Gość: ktoś IP: *.eurologistik.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 18.06.06, 15:50 czy ktoś z forumowiczów studiuje na tej młodej uczelni,jeśli tak to jaki kierunek, proszę o wszelkie opinie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: :) Re: WSEiI ul. Filipa IP: *.net.autocom.pl 18.06.06, 17:12 wystarczy ich wyszukać w generacji gadu-gadu ;))) a ja siem am będę wybierać:) młoda, ale z interesującymi kierunkami (przynajmniej jak dla mnie - satysfakcjonującymi, a nie ciągle to samo, co na wszystkich publicznych i bardziej znanych prywatnych - jeszcze i o wsei bęzie głośno:))) ja mam zamiar zaryzykować -> a potem mozna kontynuaować naukę na państwówce - dzięki umowom:))) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: WSEiI ul. Filipa IP: *.eurologistik.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.06, 09:19 na jaki kierunek się wybierasz, ja myślę o zarządzaniu firmą albo inwestycje i nieruchomości Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;) Re: WSEiI ul. Filipa IP: *.net.autocom.pl 19.06.06, 18:14 być może na informatykę w zarządzaniu (ale nie w tym roku) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) heh IP: *.net.autocom.pl 19.06.06, 18:20 mam uraz do pewnej uczelni publicznej z krakowa i mimo straty roku tam a nie gdzie indziej (I rok studiów: 2005/2006) jestem dobrej mysli, że wsei mnie bardziej usatysfakcjonuje:))) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewka Re: WSEiI ul. Filipa IP: *.chello.pl 27.06.06, 10:58 Kończę 1-wszy rok, wybrałam finanse i rachunkowość. Jak na prywatną uczelnię całkiem przyzwoita, chyba mogę polecić. No, chyba ,że nie zdam, wtedy zmienię zdanie..... ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Izia Re: WSEiI ul. Filipa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.06, 00:10 witam, ja zaczynam studia na wsei w pazdzierniku na kierunku inwestycje i nieruchomosci. ogolnie slyszalam wiele pozytywnych opini o tej uczelni wiec jestem dobrej mysli. pozdrawiam! :) Odpowiedz Link Zgłoś