skks 17.07.06, 07:16 A przez gołębie obsrany:))) Gazeto zrób coś:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krzychut Re: Krakowski Rynek, wielki, piękny 17.07.06, 07:20 Ja myślałem, żeś w Łapszy, zgodnie z zapowiedzią. Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: Krakowski Rynek, wielki, piękny 17.07.06, 07:23 w Łapszach to byłem wczoraj. Wiesz... kasa.... trza pilnować interesu. A poza tym to p.A jutro na dłużej do Helmutlandii wyjażdża:(( Odpowiedz Link Zgłoś
jadzka42 Re: Krakowski Rynek, wielki, piękny 17.07.06, 07:26 No kurde...czemu gazeto? Zrób coś ty...np. jakaś akcja na FK dla TWA...pt "Odgó..anie rynku krakowskiego" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: Krakowski Rynek, wielki, piękny 17.07.06, 07:28 Ja??????? A co? czyściciel? A o czym mam TU na ogólnym popisać? Pasi o gó..e. Odpowiedz Link Zgłoś
jadzka42 Re: Krakowski Rynek, wielki, piękny 17.07.06, 07:32 No pasi... No 22 lipca się zbliża więc jaki czyn społeczny może by się nadał? ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: Krakowski Rynek, wielki, piękny 17.07.06, 07:34 Właśnie! To TWA podejmie jakieś zobowiązanie.. Np. 10000 wpisów na Krakforum:) Albo: Uczone i wielce odpowiedzialne dyskusje z trollami.. Odpowiedz Link Zgłoś
jadzka42 Re: Krakowski Rynek, wielki, piękny 17.07.06, 07:37 skks napisał: > Albo: Uczone i wielce odpowiedzialne dyskusje z trollami.. Ale tylko w jedną stronę gdyż odpowiedzi nigdy nie będą uczone i odpowiedzialne ;) Odpowiedz Link Zgłoś
krzychut Re: Krakowski Rynek, wielki, piękny 17.07.06, 07:53 Trolle nareszcie szęśliwe, bo na wzór towarzyszy z kumitetów, mogą nareszcie prowadzić tylko między sobą, nie skażoną myśleniem "wymianę poglądów". Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: Krakowski Rynek, wielki, piękny 17.07.06, 08:01 "...bo na wzór towarzyszy z kumitetów..." A co innego mogli się nauczyć? Całe to pis to przecież taka nowa PZPR... Odpowiedz Link Zgłoś
krzychut Re: Krakowski Rynek, wielki, piękny 17.07.06, 08:07 Trzeba jeszcze dodać, że owa nieskrępowana dyskusja trolli, nie ma żadnego związku z założeniem forum TWA. Chciałbym przypomnieć, że od kilku lat działa niedostępne dla trolli forum kazimierz.com, od kilku miesięcy forum Fundacja Twórców Kazimierz.com, ostatnio forum TWA. A na forum FK, ludzie krytykujący władzę za jej błędy, każdą władzę - obojętne: z PiS, SO, LPR, SLD czy PO, pisać będą jak długo będą mieć na to ochotę. Odpowiedz Link Zgłoś
ropusznik Re: Krakowski Rynek, wielki, piękny 17.07.06, 11:32 krzychut napisał: > A na forum FK, ludzie krytykujący władzę za jej błędy, każdą władzę - obojętne: > > z PiS, SO, LPR, SLD czy PO, pisać będą jak długo będą mieć na to ochotę. krzychucie mój słodki.. ale czy nie uważasz ze na takie dyskusje własciwym miejscem jest to forum? : forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=28 Odpowiedz Link Zgłoś
krzychut Re: Krakowski Rynek, wielki, piękny 17.07.06, 11:49 Ropuszniku szanowny! Jestem wolnym człowiekiem i dopóki nie zmieni tego JE Minister Dorn, będę pisał co chcę i na jakim chcę forum. Tym bardziej dlatego, że nie życzą sobie tego trolle, których nicki nie przechodzą przez klawiaturę mojego komputera. :-D Odpowiedz Link Zgłoś
ropusznik Re: Krakowski Rynek, wielki, piękny 17.07.06, 11:52 to rozsądna argumentacja, niemnien jednak pozwolisz, ze pozostane przy swoim zdaniu, iż komentarze i dysputy dotyczące polityki na szczeblu krajowym lepiej pasują do forum 'kraj' niz do for regionalnych, takich jak na przykład maglowane tu krakforum:> Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: Krakowski Rynek, wielki, piękny 17.07.06, 11:54 A dlaczemu? Jeżeli z PT.Krzychutem będziemy mieli chęć popisać polityczne głupoty na TWAforum to popiszemy:) A Admin TWA bedzie miał możliwość nas powycinać. No co my się bedziemy skarżyć i bluzgać!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
ropusznik Re: Krakowski Rynek, wielki, piękny 17.07.06, 11:58 a jak tak to to tak.. tak sie mozemy bawic:> Odpowiedz Link Zgłoś
jazzinator Re: Krakowski Rynek, wielka wiocha wieczorem ! 17.07.06, 14:58 Co tam że Rynek obsrywają ,gorzej że ciebie juz nie można rozpoznać z pod tego guana. Odpowiedz Link Zgłoś