Gość: leonp Podróż radnego PiS-u samochodem na Kretę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.10.06, 16:16 Do słów radego SLD "koszty cztery razy mniejsze" - nie ma czegoś takiego. Wracaj do szkoły .... (ciekawe kto mu dał maturę Gietycha wtedy nie było :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Raffy Lubin Podróż radnego PiS-u samochodem na Kretę IP: *.lubin.dialog.net.pl 04.10.06, 16:20 Za chwilę kaczor przeprosi za prowokację PO... słowem nie wsomni o kasie. Tak samo było z tasmami - przepraszali za prowokację PO - KUPUJĘ KARABIN ! Odpowiedz Link Zgłoś
ami43 Podróż radnego PiS-u samochodem na Kretę 04.10.06, 16:28 TANIE PANSTWO>>>???Pan podpisujacy wyjazd musi zwrocic pieniadze z odsetkami!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Owen-- A mnie zastanawia ile On jechał IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 04.10.06, 16:51 Mnie zastanawia co innego. Gość nocował na Węgrzech, w Serbi, Macedoni i Grecji !!! to ile on jechał? Bo licząc że gościu jechał rozsądną trasą przez Belgrad i Skopije to tam od Belgradu jest droga szybkiego ruchu a od granicy Serbi do Grecji jest ok 480km. Czyli potrzebował 2 dób żeby przejechać w większości autostradą i drogą szybkiego ruchu ten kawałek. Jak dla mnie to jest o co najmniej jeden nocleg za dużo. W gazecie mogli by nieco dokładniej pisać ale to miasto, heraklion to jest port na Krecie więc tam aż samochodem nie dojechał. Czy te 4355km to jest do portu w kontynentalnej Grecji czy na Kretę? Tak czy siak ryczałtem jego szef wypłacił mu 79groszy za kilometr a miał prawo osobistą decyzją mniej. W sumie przy takiej kwocie mógł negocjować, ale ze swoich nie płacił więc maił to gdzieś. też powinien polecieć. Szlag mnie trafi przez to państwo i jego władzę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FreakyMisfit Re: Podróż radnego PiS-u samochodem na Kretę IP: *.dialog.net.pl 04.10.06, 17:17 To się dopiero nazywa arogancja... TKM w pełnym wydaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Podróż radnego PiS-u samochodem na Kretę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.10.06, 17:31 Czy ta chamska i grubymi nicmi szyta propaganda w niektorych mediach sie wreszcie skonczy? Czy tylko w ten sposob moze sie bronic w wyniku swojego nieudacznictwa niejaki pan Sepiol? Panie Sepioł! Juz dosc zlego narobil pan w Krakowie i naszym regionie. Ocal pan chociaz kawalek twarzy i wyjedz pan NA ZAWSZE NA KRETE!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stanisław Kowaniec Podróż radnego PiS-u samochodem na Kretę IP: *.chello.pl 04.10.06, 17:47 Nic dodadać nic ująć PiS ( Przekręty i Samowola).Ciekawy jestem kiedy ta farsa tych Panów się skończy i naprawde dosięgnie ich prawo i sprawiedliwość. Jak dotąd to mają wyborców w d...e byle tylko kase brać .Nie wiem czy to prawda z tym długopisem co to raz pisze a raz nie , ale jeżeli to prawda to już powinien być taki Przewodniczący usunięty.Może kiedyś zbierze się jakaś grupa ludzi mądrych i zacznie z rozsądkiem kierować Polską i jej miastami oraz wsiami.Jak do tej pory to tylko stołki stołki i jeszcze raz stołki i jest to niezależne jaka strona ,lewa czy prawa rządzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Teodor Redakcja GW powinna donieść do prokuratury! IP: *.autocom.pl 04.10.06, 17:54 Sprawa z daleka pachnie normalnym złodziejstwem. Redakcja powinna donieśc do prokuratury, a ten pisowski "działacz" powinien wpierw oddać pieniądze a później złożyć mandat. Za złodziejstwo powinien odpowiadać wespół z tym delegującym! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sabbatha :/ IP: *.chello.pl 04.10.06, 17:52 ludzie blagam. idzcie tym razem do wyborow:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa w oslo. Pytanie z Oslo. IP: *.studby.uio.no 04.10.06, 17:54 Czy nie nalezalo wyslac zdrowego zastepce samolotem za 2000 pln? Jak jest chory to niech siedzi na dup.e skurw.syn Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miss samoobrony kozłowski ty pal...ie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.06, 19:52 koalicyjna randka za 10 tys skasyństwo i ten "burak " z Piwnicznej Kozłowski to firmuje w PIS-du z nimi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szkoda kozłowski ty pal...ie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.06, 19:57 szkoda i współczuje ,ze stasiu k.ma rodzinną tragedie!,bo by Ci pokazła przszywany Pisiaku od nawary Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baca KOZIOŁ JEDEN.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.06, 19:56 Kozłowski ty konusie .Jak byś mu materac za dyche sam sfinansował nie ma sprawy ,ale ty SEKREKTARZU TAK TAK TO NASZ SEKRETARZ powiatowy, wieśniak jeden to wyjatkowa kanalja z naszych gór ...zapłacisz za to w wyborach zobaczysz swe plakaty za DYCHĘ! wstydu nie masz ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baca kozłowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.06, 20:12 Kozłowski ty haniebny sekretarzu powiatowy od Nawary przefarbowany PISUARZE,i ten Wożniak malowany gaguś z LPR i Tworzydło z Samoobrony dzis PISUARY Coś niesamowitego ,coś niesamowitego PRZEFARBOWANE PISIKI za społeczne czyli PAŃSTWA PIENIADZE! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciej Podróż radnego PiS-u samochodem na Kretę IP: *.dip.t-dialin.net 04.10.06, 20:27 prosze nie glosujmy na nich juz wiecej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mac prosze nie glosujmy juz na nich wiecej-to kradziez IP: *.dip.t-dialin.net 04.10.06, 20:31 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 23 Podróż radnego PiS-u samochodem na Kretę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.06, 21:49 gorzej niż za pzpr Odpowiedz Link Zgłoś
turszmit Re: Podróż radnego PiS-u samochodem na Kretę 05.10.06, 00:06 1. Czy jakiś lekarz czytający te wpisy mógłby nam powiedzieć, czy zna takie schorzenie, które uniemożliwia kilkugodzinny lot, a pozwala 10 dni jechać samochodem???? 2. Czy jakiś prawnik mógłby podpowiedzieć właściwy tok zgłaszania sprawy do prokuratury???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Podróż radnego PiS-u samochodem na Kretę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.06, 11:41 taki młody i juz taki chory,cóz to za tajemnicza choroba co pozwala nA wożenie się za nasze pieniądze>ilu rencistów i emerytów nie stać na leki na choroby nie objete tajemnica lekarską...być może ktos pokusi się to przeliczyć dla wiadomości PiStratów Odpowiedz Link Zgłoś
tititit Podróż radnego PiS-u samochodem na Kretę 06.10.06, 09:39 Wszyscy kretyni powinni wyjechać na Kretę bez możliwości powrotu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość portalu Re: Podróż radnego PiS-u samochodem na Kretę IP: 217.98.40.* 29.12.08, 17:25 Złodzieje! Dziadostwo się szerzy!!! Odpowiedz Link Zgłoś