Gość: remigiusz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.06, 18:43 prosze o zwiezłe wypowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kocinos Re: pytanie: Partia Obłudy istnieje jeszcze ? 23.08.06, 23:37 Owszem, nawet rządzi... Odpowiedz Link Zgłoś
monte83 Re: pytanie: Partia Obłudy istnieje jeszcze ? 24.08.06, 02:47 przepraszam, ale czy Twoje pytanie brzmi= czy nami rzadza trzy partie obludy? pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
longwehicle Re: pytanie: Partia Obłudy istnieje jeszcze ? 24.08.06, 06:29 Trzy :Kryminalistów,kaczystów,wszypolskich!! Odpowiedz Link Zgłoś
helenka17 Najpierw zadaj pytanie 24.08.06, 09:37 Bo to co wydzieliłeś z siebie , nie jest pytaniem. Odpowiedz Link Zgłoś
tramwajarz7 Remigiusz to bardzo odważny człowiek 24.08.06, 09:47 odważny bo ma wzór odwagi wśród swoich idoli...no ale jego odwaga kończy się właśnie na tym niby rzuconym żarciku ... To wogóle taka grupa bohaterów którym potrzebny jest winny... albo wróg?:))) tramwajarz Na zajezdni już takich nie ma , ostatniego pies ugryzł...bo podobno psy tak robią ostatnim... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jazzinator Re: Coraz IP: *.nandu / *.nandu.com.pl 24.08.06, 15:03 tez by nie? zwlaszcza ze koszerna ta zajezdnia! Odpowiedz Link Zgłoś
tramwajarz7 Kosher... 24.08.06, 15:50 Znaczy : czysty... to jakby słabo Ci było w orientacji. Gość portalu: jazzinator napisał(a): > tez by nie? zwlaszcza ze koszerna ta zajezdnia! Wiem ze są srodowiska w których przedkłada się gnój. Wybór to zawsze rzecz wybierającego. tramwajarz podobno jest takie jakby Kongo gdzie do gabinetu ministra najważniejszego dokoptowano skazanego. Pewnie dla dodania powagi urzedowi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jazzinator Re: Kosher... IP: *.nandu / *.nandu.com.pl 24.08.06, 16:45 Proszę,jak to potrafi wszystko sobie przetlumaczyć z polskiego na nasze,czysty przejrzysty tramwaj i jego przezroczysta zajezdnia,zwyczajny koszer. Odpowiedz Link Zgłoś
tramwajarz7 Re: Kosher... 24.08.06, 16:49 ubolewam, ze Tobie nie jest dane "sobie przetłumaczyć" bodaj tyle ile wymaga elementarz... No ale masz szmat czasu przed sobą. Prób nigdy dość. I tak pogadaliśmy, bo nie jest sztukąmieć rózne zdanie ale Ciebie przerasta norma zachowania sobie nawet sugestii inwektyw. No jak dorośniesz to pogadamy, bo pewnie Ci się to przyda tramwajarz Odpowiedz Link Zgłoś
helenka17 Tramwajarzu 24.08.06, 19:23 z nim się nie gada. To byłoby nieludzkie. Mamy do czynienia z człowiekiem chorym. Wiadomośc potwierdzona. H. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jazzinator Re: Tramwajarzu IP: *.nandu / *.nandu.com.pl 25.08.06, 10:53 wiadomosci h17tej sa zwykle potwierdzone przez gpu lub mosadtak iż mozna spokojnie jej zaufac,co do choroby to kazdmu cos dolega,tobie tramwaj np.to z jaka latwosci czynisz podziały na my i wy ,dajac tym samym przyklad twojej plytkości by nie okreslic inaczej. Odpowiedz Link Zgłoś
tramwajarz7 No bo ja taki jestem płytki, widzisz 25.08.06, 10:57 natomiast Tobie każdorazowo gratuluję głębi, łączenia w miejsce podziałów ( vide Twoje "prowokacje":))), i wogóle kudy mi tam do Ciebie i Twoich idoli. Ja wiem, z ejestem mały i słaby...ale zamiast byś takim jak ja pomagał, to Ty tępisz i deprecjonujesz....i czy to jest własnie Twoje blizejludzi?:))) Dnia zyczę Ci miłego i jak Cię męczę nie czytaj...a nie ma kłopotu bo ja najczęsciej zalogowany pisuję:)) tramwajarz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jazzinator Re: No bo ja taki jestem płytki, widzisz IP: *.nandu / *.nandu.com.pl 25.08.06, 11:21 Zarzucasz innym to czym sam grzeszysz,tyle w twoim wpisie ironii i szyderstwa ile w moim prowokacji,tez bym rad sie logował jednak jak ci moze wiadomo od pewnego czasu moje logo wisi na scianie u adminów,pewnej nocy zabrane mi bnez słowa wyjasnienia ,to tez chyba o czymś swiadczy,a przynajmniej nie daje WAM TWAM poodu do dumy,jeszcze raz prosze uprzejmie nie dawaj mi dobrych rad,chce to czytam nie chce nie czytam jestem wolnym czlowiekiem w przeciwieństwie do ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
tramwajarz7 Lubię rozmawiać, ale uważam ze ważnym jest 25.08.06, 11:28 słuchac co też rozmówca ma Ci do powiedzenia. Bez tego rozmowa nie jest możliwa. Dowiaduję się, ze Ty jesteś cierpiącym że wisisz na scianie, ze Ci pewnie źle i ten tramwajarz jeszcze taki niedobry... No to proponuję, zaprzestań ( to nie jest rada) czytywać tramwajarza , a wszystko zło przepadnie jak ręką odjął... To też nie rada, bo jakiez miałbym prawo, ale moze odetchnij , najlepiej miedzy tymi co myślą i mówią jak Ty i co Ty...wtedy będzie Ci z pewnoscią lżej. Znam takich, którzy tak robią i nie mają tylu stresów i nikt nie wiesza ich na scianach. Wiem, ze nie jest Ci łatwo pogodzić się z takim brakiem akceptacji, ale zapewniam Cię ze to nie ja jestem tu źródłem winy... Pozdrawiam i raz jeszcze proponuję zaniechanie tego typu wymiany zdań. To jak widać puste, a winę za to biorę na siebie. OK? tramwajarz Na zajezdni mamy ścianę ale wieszamy na niej przodowników...i nawet niektórzy wiszą tu od lat...a dawno juz nie przodują... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jazzinator Re: Lubię rozmawiać, ale uważam ze ważnym jest IP: *.nandu / *.nandu.com.pl 25.08.06, 11:47 Najpierw musisz zrozumieć ze to nie stres lecz przyjemność ,czysta (choć nie koszerna)obserwowac jak wprawiam we wsciekłośc wynajętych trolli badż wolontariuszy opluwajacych zastana rzeczywistość demokratyczna w dodatku.Obserwowanie porzez monitor jak się wija jak wycinają wpisy itp.pląsy wprawiaja mnie a doskonaly nastrój.Ty zas tramwaj chełpiac się swoja ksywką zalogowaną jakos dziwnie nie odnosisz sie do tego braku szpanu jakim było zabranie komus nicka? i to własnie wyjaśnia twoja dwulicowość jak wszystkich pseudo demokratyczno-socjalistycznych libertynów,zklamanych aż do bólu ! teraz koncze z toba pogaduchy jak sobie zyczysz,nie dziw sie jednak ze bede komentował twoje wpisy jesli będzie co? Odpowiedz Link Zgłoś
tramwajarz7 Miło z grzecznym pogadac... 25.08.06, 12:05 Gość portalu: jazzinator napisał(a): > Najpierw musisz zrozumieć ze to nie stres lecz przyjemność ,czysta (choć nie > koszerna) Rozumiem, ale nie wydaje mi się aby Twoja postawa zjednywała sympatię poza środowiskami patologicznymi, obserwowac jak wprawiam we wsciekłośc wynajętych trolli badż > wolontariuszy opluwajacych zastana rzeczywistość demokratyczna Obserwacja to Twoje zadanie służbowe czy wolontariat?:))) w > dodatku. Bez dodatku, bo co tu dodawać? :)) Obserwowanie porzez monitor jak się wija jak wycinają wpisy itp.pląsy > wprawiaja mnie a doskonaly nastrój. To gratuluję zaspokojenia potrzeb, ale jak sądzę poza tym jeszcze szukasz w życiu jakiejś przyjemności? Ty zas tramwaj chełpiac się swoja ksywką > zalogowaną jakos dziwnie Dziwnosć logowania? A o czym Ty piszesz? nie odnosisz sie do tego braku szpanu jakim było > zabranie komus nicka? To jakieś aberracje? i to własnie wyjaśnia twoja dwulicowość No popatzr jaki to ja nieszczery jestem i wobec Ciebie i wobec swoich i wobec siebie...pewnie ze mnie jakiś agent, no przynajmniej pracownik agencji:))) jak wszystkich > pseudo demokratyczno-socjalistycznych libertynów,zklamanych aż do bólu ! To ciekawy obraz innych ludzi rysuje się w Twojej wyobraźni, ale że nie jest uboga to fakt, Podobnie jak ten że nie jest zdrowa. teraz > koncze z toba pogaduchy jak sobie zyczysz,nie dziw sie jednak ze bede > komentował twoje wpisy jesli będzie co?No to narazka....jakbyś potrzebował się nacieszyć i uradować oko i intelekt zawsze jestem do dyspozycji, ale nie nakłaniam tramwajarz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jazzinator Re: Miło z grzecznym pogadac... IP: *.nandu / *.nandu.com.pl 25.08.06, 14:14 Zmienienie sensu zdania i manipulacja nim,to jak mniemam praktyka Gazetki Wyborczej?to nic ze nie równo ale zato nieczysto! my juz panu dziekujemy! Odpowiedz Link Zgłoś
tramwajarz7 Ach to WY...bo was wielu. 25.08.06, 14:19 Natomiast nie wiem czy za "dziękuję" ktoś jeszcze lekcji koledze udzieli, no chyba ze w tym Toruniu... Pozdrawiam calutką Rodzine...znaczy Was:))) tramwajarz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jazzinator Re: Ach to WY...bo was wielu. IP: *.nandu / *.nandu.com.pl 25.08.06, 14:25 Widzisz rybeńko,nie wytrzymałeś ciśnienia,skończyło sie udawanie i wyjrzało prawdziwe oblicze małego aktywisty z POmoca michnika. Odpowiedz Link Zgłoś
