Dodaj do ulubionych

Buty ...takie do wody

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.06, 14:11
gdzie dostane dobre nie za dorgie butki do chodzenia po kamienistej plazy i takim wlasnie dnie ???
Obserwuj wątek
    • mrug Re: Buty ...takie do wody 29.06.06, 14:16
      Decathlon na Zakopiance.
      Takie gumowe "półbutki", chyba do windserfingu właściwie...
      • Gość: szukacz Re: Buty ...takie do wody IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.06, 14:34
        ale one są całe siliknowe, a interesują mnie takie które mają materiał u góry,
        ale dziękuje za informacje :-) tam też wpadnę moż będą takie jakie mnie interesują :-)
        • buraque Re: Buty ...takie do wody 29.06.06, 14:35
          Gość portalu: szukacz napisał(a):

> ale one są całe siliknowe, a interesują mnie takie które mają materiał u góry,
          > ale dziękuje za informacje :-) tam też wpadnę moż będą takie jakie mnie
          interes
          > ują :-)

kup sobie trampki w takim razie, wszedzie ich pełno
          • Gość: szukacz Re: Buty ...takie do wody IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.06, 14:42
            .... i co będziesz mi je za każdym razem sznurował? ;-p
    • zbigniew74 Na Chorwacje jedziesz? 29.06.06, 14:21
      Takie buty/sandały można kupić w każdym hipermarkecie. Dla dzieci kupowałem
      chyba w Geant.

A jak na Chorwacje to gdzie?
      • Gość: szukacz Re: Na Chorwacje jedziesz? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.06, 14:36
        tak Chorwacja i a sama buźka mi się śmieje bo to pierwszy urlop od 2 lat !!!! a gdzie docelowo Omis czy też Omiś, ale mamy zamiar zwiedzać Split, Krka i cokolwiek będzie można :-)
        • zbigniew74 Jak Split to i polecam 29.06.06, 14:43
          Trogir:)

W drodze powrotnej Plitwickie jeziora:)

• peteen DO Chorwacji, drogi zbigu, DO!!! 29.06.06, 14:47

moda jakaś nowa z tym "na"?
            ;c)

ps. na miejscu też można kupić takie buciki, ca. 40 kuna za parę
            • Gość: szukacz Re: DO Chorwacji, drogi zbigu, DO!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.06, 14:49
              a jak wrocimy z nachowacji, pojedziemy na hute ;-p
            • zbigniew74 Ok Peteeneku OK:) 29.06.06, 14:51
              Do Chorwacji:) Nie będę się kłócił:)
              • peteen też jedziesz? 29.06.06, 14:53
                bo jeśli tak, to zamawiam flaszkę lozy, ale od chłopa! i, broń boże, travaricy!
                • zbigniew74 Jadę, jadę 29.06.06, 15:07
                  peteen napisał:

> bo jeśli tak, to zamawiam flaszkę lozy, ale od chłopa! i, broń boże,
                  travaricy!

ale dopiero pod koniec sierpnia ja tam piję tylko Karlovacko i Rakije:)

A co to loza?
                  • peteen no to przywieź!!! 29.06.06, 15:23
                    toż to czyściutki destylat z winogron (to, co italaińcy nazywają grappą)

poczekam do końca sierpnia (ja, ewentualnie, we wrześniu, jak zwykle na pag)...

ps. a ożujsko nie lepsze?
                    • zbigniew74 Przywiozę przywiozę a TY? 29.06.06, 15:37
                      peteen napisał:

> poczekam do końca sierpnia (ja, ewentualnie, we wrześniu, jak zwykle na
                      pag)...

Co przywieziesz z tego Pag-u?:)

> ps. a ożujsko nie lepsze?

Wybieram Karlovacko:)

A tak z innej beczki Łącko zaczęło produkować oprócz śliwowicy gruszkówkę:)
                      Pyszna ale jaka mocna 65% Ale zapach i smak gruszeczek jest:)
                      • peteen to proste: 29.06.06, 15:39
                        jeśli wyjadę (początek wrzesnia) to przywiozę:
                        - paszki sir
                        - prsziut
                        - lozę
                        - bijelo vino

ps. gruszkówka? brzmi jak propozycja - kiedy?
                        • zbigniew74 Re: to proste: 29.06.06, 15:45
                          > ps. gruszkówka? brzmi jak propozycja - kiedy?

Mam/mialem jedną butelkę na tzw. smak:) I pomało się kończy:( ale jeden
                          kielonek może się znajdzie:)
          • Gość: szukacz Re: Jak Split to i polecam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.06, 14:47
            planow mamy ogrom!!! .... ale tak cos mi sie wydaje ze skonczy sie na spijaniu tamtejszego tokaju zagryzaniem serka i błogie lenistwo plażowe a zwiedzac to co będzie w okolicy 5km ;-p
            • zbigniew74 Nie marnujecie tyle czasu na plażowanie 29.06.06, 14:50
              Mieszkaliśmy na Hvarze od strony Sucuraja to nawet do Dubrownika zrobiliśmy
              wypad:)
              • Gość: szukacz Re: Nie marnujecie tyle czasu na plażowanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.06, 14:52
                ... wiesz ja jestem jak bączek i usiedzieć w miejsu jest mi cieżko ale moj mis jest prawdziwym misiem i jak na misie przystalo .... leniwe to to!
            • peteen właśnie że se poplażujecie do woli... 29.06.06, 14:52
              ale i konocznie:
              loza, bijelo vino, crno vino, paski sir, prsziut
              jako słowianie lubim wszak sielanki...

a zwiedzanie też, ale nie jako imperatyw, wsazka chodzi o błogie nic nie
              robienie i ładowanie akumulatora
              • Gość: szukacz Re: właśnie że se poplażujecie do woli... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.06, 15:01
                aż milo .. błogie nicnierobienie
                • zielonki Re: koniecznie zaglądnij 29.06.06, 15:08
                  Koniecznie zaglądnij do tajnej dla lądowych szczurów miejscowości Vodice.
                  Klimat jak w St. Tropez. Dziewczyny na cabrio, szampan i brylanty. Te ostatniew
                  z przemytu. Ale marina doskonała. Spotkasz Polaków służących na yachtach i zjedz
                  świeże kalmary z grila, choć lepsze prawdziwe ośmiornice.
                  • Gość: szukacz Re: koniecznie zaglądnij IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.06, 15:31
                    hmmm mniaaaaam tylko, że te dziewczyny do brylantów nie są mi potrzebne wystarczą same brylanty ;-p
                    • peteen Re: koniecznie zaglądnij 29.06.06, 15:38
                      dziewczynki przywieź zielonkowi, brylanty sobie, mnie lozę, a zbyszkowi trochę
                      piasku z plaży, bo on nie zna plaży podróżując bez przerwy...
                      ;c)
                      • Gość: szukacz Re: koniecznie zaglądnij IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.06, 15:39
                        dobra umowa stoi! tylko gdzie ja te dziewuchy poupycham !!!!
                        • peteen Re: koniecznie zaglądnij 29.06.06, 15:40
                          w nadkola, jak każdy rasowy przemytnik...
                          • Gość: szuka Re: koniecznie zaglądnij IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.06, 15:43
                            ale zielonek chyba nie bedzie zadowolony ze stanu w jakim bym je w tych nadkolach (okolwiek to jest) przywiozla ;-p
                            • zielonki Re: koniecznie zaglądnij 29.06.06, 16:08
                              uprzedzam, że nie jestem amatorem dmuchania.
                              • Gość: szukacz Re: koniecznie zaglądnij IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.06, 16:17
                                ... musisz kupic sobie pąpkę ;-p
                                • zielonki Re: koniecznie zaglądnij 29.06.06, 16:18
                                  A co to za wynalazek?
                      • zbigniew74 Piasku, piasku tam mało jest piasku:) 29.06.06, 15:49
                        peteen napisał:

> dziewczynki przywieź zielonkowi, brylanty sobie, mnie lozę, a zbyszkowi
                        trochę
                        > piasku z plaży, bo on nie zna plaży podróżując bez przerwy...
                        > ;c)

Tylko kamienie, no chyba chyba że BOL:)

No nie przesadzaj z tym moim zwiedzaniem na plażę codziennie chadzałem:)
                        • peteen a nie mówiłem? ;c) 29.06.06, 15:53
                          na południu całkiem sporo piachu, a i w środkowej dalmacji się trafi...

ja teraz mam "zajawkę" na czarnogórę, może za rok?
                          • Gość: szukacz Re: a nie mówiłem? ;c) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.06, 16:07
                            kumpela z pracy jedzie do Czarnogóry ... hmm zabierz się z nia :-]
                            • zielonki Re: A tak naprawdę najlepsze 29.06.06, 16:20
                              Najlepsze są jednak trampki. Nie spadają z nóg, chronią przed tymi gadami
                              szpikulcowatymi, a po wczasach do kosza. Przemyśl to jeszcze.
                              • Gość: szukacz Re: A tak naprawdę najlepsze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.06, 16:31
                                ... wiesz jednak baba jestem i to ma ładnie mi na nóżce wygldać ! ech no tyle ... chyba ze pomyślę o kolorowych sznurowadłach ;-p
                                • zielonki Re: A tak naprawdę najlepsze 29.06.06, 16:35
                                  to weź różowe.
                                  • Gość: szukacz Re: A tak naprawdę najlepsze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.06, 16:39
                                    Moj ulubiony kolor!!!! skąd wiedziaś ;-p błahahaha
                                    • zielonki Re: A tak naprawdę najlepsze 29.06.06, 16:44
                                      Na początek.
                                      Na drugi dzień załóż seledynowe, nie zapomnij, że na nocne wodne harce potrzeba
                                      czarne. Trzeciego dnia weż te w paseczki a potem ....
                                      ... możesz zawsze pozamieniać sznurówki, oraz dokleić kokardeczki.
                                      • Gość: szukacz Re: A tak naprawdę najlepsze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.06, 16:46
                                        Arkadius!!!! drugi Arkadius, z taką wyobraznią to Ty się przed monitorem marnujesz!!! ..... a na koniec jak już pozbieram te wstkie sznurówki to stanę na floriańskiej i je sprzedam a co, wolno mi ;-p
                                        • zielonki Re: A tak naprawdę najlepsze 29.06.06, 16:49
                                          Pamiętaj, że jeszcze przydają sie płetwy!
                                      • jazzinator Re: A tak naprawdę najlepsze 29.06.06, 16:46
                                        Kokardeczki i iść na parade w zielonkach.
                                        • Gość: szukacz Re: A tak naprawdę najlepsze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.06, 16:48
                                          a są na nich kiełbaski i wata cukrowa??? jak tak to idę!!!!
                                          • zielonki Re: A tak naprawdę najlepsze 29.06.06, 16:49
                                            pteena pytaj, on bywalec odpustów.
                                            • Gość: szukacz Re: A tak naprawdę najlepsze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.06, 17:00
                                              zmykam do domu może po drodze wskocze na odpust ;-p
                                              papatki
          • paula8567 Re: Jak Split to i polecam 16.02.15, 13:17
            Zdjęcia z wyprawy
            www.youtube.com/watch?v=37Zi5c1YU-A
    • Gość: max Re: Buty ...takie do wody IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.06, 14:52
      Yes,yes,yes
      • Gość: szukacz Re: Buty ...takie do wody IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.06, 14:59
        za wysoka temperaturka? skutki uboczne ?;-p
    • jazzinator Re: Buty ...takie do wody 29.06.06, 16:33
      Najlepsze sa buty z Nowej Huty ktore lenin zostawil na Pl.Centralnym a które
      ukradł pewnemu góralowi w Poroninie w podzięce za gościnę.
      • Gość: szukacz Re: Buty ...takie do wody IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.06, 16:42
        ... takie buty to mogły by mnei z wody nie wypucic ... mogła bym je polecić woim wrogom, ale ani ze mnie gangster ani 'mściciel"
    • Gość: szukacz Re: Buty ...takie do wody IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.06, 11:56
      ... byłam w Tesco i nie ma :-( za to jakas chora wprzedasz wszystkiego, kolejka do przymierzalni o ktorej do tej pory nie miałakm pojecia dochodziła do stoiska z warzywami !!!! a butów qurczaczek no nie ma !!!
      • zbigniew74 Kup se na miejscu 30.06.06, 12:14
        Tak myślę po konsultacji z drugą połówką:)
        • Gość: szukacz Re: Kup se na miejscu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.06, 12:16
          ... że jak jedną połówkę (1-go buta) mam kupić tu a drugą połówkę (2-go buta) kupić tam ???;-p
          • peteen Re: Kup se na miejscu 30.06.06, 12:18
            max. 40 kuna, chyba że na dziecko to taniej, zresztą potargować się można...
            • mrug Re: Kup se na miejscu 30.06.06, 12:20
              Bierze się kawał kory, z sitowia robi sznurki i przytwierdza do stópek gołych.
              Umarlibyście na bezludnej wyspie...;)
              • Gość: szukacz Re: Kup se na miejscu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.06, 12:25
                a nie no potrzeba matka wynalazku - ale to co przedtsawiłś/aś to bardziej rakiety snieżne przypomina a nie butki do wody ;-p
                • mrug Re: Kup se na miejscu 30.06.06, 12:29
                  Liczy się skutek.
                  Wrażliwe, mięciutkie stópki pozbawione zostaną niedogodności w postaci obcowania
                  z twardymi, ostrymi kamyczkami chorwackimi...;) I o to przeciez chodziło.;)
                  ...eś...;)
                  • peteen Re: Kup se na miejscu 30.06.06, 12:30
                    nie o kamyczki chodzi, raczej o jeżowce, w chorwacji panuje bowiem
                    jeżowszczyzna...
                    • mrug Re: Kup se na miejscu 30.06.06, 12:31
                      To taka naturalna kolej rzeczy po titowszczyźnie?
                      • peteen Re: Kup se na miejscu 30.06.06, 12:33
                        jacha, a ale co ma do tego titow?
                        polatał se i wrócił...
                        • mrug Re: Kup se na miejscu 30.06.06, 12:37
                          Pytanie, co w tej całej wielkiej polityce robią jeżowce?
                          Notabene, po flaszce śliwowicy nawet jeżowca się nie poczuje...
                  • Gość: szukacz Re: Kup se na miejscu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.06, 12:30
                    ... wiesz ja te moje stopki jedna dzieje w cos zo znajde w zaludnionych o tej poże roku hiermarketach ;-p .... oj ja ja sie juz n moge doczekac a pogoda nie sprzyja pracy oj nie sprzyja ;-p
                    • mrug Re: Kup se na miejscu 30.06.06, 12:32
                      Idziesz na łatwiznę, muszę Ci powiedzieć...;) No, ale cóż...człowiek wolną wolę
                      jednak ma...;)
              • swing no, 30.06.06, 12:27
                ale na _ludnej_ plaży tego rodzaju stylizacją można zwbudzić niezdrową
                sensację - mogą się współwczasowicze nie poznać na sztuce... przetrwania...
                ;-)
                • mrug Re: no, 30.06.06, 12:30
                  To strój kapielowy wtedy trzeba zdjąć i paradować na golasa, jak za biblijnych
                  czasów bywało. Nikt nie zwróci uwagi na niestosowność obuwniczą...;)
                  • swing racja! 30.06.06, 12:36
                    wygoda przede wszystkim
                    a strój adamowy jest zawsze na topie
                    o!
                    • mrug Re: racja! 30.06.06, 12:38
                      I opalić sie symetrycznie można.
                      Jak ktoś lubi się opalać...
                      • jazzinator [...] 30.06.06, 12:42
                        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
                      • swing Re: racja! 30.06.06, 12:44
                        jak ktoś nie lubi, to niech mi odda bilet
                        - wspaniałomyślnie mogę się za niego pomęczyć...
                        • mrug Re: racja! 30.06.06, 12:46
                          Na Bagrach możesz zacząć ćwiczyć.
                          To topless oczywiście...;)
                          • swing Re: racja! 30.06.06, 12:51
                            najlepiej w nocy
                            wiem

