Gość: eso IP: *.itelekom.pl 27.06.06, 23:40 Strasznie daleko - Sienna i Plac Szczepanski - niepomiernie daleko. Czy mi sie wydaje czy tam stoi napisane "nearent" zamiast the nearest :>? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: 888 Dramat w Polsce !!! W Krakowie nie ma kibla !!!! IP: *.pro.lama.net.pl 28.06.06, 00:20 dejcie spokój gazetowi pseudo dziennikarze ! już naprawde nie macie o czym pisać ? to wyjdzcie na ulice i kupcie bezdomnemu drożdzówke i butelke wody mineralnej ! więcej z teg będzie pożytku ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość100 czyżbym słyszała głosy?... Tajstera... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.06, 08:40 kto wreszcie wywali tego gościa - czego sie nie dotknie - wszystko rozwala! out z nim, Majchrowski też powinnien się za niego wstydzić.... rączka rączkę myje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krakus Re: W lesie mozna sikac wszedzie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.06, 09:26 Jako ze rynek i ulice dla nadlesniczego Tajstera to wielki las stad w Krakowie mozna sikac wszedzie pod kazdym drzewem czyli pod latarniami sygnalizacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .... Re: Dramat w Polsce !!! W Krakowie nie ma kibla ! IP: *.zax.pl 28.06.06, 08:59 Właściwy temat został poruszony, bo to jest problem! popracuj trochę z turystami, to się przekonasz! Sezon turystyczny w pełni, a tu brak kibli! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sikacz można się odlać na placu mariackim lub na elewację IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.06, 05:31 kościoła św wojciecha, tam w zagłębieniu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sv Re: WC daleko od Rynku IP: *.ghnet.pl 28.06.06, 06:52 z tego co mówili robotnicy kopiący w Rynku , piękne toalety w sukiennicach zostały zniszczone w trakcie wykopalisk i w tym miejscu jest wejście do podziemi widocznie niektórzy już tak poukładali temat adaptacji podziemi ,że ktoś kazał zburzyć toalety bo wtym miejscu planowqano co innego gdy odkryto prawdziwe zamiary przestępców niszczacych Rynek teraz nikt nie potrafi odpowiedzieć co z toaletami Odpowiedz Link Zgłoś
akaki Re: WC daleko od Rynku 28.06.06, 08:08 Najbardziej oblegane? Najwięcej ludzi pielgrzymuje do McDonalds - do 12 mniej więcej przy toaletach nie ma nikogo więc wchodzi sięza friko, później za rachunek lub 1zł. Odpowiedz Link Zgłoś
anuszka_ha3.agh.edu.pl Ja widziałam jak się to kończy 28.06.06, 08:33 Osobiście widziałam, jak się to kończy: Mamusia odsikiwała dziecko centralnie na płycie Rynku. Na samiutkim środku. To już naprawdę lepiej postawić przenośne WC. → → → → → → → → → → Odkryjmy Białoruś! odkryjmybialorus.blox.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krakowiak Re: Ja widziałam jak się to kończy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.06, 09:57 A ja widzialem cos jeszcze lepszego; grupa mlodziezy francuskiej sikala w rzedzie w narozniku muru magistratu na ulicy Poselskiej. Dzialo sie to w samo poludnie, a przygladal sie temu z zainteresowaniem magistracki ciec zupelnie nie reagujac. Miejsce to jest ulubionym ustroniem dla sikaczy nocnych, ktorych tabuny zraszaja sedziwe mury az tynk sie lasuje. No coz, ciemno, ustronnie, trudno sie im dziwic. Rynek nie znosi prozni, dlatego tez nie dam glowy ze ktos juz nie spedzil dluzszej lub krotszej chwili samotnosci w glowie Mitoraja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: intima_29 Janie, kończ waść, wstydu oszczędź! IP: *.ae.krakow.pl 28.06.06, 08:35 "...Jan Tajster [...] zażądał, abyśmy pytania w sprawie toalet sformułowali na piśmie..." Więc ja już mam pytanie do "Mistrza" Jana: kiedy wybierasz się, drogi Janie, na jakieś dożywotnie wakacje? Proponuję oddział psychiatryczny w Kobierzynie... w końcu byłby odpowiedni człowiek (?) na odpowiednim stanowisku... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adr Re: Janie, kończ waść, wstydu oszczędź! IP: *.ghnet.pl 28.06.06, 20:29 tan też go mieli dosyć pozostały białe niedzwiedzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wetr Re: Janie, kończ waść, wstydu oszczędź! IP: *.ghnet.pl 28.06.06, 20:34 a co on może żądać to chwilowy parobek przestepców będacych u władzy dziennikarze są do niczego i nic mu nie zrobią musi PIS go wziąć na muszkę a prokuratorzy szukać przesłanek popełnienia przestępstwa a nie niewinności i w portkach się wtedy zrobi mokro i cuchnąco a głowa będzie w kolanaqch a nie w chmurach sprawieliwość musi w końcu przyjść powszechna nienawiść , powtarzam nienawiść do tego człowieka musi przynieść mu zgubę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Re: WC daleko od Rynku IP: *.localdomain / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.06, 10:10 wielki problem, jest kilkadziesiat jak nie kilkaset lokali i knajp gdzie mozna taka potrzebe zalatwic a przy okazji mozna zostac cos kupic i nabic kieszen karczmarzom a przez to nakrecac w KRK turystyke. w wiedniu, w obrebie starego miasta nie ma ani jednej lawki i co. i nic. jak chcesz usiasc to w bistro albo w milej kawiarence Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: breslauer są dwa publiczne kible tuż przy Rynku!