tramwajarz7 :)))))))))))))))))))))))))))))))) )))) 25.08.06, 14:28 Gość portalu: jazzinator napisał(a): > Widzisz rybeńko,nie wytrzymałeś ciśnienia,skończyło sie udawanie i wyjrzało > prawdziwe oblicze małego aktywisty z POmoca michnika.A tatuś od początku miał dla Ciebie serce? No szkoda trochę, bo pewnie jakby dopilnował to i coś mogło z Ciebie wyrastac... Ty masz człowieku obsesję....i to tak poważną że nawet śmiech tu lekarstwem być nie może:)))) tramwajarz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obsesja Re: :)))))))))))))))))))))))))))))))) )))) IP: *.globalconnect.pl 25.08.06, 14:31 > Ty masz człowieku obsesję....i to tak poważną że nawet śmiech tu lekarstwem by > być nie może:)))) To nie jest obsesja. To schizofrenia urojeniowa, klasyczny objaw. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: helenka17 Takie jakby Kongo© IP: *.pnet.com.pl 24.08.06, 19:21 proszę o zgodę na używanie - i podaj wysokość tantiem (c: Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aldona Re: pytanie: Partia Obłudy istnieje jeszcze ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.06, 10:25 Słuchaj się kaczek a na pewno dobrze na tym wyjdziesz - straciszmowę, pieniądze, paszport itd. itd. - wszystko w tym kierunku idzie, ale jak lubisz być trzymany za buzię - Twój wybór! Brak szacunku! Odpowiedz Link Zgłoś
kikoo1 Re: pytanie: Partia Obłudy istnieje jeszcze ? 24.08.06, 15:43 istnieje, ale cienko przędzie............................... Odpowiedz Link Zgłoś
tramwajarz7 Słuchaj chcę wam pomóc 24.08.06, 15:53 kikoo1 napisała: > istnieje, ale cienko przędzie............................... Może jednak udałoby się wam zmienić nazwę, no tak żeby nie trącało i obłudą i cynizmem? tramwajarz u nas na zajezdni mielimy porcelane chigieniczną opisaną zeby się nie myliło chłopakom, ale pewnej nocy ktos zamazał "...uar" bo było niezrozumiałe. No i teraz kazdy chadza z przyjemnościa i co tam robi to nie wiem, wszak nie inwigilujemy w intymnosciach. A Wy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jazzinator Re: Słuchaj chcę wam pomóc IP: *.nandu / *.nandu.com.pl 24.08.06, 16:47 Ach jakie to fascynujace,CHigieniczne i koszerne te pisuary? a jakie dowcipne,małmazja. Odpowiedz Link Zgłoś
tramwajarz7 Re: Słuchaj chcę wam pomóc 24.08.06, 16:51 one nie są dowcipne ale są ch...owe jak zapewne słyszłaeś No ale to dla Ciebie taka różowa zajezdnia... tramwajarz Dla Ciebie winienem napisać moze w wersji adekwatnej? w sensie przez "h"...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jkl Re: pytanie: Partia Obłudy istnieje jeszcze ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.06, 16:55 nawiedzona jestes zdrowo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dafne Re:Nie wiem jaką PIS jest partią ,ale co to za IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.06, 19:59 mrugający chomik -policzki wypchane ,wypowiada się w imieniu tej partii w TV? Girzyński i jakoś tak się nazywa . Skąd wytrzasnęli takiego pajaca ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: artur Re:Nie wiem jaką PIS jest partią ,ale co to za IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.06, 20:04 helenka , ty nie facet jesteś ? bo kobiety to jednak bywają normalne, no chyba że sama jestes ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek koszerna zajezdnia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.06, 21:28 aaaaaaaaaaaaa to wiem , to wiem juz dlaczego tramwaje w sobote nie jezdza bo szabat , bo szabat Odpowiedz Link Zgłoś
kocinos Re: więc krótko 24.08.06, 22:54 Jak krótko, to krótko: Podpis pod tekstem do którego podałeś link przeczytany "na głos" brzmi świetnie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jazzinator Re: pytanie: Partia Obłudy istnieje jeszcze ? IP: *.nandu / *.nandu.com.pl 26.08.06, 16:16 Partia obłudy istnieje dopuki istnieć bedą tacy tramwajarze helenki i inni majacy patent na prawde ,tolerancję i szczęście mas. Odpowiedz Link Zgłoś