friedmar kaczyński, begger, hojarska, giertych, rydzyk 13.09.06, 18:43 i czegóż tu się spodziewać od takich elyt? Odpowiedz Link Zgłoś
workpipeline Kwachu,Walesa, Gieremek, Olechowski-pany 13.09.06, 18:45 tylko ze nie stej bajki Odpowiedz Link Zgłoś
friedmar mówisz o emerytach, ille daleś na ostatni pit? 13.09.06, 18:49 myślisz że dzisiejsi polityczcy mądrzej wydadzą Twoje pieniądze za Ciebie decydyjąc jaki profil szkół ma mieć do wyboru Twoje dziecko, albo jakiego lekarza ma mieć Twoja matka? Na pewno? To może jednak wróćmy do komunizmu - tam też Państwo wiedziało lepiej od jednostki... workpipeline napisał: > tylko ze nie stej bajki Odpowiedz Link Zgłoś
zuzafonia Zastrzeżcie też kartofelki! 13.09.06, 18:47 Proponuję PISiakom, aby zakazały wspominania na głos tematu kartofelków. Jest w końcu dosyć wrażliwy. Żadnych przejawów poczucia humoru, broń Boże!!!A ja mieszkam obok knajpy, której specjalnością jest kaczka pieczona w jabłkach. Już teraz zrozumiałam, dlaczego coraz częściej jest nieczynna... Odpowiedz Link Zgłoś
zuzafonia Wielki ptak 13.09.06, 18:50 Jakie to smutne, że ten piękny, Wielki Ptak stał się symbolem naszych Przywódców:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Co sie dzieje-to jakas psychoza wywolana przez PO IP: *.chello.pl 13.09.06, 18:52 Donald Duck to kaczor,spiewamy piosenki o kaczuszkach,jest takze taniec kaczuchy,popularny na balach weselnych,kaczuszki to sympatyczne,lubiane przez duzych i malych chocby za smieszne kuperki,poza tym kaczuszki chodza czesto gesiego-trzymta sie-pozdro- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jej polećcie z tym do zachodnich mediów!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.09.06, 18:55 polećcie z tym do zachodnich mediów!!! Moze jakiś piekarz wystąpi do Polaków z apelem o nieprześladowanie piekarzy, tak jak Elton John w obronie gejów ("Zostawcie ich w spokoju" - do CAŁEJ polskiej publki) - brawo PO!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: juror gdacząco-kwakające Kaczory IP: *.wdc-dc.xod.concentric.net 13.09.06, 18:58 Ho! A gdyby tak jeszcze nasz lubiany i publicznie zaakceptowany artysta- pomysłodawca jeszcze wypiekł niesepleniące Kaczory. To byłby przebój kaczorolecia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: san ukarzę siebie za głosowanie na PiS IP: *.markom.krakow.pl 13.09.06, 18:58 jw Odpowiedz Link Zgłoś
szasza7 Zakazać upraw ziemniaków.Zle się kojarzą. 13.09.06, 18:59 Zakazać hodowli kaczek,żle się kojarzą,brudzą podwórko.Wyrżnąć stada. Odpowiedz Link Zgłoś
chirlider tak tak to obraza ... chleba naszego powszedniego 13.09.06, 19:03 lepiej żeby artysta ulepił te dwe kaczki z czegoś bardziej bliskiego ich kondycji np. kompostu, odpadków z mięsnego lub zużytych pampersów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Różowa Pantera PiS: ukarać piekarza za chlebowe kaczki IP: *.crowley.pl 13.09.06, 19:09 Czy to już Białoruś? a może Kuba? Odpowiedz Link Zgłoś
zhk Ale jaja 13.09.06, 19:09 To są niepoważni gó..arze. Jeden obciach z tych kutfuplów. Co z moją Ojczyzną się stało? Czy POlacy, moi Rodacy to ażtakie durnie, że ich wtbyali> Wstydzęsię teraz , że jestem... no... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta50 Re: q...wa paranoja kwa kwa kwa IP: *.pools.arcor-ip.net 13.09.06, 20:20 co chcieliscie to macie, sami zadecydowaliscie o tym. Teraz nie czas na zdziwienia, juz budowa IV Rzecz - pospolitej w kampani wyborczej mowila sama za siebie. Naiwny, glupi narod uwierzyl w wszystkie obiecanki a teraz dziwi sie ze Polaka jest isolowana w swiecie. Jaki narod taki rzad, co spodziewac sie tu wiecej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: borell Szef Parlamentu Europejskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.06, 21:18 jako syn piekarza Pani Czekaj jestem z Panem... szef Parlamentu Europejskiego BORELL Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poiu Re: ^phi, a już myślałam że w kształcie IP: 87.66.200.* 13.09.06, 22:21 O wplywie dziecinstwa na polityke forumhumanitas.ipbhost.com/index.php?act=ST&f=25&t=423&st=0#entry9871 Odpowiedz Link Zgłoś
bogda35 Re: ^phi, a już myślałam że w kształcie 14.09.06, 12:24 Mam nadzieję,że pan Owczarski spełnia te wymogi.A może nie,i dlatego dąży do ideału. Odpowiedz Link Zgłoś
yougurth Cenzura Skandal!!! 13.09.06, 22:39 WOLNOSC SLOWA UMIERA LUDZIE OPAMIETAJCIE SIE, BO NIE CHE SLUCHAC ZA KILKA MIESIECY WASZEGO NARZEKANIA ! ! ! ! ! POMYSLCIOE ZANIM ZNOW ZAGLOSUJECIE I IDZCIE GLOSOWAC BO PRZE4Z TO ZE WAM SIE NIE CHCE WYGRYWAJA TAKIE OPCJE. POMYSLCIE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AK i komisję śledczą powołać !! IP: *.man.poznan.pl 13.09.06, 23:07 KONIECZNIE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atosatos1 Głupi, głupszy, członek PiSu IP: *.n4u.krakow.pl 13.09.06, 23:41 Gdyby ten kaczy chleb był zakalcowaty, rozumiałbym oburzenie PiSich zwolenników... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sentymentalny A ja to mam sentyment... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.06, 00:09 To ja poproszę o bochny w kształcie śrubowkręta z (roz)gwiazdką albo bez... Sentymenta mam do pana per Prezydęta z innych sfer... A dlaczego mi nie wolno płakać za tamtymi czasami?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atakowac prl sklonowane scierwo kacze IP: *.hsd1.wa.comcast.net 14.09.06, 00:32 pluc na ta padline kaczorow, to trole ulomni umyslow i fizycznie, tak jak i cala ta partie pisuarow, to scierwo prze do koryta, oderwac to bydlo i przerobic na mial, kaczynsscy to zakompleksione srajace pod siebie buce pokomuny, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asertywny Seweryn weź koło i walnij się w czoło.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.06, 01:32 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie kaczka PiS chce ukarać piekarza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.06, 10:50 tu jest gorzej niż w Iranie , Białorusi czy tez na Kubie powinna w polsce być wydana książeczka ala Mao co wolno w poszczególnych dziedzinach np: czy wolno kwakać publicznie czy wolno pić na kaczora Czy bez kartki od spowiedzi wolno iść do wyborów Ewakuacja z tego KRAJU gdziekolwiek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z.clinton chleb to nie kaczka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.06, 11:24 MADRY CZLOWIEK TO DOBRZE ZE Z PO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IKS Chlebowe kaczki IP: *.pgi.waw.pl 14.09.06, 11:29 Widziałam te chlebowe kaczki w telewizji. Bardzo mi sie podoba pomysł tego piekarza. Dlaczego wszyscy mają takie skojarzenia i czy wraca komuna którą wszyscy opluwają? Przecież mamy demokrację, czyż nie tak? Więc o co chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 3gosc Znów trwonią pieniądze... IP: *.devs.futuro.pl 14.09.06, 11:31 "nie przypadła do gustu Zbysławowi Owczarskiemu, wicemarszałkowi Małopolski z PiS. W najbliższy piątek zamierza zgłosić sprawę wypieków w kształcie kaczorów pod obrady zarządu województwa" Powiedzice mi. Dlaczego PiS znów zajmuje się pierdami, za moją i Waszą kasę? Czy ten wicemarsrałek naprawdę nie ma nic do roboty? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PamiętliwyDobromir Stare skojarzenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.06, 12:15 Julian Tuwim napisał przed wojną taką oto fraszkę: Czasy są takie, że gdy Żydek pierdnie Zaraz szukają zródła w Kominter(d)nie. I nielogiczne to i bardzo głupie, Bo czyż nie łatwiej znalezć powód w dupie? Że pisiorom wszystko się kojarzy, to chyba problem ich i ich psychoanalityków. Żałosne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polemista_x poczucie humoru IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.06, 12:15 Czy kaczki mają poczucie humoru? chyba tak, skoro krzywo chodzą i robią kwa, kwa. To jest mowa kacza, którą każdy zna: dajcie nam bochen chleba, kwa,kwa kwa. A jak nie mają ochoty na chleb, to śpiewają piosneczki swe, że przemierzą wnet Polskę w te i w te. Jak się będą nudziły to wyciągną komórkę i będą się nią bawiły. Te kaczory to rozrywkowe drób, nie jeżdżą do Krasnegostawu bo tam obcinają.... ptaki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emerald Strzeżmy się! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.06, 12:53 Naszej obecnej władzy marzy się ścisła cenzura. A ścisła cenzura jest domeną dyktatury. Strzeżmy się więc, strzeżmy... Oby do następnych wyborów, może głosy typu "a po co mam iść do wyborów?" nie będą już tak popularne jak ostatnio. Miejmy nadzieję, że Polak jest rzeczywiście mądry po szkodzie. A może tylko bywa? Odpowiedz Link Zgłoś
malpa-z-paryza Strzelnica 14.09.06, 13:11 a moze sobie postawimy strzelnice z kaczkami na jakism jarmarku.. to dopiero mozna by bylo zarobic i troche spoloeczenstwo by sie wyluzowalo... Odpowiedz Link Zgłoś
marcowsky Re: Strzelnica 14.09.06, 14:03 Kobieto za strzelanie do kaczek-nawet sztucznych-od razu policja by cie zgarnela a prokurator zlozyl wniosek o areszt! Zartowalem panie i panowie! Na razie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwatorka PiS: ukarać piekarza za chlebowe kaczki IP: *.dip.t-dialin.net 14.09.06, 14:32 ale sie usmialam tylko co bedzie jak prezydent i premier zmienia nazwisko nie bedzie co wypiekac Odpowiedz Link Zgłoś
ppo Racja, ukarać! Nie powinien robić kaczek z chleba 14.09.06, 15:13 to zbyt szlachetny materiał. Kaczki zasługują tylko na to, by robić im pomniki z gówna! Odpowiedz Link Zgłoś