Gość: pierwszy IP: *.pl 03.10.06, 20:54 no to sie dorobił skoczka za procesy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gosc Wypadek na posesji min. Wassermanna IP: *.pl 03.10.06, 20:54 no to sie doczekał skoczka, za procesy Odpowiedz Link Zgłoś
centrolew Klątwa Wassermana! 03.10.06, 21:44 To symboliczne wydarzenie. Dom Wassermana jest przeklęty, podobnie jak IV RP. To musi się źle skończyć... Odpowiedz Link Zgłoś
mooomin jak dla mnie to prowokacja 03.10.06, 22:36 Teraz tylko trzeba znalezc kogos kogo bedzie mozna pozwac do sadu... Chyab nie chcecie tego juz ogladac. Lepiej zagłosujcie na swojego sąsiada, który dorobił się na uczciwej pracy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alf Nie napisali o lewej instalacji gazowej. IP: *.aster.pl 03.10.06, 22:49 Przecież Wassermann musiał ją widzieć. To nieprawda, że dowiedział się z mediów. Odpowiedz Link Zgłoś
tcl Dom za free, teraz remont za free. 04.10.06, 07:51 Wykonawcę zaskarżył, teraz firmę remontową, tu 120 tysiaków, tam pół bańki i chałupa za darmo. A jeszcze się i szarej sieci dostanie, Putinowi i gejom. Odpowiedz Link Zgłoś
te_komputer Re: Dom za free, teraz remont za free. 05.10.06, 08:53 tcl napisał: > Wykonawcę zaskarżył, teraz firmę remontową, tu 120 tysiaków, tam pół bańki i ch > ałupa za darmo. A jeszcze się i szarej sieci dostanie, Putinowi i gejom. I pewnie to wina Wassermana, że robotnik spadł z dachu i to że ktoś mu prąd podłączył do wanny, to też jego wina? Jeżeli firmie, która budowała dom jest winien 4 tys. zł, a szkody przez nią wyrządzone czyli koszty poprawek to 120 tys. zł, to kto komu powinien zapłacić? Jest konsumentem, który dochodzi swoich praw, a pieniądze nie są małe, zeby to tak zostawić, a ponadto porażenie prądem może skutkować smiercią, więc nic dziwnego, że zajęła sie tym prokuratura. A że sam jest prokuratorem, to już nie prawa, jak kazdy inny obywatel do zgłoszenia sprawy do prokuratury? To tylko suche fakty zamieszczone w artykułach GW, ale przeciwnicy wszystkiego co jest związane z PiSem i tak wiedzą swoje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: killer biedny robotnik Wasserman go wykonczyl jak babcie IP: *.ists.pl 05.10.06, 13:34 biedny robotnik Wasserman go wykonczyl jak babcie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty anty Analiza GW: odwołać ministra IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.10.06, 14:40 Odwołać Wassermanna z funkcji ministra. Jak mogl dopuscic do tego, ze robotnik spadl z jego dachu... powinien go trzymac za rączke!!! Odpowiedz Link Zgłoś
te_komputer Re: Nie napisali o lewej instalacji gazowej. 05.10.06, 08:41 1000 razy powtórzone kłamstwa juz stają się prawdą. Odrobinę rzetelności, bo wychodzicie na propagandzistów kłamstwa. Przeciez ta rura z gazem szła nie do jego osiedla nawet, a do innego oddalonego o 1,5 km od jego domu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zmartwiony Re: jak dla mnie to prowokacja IP: 81.219.149.* 03.10.06, 22:51 Ten upadek z dachu to niegodziwość wymierzona w perfidny i wyrafinowany sposób przeciwko ministrowi W. Można nawet pójść dalej w przypuszczeniach i zakładać, że to odwet za bramę , za rurę i inne nie znane nam sprawy. Tak to już jest, że jak się chce psa uderzyć to kij się zawsze znajdzie. Niedobrze, niedobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: burro zgadzam się IP: *.aster.pl 04.10.06, 02:13 a za wszystkim kto stoi? No, kto? Odpowiedz Link Zgłoś
buhaj_z_rogiem Re: zgadzam się 04.10.06, 07:15 Gość portalu: burro napisał(a): > a za wszystkim kto stoi? No, kto? Wiadomo, na czyj młyn ta woda i kto za tym stoi: wykształciuchy, aksamitne kapelusze, układ, czworokąt, stolik, ZOMO, dziennikarze z WSI oraz odwetowcy i rewizjoniści z Bonn, a także inne siły, o których PiS wie, ale powie w odpowiednim czasie. Odpowiedz Link Zgłoś
sumienie.lk To był zamach na Wassermanna i jego rodzinę 04.10.06, 07:28 Bo ten robotnik to agent byłych służb, któren z zemsty za rozwiązanie WSI postanowił zamachnać się w taki sposób, że wykonał tygrysi skok na najważniejszą i najszlachetniejszą w RP Osobę. Tylko boskiej interwencji zawdzięczamy, ze Osoba nie poniosła żadnego uszczerbku na swojej osobie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edgar G. Układ kontratakuje IP: *.aster.pl 04.10.06, 00:30 Prowokacja i nagonka. Odpowiedz Link Zgłoś
lwowiak5 Re: Klątwa Wassermana! 04.10.06, 00:13 Jeżeli pracownik pracował na wwysokosci musiał miećpapier podpisany przez lekarza.pracownik miałzabespieczenia ochronne odpowiedne obuwie kask ochronny z atestem ważnym. Odpowiedz Link Zgłoś
haansa Do Wassermanna po rachunek w kasku i z tesciowa 04.10.06, 01:18 > Jeżeli pracownik pracował na wwysokosci musiał miećpapier podpisany przez > lekarza.pracownik miałzabespieczenia ochronne odpowiedne obuwie kask ochronny > z atestem ważnym. BZDURA .. w PIS sa bez badan lekarskich ludzie nawet w ministerstwach a rozdawnictwo kaskow nic tu nie zmieni. Choc mozliwe ze akurat tego budowlanca zgubila zachlannosc i chec podania panu ministrowi rachunku bez kasku i pasow wysokosciowych. Odpowiedz Link Zgłoś
misiaszm Re: Do Wassermanna po rachunek w kasku i z tescio 04.10.06, 15:12 W PiS nie nosi sie kaskow bo zakute lby wystarcza. Pozdrawiam Michalm Odpowiedz Link Zgłoś
polonus3 Re: Klątwa Wassermana! 04.10.06, 18:58 A po jaka jasna cholere Wasserman jako inwestor wogole wypowiada sie w sprawie upadku tego robotnika? Gdyby on najal go do roboty to tak, ale jak wykonywala firma to jest relacja inwestor-wykonawca i inwestora takie rzeczy nie interesuja. To sprawa firmy budowlanej. A propos tej "rury Wassermana" to dokladnie takie cos mam teraz u siebie z powodu generalnej przebudowy ulicy. Rura jest polozona przy krawezniku i jest to zgodne z przepisami bezpieczenstwa, a te w Ameryce sa bardzo surowe. Niby ten Wasserman minister a byle jakas baba ujezdza po nim jak po "lysej kobyle" a GW-no Odpowiedz Link Zgłoś
te_komputer Re: Klątwa Wassermana! 05.10.06, 09:04 lwowiak5 napisał: > Jeżeli pracownik pracował na wwysokosci musiał miećpapier podpisany przez > lekarza.pracownik miałzabespieczenia ochronne odpowiedne obuwie kask ochronny > z atestem ważnym. Chyba wiezrzysz w cuda, że pracodawca przeprowadził kurs BHP (na papierze napewno tak) i dał sprzęt zabezpieczający pracownikowi? Pracownik pochodził z t.zw. łapanki i cieszył się, że miał prace na miesiąc, bo już sie kończy sezon na roboty dachowe. Pewnie w większości przypadków pracował bez zabezpieczenia i nic się mu nie stało, aż do czasu. Gdyby posiadał zabezpieczenie to napewno nie spadłby, a co najwyzej wisiał w szelkach na linie. Obowiązek sprawdzenia zabezpieczeń ma pracodawca lub kierownik budowy jeśli prace wykonywane są przez firmy podwykonawcze. Ale widzę, że i tak winny Wasserman, bo to jego dom remontują. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nika Re: Klątwa Wassermana! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.10.06, 12:12 Ja odnoszę to samo wrażenie. Klątwa Wassermana przejdzie do historii. Ludzie, nie wykonujcie dla niego żadnych usług. To część układu Woodu.... Odpowiedz Link Zgłoś
geralt9 Napewno to atak PiS na Samoobrone 04.10.06, 15:00 To atak PiS na Samoobrone bo to partia robotniczo-chlopska. Wasserman musi isc pod sąd! Gdzie Ziobro? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duokaczka ide o zaklad ze w tym domu takze cos straszy IP: 213.192.65.* 03.10.06, 20:56 i ogolnie jest kiepski klimat, wanna ktora zabija, gaz podlaczony droga napowietrzna itd. sprzedalbym ten dom Odpowiedz Link Zgłoś
december70 Re: ide o zaklad ze w tym domu takze cos straszy 03.10.06, 21:28 A może to Ukrainiec był? Zgadzam się z wami ,układał dachówki to z "Układu" był. Odpowiedz Link Zgłoś
te_komputer Re: ide o zaklad ze w tym domu takze cos straszy 05.10.06, 09:06 Gość portalu: duokaczka napisał(a): > i ogolnie jest kiepski klimat, wanna ktora zabija, gaz podlaczony droga napowie > trzna itd. sprzedalbym ten dom Gaz nie do niego, a do innego osiedla wogóle. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gab. Re: ide o zaklad ze w tym domu takze cos straszy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.06, 12:25 Owszem, straszy....WŁAŚCICIEL!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mt7 Jakiś pechowy ten dom. Z drugiej strony odważny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.06, 21:01 ten człowiek, który podjął się pracy. Ja nie byłabym pewna do końca swoich dni, czy mnie nie zamkną, bo dachówka po 5 latach spadła na kota i to był nieudany zamach na życie Pana W. Wiem, że to niezbyt mądry komentarz. Bardzo współczuję poszkodowanemu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miara Re: Jakiś pechowy ten dom. Z drugiej strony odważ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.06, 21:05 kogo to obchodzi, ludzi niepowazni jestescie, na ogolnopolskim protalu takie pierdoly Odpowiedz Link Zgłoś
flamengista nie żebym bronił Wassermana, ale 03.10.06, 21:20 popatrz na to z innej strony. Facet chce sobie wybudować wymarzony dom. I ma pecha, bo zatrudnił niechlujnych majstrów. Jacuzzi ma zepsutą instalację, tempo prac się opóźnia. I jakby było mało kłopotów teraz ten wypadek. Cóż, Wasserman ma wyraźnego pecha. Dobrze, że nie jest ministrem budownictwa - aż strach myśleć jakby się to skończyło... Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Re: nie żebym bronił Wassermana, ale 03.10.06, 21:23 Jak ktoś oszczędza to ma takiego "pecha". Jakoś nie wydaje mi się by go nie było stać na profesjonalną ekipę. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej9927 Re: nie żebym bronił Wassermana, ale 03.10.06, 22:53 Myślę, że wiele osób budowało domy. Duże, małe. Drogie i tanie i jakieś tam.... Przypuszczam również, że mało z tych osób było zadowolonych z "budowlańców. Przeważnie odwalają fuszerkę i bardzo rzadko czują się odpowiedzialni za cokolwiek z zawalonych rzeczy. Po pierwszych ekipach przychodzą następne i poprawiają za następne pieniądze. Nikt do tej pory nie miał czasu ani samozaparcia, żeby skutecznie powalczyć z tą bardzo często szmirowatą grupą pseudofachowców. Nigdy, jak Polska długa i szeroka, koszt