Gość: ibroy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.06, 23:29 stare głupie moherowe p.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: d. Re: Potter w Limanowej zakazany IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.06, 23:35 cholerne, pieprzone emerytki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mdkozuch Re: Potter w Limanowej zakazany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.06, 07:43 To nie IV RP ani LPR to mentalność staropanieńsko-nauczycielska. Ciekawe czy czytały HP ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antoniusblock Witajcie w IV RP... IP: *.crowley.pl 17.07.06, 23:37 Witajcie w IV RP... W trosce o dobro dzieci takim ograniczonym w swiatopogladzie "nauczycielkom" powinno sie orzec zakaz wykonywania zawodu, i to dozywotnio... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasna masa Re: Potter w Limanowej zakazany IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.06, 07:57 To Limanową rządzi moherowa ciemnota czy burmistrz? Więcej tam nie przyjadę. W ciemnogrodzie nie można wypocząć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: carlota Re: Potter w Limanowej zakazany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.06, 09:09 to od wrześnie zeszłego roku rządzą mohery, teraz tylko widać rezultaty ich działań, trzeba uciekać z tego kraju, bo to tragedia, tu się żyć nie da Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pisz i Ścieraj Idzie nowe IP: *.waw.cdp.pl / *.esilco.pl 18.07.06, 09:46 W lomanowej zakaz Pottera a TVP Klosa i Czterech pancernych. Będzie tak jek za komuny, wolne media przez satelie, a filmy na DVD w domu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antykołtun Re: Potter w Limanowej zakazany IP: *.2plk.hopto.org / *.chello.pl 18.07.06, 10:28 Uwaga! Nadchodzi średniowiecze. Ostatnio słyszałem na kazaniu, jak ksiądz z ambony opluwał serię książek o Harrym Potterze, to taka modna obecnie opinia. Ciekawe, dlaczego opowieści o Panu Kleksie nie wywoływały kiedyś sprzeciwów, choć były to czasy "książek na indeksie"? I dlaczego władze miasta tłumaczą się przed głupimi babami. Uwaga, nadchodzi ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: Potter w Limanowej zakazany IP: *.ghnet.pl 18.07.06, 12:19 W "Królewnie śnieżce" też były czary, magia i czawownica i jakoś ta bajka nie jest zakazana. Pewnie te paniie będą opowiadać swym dzieciom tylko bajki o Wielce Kochanym Świętym Księdzu Rydzu i o cudach w bazylice licheńskiej... Drogie panie, jeśli czytacie to forum, odpowiedzcie mi proszę, czy wam nie jest wstyd, że takie bzdury gadacie i cała Polska niezrydziała się z was śmieje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mart Re: Potter w Limanowej zakazany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.06, 03:24 o święta naiwności, sądzisz iż te babsztyle umieją się posługiwać dyabelskim wynalazkiem internetem zwanym? czytać pewnie też nie umieją, bo i po co skoro w radiu wszystko im ojciec powie.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KAP jak w miasteczku lub we wsi jest kosciol wiekszy IP: 62.148.86.* 18.07.06, 12:54 od szkoly , lub w rogu stoi stary zabytkowy kosciól zamkniety na 4 spusty i potezny hangar z krzyzem to nie nalezy tam przyjezdzac na wakacje.. Odpowiedz Link Zgłoś
hihiboy Re: Potter w Limanowej zakazany 18.07.06, 13:21 Zamiast ekranizacji książki J.K. Rowling obejrzeli pośpiesznie ściągnięty film "Charlie i fabryka czekolady". to dobrze, że dzieci obejrzały tak katolicki,wolny od wszelkiej nienormalności i okrócieństwa film jak Charlie... :D buhhahahaha :D szkoda, że nie puszczono im Złego Porucznika :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: caniah Re: Potter w Limanowej zakazany IP: 212.55.211.* 18.07.06, 15:36 Super! Ogladajac film to nawet mlodziez mialaby jakies zajecie, a tak to nie ma filmu, pojdziemy sie napic i zapalic... *heh* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: msnbetterthan Re: Potter w Limanowej zakazany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.06, 17:45 konkretnie... _____ Sklep Puzzle Satyra w najlepszymwydaniu Odpowiedz Link Zgłoś
cover_wielki Re: Potter w Limanowej zakazany 18.07.06, 20:20 A to były emerytki czy może te baby co to zloty na miotłach mają a tu link do światowej gminy, no proszę a wójt taki europejczyk www.ug.limanowa.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Juriusz Re: Potter w Limanowej zakazany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.06, 20:50 Trochę śmieszne, trochę straszne. Szkoda mi dzieciaków, mam nadzieję, że jakoś dotarły do filmu, bo całkiem niezły. W sumie i tak miały szczęście, mogły dostać "Karola" albo "Nocną Zmianę" Kurskiego, a nie Charliego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PPP Re: Potter w Limanowej zakazany IP: *.bie.lama.net.pl 18.07.06, 20:57 TO NIE IV RP, TO CZARNA RP.W JAKIM KRAJU MY żYJEMY, żEBY DEWOTKI DYKTOWAłY MAN JAK żYć!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pp Re: Potter w Limanowej zakazany IP: 62.121.128.* 18.07.06, 22:10 A teraz powinno sie podać nazwiska tych "dzielnych" emerytek. Niech dzieciarnia wie komu dziękować! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtek Re: Potter w Limanowej zakazany IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.06, 23:25 Limanowej Gratulujemy Czujności - To Już Prawie Europa. Ciekaw jestem kiedy podadzą nazwisko wspomninego w artykule urzędasa. Powinien "beknąć" za swoją głupotę - albo normalnie po mordzie porządnie dostać. Teraz dla całej Polski Limanowa to zagłębie ciemnogrodu. Publicznie należałoby gościa wychłostać - łącznie z transmisją na żywo w TV. Zaznaczam, znam bardzo wielu ludzi z Limanowej, złego słowa nie powiem. Boli mnie jedynie fakt,że jeden głupol potrafi spieprzyć wieloletnie wysiłki całego sztabu ludzi, którym zależy na wizerunku Limanowej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mart Re: Potter w Limanowej zakazany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.06, 03:21 no i mamy czwartą erpe = dyktaturę moheroberetnych wiedźm.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: H56 moherowe wiedźmy straszą nasze dzieci IP: 195.150.112.* 19.07.06, 06:17 Potter to fikcja, moherówy są rzeczywistością. Chrońmy nasze dzieci przed tymi babajagami. Odpowiedz Link Zgłoś
eolson Ahhhhh ta Limanowa ;) 19.07.06, 11:02 Limanowa to bardzo ładne miasteczko . Na codzień mieszkam w Łodzi ale spędzałem tam niemal każde wakacje . Kilkanaście tal temu gdy nie byłem jeszcze pełnoletni , pani kioskarka nie chciała sprzedać mi prezerwatyw gdyż nie miałem dowodu (!) Jak miałem może około9 10-12 lat to Policja spisała mnie za to że ślizgam się na ślizgawce (!) To bardzo zdewociałe miasteczko gdzie deycdują emerytki i ksiądz . Szkoda mi tylko limanowskich dzieci bo niedługo mogą mieć zakaz ogladania Kubusia Puchatka ze względu na ostre treści erotyczne ;) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
cover_wielki Re: Ahhhhh ta Limanowa ;) 20.07.06, 20:09 Co tam Limanowa, skoro w Sejmie odprawiaja modlitwy o deszcz. To juz tylko krok do powołania urzedu naczelnego czarownika !! Odpowiedz Link Zgłoś