mikolaj24 28.02.03, 17:24 Małysz powinien swietowac zwycięstwo na skoczni o punktcie 95k Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
peteen tfu, na psa urok, byle nie zapeszyć... 28.02.03, 17:26 ależ by było pieknie... tak oto znleźlibyśmy się - będąc pariasami - na olimpie sportów zimowych, w pierwszej czwórce klasyfikacji generalnej mś... Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj24 Peteen 28.02.03, 17:28 peteen napisał: > ależ by było pieknie... > tak oto znleźlibyśmy się - będąc pariasami - na olimpie sportów zimowych, w > pierwszej czwórce klasyfikacji generalnej mś... Grasz w Wygraj Lige? Odpowiedz Link Zgłoś
peteen kie mi sie nie fce... 28.02.03, 17:30 i pewnie - na dziś - musiałbym całą wisełkę wstawić, a na to nie ma budżetu, zreszta nie bawi mnie miesce 1170, bos koło tego "wywalczyłem" w ostatnich rozgrywkach... Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj24 Re: kie mi sie nie fce... 28.02.03, 17:31 peteen napisał: > i pewnie - na dziś - musiałbym całą wisełkę wstawić, a na to nie ma budżetu, > zreszta nie bawi mnie miesce 1170, bos koło tego "wywalczyłem" w ostatnich > rozgrywkach... a mnie bawi 59 miesce w pilkarzykach ligi mistrzow;-) Odpowiedz Link Zgłoś
peteen nooo, nie poznaję kolegi... 28.02.03, 17:33 grabula gratulacyjna... no widzisz, po co mam startować ? wykosisz mnie w try miga ! Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj24 Re: nooo, nie poznaję kolegi... 28.02.03, 17:34 peteen napisał: > grabula gratulacyjna... > no widzisz, po co mam startować ? wykosisz mnie w try miga ! a i miejsce w 50-tce w pilkarzykach mundialowych(Tych w internecie) Odpowiedz Link Zgłoś