Gość: Anty-trudny IP: 195.116.158.* 26.02.03, 20:25 dlaczego moje wypowiedzi są usuwane z forum??????? czy was-dyskutantów to nie oburza??????? pozdrawiam p.s i kim jest trudny, że sobie pozwala, moderatorem? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: trudny Myśle, że to jedynie niedopatrzenie IP: *.localdomain 26.02.03, 20:34 Jeśli pytasz kim ja jestem, to niedopatrzeniem jeśli nie wiesz. Pisałem o tym wielokrotnie i również często można mnie spotkać. Zapraszam do siebie lub składam wizyty. Lubię i jedno i drugie. Czy nadal się upierasz przy tym skandalu? trudny Odpowiedz Link Zgłoś
wiola333 ? 26.02.03, 20:42 Gość portalu: Anty-trudny napisał(a): > dlaczego moje wypowiedzi są usuwane z forum??????? > czy was-dyskutantów to nie oburza??????? > pozdrawiam > p.s i kim jest trudny, że sobie pozwala, moderatorem? a jaka wypowiedź została usunięta? a w jaki sposób trudny sobie pozwala?? ciekawa jeśli rzeczywiście to jestem... oburzona!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: ? 26.02.03, 20:47 wiola333 napisała: > Gość portalu: Anty-trudny napisał(a): > > > dlaczego moje wypowiedzi są usuwane z forum??????? > > czy was-dyskutantów to nie oburza??????? > > pozdrawiam > > p.s i kim jest trudny, że sobie pozwala, moderatorem? > > a jaka wypowiedź została usunięta? > a w jaki sposób trudny sobie pozwala?? > ciekawa > jeśli rzeczywiście to jestem... > oburzona!!! jaki trudny....... trudne to chyba ktos mial popoludnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wittgenstein Re: to skandal IP: 195.116.158.* 26.02.03, 22:35 wypowiedz o ganji Odpowiedz Link Zgłoś