m.in 27.02.03, 14:48 pierwszy stolik wypełzał z knajpy obsiadły go kawopije w okolicznych lokalcah jakos tak nerwowo patrza przez okna stoliki nerwowo przebieraja nogami... czy to już?? naprawdę?? :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
trudny2002 Re: Na Szerokiej 27.02.03, 14:52 Do osiemnasteJ? potem to już chyba tylko jako ekstremalne sporty... trudny Lubię chłodek, ale nie zawsze kawusię mrozoną... Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 Żaden z nich o kawie 27.02.03, 15:08 nawet nie pomyślał. A podobno tylko jeden słyszał. Dawno i mógł nie pamiętać... trudny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trudny No to jadę tam IP: *.localdomain 27.02.03, 16:13 znaczy na kazimierz, a czas mam tylko do 18...Boże jaka ta kotwica cięzka, a szyja mnie już boli od cumy jakby urżniąta była zupełnie... ;-) Boże jak trudno żyć... trudny Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: No to jadę tam 27.02.03, 16:21 Gość portalu: trudny napisał(a): > znaczy na kazimierz, a czas mam tylko do 18...Boże jaka ta kotwica cięzka, a > szyja mnie już boli od cumy jakby urżniąta była zupełnie... > ;-) dopóki trzyma w miejscu, a w dół nie ciągnie, nie jest źle.. Odpowiedz Link Zgłoś