skks 05.03.03, 17:19 wchodzę i co widzę? Gówno widzę - "Kazimierz" zabrali!!!! Gdzie się podział Kazimierz? Czy ktoś widział? Czy ktoś wie co sie stało? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
peteen bez nerw... 05.03.03, 17:21 byłem tam przed chwilą i nawet czytałem najnowsze wpisy, spróbuj jeszcze raz... Odpowiedz Link Zgłoś
m.in Re: jest na 'ukrytym' n/t 05.03.03, 17:24 ciekawe co to znaczy "na ukrytym" .... znowu cos mnie omija :(((( ja tam Kazimierza mam :))) aha w pierwszym newsie polskie fonty sie posypały, pewnie bracia cosik zmieniali :((( Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: jest na 'ukrytym' n/t 05.03.03, 17:32 Dobra! Ja też widzę:( Wszystko widzę:( Widzę ciemność! Durnia ze starego robić - to widzę!!! Schowaliście przede mną "Kazimierz" i już:( Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: jest na 'ukrytym' n/t 05.03.03, 17:26 No co Wy ze mnie debila robicie? Byłem teraz i co ? OŚLEPŁEM? NIE MA!!!! kTOŚ ZA.... Odpowiedz Link Zgłoś
bluetab70 Skksku!!! 05.03.03, 17:32 poprowadzę cię za rączkę: fora prywatne - forum UKRYTE - www.kazek.com Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: Skksku!!! 05.03.03, 17:36 No dobra:) znalazłem:) Ale po co to wszystko? Czy zawsze trzeba cos "reformować" jestem tradycjonalistą i konserwatystą - przynajmniej w "tej" branży:) Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: to se ustaw, grzmocie, w ulubionych !!! n 05.03.03, 17:45 se ustawie! ale po c....o było zmieniać? Czy tam mu było źle? a co to za "ukryte" po ch....takie zmiany? Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: to se ustaw, grzmocie, w ulubionych !!! n 05.03.03, 17:47 to giewu zrobiła, nie my, musi dlatego, że to nie jest forum ogólnodostępny, tylko taki forum bardziej ukryty... Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: to se ustaw, grzmocie, w ulubionych !!! n 05.03.03, 17:51 no to i już mi lepiej:) Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: to se ustaw, grzmocie, w ulubionych !!! n 05.03.03, 17:48 a dlaczego nie są w sporcie albo w miasta, albo w najlepsze tylko w jakieś schowane? Dlaczego ukryli Kazimierz? Odpowiedz Link Zgłoś