ostateczny nie zgadzał się z wyceną kosztów w czasie pertraktacji z firmami. Na ogół bowiem, wyskakują nieprzewidziane kłopoty i dodatakowe zakupy. Dotyczy to zarówno początkowej fazy jak i wykończenia. Wciąż, na każdym etapie jesteśmy zdani na niesolidnych naciągaczy. I nie chodzi tu o żadnego pecha, bo przecież wszyscy nie mogą go mieć, tylko nie uczciwych wykonawców. Więc, przestańcie ich bronić. Dają w d.. i tyle. A teraz tym bardziej, bo roboty mają dużo, a "ludzie" powyjeżdżali na zachód. Zostali jacyś niedokształceni pomocnicy, którzy udają że potrafią. A na ogół najlepiej im idzie picie piwa i rzucanie mięsem zamiast np. tynku. A jak ktoś zna dobrą ekipę za którą może odpowiadać, proszę o adres. Odpowiedz Link Zgłoś
grzem Re: nie żebym bronił Wassermana, ale 04.10.06, 00:25 zgadzam sie z przedmówcą .... z całym brakiem szacunku dla wasermannnnna ale ostatnio dokonałem remontu za sumę 4tys. zł - prace trwały jeden dzień (w sumie 4h.) bo i firma bardzo znana (renomowana) i prace nezbyt trudne (jak ktoś to robił 100 razy) - ogólnie sama robocizna 750 zł. Wszystko ładnie pięknie aż następnego dnia komisja (która musiała to zatwierdzić) stwierdza fuszerkę (nieszczelności). Ja sam się nie znałem choć byłem przy pracach więc się nie wtrącałem. I tak od 3 miesięcy wydzwaniam do firmy budowlanej. Daje to żaden efekt. Mówią że przyjdą i zaraz zapominają. i teraz tak myślę że jednak wassssssserman w tym swoim szaleństwie robi nam wszystkim przysługę. bo ilu z nas sądziłoby się z firmą bo wanna "kopie" ? p.s. podobnie sprawa wygląda z mechanikami samochodowymi - ja chyba już znalazłem takiego co sie zna ale drogo to kosztowało. Odpowiedz Link Zgłoś
flamengista ciekawe, że ci sami ludzie za granicą 04.10.06, 14:24 pracują 3x ciężej, bez fuszerek, są kulturalni i grzeczni. Tu nawet chyba nie chodzi o pieniądze. Wyrwani z polskiego zaścianka po prostu muszą się przystosować. Swego czasu znajomy urządzał luksusowe mieszkanie, nie szczędził grosza. Wszystko miało być idealnie, za wyrobienie się w czasie były przewidziane sowite premie. I co? Po tygodniu okazało się, że nie działa odpływ od prysznica. Robole zamietli tam resztki gruzu... Odpowiedz Link Zgłoś
zewszad_i_znikad Re: ciekawe, że ci sami ludzie za granicą 04.10.06, 19:00 Zawsze deklarowałam, że choć nigdy nie zamierzam wychodzić za mąż, nie chcę mieszkać całe życie z mamą, mama deklarowała, że choć mnie kocha, nie wytrzyma ze mną choćby kolejnych dwudziestu paru lat... i jakies trzy lata temu stało się, mama zaczęła szukać nowego mieszkania. Od paru miesięcy każda z nas mieszka w pojedynkę, miałam okazję obserwować przejścia mamy i wiem, że nieźle trzeba się naszarpać. - w "galerii" vel "studiu" z gresem i glazurą buraki nie z tej ziemi... na zażalenie nawet nie odpowiedziały, choć teoretycznie mają obowiązek. - mieszkanie robiło w sumie kilku fachowców i mama szczerze deklarowała, że tylko jednemu rzeczywiście ufa. - najlepsze numery wykręcili panowie od podłogi. Najpierw zostawili na posadzce z gresu w przedpokoju torebkę foliową z resztkami lakieru od podłóg w pokojach... torebka pękła, lakier się rozlał, mogli mamie załatwić kawałek posadzki. Mama ich ochrzaniła, więc zaczęli... konsekwentnie wylewać resztki lakieru do umywalki i sedesu. Którymś razem mama "zatrudniła" ciocię (ściślej mówiąc siostrę mojej babci, czyli dla mamy ciocię, dla mnie cioteczną babcię), żeby ich pilnowała... byliby znów myli pędzel w czystej umywalce, ale ciocia na nich huknęła z pytaniem, dokądże oni się udają... ;) Pan od mebli zaniedbywał higienę jamy ustnej, ale przynajmniej był uczciwy i na koniec mama wręcz niekiedy prosiła go, żeby pilnował innych fachowców w czasie, kiedy sam będzie u niej coś robił... Trudno o dobrych fachowców. Do mieszkania, które obecnie jest moje, wprowadzaliśmy się - jeszcze za życia mojego taty - w późnym PRL-u. Majstrowie bynajmniej nie byli lepsi, niejaki pan Leszek ułożył glazurę w łazience dokładnie nie tak, jak miało być. Krótko po wprowadzeniu się mama mówiła, że gdyby pan Leszek raczył się tu pojawić, zrzuci go ze schodów... Swoją drogą w łazience jest dziś inna glazura, ale w kuchni i WC nadal efekty starań pana Leszka... Tylko czy to, że robotnik u Wodnika Szuwarka spadł z dachu, w sposób konieczny znaczy, że był złym fachowcem? Wypadki chodzą po ludziach... "jakby człowiek wiedział, że się przewróci, to by się położył", jak mówi moja mama... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: g, Re: nie żebym bronił Wassermana, ale IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.06, 12:37 Skoro Pan Wassermann oszczędzał na materiałach od początku i był to jego świadomy wybór, to czego się teraz spodziewa??? Ale najlepiej zwalic na ekipe budowlaną. Kłopoty jego wynikają tylko i wyłącznie z głupoty i sknerstwa. Oprócz tego wykazuje ewidentną obsesjię na punkcie ludzi go otaczających, samych wrogów którzy chcą mu krzywdę zrobić. Ciekawe czy kupiony cukier w sklepie ma dla pana ministra zbyt mały procent cukru w cukrze, niedługo ekspedientkę o to oskarży.I pewnie wygra, bo taką właśnie sprawiedliwą władzę mamy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: I TA Re: nie żebym bronił Wassermana, ale IP: *.dyn.luxdsl.pt.lu 03.10.06, 21:36 polska rzeczywistosc ,fachowcy partacze,albo pijani,abo odwalaja fuche i prowizorke.Zatrudniasz oficjalnie firme specjalistyczna ,a oni pracuja byle jak, a czesto swoim niechlujstwem i tumiwisizmem niszcza inne rzeczy i zaczyna sie koszmar,---tojest bledne kolo. Odpowiedz Link Zgłoś
te_komputer Re: nie żebym bronił Wassermana, ale 05.10.06, 09:18 Gość portalu: I TA napisał(a): > polska rzeczywistosc ,fachowcy partacze,albo pijani,abo odwalaja fuche i > prowizorke.Zatrudniasz oficjalnie firme specjalistyczna ,a oni pracuja byle > jak, a czesto swoim niechlujstwem i tumiwisizmem niszcza inne rzeczy i zaczyna > sie koszmar,---tojest bledne kolo. Zatrudniasz firmę, ale tam pracują ludzie i to oni odwalaja fuszerki, bo często im sie nie chce z powodu opóźnień wypłacanych pensji przez pracodawcę, który od inwestora wyciagnie kasę, ale pracownikom juz nie zapłaci, bo on musi kupić sobie nową brykę, a zdaje sobie często sprawe, że robota jet wykonana byle jak i nie reaguje potem na reklamacje. Jak ktos poda go do sądu, to jak widać na przykładzie Wassermana ma taki wykonawca wszystko gdzieś, a jeszcze wykorzysta swoją teściową emerytkę, żeby wzbudzić litość wśród czytelników GW i ogladaczy TVN. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ronnie Wypadek na posesji min. Wassermanna IP: 193.151.48.* 03.10.06, 21:02 A ja nie rozumiem, dlaczego ta informacja jest taka ważna. Czy ze względu na robotnika, czy też ze względu na p. Wassermana? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krakus Znowu ten wasserman,ludzie nic nie robcie u niego! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.06, 21:08 to grozi lekko sądem,albo jak teraz utrata zdrowia, z zagrozeniem zycia,to człowiek fatum,specjalista od afer budowlanych na swojej posesji,najpierw "rura wassermana" potem "wanna wassermana" a teraz bedzie "dach wassermana" Odpowiedz Link Zgłoś