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.06, 10:40 darmowy i ogólnodostępny kibel jest w ...Hotelu Starym. Takie drogowskazy powinny stanąć na każdym rogu Rynku i to w dziesięciu językach. Drugi taki kibel jest w Magistracie na Pl.Wszystkich Świętych, i do niego też będą prowadzić podobne strzałki, o co zadba spec od wizerunku miasta, pani Leja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krakus Re: WC daleko od Rynku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.06, 12:27 Marcinku, problem polega na tym, ze puby maja w 99% po jednym oczku na cala klientele, ktora napiwszy sie piwa nie moze sie doczekac zeby sobie ulzyc i sika pod murem. Dwoja ze znajomosci obrzedow krakowskich, i w Paryzu nie zrobia z owsa ryzu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mumik ---> Zbudujcie nowy kościół IP: *.chello.pl 28.06.06, 10:44 kazdy turysta wie, ze w kraju brudnym, smierdzacym i rozmodlonym jedyne co wychodzi jego mieszkancom, to stawianie nowych kaplic i pomnikow jp2. Zalosny katolicki skansen cywilizowanego swiata. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pikpok Re: ---> Zbudujcie nowy kościół IP: *.comarch.com 28.06.06, 14:52 Mumik, to co napisałeś to święte słowa. Zgadzam sie w 100%. Sprawa z brakiem toalet jest tak żenująca że szkoda mówic i co gorsza nikt nie poczuwa sie do wstydu. Chwalicie sie urzednicy ile to turystów "dzieki wam" odwiedza Kraków a co im pokazujecie? Tajstera dawno powinni zwolnic, ciekawe jakie kwity ma na Majchrowskiego że go dalej trzyma jak kalbraka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 4tg Re: ---> Zbudujcie nowy kościół IP: *.ghnet.pl 28.06.06, 20:31 takie kwity ,że w końcu razem pójdą siedzieć i kwity sie skończą a cw.. będzie pewny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomenek Re: ---> Zbudujcie nowy kościół IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.06, 16:52 oczywiście winni są katolicy... nie piernicz waść od rzeczy, to że remont rynku powinien być już zakończony a lewaccy zarządcy tego miasta wzięli kasę za brudne jego wykończenie (sprawa jest u prokuratora) i przez to nie ma toalety pod sukiennicami, to nie wina spisku religijnego. puknij się w łeb i pomyśl trochę logicznie. Poza tym spod sukiennic do toalety na Siennej to jest 2 minuty spacerku, tak samo na plac Szczepański. A skoro w większości restauracji na rynku toaleta jest płatna to co za różnica dla turysty czy zapłaci za nią w restauracji czy w toalecie miejskiej? A czego jak czego ale restauracji to na rynku nie brakuje... Jedyną sprawą do której można się przyczepić to jasna i trwała informacja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jan Re: WC daleko od Rynku IP: *.crowley.pl 28.06.06, 17:38 znowu tajster i majhrowski ludzie ratujcie KRAKÓW !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: weq Re: WC daleko od Rynku IP: *.ghnet.pl 29.06.06, 08:37 to po co głosowałeś na Majchrowskiego ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łże_komentator A jeśli te sracze były zabytkowe? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.06, 17:52 A jeśli te sracze były zabytkowe? Pani Podomka wraz z rzeszą dzielnych i walecznych dziennikarzy oraz Panem Niezależnym Deweloperem powinni przprowadzić śledztwo i zarządać zwrotu latryn. Do dzieła! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XYZ Re: WC daleko od Rynku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.06, 21:01 Uruchomić funkcję "wiadrowego". Turysta woła "wiadrowy", a gość w krakowskim stroju (WC szamerowane złotą nitką na plecach)z parawanikiem i wiaderkiem podbiega do potrzebującego.Mobilny szalecick, nie trzeba inwestować.Inna wersja to rycerz w pełnej zbroi (lub husarskiej) z żelaznym wiaderkiem...Ilość "wiadrowych" dostosowuje sie do ilości turystów. No i przybyłaby miastu kolejny element "lajkonikopodobny" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fwt Re: WC daleko od Rynku IP: *.ghnet.pl 29.06.06, 08:37 to jest genialne , i jeżeli mogę coś podpowiedzieć to to ,że puszcza jeszcze muzykę aby zagłuszyć ewentualne pierdzenie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: WC daleko od Rynku IP: *.wa.bigpond.net.au 01.07.06, 12:15 wiem bylem na urlopie w czerwcu,musialem uzywac w kawiarniach Odpowiedz Link Zgłoś