montenuovo 11.10.06, 00:28 Bukareszt Wschodu czyli Warszawa czy raczej Londyn Północy - Kiszyniów? Które mjasto jest przytulniejsze niczym misiaczek? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Lubelski Praha - stolica turystyczna Europy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.06, 01:15 Myślę że Praga jest jak misiaczek. Najpiękniejsze ponoć miasto Europy. Lżej ci? Odpowiedz Link Zgłoś
qoobaq Re: Praha - stolica turystyczna Europy 11.10.06, 01:17 ne ne ne najpiekniejszy jest Krakow i juz 8-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lubelski Bukareszt jest super! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.06, 01:20 I jacy gościnni mieszkańcy, na makaron z pulpetami i zupę ciorba mnie zaprosili jak szukałem supermarketu. I jeszcze podwieźli mnie aż do granicy bułgarskiej po obiedzie - rzecz nie do pomyślenia w Polsce! Naprawdę, polecam Rumunię, póki jeszcze do cna się nie zblazowała. "Dobrze, przywiozę ci te panele do domu moim samochodem, to że za benzynę mi zapłacisz to chyba wiesz, ale wiesz, auto się zużywa, to za amortyzację jeszcze" Odpowiedz Link Zgłoś
qoobaq Re: Bukareszt jest super! 11.10.06, 01:34 ja widzialem jeno Bukareszt z okna tramwaju jak z jednego dworca na drugi jechalem. Ten drugi jak z westernu wygladal. A pozniej do tejze granicy dojechalem pociagiem. alkez piekna flora tam rosla przy torach 8-) A autostopowiczow oficerowie na przejscuiu bulgarsko rumunskim srednio glosno lubia z tego co pamietam 8-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lubelski Krakau Plaschau IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.06, 01:42 A ja widziałem Krakał z okna pociągu jak się wjeżdża od Kielc. Też nic ciekawego - taki szary i ponury. A co powiesz o PLASCHAU BAHNHOF? Odpowiedz Link Zgłoś
qoobaq Re: Krakau Plaschau 11.10.06, 01:45 Plaschau ist wunderbau a dworce to zadko kiedy stanowia najbardziej reprezentacyjna czesc miasta, Ten w Bukareszcie byl naprawde niezly - nie glowny, ten drugi - maly, a obok stal tabor cyganow z wozami jak z podboju dzikiego zachodu, zarciem gotowanym na ogniu i dzieciakami na golasa biegajacymi dookola 8-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lubelski Szpanerski Kiszyniów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.06, 01:23 Myślę że to większy szpan być w Kiszyniowie niż w Krakowie. A w Ułan Bator to jest najfajniej. Rozumiem twoją miłość do Krakowa, przecież tam mieszkasz, każda myszka swój ogonek chwali! Odpowiedz Link Zgłoś
qoobaq Re: Szpanerski Kiszyniów 11.10.06, 01:35 a ja nie mieszkam a i tak patriotom lokalnym pozostalem nadal nie wiem, znamy sie? wiesz cos na temat hodowli kurczakow? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lubelski Patriotyzm to idiotyzm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.06, 01:40 A jeśli chodzi o tych autostopowiczów to dlatego, że nie można tam pieszo przechodzić. Odpowiedz Link Zgłoś
qoobaq Re: Patriotyzm to idiotyzm 11.10.06, 01:42 ale tirami mozna sie przedostac, sprawdzilem kilkakrotnie choc robiebie tego o pierwszej w nocy podnosi adrenaline na granice menisku 8-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lubelski Robiłeś to o pierwszej w nocy w tirze? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.06, 10:55 Bo ja tak. Odpowiedz Link Zgłoś