Dodaj do ulubionych

Internet na ul. Wysłouchów

IP: *.chello.pl 22.08.06, 00:08
Witam, kupiłem właśnie mieszkanie na ul. Wysłouchów tj. Kurdwanów. Może mnie ktoś z tam mieszkających poinformować jakie są możliwości jeśli chodzi o Internet. Może ktoś się orientuje, czy jest tam jakaś lokalna sieć (byłó by najlepiej), albo jakieś inne rozwiązanie...
Obserwuj wątek
    • Gość: mimi Re: Internet na ul. Wysłouchów IP: *.2-0.pl 22.08.06, 09:11
      Ja mieszkam na wysłouchów i mam z daliowej .Kafejka dwa zero .Zadzwon tam i
      zapytaj
      012-654-05-03
      • Gość: Gopher Re: Internet na ul. Wysłouchów IP: *.chello.pl 22.08.06, 10:04
        Dzięki za info ale Kafejka dwa zero bsługuje tylko parzyste numery, a mój niestety jest nieparzysty, więc może wiesz kto jeszcze dostarcza tam net, będę bardzo wdzięczny...
      • kubowa1 Re: Internet na ul. Wysłouchów 22.08.06, 10:21
        ja też mam z Daliowej. Ale może oni wiedzą kto obsługuje nieparzyste?
        • Gość: al Re: Internet na ul. Wysłouchów IP: *.crowley.pl 22.08.06, 10:32
          Nieparzyste ma UFO-Net. Pod tą idiotyczną nazwą kryją się goście dający w miarę
          tanie łącze ale poziom usług - katastrofa. Zdarzają się niezapowiedziane
          przerwy. W wypadku awarii po 16-tej nie sposób się z nimi skontaktować a jak
          już się ich złapie to bywają niekulturalni (delikatnie mówiąc). Ostatnio
          obiecali, że ma się to zmienić na lepsze :-)))
          • Gość: Gopher Re: Internet na ul. Wysłouchów IP: *.chello.pl 22.08.06, 11:36
            Co do tego ufo-net [rzeczywiście idiotyczna nazwa:)]. Jak wygląda sprawa z transferem u nich(rozumie, że masz u nich łącze), jest taki jak mówią, czy daleko mu do tego co podają w ofercie...
            • Gość: al Re: Internet na ul. Wysłouchów IP: *.crowley.pl 11.09.06, 15:21
              Gość portalu: Gopher napisał(a):

> Jak wygląda sprawa z transferem u nich(rozumie, że masz u nich łącze)

Srednio się na tym znam. Wyświetla mi się na komputerze, że mam 100 Mb/s. Mam
              najtańszy abonament, 49 zł miesięcznie. Nie pamiętam ile deklarują, możesz
              sprawdzić na ich stronie.
    • severian_ Re: Internet na ul. Wysłouchów 11.09.06, 13:37
      Hej,
      Mam identyczne pytanie. Zalozyles juz ? Ja mam akurat parzysty numer. Znalazlem
      jak do tej pory ta kafejke 2-0 no i kablowka UPC jest w bloku. Nieparzyste moze
      miec Kolornet jak twierdzi isp.krakow.pl/search.php.
      S>

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka