Gość: aldona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.06, 12:07 Sezon już się zaczął! Cena do uzgodnienia. Jestem elastyczna. Mięsko pycha. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wredna Re: Sprzedam dwie dzikie kaczki. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.08.06, 12:08 Dzikie to ty lepiej wypuśc, bo siem TOZ przywali :P Odpowiedz Link Zgłoś
operatorkopary Re: Sprzedam dwie dzikie kaczki. 18.08.06, 12:10 Wypchane preparowane czy świeże? Ważne bo ze świeżych starszny lubi iść smród...a zwłaszcza jak osrywają brzegi... operatorkopary A co z pisklętami? I czy to one czy oni? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aldona Re: Sprzedam dwie dzikie kaczki. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.06, 12:19 Przecież pisze, że miesko pycha. Ale po oskubaniu jakąś taka czerwonawą skórkę miały. Co do jednej rozpoznalam płeć a druga - nie jestem pewna. Ile dajecie? Odpowiedz Link Zgłoś
operatorkopary Jakbyś miała, to 18.08.06, 12:28 krew bym wziął na polewkę.... na czarną .Dla spodziewanych gosci...co to staną u drzwi załogą G...olbami w drzwi załomocą:))) operatorkopary Odpowiedz Link Zgłoś
zielonki Re: Sprzedam dwie dzikie kaczki. 18.08.06, 15:37 A jak to kaczuszki nierozłączki? Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nova Re: Sprzedam dwie dzikie kaczki. 18.08.06, 17:42 Gość portalu: aldona napisał(a): > Sezon już się zaczął! Cena do uzgodnienia. Jestem elastyczna. Mięsko pycha. A gęsi też masz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aldona Re: Sprzedam dwie dzikie kaczki. IP: *.ntvk.com.pl 18.08.06, 18:45 Niestety, tylko kaczki mam na zbyciu.W duecie. Odpowiedz Link Zgłoś
longwehicle Re: Sprzedam dwie dzikie kaczki. 18.08.06, 18:48 Syjamskie z jednym kuprem!!;o)) Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nova Re: Sprzedam dwie dzikie kaczki. 18.08.06, 18:50 Gość portalu: aldona napisał(a): > Niestety, tylko kaczki mam na zbyciu.W duecie. To moze gęśle masz? Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: Sprzedam dwie dzikie kaczki. 18.08.06, 19:13 Wolałbym pierogi ruskie. Tylko takie pyszne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doradcaśniadaniowy Re: Sprzedam dwie dzikie kaczki. IP: *.e.krakow.pl 18.08.06, 19:15 Ruskie! Macie go! A chińszczyzna to pies? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aldona Re: Sprzedam dwie dzikie kaczki. IP: *.ntvk.com.pl 18.08.06, 19:26 Przecież z kota w Chinach torty robią. To nikt nie chce moich kaczek z czerwonawą skórką? Jak się upiecze będa brązowe w kolorze Leppera. Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: Sprzedam dwie dzikie kaczki. 18.08.06, 19:27 Łykowate i ciężkostrawne... Odpowiedz Link Zgłoś
jadzka42 Re: Sprzedam dwie dzikie kaczki. 18.08.06, 19:29 Spytał się kiedyś mój kolega Chińczyka czy to prawda że psy jadają a Chińczyk na to: jemy wszystko co ma cztery nogi i kręgosłupem do słonca jest odwrócone... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aldona Re: Sprzedam dwie dzikie kaczki. IP: *.ntvk.com.pl 18.08.06, 19:35 Nie chcecie - to wstawiam na allegro. Niech sie o nie biją. A nuż Edgar się zlituje i wylicytuje? Odpowiedz Link Zgłoś
longwehicle Re: Ta treójka czeka juz na kolejnego klienta 18.08.06, 20:02 www.joemonster.org/mg/displayimage.php?album=lastup&cat=0&pos=9 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: teatrolog Ibsena? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.06, 21:09 ale po co ci 2? Odpowiedz Link Zgłoś