Dodaj do ulubionych

solinvest na ul Zdunow

IP: *.col.wideopenwest.com 02.10.06, 02:49
Co o nich myslicie
Obserwuj wątek
    • Gość: asd Re: solinvest na ul Zdunow IP: *.net.autocom.pl 02.10.06, 22:25
      Ja rowniez zastanawiam sie nad zakupem mieszkania na Zdunow..
      Jednakze zastanwia mnie czy przypadkiem nie podwyzsza sobie ceny za m2 do czasu
      otrzymania pozwolenia.
      • Gość: czarek Re: solinvest na ul Zdunow IP: *.autocom.pl 03.10.06, 08:14
        otrzymują pozwolenie i otrzymują i otrzymują i otrzymują
        • an_ki Re: solinvest na ul Zdunow 03.10.06, 11:45
          Pozwolenie??
          A jego czasami już nie ma??
          Mam mieszkać w bloku B i z tego co widziałam mam juz podłoge (mam mieszkać na
          parterze).
          Rozumiem ze chodzi wam o blok C - ten w kształcie litery "L"??
          • Gość: ASD Re: solinvest na ul Zdunow IP: *.motorola.com 03.10.06, 13:58
            Zgadza sie.. na blok C nie ma pozwolenia jeszcze... ponoc ma byc na grudzien.
            • an_ki Re: solinvest na ul Zdunow 03.10.06, 14:59
              hmm... Pewnie was nie pocieszę, ale wg pierwszego planu już miałam tam mieszkać,
              pozwolenie miało być we wrzesniu, a było w kwietniu...
              Szczerze mówiąc miałam nadzieję, ze wasza budowa rozpocznie się na dniach... a
              tak to bedę pewnie mieszkać na placu budowy przez parę miesięcy...
              • Gość: mick Re: solinvest na ul Zdunow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.06, 17:25
                z tego co wiem budują się teraz bloki A i B, pozwolenie na C (myślę nad
                mieszkaniem tam) ma być jak ktoś pisał do końca roku. Chyba coś robią bo mają
                już pozwolenie na Dekarzy, tylko, że tam to jest dla mnie za drogo. Narazie
                monitoruje sprawę i zobaczę czy się zdecyduje.
              • Gość: Gej Re: solinvest na ul Zdunow IP: *.net.autocom.pl 03.10.06, 23:43
                Problem w tym, ze i tak w niedalekiej przyszlosci beda tam powstawac inne
                budynki dookola... takze niestety plac budowy to bedzie tam przez wiele lat
                jeszcze.
    • unilolo Re: solinvest na ul Zdunow 15.10.06, 15:38
      jeżeli ktoś kupił mieszkanie w Budynku A przy Zdunów (Solinvest) zapraszam na
      forum forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=43742
      • Gość: bronek Re: solinvest na ul Zdunow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.06, 21:04
        www.solinvest.pl/page.php?id=17
    • Gość: aasd Re: solinvest na ul Zdunow IP: *.net.autocom.pl 15.10.06, 20:00
      jednak podwyzszyli cene... ehh
      • Gość: k Re: solinvest na ul Zdunow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.06, 01:15
        rewelacyjne bloki...na bagnach...
        • an_ki Re: solinvest na ul Zdunow 22.10.06, 21:00
          A jest w sieci jakaś mapka przedstwiająca te bagna?
          Szukałam i coś nie mogę znaleźć, ale wiem że coś jest "na rzeczy"
          • Gość: bruno Re: solinvest na ul Zdunow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.06, 23:05
            bzdura z tym bagnem. mieszkam w Borku od 30 lat i tam były zwykłe łąki. kiedyś
            było bajoro, ale w miejscu gdzie stoi blok SM Śnieżka. W okolicach rzeczki było
            o tyle mokro że rowu nikt nie czyścił i często się przytykał, więc po deszczach
            czy roztopach woda wylewała. Zresztą jakby tam było bagno to robotnicy taplaliby
            się w wodzie przy budowi fundamentów, a jakoś tego nie widziałem, choć plac
            budwy widzę codziennie z okna.
            • palmal20 Re: solinvest na ul Zdunow 23.10.06, 19:29
              No to wątek bagien wydaje się być zakończony:), nie ukrywam ,że takie
              zakończenie mnie cieszy.

• Gość: Pan X Re: solinvest na ul Zdunow IP: *.ghnet.pl 06.11.06, 18:20
        Uwaga na umowy z tym developerem. Pozatym pan Sol lubli się bardzo sądzić
        wiedzą coś o tym ludzie z bloku obok.
    • Gość: ? Re: solinvest na ul Zdunow IP: *.eranet.pl 16.01.07, 22:00
      to samo co o każdym:)!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka