Dodaj do ulubionych

PiS chce ukarać piekarza za bochny w kształcie ...

• friedmar kaczyński, begger, hojarska, giertych, rydzyk 13.09.06, 18:43
      i czegóż tu się spodziewać od takich elyt?
      • workpipeline Kwachu,Walesa, Gieremek, Olechowski-pany 13.09.06, 18:45
        tylko ze nie stej bajki
        • friedmar mówisz o emerytach, ille daleś na ostatni pit? 13.09.06, 18:49
          myślisz że dzisiejsi polityczcy mądrzej wydadzą Twoje pieniądze za Ciebie
          decydyjąc jaki profil szkół ma mieć do wyboru Twoje dziecko, albo jakiego
          lekarza ma mieć Twoja matka? Na pewno? To może jednak wróćmy do komunizmu - tam
          też Państwo wiedziało lepiej od jednostki...
          workpipeline napisał:

> tylko ze nie stej bajki
    • zuzafonia Zastrzeżcie też kartofelki! 13.09.06, 18:47
      Proponuję PISiakom, aby zakazały wspominania na głos tematu kartofelków. Jest w
      końcu dosyć wrażliwy. Żadnych przejawów poczucia humoru, broń Boże!!!A ja
      mieszkam obok knajpy, której specjalnością jest kaczka pieczona w jabłkach. Już
      teraz zrozumiałam, dlaczego coraz częściej jest nieczynna...
      • zuzafonia Wielki ptak 13.09.06, 18:50
        Jakie to smutne, że ten piękny, Wielki Ptak stał się symbolem naszych
        Przywódców:))))
    • Gość: Jacek Co sie dzieje-to jakas psychoza wywolana przez PO IP: *.chello.pl 13.09.06, 18:52
      Donald Duck to kaczor,spiewamy piosenki o kaczuszkach,jest takze taniec
      kaczuchy,popularny na balach weselnych,kaczuszki to sympatyczne,lubiane przez
      duzych i malych chocby za smieszne kuperki,poza tym kaczuszki chodza czesto
      gesiego-trzymta sie-pozdro-
    • Gość: jej polećcie z tym do zachodnich mediów!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.09.06, 18:55
      polećcie z tym do zachodnich mediów!!!
      Moze jakiś piekarz wystąpi do Polaków z apelem o nieprześladowanie piekarzy,
      tak jak Elton John w obronie gejów ("Zostawcie ich w spokoju" - do CAŁEJ
      polskiej publki) - brawo PO!!!
    • Gość: juror gdacząco-kwakające Kaczory IP: *.wdc-dc.xod.concentric.net 13.09.06, 18:58
      Ho! A gdyby tak jeszcze nasz lubiany i publicznie zaakceptowany artysta-
      pomysłodawca jeszcze wypiekł niesepleniące Kaczory. To byłby przebój
      kaczorolecia.
    • Gość: san ukarzę siebie za głosowanie na PiS IP: *.markom.krakow.pl 13.09.06, 18:58
      jw
    • szasza7 Zakazać upraw ziemniaków.Zle się kojarzą. 13.09.06, 18:59
      Zakazać hodowli kaczek,żle się kojarzą,brudzą podwórko.Wyrżnąć stada.
    • chirlider tak tak to obraza ... chleba naszego powszedniego 13.09.06, 19:03
      lepiej żeby artysta ulepił te dwe kaczki z czegoś bardziej bliskiego ich
      kondycji np. kompostu, odpadków z mięsnego lub zużytych pampersów.
    • Gość: Różowa Pantera PiS: ukarać piekarza za chlebowe kaczki IP: *.crowley.pl 13.09.06, 19:09
      Czy to już Białoruś? a może Kuba?
    • zhk Ale jaja 13.09.06, 19:09
      To są niepoważni gó..arze. Jeden obciach z tych kutfuplów. Co z moją Ojczyzną
      się stało? Czy POlacy, moi Rodacy to ażtakie durnie, że ich wtbyali>
      Wstydzęsię teraz , że jestem... no...
    • cracy q...wa paranoja kwa kwa kwa 13.09.06, 19:18
      kwa kwa kwach
      • Gość: Marta50 Re: q...wa paranoja kwa kwa kwa IP: *.pools.arcor-ip.net 13.09.06, 20:20
        co chcieliscie to macie, sami zadecydowaliscie o tym.
        Teraz nie czas na zdziwienia, juz budowa IV Rzecz - pospolitej
        w kampani wyborczej mowila sama za siebie. Naiwny, glupi narod
        uwierzyl w wszystkie obiecanki a teraz dziwi sie ze Polaka jest
        isolowana w swiecie. Jaki narod taki rzad, co spodziewac sie tu wiecej?
    • Gość: borell Szef Parlamentu Europejskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.06, 21:18
      jako syn piekarza Pani Czekaj jestem z Panem...
      szef Parlamentu Europejskiego BORELL
      • baba_w_oknie ^phi, a już myślałam że w kształcie 13.09.06, 22:12
        kutasa.
        • Gość: poiu Re: ^phi, a już myślałam że w kształcie IP: 87.66.200.* 13.09.06, 22:21
          O wplywie dziecinstwa na polityke forumhumanitas.ipbhost.com/index.php?act=ST&f=25&t=423&st=0#entry9871
        • bogda35 Re: ^phi, a już myślałam że w kształcie 14.09.06, 12:24
          Mam nadzieję,że pan Owczarski spełnia te wymogi.A może nie,i dlatego dąży do
          ideału.
    • yougurth Cenzura Skandal!!! 13.09.06, 22:39
      WOLNOSC SLOWA UMIERA LUDZIE OPAMIETAJCIE SIE, BO NIE CHE SLUCHAC ZA KILKA MIESIECY WASZEGO NARZEKANIA ! ! ! ! ! POMYSLCIOE ZANIM ZNOW ZAGLOSUJECIE I IDZCIE GLOSOWAC BO PRZE4Z TO ZE WAM SIE NIE CHCE WYGRYWAJA TAKIE OPCJE. POMYSLCIE
    • Gość: AK i komisję śledczą powołać !! IP: *.man.poznan.pl 13.09.06, 23:07
      KONIECZNIE
      • Gość: atosatos1 Głupi, głupszy, członek PiSu IP: *.n4u.krakow.pl 13.09.06, 23:41
        Gdyby ten kaczy chleb był zakalcowaty, rozumiałbym oburzenie PiSich zwolenników...
    • Gość: Sentymentalny A ja to mam sentyment... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.06, 00:09
      To ja poproszę o bochny w kształcie śrubowkręta z (roz)gwiazdką albo bez...
      Sentymenta mam do pana per Prezydęta z innych sfer... A dlaczego mi nie wolno
      płakać za tamtymi czasami??
    • Gość: atakowac prl sklonowane scierwo kacze IP: *.hsd1.wa.comcast.net 14.09.06, 00:32
      pluc na ta padline kaczorow, to trole ulomni umyslow i fizycznie, tak jak i cala
      ta partie pisuarow, to scierwo prze do koryta, oderwac to bydlo i przerobic na
      mial, kaczynsscy to zakompleksione srajace pod siebie buce pokomuny,
    • Gość: Asertywny Seweryn weź koło i walnij się w czoło.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.06, 01:32
    • Gość: nie kaczka PiS chce ukarać piekarza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.06, 10:50
      tu jest gorzej niż w Iranie , Białorusi czy tez na Kubie powinna w polsce być
      wydana książeczka ala Mao co wolno w poszczególnych dziedzinach np:
      czy wolno kwakać publicznie
      czy wolno pić na kaczora
      Czy bez kartki od spowiedzi wolno iść do wyborów
      Ewakuacja z tego KRAJU gdziekolwiek
    • Gość: z.clinton chleb to nie kaczka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.06, 11:24
      MADRY CZLOWIEK TO DOBRZE ZE Z PO
    • Gość: IKS Chlebowe kaczki IP: *.pgi.waw.pl 14.09.06, 11:29
      Widziałam te chlebowe kaczki w telewizji. Bardzo mi sie podoba pomysł tego
      piekarza. Dlaczego wszyscy mają takie skojarzenia i czy wraca komuna którą
      wszyscy opluwają? Przecież mamy demokrację, czyż nie tak? Więc o co chodzi?
    • Gość: 3gosc Znów trwonią pieniądze... IP: *.devs.futuro.pl 14.09.06, 11:31
      "nie przypadła do gustu Zbysławowi Owczarskiemu, wicemarszałkowi Małopolski z
      PiS. W najbliższy piątek zamierza zgłosić sprawę wypieków w kształcie kaczorów
      pod obrady zarządu województwa"

Powiedzice mi. Dlaczego PiS znów zajmuje się pierdami, za moją i Waszą kasę? Czy
      ten wicemarsrałek naprawdę nie ma nic do roboty?
      • Gość: PamiętliwyDobromir Stare skojarzenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.06, 12:15
        Julian Tuwim napisał przed wojną taką oto fraszkę:

Czasy są takie, że gdy Żydek pierdnie
        Zaraz szukają zródła w Kominter(d)nie.
        I nielogiczne to i bardzo głupie,
        Bo czyż nie łatwiej znalezć powód w dupie?

Że pisiorom wszystko się kojarzy, to chyba problem ich i ich psychoanalityków.
        Żałosne.
    • Gość: polemista_x poczucie humoru IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.06, 12:15
      Czy kaczki mają poczucie humoru?
      chyba tak, skoro krzywo chodzą i robią kwa, kwa.
      To jest mowa kacza, którą każdy zna: dajcie nam bochen chleba, kwa,kwa kwa.
      A jak nie mają ochoty na chleb, to śpiewają piosneczki swe, że przemierzą wnet
      Polskę w te i w te. Jak się będą nudziły to wyciągną komórkę i będą się nią
      bawiły.
      Te kaczory to rozrywkowe drób, nie jeżdżą do Krasnegostawu bo tam obcinają....
      ptaki.
    • Gość: Emerald Strzeżmy się! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.06, 12:53
      Naszej obecnej władzy marzy się ścisła cenzura. A ścisła cenzura jest domeną
      dyktatury. Strzeżmy się więc, strzeżmy... Oby do następnych wyborów, może głosy
      typu "a po co mam iść do wyborów?" nie będą już tak popularne jak ostatnio.
      Miejmy nadzieję, że Polak jest rzeczywiście mądry po szkodzie. A może tylko
      bywa?
      • malpa-z-paryza Strzelnica 14.09.06, 13:11
        a moze sobie postawimy strzelnice z kaczkami na jakism jarmarku.. to dopiero mozna by bylo zarobic i
        troche spoloeczenstwo by sie wyluzowalo...
        • marcowsky Re: Strzelnica 14.09.06, 14:03
          Kobieto za strzelanie do kaczek-nawet sztucznych-od razu policja by cie zgarnela
          a prokurator zlozyl wniosek o areszt!
          Zartowalem panie i panowie!
          Na razie!
    • Gość: obserwatorka PiS: ukarać piekarza za chlebowe kaczki IP: *.dip.t-dialin.net 14.09.06, 14:32
      ale sie usmialam tylko co bedzie jak prezydent i premier zmienia nazwisko nie
      bedzie co wypiekac
    • ppo Racja, ukarać! Nie powinien robić kaczek z chleba 14.09.06, 15:13
      to zbyt szlachetny materiał. Kaczki zasługują tylko na to, by robić im pomniki
      z gówna!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka