xezaq 05.09.06, 09:32 pl.wikipedia.org/wiki/Osiedle_Europejskie_w_Krakowie To jest tylko zalążek artykułu. Jeśli ktoś może - niech go rozbuduje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maximus_t2 Re: Wikipedia OE 05.09.06, 09:35 moze lepiej nie ? ;) az strach pomyslec co tam moze sie znalezc... Odpowiedz Link Zgłoś
chieftain Re: Wikipedia OE 05.09.06, 11:40 A mnie się pomysł podoba. Może podzielmy się pracą i dokonajmy dzieła! Proponuję następujące rozdziały: 1. położenie geograficzne i otoczenie (cmentarz Czerwone Maki, Kobierzyn...) 2. architektura 3. inwestor, wykonawca i administracja 4. mieszkańcy Kto jaki rozdział bierze? maximus_t2 napisał: > moze lepiej nie ? ;) > az strach pomyslec co tam moze sie znalezc... Odpowiedz Link Zgłoś
oldhorsys Re: Wikipedia OE 05.09.06, 12:30 tak. tylko żeby maximus zajął się dzałem 'mieszkancy' to bedzie kupa śmiechu. Odpowiedz Link Zgłoś
trineo23 Re: Wikipedia OE 05.09.06, 23:28 Myśle,że rozdział Usterki(oraz sposób i czas ich usuwania) będzie nieprzebraną skarbnicą wiedzy Odpowiedz Link Zgłoś
trineo23 Re: Wikipedia OE 06.09.06, 10:06 jasne:)) gdybym był "od nich" to o usterkach słowa bym nie pisnął.Każdy z mieszkańców OE,którzy mieli do czynienia z NM i sposobem ich pracy(tu mam na myśli usuwanie usterek)wie co mam na myśli. Odpowiedz Link Zgłoś
mufassa Re: Wikipedia OE 23.09.06, 11:41 chwilę mnie tu nie było i widzę, że pwostało nowe forum wyjaśni mi ktoś co to był za wyczyn moderatorki o którym mowa na wikipedii właśnie?:) pozdrawiam "Forum Wolna Europa - alternatywne, stworzone po słynnym wyczynie moderatorki forum Osiedla Europejskiego." Odpowiedz Link Zgłoś
mufassa Re: Wikipedia OE 23.09.06, 15:13 jeśli chodziło o Ciebie to miała rację :-P Odpowiedz Link Zgłoś
mufassa Re: Wikipedia OE 24.09.06, 00:16 maximus_t2 napisał: > to spadaj na tamto forum ćwoku... Widzę, że nadal "nie grzeszysz kulturą" PS1. mufassa jest kobietą PS2. mufassa nie pójdzie na tamto forum bo nie ma na to w tym momencie ochoty żegnam, malutki! Odpowiedz Link Zgłoś
maximus_t2 Re: Wikipedia OE 24.09.06, 00:49 taaa ? to jak masz ochote na cos innego to... Odpowiedz Link Zgłoś