tramwajarz7 14.08.06, 12:39 postoimy sobie jak przystało na stare porzadne tramwaje. Wszyscy pojedziemy jednym tramwajem, a ja bede tramwajarzem. trawmajarz Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
peteen a prowadzisz 7? 14.08.06, 12:44 trochę to nie po drodze dla mnie, może byś linię zmienił? albo choc trasę7? Odpowiedz Link Zgłoś
tramwajarz7 Re: a prowadzisz 7? 14.08.06, 12:46 na szostkę? Jak Ci po drodze, to wsiadaj, a jak nie to wsiadaj tak dla jaj... kazdy tramwaj jezdzi petlami...wkolo...to k...a, robota na okraglo. Tylko ze ja moge oddac ster, a i badania mam aktualne tramwajarz Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: a prowadzisz 7? 14.08.06, 12:49 a jak sie o tobie, za przeproszeniem, wasserman wypowiada? ps. jedynka bym się przejechał, tak między rondami... Odpowiedz Link Zgłoś
tramwajarz7 Re: a prowadzisz 7? 14.08.06, 12:50 jako dczyn to ja mam na wymienionego odczyny, a nawet mi sie potrafi ulac... mimo ze tramwaj nie husta...bo pieknie prwadze...i tramwaj mam niebieski tramwajarz Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: a prowadzisz 7? 14.08.06, 12:52 no to wyruszam w stronę zajezdni zaczarowany tramwaj zaczarowany tramwajarz zaczarowany... pantograf Odpowiedz Link Zgłoś
tramwajarz7 To i temat już skuńczony... 14.08.06, 12:57 bo i srywały podobno konie. Po asfalcie i betonie... tramwajarz Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: To i temat już skuńczony... 14.08.06, 13:02 Ale jaki pnienkny był widok... Srajuncy tramwaj na Szewskiej albo i na Rynku!!! I z kuniem można było pogadać i z tramwajarzem. Odpowiedz Link Zgłoś
tramwajarz7 Pan to Graf? 14.08.06, 12:56 A ja myślałem ze niezmiennie Peteen:) Ale stawianie pantografów to zadanie niełatwe więc nie dziwi, ze interesuje niektorych:) tramwajarz Odpowiedz Link Zgłoś
tramwajarz7 i octopus... 14.08.06, 13:09 za octopusem...ale to w gestii tego od odczynu...i postac to nie jezdzi tramwajem ( podobno ze z uwagi na popularnosc)... ja tam zaraz pewnie tez bede dymal na butach...nawet i na Kleparz... tramwajarz Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: i octopus... 14.08.06, 13:15 Kleparz to jest to... Pepsicola. A jakie grzyby kupiłem - Kurki i prawdziwki - bedzie zupa grzybowa. I mtq pokazał ekstra wędliniarnie! Kabanosy miały prawdziwy smak kabanosa. Dziwne, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
tramwajarz7 Na Kleparzu to nie stary saturator 14.08.06, 13:18 ale nowy...z komputerowym doborem soku i takim samym pomiarem ilosci bąbli do uzupelnienia. Wyniki saturacji jako nasycania publikowane beda w biuletynach albo obwieszczane . I jeszcze abonament, gratisy i last minet... tramwajarz Last w tramwajach tez wchodzi w gre Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: Na Kleparzu to nie stary saturator 14.08.06, 13:22 Sram bez opamiętania na jakieś takie wynalazki:)) Mnie potrzebny, stary, porządny saturator - na dwa szklane baniaki i z butlą na CO2. I nie bardzo mnie interesuje iloś bąbli:)) H2O + CO2 = H2CO3 + SOK MALINOWY Odpowiedz Link Zgłoś
tramwajarz7 Re: Do zajezdni zapraszam 14.08.06, 13:25 w sensie ze --trwam w "a" aż--- no, no no...z czym Ci sie kojarzą wagony i energia...no pięknie:)) trwamwmajach Odpowiedz Link Zgłoś
demonicznyduet Re: Do zajezdni zapraszam 14.08.06, 13:29 Maje-niemaje, uprawiasz forumowanie tempestajl, rzekłabym:) Nie wiem co na to Tempe... Odpowiedz Link Zgłoś