zbigniew74 15.07.06, 22:37 To ta druga strona krakforum w odróżnieniu od TWA. Każdy wie kto do niej należy! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krzychut Re: TKM - teraz k.... my 15.07.06, 22:42 Ja bym ich tak nie określał. Jeszcze się obrażą. Prawdziwe TKM-y oczywiście, czyli ostatecznie ustabilizowana koalicja rządząca. Odpowiedz Link Zgłoś
zbigniew74 Jakoś trzeba ich nazwać! 15.07.06, 22:50 Ja jestem za TKM ! ktoś jeszcze jest? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wer. TWA nie umie odejść z honorem, obszczekuje reszte IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.06, 22:50 zbigniew74, twoja wypowiedź to dla mnie osobisty zawód po tobie nie spodziewałem sie tak niskiej wypowiedzi nikt TWA na siłę nie usuwał, forum nalezy do poratlu Gazeta.pl TWA przynosiło wstyd portalowi, teraz ty do tego sie przyłączyłeś Odpowiedz Link Zgłoś
zbigniew74 Nazwa jak nazwa 15.07.06, 23:13 Gość portalu: wer. napisał(a): > zbigniew74, twoja wypowiedź to dla mnie osobisty zawód > po tobie nie spodziewałem sie tak niskiej wypowiedzi > nikt TWA na siłę nie usuwał, forum nalezy do poratlu Gazeta.pl > TWA przynosiło wstyd portalowi, teraz ty do tego sie przyłączyłeś Nie wiem o jakim zawodzie mówisz, ale skoro Wy nas nazywacie TWA to my możemy Was nazwać TKM w nawiązaniu do rządzących. Odpowiedz Link Zgłoś
kikoo1 Re: Nazwa jak nazwa 15.07.06, 23:32 Powoli, powoli i wszystko się rypie, tzn. kto jaki naprawdę jest. Wiedza budująca i często zaskakująca.... Odpowiedz Link Zgłoś
kocinos Re: Nazwa jak nazwa 16.07.06, 00:38 Świat bez etykietek i szufladek jest strasznie niezrozumiały i groźny, nie??? Możecie już zakładać teczki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aurora sami swoi? IP: *.net.autocom.pl 16.07.06, 05:32 organizacja to podstawa w każdej, najmniejszej choćby, zbiorowości! Odpowiedz Link Zgłoś
henio56 TWA, TKM-y , a myślę żeście zwykłe CKM -y ! 16.07.06, 06:16 pół roku już rządzą Kaczory i nic się nie zmieniło oprócz uchwalenia becikowego, sprowadzenia B16 do Polski, zorganizowania przez zakonnice ' Okna Życia', oraz wiekszej liczby maltretowanych przez swoich katolickich rodziców, dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e. taki wątek jest wzorcowy dla admina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.06, 11:06 eeech Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LMKiko Re: taki wątek jest wzorcowy dla admina IP: *.net.autocom.pl 17.07.06, 11:57 jeszcze jeden unikalny wątek o TWA! ha ha ha , byłoby smieszne ,gdyby nie było takie smutne..... Odpowiedz Link Zgłoś