kikoo1 11.06.06, 13:56 "Uderz w stół a nożyce się odezwą" (przysłowie) Czy ktoś zna bardziej trafne przysłowie? Zostało ono właśnie zilustrowane przez sąsiedni wątek pt. > Studium CHamstwa< . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
longwehicle Re: O mądrości przysłów ludowych i nie tylko 11.06.06, 13:58 Kiko!! Ale Ty juz masz czkawkę dla tego nożyce drżą!! Odpowiedz Link Zgłoś
peteen longi, nie karm trolla... 11.06.06, 14:00 to coś powinno dostać od wszystkich ignora i szybko by się samo zapluło na śmierć... Odpowiedz Link Zgłoś
mateuszwierzbicki Re: longi, nie karm trolla... 11.06.06, 14:04 tonący Kiko się chwytwa! Gdzie Kiko sześć, tam nie ma co jeść. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LMkiko Forumowy King-Kong !!! IP: *.net.autocom.pl 11.06.06, 14:55 Cham Nr 1 chce koniecznie z Forum Kraków uczynić własne podwórko. Pisałam już, że przypomina w tym Edzia z "Tanga" - chama dominującego! Chamowi dominującemu wydaje się ,że rozdaje karty i wszystko może. No ale ten tu to cienis, ćwierćinteligent zaledwie. Taki King-Kong, bez obrazy dla King-Konga. Odpowiedz Link Zgłoś
mateuszwierzbicki Re: Forumowy King-Kong !!! 11.06.06, 15:03 kto ma ten numer 1? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LMKiko Re: Forumowy King-Kong !!! IP: *.net.autocom.pl 11.06.06, 15:16 King-Kong, Mateuszku, ale nie ten z kina, tylko ten kłamca adminowo -forumowy. Ten, co to wszystkich wyzywa od trolli, poniża stale innych forumowiczów i o ludziach wyraża się per "to". No wiesz, taki cham do kwadratu, albo jeszcze więcej! Odpowiedz Link Zgłoś
mateuszwierzbicki Re: Forumowy King-Kong !!! 11.06.06, 15:23 a bo się niepotrzebnie denerwujesz i za mało poczucia humoru. Nie podchodź tak poważnie do polityki i do forumowiczów o innych niż Twoje poglądach, a zobaczysz, że bedzie można nawet podyskutować posiadając przeciwstawne poglądy polityczne. Pamietam, że po spotkaniu forumowiczów w realu było to możliwe. ja bym apelował o zaprzestanie wyzwisk :) Odpowiedz Link Zgłoś
peteen że też ci się mateusz chce z drzewem rozmawiać... 11.06.06, 15:25 tępym, twardym, karłowatym drzewem... Odpowiedz Link Zgłoś
mateuszwierzbicki Re: że też ci się mateusz chce z drzewem rozmawia 11.06.06, 15:28 mimo wszystko wierzę w moc prawdziwej wymiany poglądów, rozmowy, dyskusji - bez inwektyw. To taki mój konik :) Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: że też ci się mateusz chce z drzewem rozmawia 11.06.06, 15:29 no widać po twojej sygnaturce, widać... ;c) ps. kiko to nieporozumienie, gdy już zniknie, nie odczujemy jego braku Odpowiedz Link Zgłoś
mateuszwierzbicki Re: że też ci się mateusz chce z drzewem rozmawia 11.06.06, 15:30 z wyjatkiem siura-dermozboka :) Odpowiedz Link Zgłoś
qoobaq Re: Forumowy King-Kong !!! 11.06.06, 15:32 minie ci Mati, ja tez tak sadzilem pare miesiecy temu ale juz mi przeszlo 8-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LMKiko Do Mateusza! IP: *.net.autocom.pl 11.06.06, 15:32 Też tak chciałam! I po spotkaniu forumowym starałam się, żeby tak było. Ale peteen zaczął eskalować swą agresję i niechęć do mnie, aż zachował się i zachowuje jak sam widzisz, ekstremalnie po chamsku. A różne przydupasy siedzą cicho albo przyłączyły się do nagonki na mnie. Czy Chamstwu dane będzie ujść cało? Byłoby to bardzo smutne, również dla tego forum. Odpowiedz Link Zgłoś
mateuszwierzbicki Re: Do Mateusza! 11.06.06, 15:36 podejrzewam, że gdybyś wyciągnęła rękę na zgodę do XYZ, Nulki, Peetena, Mruga czy Qoobaqa, ale teraz, w tym wątku, żadne z nich by tego gestu nie odrzuciło :) Odpowiedz Link Zgłoś
peteen mateusz, ja też popełniam błedy... 11.06.06, 15:43 zaproszenie tego czegoś na nasze spotkanie było takim właśnie błędem, to coś poczuło się bardzo pewnie - mea culpa... przez spotkania forumowiczów przewinęły się setki ludzi, potem część się zaprzyjaźniła, a część nie była zainteresowana dalszymi spotkaniami, ale zawsze byliśmy dla siebie potem życzliwsi, tylko z jednym kiko jest inaczej - jak sądzisz, dlaczego? dlaczego jej wredna natura i skończona tępota wzięły górę? dlaczego ten komuch, który sie przechrzcił na praicówę pełną gębą ma już wrógów nie tylko we mnie, ale i nulce, xyz, kubie, longim, skksie, trudnym, a "przyjaźni" się właściwie tylko z dżezikiem? znasz odpowiedzi na te pytania? Odpowiedz Link Zgłoś
mateuszwierzbicki Re: mateusz, ja też popełniam błedy... 11.06.06, 15:50 tak dokładnie historii Waszego konfliktu to nie znam, ale jedno podejrzewam: odrobina życzliwości wpłynęłaby na Kiko w sposób dla wszystkich niespodziewany. Oczywiscie mogę się mylić :) Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: mateusz, ja też popełniam błedy... 11.06.06, 15:51 i się, niestety, mylisz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LMKiko Re: Do Mateusza! IP: *.net.autocom.pl 11.06.06, 15:50 Ja już czyniłam propozycje zgodnego bytowania na tym forum. Zostały, po chamsku oczywiście, odrzucone... Nie sądzisz chyba, że inicjatywa w dalszym ciągu powinna należeć do mnie??? Mam nadzieję, że nie sądzisz również, że to forum przynależy do peteena lub opcji PO w ogóle??? Odpowiedz Link Zgłoś
mateuszwierzbicki Re: Do Mateusza! 11.06.06, 15:53 Kiko, daruj sobie te partyjne barwy. Czy to ważne? Najważniejsze to zgnieść czerwonych, a reszta powinna być zabawą :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LMKiko Re: Do Mateusza!!! IP: *.net.autocom.pl 11.06.06, 15:58 Też tak myślałam, ale czy można chcieć by ogórek zaśpiewał? :(( Odpowiedz Link Zgłoś
longwehicle Re: Do Mateusza! 11.06.06, 15:53 Forum nie należało do żadnej formacji,dopiero Ty zantagonizowałaś FK.na złych i dobrych!!Inaczej-na tych co grają z Toba i tych którzy fałszują!!. Odpowiedz Link Zgłoś
helenka17 Tak, ja znam 12.06.06, 07:56 bardziej trafne przysłowie. A dlaczego pytasz? Odpowiedz Link Zgłoś
kikoo1 Re: Tak, ja znam 12.06.06, 11:00 A tak sobie, Helenko. Właściwie bez nijakiej przyczyny... Chyba że dla jaj, oczywiście. Odpowiedz Link Zgłoś
helenka17 Skoro 12.06.06, 11:38 bez przyczyny, to może choć powód się znajdzie? A skoro możliwe jest, że robisz to dla jaj, to czy mowa może o tych jajach, które zgodnie z twoją opinią sprzed roku (tak celnie przywołaną przez xyz) mieliśmy lokować w supermarketach? H. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LMKiko Re: Skoro IP: *.net.autocom.pl 12.06.06, 12:21 No cóż jaja w supermarketach, to ideał do którego już się prawie zbliżyliśmy. I tu trudno chyba zaprzeczyć, prawda? A jaja jako takie - wiesz - szanować trzeba, bo przecież od nich się to wszystko zaczęło. No chyba, żeby na początku była kura, za czym tak żarliwie optują niektórzy... Odpowiedz Link Zgłoś
gph ty kiko jesteś jak jedno wielkie ludowe przysłowie 12.06.06, 12:24 tudzież mądrość, co za nimi stoi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LMK małe kongi IP: *.net.autocom.pl 12.06.06, 23:18 daruję ci gph i nie będę ani ciebie ani tej xyz i waszych ostatnich poczynań w stosunku do mnie opisywała, bo to już tylko nudne i bardzo żałosne się staje. Odpowiedz Link Zgłoś