kikoo1 14.09.06, 11:45 Przedwyborcze spojrzenie pt. "Powtórka z rozrywki"? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
trudny2002 Razem ale każdy sobie.... 14.09.06, 11:47 razem nie da się nazbyt blizejludzi.... bo za mało byłoby do podziału:))) trudny Odpowiedz Link Zgłoś
kikoo1 Re: Razem ale każdy sobie.... 14.09.06, 12:26 Ale dlaczego pan Tusk tak chmurnie i grożnie na nas z tych billboardów patrzy? To pewnie jest spojrzenie skierowane na PiSowców, tak? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asd Re: RAZEM ?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.06, 18:53 wg mnie to PO poniesie nie porażkę ale klęskę Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 Klęska....to mało 15.09.06, 00:46 wobec sromoty jedynie słusznej...i te przymulone bezmózgi... Boże pozwól mi pożyć bym zobaczył ...trudny a jak Lepper zażąda korony to dostanie czy koalicja się rozpadnie? trudny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kikoo1 Re: RAZEM ?! IP: *.net.autocom.pl 15.09.06, 21:15 Myślę, że jednak koalicja , mimo tych ciągłych trzęsień, przetrwa! Choć przyznaję, jest to pewien rodzaj klinczu..... Odpowiedz Link Zgłoś
longwehicle Re:Razem z wiezowca na głowke!!!hehehehe 15.09.06, 21:17 Wracając do Szpec-kumisji ... ... to ona wogle niepotrzebna i nieskuteczna jest, zwłaszcza z punktu widzenia PiSu i szczególnie zwłaszcza posiołka Arturka, moim skromnym IMHO. Należałoby ją rozwiązać, żurnalisów za drzwi („paszli won, sobaki”) i mianować piosiołka Arturka na samodzielnego śledczego ze spec-uprawnieniami. I wtedy, rachu-ciachu, się wzywa tego krnąbrnego od NBP, sprowadza się go bransoletkach, się go sadza na nodze od stołka (postawionego na abarot i na sztorc, ma się rozumieć), lampa w oczy i na dzień dobry dwa-trzy razy z liścia. Potem się zobaczy. Przy aktualnym stopniu vqrvienia posiołka Arturka na pewno by nie odmówił, a i skutki mogłoby to przynieść. W końcu. Bo cały ten pseudodemokratyczny cyrk to o kant dupy obić, naszym (moim i posiołka) skromnym zdaniem. Tylko Stare Sprawdzone Sposoby mają tu rację bytu. Stary Sprawdzony Werter Odpowiedz Link Zgłoś