Gość: szukacz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.06, 14:11 gdzie dostane dobre nie za dorgie butki do chodzenia po kamienistej plazy i takim wlasnie dnie ??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mrug Re: Buty ...takie do wody 29.06.06, 14:16 Decathlon na Zakopiance. Takie gumowe "półbutki", chyba do windserfingu właściwie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szukacz Re: Buty ...takie do wody IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.06, 14:34 ale one są całe siliknowe, a interesują mnie takie które mają materiał u góry, ale dziękuje za informacje :-) tam też wpadnę moż będą takie jakie mnie interesują :-) Odpowiedz Link Zgłoś
buraque Re: Buty ...takie do wody 29.06.06, 14:35 Gość portalu: szukacz napisał(a): > ale one są całe siliknowe, a interesują mnie takie które mają materiał u góry, > ale dziękuje za informacje :-) tam też wpadnę moż będą takie jakie mnie interes > ują :-) kup sobie trampki w takim razie, wszedzie ich pełno Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szukacz Re: Buty ...takie do wody IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.06, 14:42 .... i co będziesz mi je za każdym razem sznurował? ;-p Odpowiedz Link Zgłoś
zbigniew74 Na Chorwacje jedziesz? 29.06.06, 14:21 Takie buty/sandały można kupić w każdym hipermarkecie. Dla dzieci kupowałem chyba w Geant. A jak na Chorwacje to gdzie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szukacz Re: Na Chorwacje jedziesz? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.06, 14:36 tak Chorwacja i a sama buźka mi się śmieje bo to pierwszy urlop od 2 lat !!!! a gdzie docelowo Omis czy też Omiś, ale mamy zamiar zwiedzać Split, Krka i cokolwiek będzie można :-) Odpowiedz Link Zgłoś
zbigniew74 Jak Split to i polecam 29.06.06, 14:43 Trogir:) W drodze powrotnej Plitwickie jeziora:) Odpowiedz Link Zgłoś
peteen DO Chorwacji, drogi zbigu, DO!!! 29.06.06, 14:47 moda jakaś nowa z tym "na"? ;c) ps. na miejscu też można kupić takie buciki, ca. 40 kuna za parę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szukacz Re: DO Chorwacji, drogi zbigu, DO!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.06, 14:49 a jak wrocimy z nachowacji, pojedziemy na hute ;-p Odpowiedz Link Zgłoś
zbigniew74 Ok Peteeneku OK:) 29.06.06, 14:51 Do Chorwacji:) Nie będę się kłócił:) Odpowiedz Link Zgłoś
peteen też jedziesz? 29.06.06, 14:53 bo jeśli tak, to zamawiam flaszkę lozy, ale od chłopa! i, broń boże, travaricy! Odpowiedz Link Zgłoś
zbigniew74 Jadę, jadę 29.06.06, 15:07 peteen napisał: > bo jeśli tak, to zamawiam flaszkę lozy, ale od chłopa! i, broń boże, travaricy! ale dopiero pod koniec sierpnia ja tam piję tylko Karlovacko i Rakije:) A co to loza? Odpowiedz Link Zgłoś
peteen no to przywieź!!! 29.06.06, 15:23 toż to czyściutki destylat z winogron (to, co italaińcy nazywają grappą) poczekam do końca sierpnia (ja, ewentualnie, we wrześniu, jak zwykle na pag)... ps. a ożujsko nie lepsze? Odpowiedz Link Zgłoś
zbigniew74 Przywiozę przywiozę a TY? 29.06.06, 15:37 peteen napisał: > poczekam do końca sierpnia (ja, ewentualnie, we wrześniu, jak zwykle na pag)... Co przywieziesz z tego Pag-u?:) > ps. a ożujsko nie lepsze? Wybieram Karlovacko:) A tak z innej beczki Łącko zaczęło produkować oprócz śliwowicy gruszkówkę:) Pyszna ale jaka mocna 65% Ale zapach i smak gruszeczek jest:) Odpowiedz Link Zgłoś
peteen to proste: 29.06.06, 15:39 jeśli wyjadę (początek wrzesnia) to przywiozę: - paszki sir - prsziut - lozę - bijelo vino ps. gruszkówka? brzmi jak propozycja - kiedy? Odpowiedz Link Zgłoś
zbigniew74 Re: to proste: 29.06.06, 15:45 > ps. gruszkówka? brzmi jak propozycja - kiedy? Mam/mialem jedną butelkę na tzw. smak:) I pomało się kończy:( ale jeden kielonek może się znajdzie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szukacz Re: Jak Split to i polecam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.06, 14:47 planow mamy ogrom!!! .... ale tak cos mi sie wydaje ze skonczy sie na spijaniu tamtejszego tokaju zagryzaniem serka i błogie lenistwo plażowe a zwiedzac to co będzie w okolicy 5km ;-p Odpowiedz Link Zgłoś
zbigniew74 Nie marnujecie tyle czasu na plażowanie 29.06.06, 14:50 Mieszkaliśmy na Hvarze od strony Sucuraja to nawet do Dubrownika zrobiliśmy wypad:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szukacz Re: Nie marnujecie tyle czasu na plażowanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.06, 14:52 ... wiesz ja jestem jak bączek i usiedzieć w miejsu jest mi cieżko ale moj mis jest prawdziwym misiem i jak na misie przystalo .... leniwe to to! Odpowiedz Link Zgłoś
peteen właśnie że se poplażujecie do woli... 29.06.06, 14:52 ale i konocznie: loza, bijelo vino, crno vino, paski sir, prsziut jako słowianie lubim wszak sielanki... a zwiedzanie też, ale nie jako imperatyw, wsazka chodzi o błogie nic nie robienie i ładowanie akumulatora Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szukacz Re: właśnie że se poplażujecie do woli... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.06, 15:01 aż milo .. błogie nicnierobienie Odpowiedz Link Zgłoś
zielonki Re: koniecznie zaglądnij 29.06.06, 15:08 Koniecznie zaglądnij do tajnej dla lądowych szczurów miejscowości Vodice. Klimat jak w St. Tropez. Dziewczyny na cabrio, szampan i brylanty. Te ostatniew z przemytu. Ale marina doskonała. Spotkasz Polaków służących na yachtach i zjedz świeże kalmary z grila, choć lepsze prawdziwe ośmiornice. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szukacz Re: koniecznie zaglądnij IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.06, 15:31 hmmm mniaaaaam tylko, że te dziewczyny do brylantów nie są mi potrzebne wystarczą same brylanty ;-p Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: koniecznie zaglądnij 29.06.06, 15:38 dziewczynki przywieź zielonkowi, brylanty sobie, mnie lozę, a zbyszkowi trochę piasku z plaży, bo on nie zna plaży podróżując bez przerwy... ;c) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szukacz Re: koniecznie zaglądnij IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.06, 15:39 dobra umowa stoi! tylko gdzie ja te dziewuchy poupycham !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: koniecznie zaglądnij 29.06.06, 15:40 w nadkola, jak każdy rasowy przemytnik... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szuka Re: koniecznie zaglądnij IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.06, 15:43 ale zielonek chyba nie bedzie zadowolony ze stanu w jakim bym je w tych nadkolach (okolwiek to jest) przywiozla ;-p Odpowiedz Link Zgłoś
zielonki Re: koniecznie zaglądnij 29.06.06, 16:08 uprzedzam, że nie jestem amatorem dmuchania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szukacz Re: koniecznie zaglądnij IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.06, 16:17 ... musisz kupic sobie pąpkę ;-p Odpowiedz Link Zgłoś
zbigniew74 Piasku, piasku tam mało jest piasku:) 29.06.06, 15:49 peteen napisał: > dziewczynki przywieź zielonkowi, brylanty sobie, mnie lozę, a zbyszkowi trochę > piasku z plaży, bo on nie zna plaży podróżując bez przerwy... > ;c) Tylko kamienie, no chyba chyba że BOL:) No nie przesadzaj z tym moim zwiedzaniem na plażę codziennie chadzałem:) Odpowiedz Link Zgłoś
peteen a nie mówiłem? ;c) 29.06.06, 15:53 na południu całkiem sporo piachu, a i w środkowej dalmacji się trafi... ja teraz mam "zajawkę" na czarnogórę, może za rok? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szukacz Re: a nie mówiłem? ;c) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.06, 16:07 kumpela z pracy jedzie do Czarnogóry ... hmm zabierz się z nia :-] Odpowiedz Link Zgłoś
zielonki Re: A tak naprawdę najlepsze 29.06.06, 16:20 Najlepsze są jednak trampki. Nie spadają z nóg, chronią przed tymi gadami szpikulcowatymi, a po wczasach do kosza. Przemyśl to jeszcze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szukacz Re: A tak naprawdę najlepsze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.06, 16:31 ... wiesz jednak baba jestem i to ma ładnie mi na nóżce wygldać ! ech no tyle ... chyba ze pomyślę o kolorowych sznurowadłach ;-p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szukacz Re: A tak naprawdę najlepsze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.06, 16:39 Moj ulubiony kolor!!!! skąd wiedziaś ;-p błahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
zielonki Re: A tak naprawdę najlepsze 29.06.06, 16:44 Na początek. Na drugi dzień załóż seledynowe, nie zapomnij, że na nocne wodne harce potrzeba czarne. Trzeciego dnia weż te w paseczki a potem .... ... możesz zawsze pozamieniać sznurówki, oraz dokleić kokardeczki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szukacz Re: A tak naprawdę najlepsze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.06, 16:46 Arkadius!!!! drugi Arkadius, z taką wyobraznią to Ty się przed monitorem marnujesz!!! ..... a na koniec jak już pozbieram te wstkie sznurówki to stanę na floriańskiej i je sprzedam a co, wolno mi ;-p Odpowiedz Link Zgłoś
zielonki Re: A tak naprawdę najlepsze 29.06.06, 16:49 Pamiętaj, że jeszcze przydają sie płetwy! Odpowiedz Link Zgłoś
jazzinator Re: A tak naprawdę najlepsze 29.06.06, 16:46 Kokardeczki i iść na parade w zielonkach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szukacz Re: A tak naprawdę najlepsze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.06, 16:48 a są na nich kiełbaski i wata cukrowa??? jak tak to idę!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zielonki Re: A tak naprawdę najlepsze 29.06.06, 16:49 pteena pytaj, on bywalec odpustów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szukacz Re: A tak naprawdę najlepsze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.06, 17:00 zmykam do domu może po drodze wskocze na odpust ;-p papatki Odpowiedz Link Zgłoś
paula8567 Re: Jak Split to i polecam 16.02.15, 13:17 Zdjęcia z wyprawy www.youtube.com/watch?v=37Zi5c1YU-A Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: Buty ...takie do wody IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.06, 14:52 Yes,yes,yes Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szukacz Re: Buty ...takie do wody IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.06, 14:59 za wysoka temperaturka? skutki uboczne ?;-p Odpowiedz Link Zgłoś
jazzinator Re: Buty ...takie do wody 29.06.06, 16:33 Najlepsze sa buty z Nowej Huty ktore lenin zostawil na Pl.Centralnym a które ukradł pewnemu góralowi w Poroninie w podzięce za gościnę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szukacz Re: Buty ...takie do wody IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.06, 16:42 ... takie buty to mogły by mnei z wody nie wypucic ... mogła bym je polecić woim wrogom, ale ani ze mnie gangster ani 'mściciel" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szukacz Re: Buty ...takie do wody IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.06, 11:56 ... byłam w Tesco i nie ma :-( za to jakas chora wprzedasz wszystkiego, kolejka do przymierzalni o ktorej do tej pory nie miałakm pojecia dochodziła do stoiska z warzywami !!!! a butów qurczaczek no nie ma !!! Odpowiedz Link Zgłoś
