trudny2002 25.02.03, 10:29 I co? I nic. Pusto, ze oko wykol i do tego ciemno, ze nie masz rozśmiać sie nikomu... Chyba pójdę , bo to sensu nie ma? Idzie kto ze mną? trudny Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gph Może Mała Miarka 25.02.03, 10:35 wódeczki - wczesnym popołudniem, dla oczyszczenia ducha? Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 Kto mówił, że o szesnastej? 25.02.03, 10:46 W Masce? No możliwe. A te trzy "em"... Może Mała Miarka Może Miała Marka Może Miałka Mara ...To takie mary lutowe, przesilenie wiosenne...;-) trudny Odpowiedz Link Zgłoś
gph przebijam do siedemnastej 25.02.03, 10:49 dziś nie wyrwę się wcześniej. Moja Mała Mekka mnie wciągnęła i miętoli.. Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 No to miałbym pół godziny 25.02.03, 11:08 wiec pewnie i dziś nici...chyba że wypijemy korespondencyjnie? Pięćdzieśiątka na G7 i szach.... Gram tylko białymi! trudny Odpowiedz Link Zgłoś
gph nici 25.02.03, 11:20 trudny2002 napisał: > wiec pewnie i dziś nici...chyba że wypijemy korespondencyjnie? > Pięćdzieśiątka na G7 i szach.... Gram tylko białymi! czarny koń na J7 i pat. nic to, Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 Re: nici 25.02.03, 12:00 Koń na Jot? To może będzie Jot dwadzieścia trzy? Tak się patrze przy pacie i se leże na macie. trudny To może bierki? Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: nici 25.02.03, 12:07 trudny2002 napisał: > To może bierki? Bruner, nie ze mną te gierki.. Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 Też Cię poznałem Hans... 25.02.03, 12:12 Słowem Veni , Vidi, Nici... No tośmy sobie pograli , wiec moze teraz coś przegryziemy? trudny Ktoś coś mówił o obiedzie? Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: Też Cię poznałem Hans... 25.02.03, 12:17 trudny2002 napisał: > Ktoś coś mówił o obiedzie? a jakże. szwagrze. nad bufetem tyka zegar urzędnika... Odpowiedz Link Zgłoś
aard Mogę się włączyć? 25.02.03, 13:13 Proponuję tequilka chwil rozkoszy i piwko Hetman z C2 na H5-OH. Odpowiedz Link Zgłoś
gph ot, chemik... 25.02.03, 13:28 aard napisał: > Proponuję tequilka chwil rozkoszy i piwko Hetman z C2 na H5-OH. oby tylko nie na C-H3-OH, bo nie dojrzę figur... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trudny Chemik nie chemik, ale IP: *.localdomain 25.02.03, 14:24 ruch był dobry. Zmusił do myślenia i decyduję się na roszadę. Krótką. A mówią, że szachy to taka gra co to daje mało ruchu.... Kombinatorzy jacyś. trudny Odpowiedz Link Zgłoś
aard Wierzę 25.02.03, 14:34 Gość portalu: trudny napisał(a): > ruch był dobry. Zmusił do myślenia i decyduję się na roszadę. Krótką. Wieżę pod bicie tym samym podstawiłeś, mimo iż reguły tego zabraniają, bo król nie może przeskakiwać nad polem szachowanym. Zastanawiam się, co z tym zrobić, najchętniej posunąłbym królową. > A mówią, że szachy to taka gra co to daje mało ruchu... A no właśnie, to zależy od szeroko rozumianego stylu i strategii gry. Rósznie mówią i rużnie robią. aA Rd Odpowiedz Link Zgłoś
aard Wierzę 25.02.03, 14:38 Gość portalu: trudny napisał(a): > ruch był dobry. Zmusił do myślenia i decyduję się na roszadę. Krótką. Wieżę pod bicie tym samym podstawiłeś, mimo iż reguły tego zabraniają, bo król nie może przeskakiwać nad polem szachowanym. Zastanawiam się, co z tym zrobić, najchętniej posunąłbym królową. > A mówią, że szachy to taka gra co to daje mało ruchu... A no właśnie, to zależy od szeroko rozumianego stylu i strategii gry. Rósznie mówią i rużnie robią. aA Rd Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 Re: Wierzę, że pójdziesz na remis... 25.02.03, 14:46 No to jak? Czy poddajesz partię? ... Teraz to sobie możesz,a właściwie może jakoś wieczorem byś z tą królową sie dogadywał. Popatrz jakie słońce... A czy Ty przypadkiem nie grasz jakiej symultany, bom Cię widział przy innym stoliku... trudny No to jak poddajesz czy remis? Odpowiedz Link Zgłoś
aard Usprawiedliwienie 25.02.03, 14:48 Przepraszam za powyższe pionów zdublowanie. To z emocji. aA Rd Odpowiedz Link Zgłoś