tul_tul Re: Znowu ten wasserman,ludzie nic nie robcie u n 03.10.06, 21:12 Może być jeszcze... "odczyn Wassermana" Odpowiedz Link Zgłoś
borrka1 Re: Znowu ten wasserman,ludzie nic nie robcie u n 03.10.06, 21:26 tul_tul napisał: > Może być jeszcze... "odczyn Wassermana" to ten na syfa czy jakas tam weneryczna cholere.Ciekawe czy na tego wassermana jest jakis odczyn?moze siarkowy? Odpowiedz Link Zgłoś
wodzo77 Re: Znowu ten wasserman,ludzie nic nie robcie u n 03.10.06, 21:20 A drzwi garażowe?. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gmp Re: Znowu ten wasserman,ludzie nic nie robcie u n IP: *.dyn.optonline.net 03.10.06, 23:01 Drzwi garazowe w jego domu to pewnie begergate. Odpowiedz Link Zgłoś
te_komputer Re: Znowu ten wasserman,ludzie nic nie robcie u n 05.10.06, 09:30 Gość portalu: krakus napisał(a): > to grozi lekko sądem,albo jak teraz utrata zdrowia, z zagrozeniem zycia,to > człowiek fatum,specjalista od afer budowlanych na swojej posesji,najpierw "rura > > wassermana" potem "wanna wassermana" a teraz bedzie "dach wassermana" Najpierw była wanna, a rura to nie do jego domu, a oddalonego o 1,5 km osiedla. Wasserman ma w mediach przeje... Zaraz napiszą, ze to jego wina. Odpowiedz Link Zgłoś
krystyna_z_gazowni Nasłany agent WSI chciał obalić filar IV RP!!!! 03.10.06, 21:19 Ta szyta grubymi nićmi prowokacja została wykryta i udaremniona przez kontragenta Radia Maryja. Szef kontrwywiwdu otrzymał informacje z RM od agenta imieniem "Marysia" że na posesje pana ministra W przeniknął grożny agent WSI. Wspólne modły: A kysz. A pudziesz ty. Unicestwiły tę podłą prowokację. Kamera wraz z mikrofonem i agentem jest w stanie nieużywalności przez dłuższy czas. IV RP uratowana!!!!! Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amale Wypadek na posesji min. Wassermanna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.06, 21:21 Pewnie montował podsłuch albo ładunek, ale nie wiedział, że nad domem min. Wassermana czuwa Tatko Kierowniczek i pokarał niedoszłego zamachowca... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaczysyn poraziła go dobroć gospodarza... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.06, 21:23 albo wykrył nowy "układ", z dachu lepiej widać, napewno był ubezpieczony i pracował legalnie...no i może nie za darmo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szarasieć70/53 Re: poraziła go dobroć gospodarza... IP: *.telpol.net.pl 03.10.06, 21:40 No nie chciałbym być na miejscu inspektora budowlanego! Odpowiedz Link Zgłoś
every2 Re: poraziła go dobroć gospodarza... 04.10.06, 01:42 myślał że nie zadarmo pracuje ale że zbliżał sie termin wypłaty to przytrafił mu sie "nieszczęśliwy wypadek" to tak konczy każdy kto zadaje sie z pisiorami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michał to układ zadziałam.. IP: *.zab.nat.hnet.pl 03.10.06, 21:23 ...szara siec zrzucila faceta z dacu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ignacy pałka [...] IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 03.10.06, 21:24 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lis Wypadek na posesji min. Wassermanna IP: *.bater2.zabrze.pik-net.pl 03.10.06, 21:28 Dowiedział się,że minister znów nie zapłaci i dostał zawału. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcy To KLĄTWA!!! IP: 193.192.62.* 03.10.06, 21:30 Ten dom jest nawiedzony... Od piwnicy, przez wanne, az po dach... Zakop, nie dowie się nikt... Muahahahahaha!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mustang2006 Wypadek na posesji min. Wassermanna 03.10.06, 21:34 Napewno pozwie biedaka za stwarzanie zagrożenia dla jego osoby , bo przecież mógł akurat tamtędy przechodzić i mógłgo zabić spadajaćy pracownik. 10 lat posiedzi pewnie biedak . Dobrze że mu wanny nie montował .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maribox Re: Wypadek na posesji min. Wassermanna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.10.06, 21:42 Facet walną z dachu bo był z układu i chciał debila udupic.Zeby tylko wassermanowi nie przyszło do głowy kopac studni głębinowej bo mu sie chałupa zapadnie.Swoja drogą jak już miał facet spadać z tego dachu to mógł na wassermana,uratował by sobie zdrowie,a debila by moze zabił:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tjjb Wypadek na posesji min. Wassermanna IP: 212.87.241.* 03.10.06, 21:38 co na to TVN 24 tuba PO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nika Re: Wypadek na posesji min. Wassermanna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.10.06, 12:27 prawdziwie pisowska odpowiedź. Zawsze nie na temat i zawsze jątrząca, I jak zwykle kłamliwa. Pozdrawiam bolszewika. Odpowiedz Link Zgłoś
artur737 Wypadek na posesji min. Wassermanna 03.10.06, 21:40 Biednego robotnika czeka wiec proces ze strony ministra w ktorym niewatpliwie udowodni, ze to on wszystko spowodowal i musi zaplacic ministrowi odszkodowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej9927 Re: Wypadek na posesji min. Wassermanna 03.10.06, 23:01 Zastanów się chłopie, czy ty czułbyś się odpowiedzialny za pracownika, który zrobiłby sobie krzywdę na budowie, a byłby to pracownik renomowanej firmy budowalnej, który wie więcej na temat pracy i bezbieczeństwa na budowie niż ty? Czy którykolwiek pracownik byłby skłonny zastosować się do twoich sugestii w sprawie BHP? Wierzę, że byłoby to przykre, ale wina tkwi gdzie indziej. Chyba mam rację? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lucek Re: na pewno montował podsłuch !!! IP: *.dnet.pl 03.10.06, 21:41 a że się chłop stresował, to spadł. Gdyby ta "renomowana" firma zatrudniła gościa z WSI, nigdy by do tego nie doszło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szarasieć70/53 Re: na pewno montował podsłuch !!! IP: *.telpol.net.pl 03.10.06, 21:43 Na dachu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aksjaj To przecież spisek na życie pana ministra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.06, 21:42 Skoczek celował w głowę, ale nieszczęśliwie minister akurat się schylił po papcie i robotnik runął w rabatkę. Myślę, że za tą sprawą mogą stać rosyjskie służby specjalne, którym nie w smak demokratyczne reformy w Polsce wdrażane mimo przeciwności przez ekipę Prawa i Sprawiedliwości. Tą sprawą powinna zająć się sejmowa komisja śledcza! Odpowiedz Link Zgłoś
grey_wolf_666 Wypadek na posesji min. Wassermanna 03.10.06, 21:44 Nie godzi się aby minister i na dodatek kooooordynator ludowego rządu wspaniałych i dobrodusznych braci kaczyńskich chlapał się w jakiejś tam wannie z hydromasażem.A fe panie wassserrrmannnn ,nie ładnie ludkowi bożemu ,któremu nie wystarcza nna chleb pokazywać publicznie takie zbytki i jeszcze rodzimą firmę katolików i patriotów doprowadzać do upadku przez nadużywanie władzy w formie procesów sądowych. Odpowiedz Link Zgłoś
patman Winne temu są: gru, kgb, sb, ub, po, sld i Żydzi. 03.10.06, 21:51 Sabotażyści zostaną wytropieni przez Antka Policmajstra, a po sprawiedliwym procesie powieszeni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: burro Re: Winne temu są: gru, kgb, sb, ub, po, sld i Ży IP: *.aster.pl 04.10.06, 02:27 patman napisał: >Sabotażyści zostaną wytropieni przez Antka Policmajstra, a po sprawiedliwym >procesie powieszeni. Żaden proces im się nie należy! Wszystkich od razu pod ścianę i pociągnać długą serię z kałacha. O! Odpowiedz Link Zgłoś
ireneuszo Chatka za darmo !!! 03.10.06, 22:08 Nie ma to jak zatrudnić biednych budowlańców a potem ich wylać i powiedzieć, że robota do d..y i nic nie płacę. Przecież na ministra skargi nie złożą a jak złożą to skończą jak starsza pani! Odpowiedz Link Zgłoś
haansa Re: Chatka za darmo !!! 04.10.06, 01:11 > robota do d..y i nic nie płacę. Przecież na ministra skargi nie złożą a jak > złożą to skończą jak starsza pani! Albo spadna z dachu ZOMOWCY jedni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiwi Re: Wypadek na posesji min. Wassermanna IP: 80.51.122.* 03.10.06, 22:08 teraz już wiemy kto to był: to był UB-ek - znaczy Upadły Budowlaniec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klida agenci sa wszedzie,budowlancy,TVN,geje,UE,p olsat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.06, 22:16 spadaja z dachu,montuja wanny,sa w PO,samoobronie,w gejach i lesbijkach,w tvnie i polsacie,w supermarketach,zwlaszcza w niedziele,tworza rozlegle ukady w uni europejskiej,nie ma ich tylko w 2 miejscach w PISIE I RADIU MARYJA!!czy to nie cud? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x w PIS i Radio Maryja tez sa-nie badz naiwny IP: *.crowley.pl 03.10.06, 23:00 . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolen ... IP: *.bater.net.pl 03.10.06, 22:12 ...a lepiej nic nie piszę bo mnie jeszcze wsadzą... Odpowiedz Link Zgłoś
kozaczek3 Retoryka Kuchcińskiego do tego wypadku 03.10.06, 22:17 Biorąc pod uwagę to, że: Jest to któraś z rzędu nie wyjaśniona do końca dziwna sprawa. Czyż może to być przypadek?. Nas wszystkich bardzo to zastanawia. Naszym zdaniem jest to, co najmniej dziwna sprawa. Czy państwu nie daje to nic do myślenia? Geneza tego wypadku jest owiana pewnymi nie wyjaśnionymi działaniami PO i Samoobrony. Pewne ośrodki są zainteresowane, aby takie wydarzenia działy się częściej. Dawno już dochodziły do nas pewne informacje. Teraz już jesteśmy pewni, chociaż nie w 100%. Panie Tuchaczewski albo jakoś tak, szykuj się pan do komisyi ponadsejmowej do zbadania przestępczych powiązań WSI z: Tajemniczymi budowniczymi chodników Cyklistami Ich częściami, na których stawia się stopy. Feministkami Pedo i filią ich. Z dziennikarzami BBC I samo dobro wie czego jeszcze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Wypadek na posesji min. Wassermanna IP: *.chello.pl 03.10.06, 22:19 To wszystko wygląda na prowokację WSI i Platformy Obywatelskiej :))))) Odpowiedz Link Zgłoś