• mrug Re: racja! 30.06.06, 12:53
                              Dlaczego w nocy?
                              W nocy nic nie widać...;)
                              • swing Re: racja! 30.06.06, 13:03
                                właśnie
                                chodziło przecież o ćwiczenia
                                ;-)
                • Gość: szukacz Re: no, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.06, 12:43
                  ... jak przystalo na prawdziwa czarownice to my lubimy wzbudzac sensacje a czy zdrowe czy niezdrowe jakiez to ma znaczenie ;-p
    • zielonki Re: To w takim razie idź... 30.06.06, 12:32
      na plaże dla golasów!
      • Gość: szukacz Re: To w takim razie idź... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.06, 13:12
        ... nie no Panowie!!! ni uważacie, iż to co niewidoczne wzbudza większą sensację niż to co aż za bardzo widać??
        ... a propos golasków, kumepla wrociła wczorj ciemna jak murzynka z Grecji - ale nie o jej opaleniznie - i oczywiście przywiozła mnogośc zdjęć a na nich poza pieknymi greckimi widoczkami z przybrzeznych tawern - widoczni germanskich babć które nie przejmująsię upływem czasu ani siłami grawitacji paradowały po plaży totalnei na golasa!!! - no może zasem z gaciorkami, które tak miały za luzne gumki wiec było widać to czego nie powinno być ze względów estetycznych ;-p echhh przy takich babciach to ja się chowam !!!!!!!
        • Gość: Układacz Re: To w takim razie idź... IP: *.e.krakow.pl 30.06.06, 13:35
          W Chorwacji też masz to jak w banku. Deutsche Banku.
          • Gość: szukacz Re: To w takim razie idź... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.06, 14:11
            bleeeeeee, no ale dobrze to choć nie nabawię się kompleksów ;-p
            • zielonki Re: To w takim razie idź... 30.06.06, 14:49
              spokojnie, to tylko dederonki.
              • Gość: szukacz Re: To w takim razie idź... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.06, 14:52
                widzisz jednak jest odpuscik!!! a dederonki hm no niby fakt słowiankom nie dorównaja :-p!
                • zielonki Re: To w takim razie idź... 30.06.06, 14:54
                  To zależy w czym.

Ja porządek lubię.
                  • Gość: szukacz Re: To w takim razie idź... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.06, 14:59
                    ... o to mogła bym ewentualnie Was zapytać ;-]
                    • zielonki Re: To w takim razie idź... 30.06.06, 15:00
                      Ja nie mam skali porównawczej.
                      • Gość: szukacz Re: To w takim razie idź... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.06, 15:03
                        ... a tu to bym się kłóciła - w zależności od tego jakie kryteria wezmiemy pod uwagę myślę, że choć w jednym masz taką skalę - skala wizualno-atrakcyjna .... ale że jako Polka jesem w grupie docelowej, nie powinnam się wypowiadać ani sugerować bo było by jedynie stronnicze ;-]
                        • zielonki Re: To w takim razie idź... 30.06.06, 15:05
                          No przecież nie mogę jak koniowi w zęby zaglądać!

PS.
                          A co zrobisz ze swoim opalonym chłopem?
                          • Gość: szukacz Re: To w takim razie idź... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.06, 15:08
                            no jak to co - zabire ze sobą ! i będzie mi na strzelnicy misia trafiał ;-] i wate cukrową kupi :-p z księdzem porozmawia jak się edzie burzył no nie!
                            • zielonki Re: To w takim razie idź... 30.06.06, 15:11
                              Albo może se w piłe zagra?
                              --
                              www.zielenczanka.com/
                              • Gość: szukacz Re: To w takim razie idź... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.06, 15:14
                                on koszykowe stworzenie - ale stadion ładny :-) .... ech ja chce już na te plaże może być nawet bez tych butow!!!!
    • Gość: szukacz Re: Buty ...takie do wody IP: *.ruc.lama.net.pl 30.06.06, 22:43
      p.s.
      dzis tez bylam w tesco stop zauwazam u siebie pewne uzaleznienie od tego sklepu stop butow nadal brak stop chybazorganizuje wyprawe gdzie indziej stop!
    • Gość: szukacz Re: Buty ...takie do wody IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.06, 09:26
      !!!! jest udało mi się całkiem fajne butki w M1 - teraz aczynam pakować walizki !
      • zielonki Re: Buty ...takie do wody 03.07.06, 10:43
        Kolor! Jaki kolor?
        • Gość: szukacz Re: Buty ...takie do wody IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.06, 11:02
          ...kupilam sobie czarne - z białym kwiatowym motywele byly błekitne i różowe - przyznam ze kusiły te różiutkie ;-p ale trąciło to zdziecinnieniem wiec sobie darowałam
          • zielonki Re: Buty ...takie do wody 04.07.06, 00:11
            Żałuj!
            Lilitki będą zawsze na topie!
            Ostatnia Twoja szansa to wspomniane sznurówki.
            • Gość: szukacz Re: Buty ...takie do wody IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.06, 08:55
              .... jest problem - tam nie ma miejsca na sznurówki :-/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka