Dodaj do ulubionych

PSYCHOlogia

IP: *.75.58.133.brzesko58.ptc.pl 09.08.06, 14:08
Psychologia stosowana UJ- wie ktoś jaki był próg od którego przyjmowali jeśli
chodzi o nową maturę... tzn ile procent trzeba mieć z egzam.matur. Może ktoś
się dostał to wie??
Obserwuj wątek
    • Gość: justynia Re: PSYCHOlogia IP: 62.233.163.* 09.08.06, 14:12
      Ja wiem tylko, że było 1500 chętnych na 50 miejsc.
      Szybka kalkulacja - 30 osób na miejsce :) Ciężko się było dostać, niestety
      konkretnego progu nie znam.
    • Gość: xyz Re: PSYCHOlogia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.06, 14:42
      miejsc bylo 80,bez przesady. co do punktow to prog byl chyba 260:)
      • Gość: psycho Re: PSYCHOlogia IP: *.75.58.133.brzesko58.ptc.pl 09.08.06, 14:59
        wow.. to znaczy, że minimum 90% pkt ze wszystkich wymaganych przedmiotów?? i
        tyle chętnych.. to fakt, ciężko. ale dwa przedmioty na podst a jeden
        rozszerzony chyba..
        • Gość: sylviee Re: PSYCHOlogia IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.06, 16:08
          próg faktycznie wynosił 260 pkt( wiem, bo akurat tyle miałam :)), ale myślę, że
          trochę się obniży, bo niektórzy z tych, którzy się dostali zrezygnują na rzecz
          psychologii ogólnej, lub też innych kierunków
          • Gość: ??? Re: PSYCHOlogia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.06, 16:14
            hmm... czegos tu nie rozumiem. Jesli trzeba bylo zdac pol i ang na podstawie i
            jeden na rozsz. to chyba nie trzeba bylo miec ponad 90% ze wszystkiego. Chyba,
            ze gdzies tkwi jakis haczyk :) bardzo prosze o odpowiedz, bo nie wiem czy musze
            poprawiac moje wyniki z maturki :)
            • Gość: sylviee Re: PSYCHOlogia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.06, 18:29
              jak wspomniałam wyżej, na psychologię stosowaną próg wynosił 260 pkt, przy
              założeniu że 1%=1pkt, moje wyniki były takie: polski podst 90%, ang podst 98%,
              historia rozsz 72 %, tak więc faktycznie nie trzeba mieć 90% z wszystkiego, ale
              260 pkt to jednak było minimum...
              • Gość: ??? Re: PSYCHOlogia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.06, 19:35
                dzieki za odpowiedz. myslalam, ze jest tak jak na moim obecnym kierunku, ze z
                przedmiotu zdawanego na rozszerzonym byly brane rowniez punkty z podstawowego.
                dzieki:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka