Gość: wiola333 IP: *.ds3.agh.edu.pl 01.02.03, 20:40 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dystrybutor Re: NIE MAM NIC DO POWIEDZENIA!!:-((((((( 01.02.03, 20:54 Nie przyszli?. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiola333 Re: NIE MAM NIC DO POWIEDZENIA!!:-((((((( IP: *.ds3.agh.edu.pl 01.02.03, 20:56 dystrybutor napisał(a): > Nie przyszli?. koleżanka w jeszcze lepszym nastroju ale TRUDNO!! wino wyśmienite, muzyka nie gorsza... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trudny Się kocha , to się czeka... IP: *.localdomain / 192.168.5.* 01.02.03, 21:32 Podwójne kwiaty i pewnie na kolana, ale to nastepnym razem. A tym? A tym , to tak mi się nie chciało z tego Chochołowa wyjeżdżać, ze dopierom teraz . A z żalu to sobie naleję zaraz do brzeżka i może mi pomoże sen. Zimno dziś , nie? Eeee im człowiek starszy , tym głupszy i taki nieśpieszny... Wybaczysz Wiolka czy mam się pakowac na tę zapowiadaną wycieraczkę? trudny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiola333 wiesz co trudny szkoda gadać.. IP: *.ds3.agh.edu.pl 01.02.03, 21:36 rozżalona wiola Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trudny Dajże mi szansę.. IP: *.localdomain / 192.168.5.* 01.02.03, 21:39 Przecież może się poprawie? Może wszystko stanie się nie tak trudne. No to jak? A jakie winko pite? trudny P R Z E P R A S Z A M !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiola333 Re: Dajże mi szansę.. IP: *.ds3.agh.edu.pl 01.02.03, 21:48 Gość portalu: trudny napisał(a): > Przecież może się poprawie? > Może wszystko stanie się nie tak trudne. > No to jak? > A jakie winko pite? > trudny > P R Z E P R A S Z A M !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! grzane............<obrażona> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trudny Grzanie to wymaga wiekszego IP: *.localdomain / 192.168.5.* 01.02.03, 21:52 zaangażowania, a tu słysze o dwu kolejkach, to co to za grzanie? A naprawdę to obrażanie się przystoi zaiste nie ...Wiolom. Dajże się ubłagać i może tak od czwartku aktywniej Cię przeproszę... A koleżanka śpi? trudny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiola333 Re: Grzanie to wymaga wiekszego IP: *.ds3.agh.edu.pl 01.02.03, 21:56 Gość portalu: trudny napisał(a): > zaangażowania, a tu słysze o dwu kolejkach, to co to za grzanie? > A naprawdę to obrażanie się przystoi zaiste nie ...Wiolom. > Dajże się ubłagać i może tak od czwartku aktywniej Cię przeproszę... > A koleżanka śpi? > trudny śpi? no nie...ja już u siebie...samiusieńka.... zostało wspomnienie po grzanym.. i żal nieutulony ...ale niech będzie...widać jak się panny wystawia! a z aktywnym czwartkiem pomyślimy trudno bedzie mnie namówić ale warto wymyśl coś trudny!;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trudny To może i ja IP: *.localdomain / 192.168.5.* 01.02.03, 21:59 jednak coś się napiję, by jasniej mi się myślało. Jestem zmęczony... W(i)olę jechać do wód. Nie na wyjezdnem o piekle się mawia... trudny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiola333 Re: To może i ja IP: *.ds3.agh.edu.pl 01.02.03, 22:01 Gość portalu: trudny napisał(a): > jednak coś się napiję, by jasniej mi się myślało. > Jestem zmęczony... > W(i)olę jechać do wód. > Nie na wyjezdnem o piekle się mawia... > trudny ??? wiola333 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiola333 Re: To może i ja IP: *.ds3.agh.edu.pl 01.02.03, 22:04 > > jednak coś się napiję, by jasniej mi się myślało. > > Jestem zmęczony... > > W(i)olę jechać do wód. > > Nie na wyjezdnem o piekle się mawia... > > trudny > > ??? > wiola333 proszę jaśniej po grzańcach trzeba jak krowie na.... Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: To może i ja 01.02.03, 22:10 No witam na tak smutnym wątku:) Trudny Ty jesteś b. trudny!!!!! Dwie "nastki" czekają:), uśmiechnięte a Ty stary Forumowicz takie picipole wycinasz? Wstydź/wstyć/ się!!!! A może ja kiedy będę mógł trudnego Trudnego zastąpić? ha? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trudny Widać małom wypił IP: *.localdomain / 192.168.5.* 01.02.03, 22:05 Nadal bowiem widzę Wiolę w trójkach, a zdaje się że i w szóstkach już występowałas... No to na kolejną nóżkę trudny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiola333 bania! IP: *.ds3.agh.edu.pl 01.02.03, 22:06 Gość portalu: trudny napisał(a): > Nadal bowiem widzę Wiolę w trójkach, a zdaje się że i w szóstkach już > występowałas... > No to na kolejną nóżkę > trudny moje zdrowie!;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiola333 coś na (p)obudzenie;-) IP: *.ds3.agh.edu.pl 01.02.03, 22:11 proszę o szczególne przestudiowanie zdjęcia i znalezienie 2 szczegółow na stronie!(dobrej zabawy) może trudnemu to oczy otworzy....;-) home.attbi.com/~n9ivo/whatswrong.swf Odpowiedz Link Zgłoś
gregry Re: coś na (p)obudzenie;-) 01.02.03, 22:15 Gość portalu: wiola333 napisał(a): > proszę o szczególne przestudiowanie zdjęcia i znalezienie 2 szczegółow na > stronie!(dobrej zabawy) > może trudnemu to oczy otworzy....;-) > <a href="http://home.attbi.com/~n9ivo/whatswrong.swf"target="_blank">home.attbi > .com/~n9ivo/whatswrong.swf</a> Na szczęście widziałem to wcześniej :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trudny Oczy mi otwiera IP: *.localdomain / 192.168.5.* 01.02.03, 22:16 tylko mam osłabione ośrodki kojarzeniowe. jakaś szczelina w pamieci mi się otworzyła i trzeba albo obejść albo przerzucić drabinkę... trudny Twoje podwójne! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peteen żem wrócił... IP: *.zielonki.sdi.tpnet.pl 01.02.03, 22:39 ale w stanie lekko wskazującym... ps. dobrze, żem sie usprawiedliwił... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcee Re: najlepsza na swiecie jest milosc w internecie IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 02.02.03, 09:39 podsumowanie gadki trudnego z napalona wiolka Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: najlepsza na swiecie jest milosc w internecie 02.02.03, 22:03 Gość portalu: marcee napisał(a): > podsumowanie gadki trudnego z napalona wiolka czys Ty jest ta marcee z forum polonia..? tak z ciekawosci pytam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcee Re: mikolaj7 IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 02.02.03, 22:27 niestety tak((((( myslalam ze tutaj nie jestem znana, zmartwiles mnie zreszta zmienilam nick, czasami jeszzce sie pomyle no to spadam Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 marcee 02.02.03, 22:36 Gość portalu: marcee napisał(a): > niestety tak((((( > myslalam ze tutaj nie jestem znana, no nie jestes. to raczej ja Cie znam i to przelotem sprzed kilku miesiecy:)) zmartwiles mnie > zreszta zmienilam nick, nie wiem po co... chyba, ze ten stary juz taki zuzyty byl;-) a na jaki zmienilas? czasami jeszzce sie pomyle > no to spadam czesc;-)) Odpowiedz Link Zgłoś