Dodaj do ulubionych

Jaką decyzję podjęła Wspaniała Mama?

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.06, 21:34
Obserwuj wątek
    • kikoo1 xyz! 24.07.06, 21:36
      no, no stosujemy zabawę wielonickową.............
      • Gość: la lupina Bożeee! ja tylko się pytam grzecznie.nie jestem w IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.06, 21:40
        temacie.
      • xyz_xyz_xyz Re: xyz! 24.07.06, 21:45
        Myślałam, że historia z nulką i mną czegoś cię nauczyła.
      • mirlo Kiko 24.07.06, 23:29
        Ach Kiko.Wróciłaś na łojczyny w pigułce łono.
        Chyba należysz do tych osób,które lubią zwracać na siebie uwagę.
        Pogadać trzeba z ludźmi od talk-show,może by Cię zaprosili do takiego programu.
        Czy ktoś może pomóc Kiko w tej sprawie?
        Tylko jest jeden problem. Tak naubliżała mediom nierydzykowym,ach...
    • czesiekkk Re: Jaką decyzję podjęła Wspaniała Mama? 24.07.06, 22:05
      Już dawno nie widziałem na forum Gazety równie wściekłego ataku na pojedynczego
      użytkownika. Niech się wstydzą ci co podkręcali spiralę nienawiści. Wstydżcie
      się, wstydźcie.
      • smierdzinator Re: Jaką decyzję podjęła Wspaniała Mama? 24.07.06, 22:07
        czesiekkk napisał:

> Już dawno nie widziałem na forum Gazety równie wściekłego ataku na pojedynczego
        > użytkownika

Nie przejmuj sie, xyz da sobie radę.
        • Gość: jazzinator smierdzisznato?że xyz to samosia? sama ze sobą IP: *.nandu / *.nandu.com.pl 24.07.06, 23:33
          pogada?
          • xyz_xyz_xyz Re: smierdzisznato?że xyz to samosia? sama ze sob 24.07.06, 23:47
            zarzucasz mi coś, czego nie zrobiłam. Gdy się kogoś o coś oskarża wypadałoby to
            udowodnić.

A przy okazji przypominam, że już była taka historia. Kiko awanturowała się, że
            ja to nulka
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=61&w=36250938&v=2&s=0
            spytaj się jej co się okazało. A jakby ci nie odpowiedziała to
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=61&w=39636707&a=39648030
      • qoobaq Re: Jaką decyzję podjęła Wspaniała Mama? 24.07.06, 22:11
        no bez przesady, znakomita wiekszosc tzw TWA ustosunkowala sie negatywnie do
        faktu publikacji zdjecia rzeczonej,
        a to, ze jej obecnosc wychodzi bokiem wszystkim z wyjatkiem dwoch innych trolli
        i Ciebie nie jes niczym nowym, najpierw pomstowala na PO, teraz wymyslila TWA i
        tez jej nie pasi, jak nikt do niej nie pisze tez niedobrze, jak usiluja byc
        uprzejmi ( fakt, ze ostatnio nie) tez szuka dziury w calym. Nie ma sie co
        oszukiwac, chocbysmy na rzeszach chodzili, to dopoki nie uznamy, ze drob wilekim
        mezem stanu jest(sa), lojciec dyrektor kandydatem na papieza a RM jedynym
        slusznym medium... to bedzie chodzila i jatrzyla. No i w sumie co sie dziwic, ze
        w forumowicxze obnizaja coraz bardziej poziom zeby wogole sie od niej dostowosowac
    • Gość: oko Re: Jaką decyzję podjęła Wspaniała Mama? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.06, 09:36
      może bedzie sie brzydziła babrać w takim bagnie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka