Gość: lucy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.08.06, 12:54 Czy ktos moze wie gdzie znajduja sie jakieś internaty w Krakowie, gdzie studenci moga sobie wynając pokój. Jesli tak uprzejmie prosze o informację. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Janek Re: CZY KTOŚ WIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.06, 12:57 lucy ach lucy o inernatach to tylko do Olejniczaka byly modne za PZPRu jakby tak poszukal to moze sie w Gminie gdzies ostal ,ale oni tez chyba pozamieniali na klubo kawiarnie Odpowiedz Link Zgłoś
zielonki Re: Lucy szuka pomocy 20.08.06, 13:01 Aty zamiast wyciągnąć pomocną dłoń tyko się naigrywasz. Strasznie się zdemoralizowało coś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: Lucy szuka pomocy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.06, 13:05 eeeeee tam , ja z dobrego serca no bo pasuje ci imie lucy do internatu? Odpowiedz Link Zgłoś
zielonki Re: Lucy szuka pomocy 20.08.06, 13:07 Dziewcze chce dać do zrozumienia, że jest światowcą. Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nova Re: CZY KTOŚ WIE 20.08.06, 13:03 Gość portalu: lucy napisał(a): > Czy ktos moze wie gdzie znajduja sie jakieś internaty w Krakowie, gdzie > studenci moga sobie wynając pokój. Jesli tak uprzejmie prosze o informację. Moze by tak akademik z internetem poszukac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: CZY KTOŚ WIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.06, 13:14 w Gminie akademik z internetem???? myslisz , ze Giertych takie innowacje wprowadza? Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nova Re: CZY KTOŚ WIE 20.08.06, 13:19 Gość portalu: Janek napisał(a): > w Gminie akademik z internetem???? > myslisz , ze Giertych takie innowacje wprowadza? Niech im fora w głowie a nie polityka:))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: CZY KTOŚ WIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.06, 13:21 to moze i Jagielonski przeniosa do Pcimia Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nova Re: CZY KTOŚ WIE 20.08.06, 13:24 Gość portalu: Janek napisał(a): > to moze i Jagielonski przeniosa do Pcimia moze im sie to uda. Odpowiedz Link Zgłoś