zbigniew74 Kup se na miejscu 30.06.06, 12:14 Tak myślę po konsultacji z drugą połówką:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szukacz Re: Kup se na miejscu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.06, 12:16 ... że jak jedną połówkę (1-go buta) mam kupić tu a drugą połówkę (2-go buta) kupić tam ???;-p Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: Kup se na miejscu 30.06.06, 12:18 max. 40 kuna, chyba że na dziecko to taniej, zresztą potargować się można... Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: Kup se na miejscu 30.06.06, 12:20 Bierze się kawał kory, z sitowia robi sznurki i przytwierdza do stópek gołych. Umarlibyście na bezludnej wyspie...;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szukacz Re: Kup se na miejscu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.06, 12:25 a nie no potrzeba matka wynalazku - ale to co przedtsawiłś/aś to bardziej rakiety snieżne przypomina a nie butki do wody ;-p Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: Kup se na miejscu 30.06.06, 12:29 Liczy się skutek. Wrażliwe, mięciutkie stópki pozbawione zostaną niedogodności w postaci obcowania z twardymi, ostrymi kamyczkami chorwackimi...;) I o to przeciez chodziło.;) ...eś...;) Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: Kup se na miejscu 30.06.06, 12:30 nie o kamyczki chodzi, raczej o jeżowce, w chorwacji panuje bowiem jeżowszczyzna... Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: Kup se na miejscu 30.06.06, 12:31 To taka naturalna kolej rzeczy po titowszczyźnie? Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: Kup se na miejscu 30.06.06, 12:33 jacha, a ale co ma do tego titow? polatał se i wrócił... Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: Kup se na miejscu 30.06.06, 12:37 Pytanie, co w tej całej wielkiej polityce robią jeżowce? Notabene, po flaszce śliwowicy nawet jeżowca się nie poczuje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szukacz Re: Kup se na miejscu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.06, 12:30 ... wiesz ja te moje stopki jedna dzieje w cos zo znajde w zaludnionych o tej poże roku hiermarketach ;-p .... oj ja ja sie juz n moge doczekac a pogoda nie sprzyja pracy oj nie sprzyja ;-p Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: Kup se na miejscu 30.06.06, 12:32 Idziesz na łatwiznę, muszę Ci powiedzieć...;) No, ale cóż...człowiek wolną wolę jednak ma...;) Odpowiedz Link Zgłoś
swing no, 30.06.06, 12:27 ale na _ludnej_ plaży tego rodzaju stylizacją można zwbudzić niezdrową sensację - mogą się współwczasowicze nie poznać na sztuce... przetrwania... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: no, 30.06.06, 12:30 To strój kapielowy wtedy trzeba zdjąć i paradować na golasa, jak za biblijnych czasów bywało. Nikt nie zwróci uwagi na niestosowność obuwniczą...;) Odpowiedz Link Zgłoś
swing racja! 30.06.06, 12:36 wygoda przede wszystkim a strój adamowy jest zawsze na topie o! Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: racja! 30.06.06, 12:38 I opalić sie symetrycznie można. Jak ktoś lubi się opalać... Odpowiedz Link Zgłoś
jazzinator [...] 30.06.06, 12:42 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
swing Re: racja! 30.06.06, 12:44 jak ktoś nie lubi, to niech mi odda bilet - wspaniałomyślnie mogę się za niego pomęczyć... Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: racja! 30.06.06, 12:46 Na Bagrach możesz zacząć ćwiczyć. To topless oczywiście...;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szukacz Re: no, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.06, 12:43 ... jak przystalo na prawdziwa czarownice to my lubimy wzbudzac sensacje a czy zdrowe czy niezdrowe jakiez to ma znaczenie ;-p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szukacz Re: To w takim razie idź... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.06, 13:12 ... nie no Panowie!!! ni uważacie, iż to co niewidoczne wzbudza większą sensację niż to co aż za bardzo widać?? ... a propos golasków, kumepla wrociła wczorj ciemna jak murzynka z Grecji - ale nie o jej opaleniznie - i oczywiście przywiozła mnogośc zdjęć a na nich poza pieknymi greckimi widoczkami z przybrzeznych tawern - widoczni germanskich babć które nie przejmująsię upływem czasu ani siłami grawitacji paradowały po plaży totalnei na golasa!!! - no może zasem z gaciorkami, które tak miały za luzne gumki wiec było widać to czego nie powinno być ze względów estetycznych ;-p echhh przy takich babciach to ja się chowam !!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Układacz Re: To w takim razie idź... IP: *.e.krakow.pl 30.06.06, 13:35 W Chorwacji też masz to jak w banku. Deutsche Banku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szukacz Re: To w takim razie idź... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.06, 14:11 bleeeeeee, no ale dobrze to choć nie nabawię się kompleksów ;-p Odpowiedz Link Zgłoś
zielonki Re: To w takim razie idź... 30.06.06, 14:49 spokojnie, to tylko dederonki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szukacz Re: To w takim razie idź... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.06, 14:52 widzisz jednak jest odpuscik!!! a dederonki hm no niby fakt słowiankom nie dorównaja :-p! Odpowiedz Link Zgłoś
zielonki Re: To w takim razie idź... 30.06.06, 14:54 To zależy w czym. Ja porządek lubię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szukacz Re: To w takim razie idź... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.06, 14:59 ... o to mogła bym ewentualnie Was zapytać ;-] Odpowiedz Link Zgłoś
zielonki Re: To w takim razie idź... 30.06.06, 15:00 Ja nie mam skali porównawczej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szukacz Re: To w takim razie idź... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.06, 15:03 ... a tu to bym się kłóciła - w zależności od tego jakie kryteria wezmiemy pod uwagę myślę, że choć w jednym masz taką skalę - skala wizualno-atrakcyjna .... ale że jako Polka jesem w grupie docelowej, nie powinnam się wypowiadać ani sugerować bo było by jedynie stronnicze ;-] Odpowiedz Link Zgłoś
zielonki Re: To w takim razie idź... 30.06.06, 15:05 No przecież nie mogę jak koniowi w zęby zaglądać! PS. A co zrobisz ze swoim opalonym chłopem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szukacz Re: To w takim razie idź... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.06, 15:08 no jak to co - zabire ze sobą ! i będzie mi na strzelnicy misia trafiał ;-] i wate cukrową kupi :-p z księdzem porozmawia jak się edzie burzył no nie! Odpowiedz Link Zgłoś
zielonki Re: To w takim razie idź... 30.06.06, 15:11 Albo może se w piłe zagra? -- www.zielenczanka.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szukacz Re: To w takim razie idź... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.06, 15:14 on koszykowe stworzenie - ale stadion ładny :-) .... ech ja chce już na te plaże może być nawet bez tych butow!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szukacz Re: Buty ...takie do wody IP: *.ruc.lama.net.pl 30.06.06, 22:43 p.s. dzis tez bylam w tesco stop zauwazam u siebie pewne uzaleznienie od tego sklepu stop butow nadal brak stop chybazorganizuje wyprawe gdzie indziej stop! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szukacz Re: Buty ...takie do wody IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.06, 09:26 !!!! jest udało mi się całkiem fajne butki w M1 - teraz aczynam pakować walizki ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szukacz Re: Buty ...takie do wody IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.06, 11:02 ...kupilam sobie czarne - z białym kwiatowym motywele byly błekitne i różowe - przyznam ze kusiły te różiutkie ;-p ale trąciło to zdziecinnieniem wiec sobie darowałam Odpowiedz Link Zgłoś
zielonki Re: Buty ...takie do wody 04.07.06, 00:11 Żałuj! Lilitki będą zawsze na topie! Ostatnia Twoja szansa to wspomniane sznurówki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szukacz Re: Buty ...takie do wody IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.06, 08:55 .... jest problem - tam nie ma miejsca na sznurówki :-/ Odpowiedz Link Zgłoś