Gość: ~pirelli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.05, 09:10 Tylko kto zatrudnia os razu na pełny etet????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pracuś Re: Nowa forma pomocy dla bezrobotnych IP: *.wpia.uw.edu.pl 15.11.05, 13:34 Hej zamiast marudzić i przyczyniać się do rozwoju gospodarczego innego państwa weźcie do ręki gazetę, ubierzcie się w gajera i zacznijcie tej roboty na prawdę szukać,starać się, zamiast powtarzać oklepane slogany, że w Kielcach nie ma pracy. Ja zupełnie nie starając się, byłem chwilę na praktyce w kancelarii (wydawało by się, że rynek usłu prawniczych jest zapchany jak żaden inny) i nie było by problemu, żebym tam pracował. Głowa do góry i trochę serca w szukanie. A większych miastach oczywiście żejest łatwiej, prawie każdy rynek jest większy i dużo większa rotacja pracowników, tylko trzeba mieć jaja (tu przepraszam kobiety:) żeby spakować walizki i całkiem zmienić środowisko. No, ale jeśli kogoś psychicznie nie stać na taki krok, to ja sam bym go nie zatrudnił nigdzie... Moim zdaniem pomysł z dofinansowaniem tego mieszkania jest super, ale musza znaleźć się ludzie, którzy rzeczywiście szukają pracy, a nie tylko marudzą, żeby z niego skorzystali!!! Odpowiedz Link Zgłoś