wiola333 28.02.03, 17:26 spadam;-(((( jak nie mecz to pijatyki;-) i w koło macjeju bez urazy zawiedziona w. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
peteen a ja w dodatku monogamiczny... 28.02.03, 17:27 ja też spadam, ale za pół godziny, w wiadomym celu... Odpowiedz Link Zgłoś
wiola333 Re: a ja w dodatku monogamiczny... 28.02.03, 17:29 peteen napisał: > ja też spadam, ale za pół godziny, w wiadomym celu... cel nie jest tak powszechnie znany jak sie zdaje Odpowiedz Link Zgłoś
gph hm.. czyżbyś aż tak politematyczna była???? 28.02.03, 17:29 w końcu też tworzysz ten twór.. Odpowiedz Link Zgłoś
wiola333 Re: hm.. czyżbyś aż tak politematyczna była???? 28.02.03, 17:34 gph napisał: > w końcu też tworzysz ten twór.. > w końcu się staram pewnie jakbym zrobiła wątki(do wyboru) 1.wisła górą 2.nasza wisła lazio ściska 3.won makaroniarze!! 4.nasza trawa jest najlepsza!!! 5.z tchórzami też nie gramy itd.itp. nie narzekałabym na odpowiedzi;-(((( mimo wszystko z całym szacunkiem pozdrawiam w. Odpowiedz Link Zgłoś
wodnik74 Re: hm.. czyżbyś aż tak politematyczna była???? 28.02.03, 17:36 No nie da się ukryć, solidaryzuję się. Wisła na przemian z Małyszem ... nic ciekawego Odpowiedz Link Zgłoś
marceliszpak zgadzam sie !!!!!!!!!!!!!!!!! 28.02.03, 17:37 pogadajmy wiec o seksie co wy na to? Odpowiedz Link Zgłoś
wiola333 Re: zgadzam sie !!!!!!!!!!!!!!!!! 28.02.03, 17:39 marceliszpak napisał: > pogadajmy wiec o seksie co wy na to? ja cie piernicze...... marceliszpak dostajesz ode mnie order za inwencje haha w. Odpowiedz Link Zgłoś
marceliszpak Re: zgadzam sie !!!!!!!!!!!!!!!!! 28.02.03, 17:40 wiola333 napisała: > marceliszpak napisał: > > > pogadajmy wiec o seksie co wy na to? > > ja cie piernicze...... czy to jest mila propozycja czy fakt? > marceliszpak dostajesz ode mnie order za inwencje > haha > w. kiedy moge order odebrac? Odpowiedz Link Zgłoś
marceliszpak Re: zgadzam sie !!!!!!!!!!!!!!!!! 28.02.03, 17:50 nie odpowiesz mi? :( Odpowiedz Link Zgłoś
wiola333 Re: zgadzam sie !!!!!!!!!!!!!!!!! 28.02.03, 17:54 marceliszpak napisał: > nie odpowiesz mi? :( to jest żart! jak się gada tylko o meczu to się tylko o wygranych myśli! ;-( w. Odpowiedz Link Zgłoś
marceliszpak Re: zgadzam sie !!!!!!!!!!!!!!!!! 28.02.03, 17:55 wiola333 napisała: > marceliszpak napisał: > > > nie odpowiesz mi? :( > > to jest żart! > jak się gada tylko o meczu to się tylko o wygranych myśli! > ;-( > w. a co z tym perniczeniem? Odpowiedz Link Zgłoś
wiola333 Re: zgadzam sie !!!!!!!!!!!!!!!!! 28.02.03, 17:59 > > marceliszpak napisał: > a co z tym perniczeniem? z perniczeniem? to chyba o piernika i pieczenia.... a ja pierników nie jadam bo nigdy nie wiedamo co sie w środku trafi jak na forum;-) a pierników tu od zawalenia;-) Odpowiedz Link Zgłoś
marceliszpak Re: zgadzam sie !!!!!!!!!!!!!!!!! 28.02.03, 18:02 wiola333 napisała: > > > > marceliszpak napisał: > > > a co z tym perniczeniem? > > z perniczeniem? > to chyba o piernika i pieczenia.... > a ja pierników nie jadam > bo nigdy nie wiedamo co sie w środku trafi > jak na forum;-) > a pierników tu od zawalenia;-) ale przecie napisalas jasno :"ja cie piernicze" to chyba cos znaczy ? Odpowiedz Link Zgłoś
wiola333 Re: zgadzam sie !!!!!!!!!!!!!!!!! 28.02.03, 18:07 marceliszpak napisał: > > ale przecie napisalas jasno :"ja cie piernicze" to chyba cos znaczy ? znaczy to tyle co np. kurde Odpowiedz Link Zgłoś
marceliszpak Re: zgadzam sie !!!!!!!!!!!!!!!!! 28.02.03, 18:08 wiola333 napisała: > > ale przecie napisalas jasno :"ja cie piernicze" to chyba cos znaczy ? > > znaczy to tyle co np. kurde ja chyba nigdy kobiet nie zrozumiem , pisza "ja cie piernicze" chcac powiedziec kurde , hmmm that's strange Odpowiedz Link Zgłoś
wiola333 hihihi...............;-))))))))))) 28.02.03, 18:11 marceliszpak napisał: > kurde , hmmm that's strange rozluźnij się i pomyśl o tym grając w kręgle;-) www.toya.net.pl/~kazzie/flash/popeb.swf Odpowiedz Link Zgłoś
marceliszpak Re: hihihi...............;-))))))))))) 28.02.03, 18:14 nie moge sie rozluznic , bo skad mam wiedziec o co chodzi kobiecie np. kobieta mowi: "masz ladne oczy" a chciala powiedziec : "ty monotymatyczny pierniku jestes najwiekszym szmaciarzem jakiego kiedykolwiek moje oczy widzialy" i co wtedy ????!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wiola333 > i co wtedy ????!!!!!!! 28.02.03, 18:22 marceliszpak napisał: > nie moge sie rozluznic , bo skad mam wiedziec o co chodzi kobiecie > np. kobieta mowi: "masz ladne oczy" a chciala powiedziec : "ty monotymatyczny > pierniku jestes najwiekszym szmaciarzem jakiego kiedykolwiek moje oczy widzialy > " > i co wtedy ????!!!!!!! problem różnicy płci nie jest nowy, jakoś sobie każdy musi sam sobie dawać rade, jeśli masz ładne oczy to może to własnie chciała powiedzieć;-) moja rada : poczytaj może z mowy ciała..to Ci więcej powinno powiedzieć od werbalnej komunikacji Odpowiedz Link Zgłoś
marceliszpak Re: > i co wtedy ????!!!!!!! 28.02.03, 18:36 z mowy ciala rozumie tylko gest srodkowego palca :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trudny A jak wiersze pisałem IP: *.localdomain 28.02.03, 17:41 ...to co z tego że białe i co z tego ze o miłości, to nie chciało się ani pisać w odwecie , ani nawet pisać żadnej z Was malkontentek ...cholera jasna. A jak o draństwach i przekupstwach to zaden się nie odezwał jakby nigdy nie brali! A jak Pic i Pola szukałem to co? Zalazł go kto? ... Coś mnie wyrzuca...wiec pójdę spać- żeby nie pójść być monotematycznym... trudny A jak wstane, to... Odpowiedz Link Zgłoś
wiola333 dobranoc !!!!!! 28.02.03, 17:45 Gość portalu: trudny napisał(a): > A jak wstane, to... to co??? Odpowiedz Link Zgłoś
gph hm hm... 28.02.03, 17:37 wiola333 napisała: > nie narzekałabym na odpowiedzi;-(((( to po to piszesz, żeby odpowiedzi mieć jak najwięcej?? czy też niezadowala Cię ich poziom?? a zresztą, idę na urlop, więc życzę całej masy zadowolenia.. Odpowiedz Link Zgłoś