzi, potem część się
                        zaprzyjaźniła, a część nie była zainteresowana dalszymi spotkaniami, ale zawsze
                        byliśmy dla siebie potem życzliwsi, tylko z jednym kiko jest inaczej - jak
                        sądzisz, dlaczego?
                        dlaczego jej wredna natura i skończona tępota wzięły górę?
                        dlaczego ten komuch, który sie przechrzcił na praicówę pełną gębą ma już wrógów
                        nie tylko we mnie, ale i nulce, xyz, kubie, longim, skksie, trudnym,
                        a "przyjaźni" się właściwie tylko z dżezikiem?

znasz odpowiedzi na te pytania?
                        • mateuszwierzbicki Re: mateusz, ja też popełniam błedy... 11.06.06, 15:50
                          tak dokładnie historii Waszego konfliktu to nie znam, ale jedno podejrzewam:
                          odrobina życzliwości wpłynęłaby na Kiko w sposób dla wszystkich niespodziewany.
                          Oczywiscie mogę się mylić :)
                          • peteen Re: mateusz, ja też popełniam błedy... 11.06.06, 15:51
                            i się, niestety, mylisz...
                      • Gość: LMKiko Re: Do Mateusza! IP: *.net.autocom.pl 11.06.06, 15:50
                        Ja już czyniłam propozycje zgodnego bytowania na tym forum. Zostały,
                        po chamsku oczywiście, odrzucone...
                        Nie sądzisz chyba, że inicjatywa w dalszym ciągu powinna należeć do mnie???
                        Mam nadzieję, że nie sądzisz również, że to forum przynależy do peteena lub
                        opcji PO w ogóle???
                        • mateuszwierzbicki Re: Do Mateusza! 11.06.06, 15:53
                          Kiko, daruj sobie te partyjne barwy. Czy to ważne? Najważniejsze to zgnieść
                          czerwonych, a reszta powinna być zabawą :)
                          • Gość: LMKiko Re: Do Mateusza!!! IP: *.net.autocom.pl 11.06.06, 15:58
                            Też tak myślałam, ale czy można chcieć by ogórek zaśpiewał?
                            :((
                        • longwehicle Re: Do Mateusza! 11.06.06, 15:53
                          Forum nie należało do żadnej formacji,dopiero Ty zantagonizowałaś FK.na
                          złych i dobrych!!Inaczej-na tych co grają z Toba i tych którzy fałszują!!.
                          • Gość: LMK Re: Do L. IP: *.net.autocom.pl 12.06.06, 03:04
                            I kto to mówi???
    • helenka17 Tak, ja znam 12.06.06, 07:56
      bardziej trafne przysłowie. A dlaczego pytasz?
      • kikoo1 Re: Tak, ja znam 12.06.06, 11:00
        A tak sobie, Helenko. Właściwie bez nijakiej przyczyny...
        Chyba że dla jaj, oczywiście.
        • helenka17 Skoro 12.06.06, 11:38
          bez przyczyny, to może choć powód się znajdzie?

A skoro możliwe jest, że robisz to dla jaj, to czy mowa może o tych jajach,
          które zgodnie z twoją opinią sprzed roku (tak celnie przywołaną przez xyz)
          mieliśmy lokować w supermarketach?
          H.
          • Gość: LMKiko Re: Skoro IP: *.net.autocom.pl 12.06.06, 12:21
            No cóż jaja w supermarketach, to ideał do którego już się prawie zbliżyliśmy.
            I tu trudno chyba zaprzeczyć, prawda?
            A jaja jako takie - wiesz - szanować trzeba, bo przecież od nich się to
            wszystko zaczęło. No chyba, żeby na początku była kura, za czym tak
            żarliwie optują niektórzy...
    • gph ty kiko jesteś jak jedno wielkie ludowe przysłowie 12.06.06, 12:24

tudzież mądrość, co za nimi stoi.
      • Gość: LMK małe kongi IP: *.net.autocom.pl 12.06.06, 23:18
        daruję ci gph i nie będę ani ciebie ani tej xyz i waszych ostatnich
        poczynań w stosunku do mnie opisywała, bo to już tylko nudne
        i bardzo żałosne się staje.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka