kmjz 14.02.03, 12:44 Ma jedno pytanie. Dlaczego czat Kraków na GW jest zawsze pusty? pomijam przy tym fakt, ze ogólnie liczba osób na GW nie jest oszałamiajaca, ale żeby ciagle widzieć "0" Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mikolaj Re: czat Kraków IP: *.V-LO.krakow.pl 14.02.03, 13:58 kmjz napisała: > Ma jedno pytanie. Dlaczego czat Kraków na GW jest zawsze pusty? pomijam przy > tym fakt, ze ogólnie liczba osób na GW nie jest oszałamiajaca, ale żeby > ciagle widzieć "0" nie no, czasem ktos siedzi..;)) Odpowiedz Link Zgłoś
m.in Re: czat Kraków 14.02.03, 14:02 porozumiewasz sie z bratem poprzez czat? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: czat Kraków 14.02.03, 16:41 m.in napisał: > porozumiewasz sie z bratem poprzez czat? :)) poszlismy krok naprzod - gg ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: czat Kraków 14.02.03, 16:42 kmjz napisała: > czasem bywa? Tzn. kiedy?;) tzn. widzialem pare razy emteka, jak nie chcial chyba z gg korzystac ;)) btw. czaty gazety sa po prostu beznadziejne - mnie ciagle wywala, zanim pojawi sie jedno zdanie ja wstukuje juz nastepne dwa i robi sie balagan.. Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: czat Kraków 14.02.03, 23:41 mikolaj7 napisał: > tzn. widzialem pare razy emteka, jak nie chcial chyba z gg > korzystac ;)) Hehe, no dziś go tam zdybałem :)) Ale beznadziejny ten czat, takie opóźnienia... Odpowiedz Link Zgłoś
martolka Re: czat Kraków 14.02.03, 16:31 umówcie się na konkretna godzinę i potem już pójdzie Odpowiedz Link Zgłoś