mikolaj7 01.03.03, 00:13 ludzie boja sie lekarzy, ot chocby dentystow.. a ja boje sie fryzjerow..... ciekawe, jak inni..:)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tomCrac a ja sie nie boje.... IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 01.03.03, 03:16 bo wiem ze i tak spie#$^$&%%^* i basta! :L) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seven Re: a ja sie nie boje.... IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 01.03.03, 09:46 Gość portalu: tomCrac napisał(a): > bo wiem ze i tak spie#$^$&%%^* i basta! :L) cos w tym jest ;)) ja zawsze jak jestem pewny czegos to pozniej okazuje sie, ze sie mylilem i wszystko sie sp... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomCrac Re: a ja sie nie boje.... IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 01.03.03, 09:54 Jeszcze nie bylem u fryzjera, zeby zrobil dokladnie to co chcialem :-) Jak nie za krotko, to za dlugo, jak nie w dol, to w gore.. Kiedys bylem tak sfrustrowany, ze sobie maszynke kupilem i sie sam "scinalem" :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seven Re: a ja sie nie boje.... IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 01.03.03, 10:00 Gość portalu: tomCrac napisał(a): > Jeszcze nie bylem u fryzjera, zeby zrobil dokladnie to co chcialem :-) Jak nie > za krotko, to za dlugo, jak nie w dol, to w gore.. Kiedys bylem tak sfrustrowa > ny, ze sobie maszynke kupilem i sie sam "scinalem" :)) ooo, ja slyszalem rozne rzeczy o samoscinaniu sie maszynka.. np. ze po wycieciu jednego paska wlosow nagle sie zacinala :D i biedak chodzil z takim czyms dziwnym na glowie - z jednej strony krotkie, z drugiej dlugie wlosy:)) a fryzjer ma moze wlasna fantazje i stad wychodzi tak dziwnie.. nic tyko znowu go przetestowac:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mtq Re: nie bój żaby IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 01.03.03, 11:28 na łyso :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seven Re: nie bój żaby IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 01.03.03, 14:45 m.in napisał: > mam maszynke > jakby co to poprawimy :) jak po mistrzostwach swiata?:)) hue hue, wtedy to sie wymigalem :P Odpowiedz Link Zgłoś
viking73 Re: Boje sie 01.03.03, 11:38 mikolaj7 napisał: > > a ja boje sie fryzjerow..... > > ciekawe, jak inni..:)) Zawsze się obawiam, że zacznie mi nad głową opowiadać historię swojej rodziny, dzieci, wnuków, żon, kochanek byłych i obecnych. Że zacznie "puszczać oko" (jak w reklamie piwa bezalkoholowego)i próbować ze mnie coś niby wyciągać albo się spoufalać. A fryzjer to w końcu fryzjer; ma mnie ostrzyc a nie wypytywać się o życie. Odpowiedz Link Zgłoś
tosia_ Re: Boje sie 01.03.03, 12:29 Moja fryzjerka mało mówi i robi z moją głową to co chcę :) Więc się nie boję. Odpowiedz Link Zgłoś
rodzina4 fryzjer? A kto to jest? 01.03.03, 12:00 W partii Leszka Mazana, do której ja też należę, nie ma takiego terminu. Może mówisz o cyruliku? -))) pozdr r4 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seven Re: fryzjer? A kto to jest? IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 01.03.03, 14:47 rodzina4 napisał: > W partii Leszka Mazana, do której ja też należę, nie ma takiego terminu. Może > mówisz o cyruliku? to gdzie sobie robicie porzadki z glowa /bez nadinterpretacji prosze:)/? u cyrulika, hue hue Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seven bylo jak zwykle.. IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 01.03.03, 14:44 przychodze, czekam, siadam i zaczyna sie. mam przed soba zdjecia z 50 modeli i mam sobie wybrac fryzure. wiec pokazuje, co mnie interesuje. a pani sie pyta, a bedziesz czesac w lewo, w prawo, na ukos, do tylu, do przodu, a jak z tylu, a jak dlugosc, a to a smo i na kazda moja odpowiedz pokazuje mi inna fryzure. wiec jej powiedzialem, ze sie nie znam, a chce miec taka fryzure jak na zdjeciu i koniec. teraz dochodze do wniosku, ze myslelismy o roznych zdjeciach. Odpowiedz Link Zgłoś
dreamlover Re: bylo jak zwykle.. 01.03.03, 14:52 Z tym wątkiem to bardzo trafione! Właśnie nadszedł czas, kiedy powinnam się wybrać do fryzjera i znowu mam dylemat czy obcinać i zapuszczać. Rodzice już szału ze mną dostają, bo za każdym razem sytuacja się powtarza. Pewnie teraz jeszcze obetnę, może po raz ostatni... Co do fryzury, to warto mieć tego samego fryzjera/fryzjerkę, żeby za każdym razem wychodziło to samo, no chyba że życzysz sobie jakieś "innowacje" ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
013y Re: bylo jak zwykle.. 01.03.03, 15:33 Rozważ obcięcie na dwa mm - zawsze mi sie takie głowy podobały.Właśnie to rozważam Odpowiedz Link Zgłoś