assur 13.09.06, 12:06 Nie odpuszczajcie bandytom. Niech zgniją w ciupie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: góra kara dla mafii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.06, 15:43 .......... Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit Re: kara dla mafii 13.09.06, 15:59 i to wszystko pod bokiem kosciola.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LMKiko Cywilizowana Europa................ IP: *.net.autocom.pl 13.09.06, 16:13 o jakże nam tam spieszno! I dlaczego niezbyt dobrze o nas myślą? I czy czasem się choć trochę martwią tym, co my o nich myślimy? --- jaja.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gastarbeiter Re:w "niedobrych " Niemczech tego nie było IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.06, 16:46 umowa o pracę i zapłata.Może gdzieś incydentalnie zdarzały się przypadki wykorzystywania , ale to margines. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: assur Polacy chcieli neoliberalizm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.06, 12:47 gospodarka oderwana od państwa to południe włoch Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: assur wypróbowane kary dla bandytów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.06, 17:55 ćwiartowanie i wbijanie na pal Odpowiedz Link Zgłoś
polski0001 Re: Ale to Polacy chca byc tak traktowani !!! 14.09.06, 21:04 Jak kiedys w programie "uwaga" zrobili nalot na dworcu z ktorego odjezdzal autokar do Wloch i zapytano ich czy wiedza ze jada do obozu pracy i beda zle traktowani to wiekszosc odpowiedziala ze tak i sie zgadzaja na takie warunki bo i tak zarobia lepiej niz w polsce !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: assur byli to kompletni kretyni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.06, 13:50 niemniej jednak zorganizowane niewolnictwo pracy jest zbrodnią przeciwko ludzkosci dlatego musi podlegac surowym karom najlepiej już wyprobowanym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nonna Re: Ale to Polacy chca byc tak traktowani !!! IP: 82.139.60.* 15.09.06, 17:19 polski0001 napisał: > Jak kiedys w programie "uwaga" zrobili nalot na dworcu z ktorego odjezdzal > autokar do Wloch i zapytano ich czy wiedza ze jada do obozu pracy i beda zle > traktowani to wiekszosc odpowiedziala ze tak i sie zgadzaja na takie warunki bo> > i tak zarobia lepiej niz w polsce !!!! Faktycznie; taki kraj który nie daje swoim obywatelom pracy i skazuje ich na tułaczkę po całej Europie, często na śmierć - to polska przez małe "p" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kar Re: W włoskich obozach pacy zabijano Polaków.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.06, 13:47 moze wreszcie wybuchnie wulkan wezuwjusza Odpowiedz Link Zgłoś
polski0001 Re: W włoskich obozach pacy zabijano Polaków.. 15.09.06, 22:27 ALe od dawien dawna bylo i jest wiadomo ze południe włoch to juz nie włochy Dlatego jak juz chca jechac za zarobkiem to lepiej sie wczesniej dowiedziec co bedziemy robili gdzie itd zeby rodzina w razie czego miala kontakt !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jgjg Re: W włoskich obozach pacy zabijano Polaków.. IP: *.range81-129.btcentralplus.com 15.09.06, 22:51 Poludnie wlochow to nie europa ,mafia z karabinierami rzadzi motlochem ludzkim ktory tam przybywa po swe szczescie. Odpowiedz Link Zgłoś
polski0001 Re: W włoskich obozach pacy zabijano Polaków.. 15.09.06, 23:28 Carabinieri ?? Tam tylko sa ale szef ich to MAFIA !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mag Re: W włoskich obozach pacy zabijano Polaków.. IP: 82.139.60.* 16.09.06, 10:10 O takiej pracy, o gwałtach, o mafi, która obiecywała pracę za haracz, a potem zostawiała delikwenta na pastwę losu pisała Maria G. w "Szarych madonnach", więc nie jest to zbyt odkrywcze. Na dodatek to nie nasi to wyciągnęli na swiatło dzienne, tylko honorowy konsul włoski. Odpowiedz Link Zgłoś
polski0001 Re: W włoskich obozach pacy zabijano Polaków.. 16.09.06, 22:39 Czlowieku Wiem wiecej na ten temat niz ci sie wzdaje !!! Wiec nie mow mi kto to odkryl bo we wloszech wszyscy wiedzieli kto nad tym trzyma reke W Polsce !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jgjg Re: W włoskich obozach pacy zabijano Polaków.. IP: *.range81-129.btcentralplus.com 16.09.06, 23:22 O tym co sie tam dzialo wszyscy wiedzieli od kilkunastu lat, lecz komu mogli o tym powiedziec? Chyba babci z Nieporętu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mag Re: polski0001 IP: 82.139.60.* 17.09.06, 08:36 polski0001 napisał: Czlowieku Wiem wiecej na ten temat niz ci sie wzdaje !!! Wiec nie mow mi kto to odkryl bo we wloszech wszyscy wiedzieli kto nad tym trzyma reke W Polsce !!!!! Dobrze wiedziałeś.... i co? Napisałeś coś na ten temat, monitowałeś gdzieś? Znasz chociaż tę książkę o emigracji: "Szare madonny"?Jest w Internecie. Odpowiedz Link Zgłoś
polski0001 Re: polski0001 17.09.06, 23:55 Wiedzialemi mowilem Lecz mnie jeszcze nie bylo na FK ale wszystkim moim znajomym mowilem ze poludnie Wloch to nie Wlochy ze to juz inny kraj !!! We wloszech jestem juz 10 lat wiec wiele wiem na ten temat :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: assur przestroga przeciwko neoliberalizmowi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.06, 10:46 neoliberalizm = niewolnictwo pracy włoskie obozy niech beda przestroga dla tych co krzyczą hasła o potrzebie oderwania państwa od gospodarki to mają własnie na południu włoch Odpowiedz Link Zgłoś