kubowa1 21.08.06, 16:27 zapraszam www.mcl.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
leasing2015 Re: kredyt, leasing 28.10.15, 14:21 www.masterlease.pl/leasing/klienci_indywidualni/oferta_leasingu_konsumenckiego Przyjazne auto - prosty leasing samochodowy: Nie musisz prowadzić działalności gospodarczej, żeby skorzystać z unikatowej oferty leasingu konsumenckiego "Przyjazne Auto". -możesz wziąć w leasing każdy samochód, -unikasz skomplikowanych i długotrwałych procedur - tylko dokumenty tożsamości, -otrzymujesz specjalny pakiet ubezpieczeniowy AC + OC + NW. Odpowiedz Link Zgłoś
leasingx15 Re: kredyt, leasing 02.11.15, 12:38 Leasing dla każdego !!! -wszystkie marki samochodów obecne na polskim rynku, -opłata wstępna już od 5% przy wybranych modelach, -wysokie rabaty na wiele marek i modeli, -szybkie podjęcie decyzji o przyznaniu finansowania do 24 godzin, -uproszczone procedury ? dokumenty założycielskie firmy i dokument tożsamości. www.masterlease.pl/leasing/male_i_srednie_firmy/oferta_leasingu Polecam! :) Odpowiedz Link Zgłoś
alex170832 Re: kredyt, leasing 03.06.16, 16:40 Przejrzałem obie strony ale żadna nie oferuje tego czego szukam... Mój znajomy wziął niedawno wynajem długoterminowy i dostał pakiet nie tyle serwisowy, co nawet eksploatacyjny (opony, klocki itp.) stąd moje pytanie, czy istnieje taka możliwość w leasingu? Odpowiedz Link Zgłoś
pani.asia.z.telefonu Re: kredyt, leasing 16.06.16, 12:15 Jeśli myslę o tym samym co twój znajomy, to chyba chodzi o comfortplan od leaseplanu. To w nim można wybrać tanio samochód (miesieczne raty od 500 do 1000 zł), a do tego na start masz pakiet eksploatacyjny. Tych pakietów jaka trzy rodzaje, w tym all inclusive. Więc taka ofetra byłaby dla ciebie najlepsza. :) Odpowiedz Link Zgłoś
lemon100 Re: kredyt, leasing 19.06.16, 00:52 Alex, zewnętrzni leasingodawcy zazwyczaj mają lepszą ofertę niż jakbyś brał leasing bezpośrednio u dealera samochodów. Można zaoszczędzić nawet połowę kwoty! Jak chcesz brać auto na firmę, to bierz wynajem. Masz jedną fakturę, w której masz wszystko - od ubezpieczenia po pakiet eksploatacyjny. Ty jeździsz i wlewasz paliwo. Za resztę płacą oni. Sprawdź sobie Comfortplan w Leasplan (jeśli nie mylę nazwy):) Oni ostatnio się reklamowali i byli bardzo konkurencyjni. Odpowiedz Link Zgłoś
lemon100 Re: kredyt, leasing 19.06.16, 01:11 Ooo, widzę właśnie, że dwie osoby poleciły to samo:) Czyli leasplan faktycznie sporo ugrał na tej kampanii skoro zapadł ludziom w pamięć. To może faktycznie trzeba ich sprawdzić. Odpowiedz Link Zgłoś
alex170832 Re: kredyt, leasing 24.06.16, 08:53 Nie wiem czy mój znajomy ma comfortplan, czy coś innego ale ta oferta leaseplanu wygląda naprawdę ciekawie :D Poczekam jeszcze chwilę jak ruszy wypożyczanie Yarisa, bo to byłby ideał :D Odpowiedz Link Zgłoś
darooou Re: kredyt, leasing 10.07.16, 22:19 Ja w kwestiach leasingu zaufałem Raiffeisen i nie żałuję - polecam wszystkim zastanawiającym się gdzie się udać w tej sprawie. Odpowiedz Link Zgłoś
darkhai Re: kredyt, leasing 26.01.17, 16:36 Polecam masterleasing.pl/, specjaliści do spraw leasingu. Oferują przegląd 22 firm leasingowych, fachowe doradztwo. Zdecydowanie najtaniej i najszybciej, w dodatku pomagają przez cały okres leasingu. Każdą stuację rozpatrują indywidualnie. Serdecznie polecam! Odpowiedz Link Zgłoś