Gość: robert IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.06, 21:32 PiSowcy! Róbcie tak dalej! Skończycie jak AWS! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: havi PiS pozwoli podróżować marszałkowi z PO? IP: 80.50.251.* 19.09.06, 21:33 A to Kraków właśnie Jak może Kołowski strzelać takiego gola Małopolsce pomimo że jest Pisiorkiem. Przede wszystkim trzeba być Małopolaninem a dopiero potem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gumowe ucho podobno ma wyliczoną kasę na osobowy z przesiadką IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.06, 22:07 w Radomiu, na tramwaj, na paczkę tanich krakersów i butelkę mineralnej.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: studio wyszalnia podobno widziano go z tekturową walizką, ubranego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.06, 22:39 w nicowany ortalionowy płaszcz, na dworcu kolejowym w Płaszowie. Ponoć na godzinę przed odjazdem pociągu zajmował miejsce w wagonie 2-klasy stojącyn na bocznicy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roman O. Co się najeździ do 10.10.2006 to jego. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.06, 22:40 Potem pa pa, bo z wszelkich symulacji wynika ,że już marszałkiem NIE BĘDZIE ! Odpowiedz Link Zgłoś
rafi13 PISuarowy styl uprawiania polityki. 19.09.06, 22:49 To jest przeciez norma zachowan ustanowiona przez jednojajowych i takie kreatury jak Kurski czy Gosiewski. Wyborcy nie sa slepi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MarioB. Re: PISuarowy styl uprawiania polityki. IP: 195.150.133.* 20.09.06, 13:40 Rafi, Twoje skróty myślowe są "jak najbardziej". Do tej listy dodałbym jeszcze Zawiszę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie wszechpolak Re: PISuarowy styl uprawiania polityki. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.06, 06:36 obsikać tych przedstawicieli TKM... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosciu PiS pozwoli podróżować marszałkowi z PO "w geśc.. IP: *.ipt.aol.com 19.09.06, 23:30 Do dzis jeszcze wydawalo mi sie, ze PiS jest w stanie cos zrobic w tym panstwie dobrego, ale gdy widze tych pseudo-wojewodow w stylu tego grubego swiniaka urzedujacego w Krakowie, postAWSowe scierwo, niedobrze mi sie robi!!! pozdrawiam z Anglii, gdzie ludzie moga normalnie zyc! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ptok PiS pozwoli podróżować marszałkowi z PO "w geśc.. IP: *.chello.pl 20.09.06, 00:01 Jeszcze jeden dowód na to, że Pan Bóg dając władzę , odbiera rozum. Chociaż czasami Stwórca jest w kłopocie. Bo jak można odebrać rozum kretynowi? Odpowiedz Link Zgłoś
lub.czasopisma Czyli to nie tylko sabotaz, ale tez prywata ! 20.09.06, 09:43 Do tej pory myslalam, ze zachowanie urzednikow z PiS w Krakowie to jest sabotaz inspirowany tylko gra polityczna. Dzisiaj po wypowiedzi Pana Witolda Kozlowskiego z Prawa i Sprawiedliwosci okazuje sie, ze do tego dochodzi jeszcze jego osobista rozgrywka polityczna. Sabotaz i prywata! Po prostu niewyobrazalne i zatrwazajace !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stefan PiS pozwoli podróżować marszałkowi z PO "w geśc.. IP: *.autocom.pl 20.09.06, 09:48 Dzieci w piaskownicy się lepiej bawią. Żenada! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naiwny PiS pozwoli podróżować marszałkowi z PO "w geśc.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.06, 10:32 Gosiewski załatwił swojemu Świętokrzyskiemu największe dotacje z unii, a nasi Ziobro i Waserman olali Małopolskę, w sądzie pis załatwił Kracika najlepszego kandydata na prezydenta, chcąc by wygrał ich miernota. Interes Krakowa i małopolski tu się nie liczy. Szkoda bo głosowałem na pis Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stefan Re: PiS pozwoli podróżować marszałkowi z PO "w ge IP: *.autocom.pl 20.09.06, 11:26 Gość portalu: naiwny napisał(a): > (...) głosowałem na pis Mam nadzieję, że już tego błędu nie powtórzysz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eddie Re: PiS pozwoli podróżować marszałkowi z PO "w ge IP: 195.150.133.* 20.09.06, 13:42 Rzeczywiście byłeś bardzo NAIWNY... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MD Re: PiS pozwoli podróżować marszałkowi z PO "w ge IP: *.chello.pl 22.09.06, 13:18 wstydziłbym się przyznać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek po pierwsze: Sepioła tza by wysłać raz w delegację IP: *.supra.com.pl 20.09.06, 13:21 , taką "bez powrotu". po drugie: juz widzę tych internautów, którym chce się iść na pocztę i wysyłać te długopisy... chyba że młode chłopaki z wybiórczej (Handzlik! Handzlik!) dostali takie zlecenie. Dobrze by było, bo gdyby stali w kolejce z paczką - toby nie mieli czasu płodzić te wypociny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mi-Ki PiS pozwoli podróżować marszałkowi z PO "w geśc.. IP: 195.150.133.* 20.09.06, 13:38 "Gest dobrej woli" - ależ ten pan przewodniczący łaskawy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zły krakus Głosuję na PiS IP: *.kolornet.pl 20.09.06, 17:49 małopolski sejmik większość to PO, prezydent z SLD i co? Jedne z najniższych w kraju po rozdzieleniu dotacje z UE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Głosuję na PiS IP: 149.156.37.* 20.09.06, 18:20 I dla tego PIS przegra wybory Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Głosuję na PiS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.06, 12:45 Taaak. PiS w wyborach sejmowych mał przegrać, prezydentem miał być Tusk...Teraz też prowadzi PO...jak wtedy. Naród jest mądry drogi Andrzeju i nie pomogą to oszukancze zabiegi socjotechniczne. A tak na marginesie: czy Sepioł jest godny tego stanowiska? Słucham jego wypowiedzi od dawna. Moim zdaniem to człowiek chory psychicznie. W dodatku karierowicz. Nie ważne czy z PO czy z PiS. TEN FACET powinien się leczyć na głowę. Odpowiedz Link Zgłoś
doktor_hiszpan Długopis dla Witusia 20.09.06, 22:58 przeczytajipodajdalejprzeczytajipodajdalejprzeczytajipodajdalejprzeczytajipodajdalejprzeczytajipodajdalejprzeczytajipodajdalej Szanowne Panie, Szanowni Panowie, To już jutro, czyli we czwartek, 21 września o godz. 18.00 Proszę nie zapomnieć, bo to ważny termin. Oto Pan Przewodniczący Sejmiku Województwa Małopolskiego ogłosił, że „…Mój długopis przerywa. Czasami pisze, czasami nie pisze. Tak się składa, że ostatnio nie pisze, kiedy mam przed sobą delegacje marszałka Sepioła” Praktyka walki politycznej w Małopolsce sięgnęła pierwszego dna – MY WAM nie podpiszemy delegacji, i zrobimy WAM NA ZŁOŚĆ. Przypomina mi to średniaki w przedszkolu. A Państwu? Z kolei Marszałek Janusz Sepioł ogłosił, że sam sobie sfinansuje delegacje, jeśli będzie tego wymagał interes Małopolski. Ponieważ jest człowiekiem poważnym i świadomym powagi funkcji, którą sprawuje. Wnioski nasuwają się same: Panu Przewodniczącemu Sejmiku należy podarować kilka długopisów, żeby miał czym podpisywać te delegacje. PRZYBYWAJCIE Z DŁUGOPISAMI DLA PANA PRZEWODNICZĄCEGO Jeśli przy okazji zechcecie ofiarować kilka złotych na szlachetny cel delegowania Marszałka Województwa – bo jak widać samo Województwo sobie z tym nie radzi – to też będzie miło. Zaświadczam, że wszystkie dary trafią we właściwe ręce. Zapraszamy przed lokalik o wdzięcznej nazwie „Portofino” – położony na rogu ul ul. Józefa i Wąskiej – na krakowskim Kazimierzu. Czwartek o 18.00 Panie i Panowie, mimo naszych żartobliwych zamiarów wcale nie jest nam do śmiechu. Na naszych oczach dokonuje się ogólnopolska kompromitacja małopolskiego samorządu. Naszego Samorządu, wybieranego przez Nas i utrzymywanego za nasze pieniądze. Panie i Panowie, mamy różne sympatie polityczne – i to nawet dobrze. Ale wizerunek Małopolski w Polsce i Świecie jest tylko jeden, a wiadomości o skandalach rozchodzą się szybko. Prosimy więc, przyjmijcie moje zaproszenie – i przynieście długopisy. DH serwisy.gazeta.pl/kraj/1,34317,3622253.html miasta.gazeta.pl/krakow/1,35798,3630100.html miasta.gazeta.pl/krakow/1,35798,3627791.html PS: akcja będzie legalna i zgłoszona w Magistracie jako zgromadzenie – kopia do wglądu. przeczytajipodajdalejprzeczytajipodajdalejprzeczytajipodajdalejprzeczytajipodajdalejprzeczytajipodajdalejprzeczytajipodajdalej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie wszechpolak PiS pozwoli podróżować marszałkowi z PO "w geśc.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.06, 06:34 idiotyzmy Pisowszechpolactwa sięgają zenitu...poczekajmy kiedy trafią na śmietnik historii.....? Odpowiedz Link Zgłoś